Gość: rzeszowianka IP: 81.219.30.* 07.06.06, 19:26 oj brakuje ducha w tym miescie , jak mozna bylo zlikwidowac stara kostke brukowa na ul 3-go Maja , to jeszcze za p. Janowskiego , oby tylko jej nie zlikwidowali na Rynku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TAmpon Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.rzeszow.mm.pl 07.06.06, 19:31 "Dopóki ja jestem szefem tego miasta plac Farny będzie dostępny dla samochodów - mówi twardo Ferenc." - i milczeć!!! Kto tu jest dla kogo? Dojazd do ratusza to najwazniejsza rzecz w tym miescie bo w Ratuszu jestem Ja wasz SZEF :_)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: 82.177.98.* 07.06.06, 19:35 dokladnie plac farny powinien zaminic sie w deptak na srodku powinna powstac duza fontanna- bo takowych u nas nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:32 Co komus przeszkadza Plac Farny w takim stanie jak jest w tej chwili!!!A moze Gazeta Wyborcza chce tam zrobic zasikane ogrodki piwne? aby calkowicie zaslonic zabytkowy Kosciol Farny????? to juz wtedy tylko z nazwy pozostaloby Plac Farny.STOP nie zgadzamy sie na takie pomysly!!!!! FONTANNE to mozna sobie narysowac!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:36 Hehe zenada. Nie wiem co gosc sobie wyobrazil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:09 Dokładnie - powinni zamknac Ulice słowacjkiego na wysokosci Ratusza ( radni moga parkowac pod Galeria Agora za 2 zł godzine chyba ich stac nie?:/) pl Farny zamknac i zrobic ladna fontanne , podswietlona - drzewka , ławki !!! 3ciego maja , kosciuszki , rynek , Grundwaldzka , i boczne rynku tez pozamykac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tu_man Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.softel.pl 08.06.06, 12:53 Póki nie będzie możliwości rozliczania polityków (podkreślam: POLITYKÓW - nie partii) z tego co obiecali, póty będą wciskać kit i brylować na ekranach słowotocząc bzdety i cacanki-wciskanki bez pokrycia. Potrzeba nam ordynacji wyborczej większościowej i JOW: jednomandatowych okręgów wyborczych. Ale oni wiedzą, co by to dla nich znaczyło i bronią się przed tym, jak diabeł przed święconą wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:49 Poszerzyc 3Maja i zrobic drugi pas ruchu bo niby jest ulica zamknieta a samochodow w cholere. Panie Ferenc, pan zapomina o jednej zasadzie- to pan jest dla nas a nie my dla pana, a z tego co wiem to vox populi......... Ale co tam, grunt ze sie przy korycie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:52 tylko na taka renowacje starowki trzeba troche kasy jednak jak by nie patrzyl a pozatym sa sparway bardziej pilne . no choc to tez by sie przydalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce 07.06.06, 20:54 to moze idac za ciosem jeszcze wylaczymy nie uzywany kawalek szopena i tam tez robimy deptak ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observ zgadzam sie z Tadkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:11 Zamkniecie tego skrotu to kiepski pomysl... korzystaja z niego nie tylko ludzie odwiedzajacy ratusz ale takze Ci ktorzy wyjezdzajac z centrum wracaja na krn lub baranowke... nie trzeba cofac sie na szopena... skrot jest ok i jestem przeciwny jego zamknieciu... pozdro dla Tadzia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krs Re: zgadzam sie z Tadkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:13 co to za glupi skrot krn i co oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 21:34 Połowicznie Tadek ma racje, ten skrót jest często wykorzystywany, a ten który widzi ruch na Słowackiego to widzi że 70% aut które przez niego przejeźdzaja także jada skrótem, można ogrodzić ta cześc placu farnego na której nie powinno być aut np drzewkami, zrobić tam fontane ale nie trzeba odrazu likwidować skrótu, w ten sposób zostanie skrót i taxówki a też zlikwiduje się auta stojace na placu, także problemów zero a tylko zalety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobs Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.krak.tke.pl 07.06.06, 22:49 Tadzio jest the best!!jak bedzie Szlachta prezydentem to wtedy bedziecie mogli ksiedza poprosic o to zeby wam dal troche kasy z tacy na remont drogi czy zrobieniu fontanny nie mowiac o zamknieciu skrotu, i innych dziurawych za czasow pana S czyt. Szlachta drog naszego Rzeszowa!!Tadzio na prezydenta bo kasy nie marnuje a inwestuje!!!ABY TAK DALEJ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr in Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.range86-128.btcentralplus.com 08.06.06, 00:10 CALY RYNEK POD WIELKIM IMPREZOWYM PARASOLEM!!!TO BEDZIE ATRAKCJA DLA TURYSTOW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
33la Rzeszowianie chcą pięknego centrum 08.06.06, 08:16 Co do urody centrum to dla mnie przebojem wszechczasów są kwietne wanny (sarkofagi) na ul 3 Maja. Powinni być tam grzebani zasłużeni dla m. Rzeszowa ;- ) Super niewygodne rzeźbione ławeczki na tejże ulicy również zapadają w pamięć brrrrrr….. Specyficzny gust projektanta nie trafił do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rzeszowianie chcą pięknego centrum IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 11:39 Czy ktos pomyslal,ze tam mieszkaja ludzie i tez maja swoje prawa!!!!!! Laweczki,fontanny,parasole,grile,ogrodki piwne mozna sobie zrobic we wlasnych posesjach lub ranczach na wsi.!!!! CO ZA GLUPIE POMYSLY RODZA SIE W GAZECIEkosz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rze Re: Rzeszowianie chcą pięknego centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:07 gdzie mieszkaja ludzie ? no kilka na 3ciego maja . no to juz tak jest cos kosztem czegos. ławka im przeszkadza ? ;x to niech sie przeprowadza ;x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomunista nareszcie pudelki ferenca wzieły się do roboty!!!! IP: *.dnet.pl 08.06.06, 13:10 samochody zatrzymywane sa na deptakach .Potwierdza to regule iz cała kadencje sie opie.. a na sam koniec odstwia się pokazówke PS lepiej póxno niz wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: nareszcie pudelki ferenca wzieły się do robot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:32 Rzeszów jest coraz ładniejszy. Nie powiem że piękne czy cudowne ale określenie ładne miasto do niego pasuje. Co GW chce konkretnie robic, cos mi sie wydaje ze cala akcja to jakis slogan. Chcecie pieknego centrum - wywalcie targowiska z placu wolnosci i okolic biblioteki, zrobcie porzadek z reklamami (na Grunwaldzkiej na najbardziej zasranej kamienicy wczoraj na własne oczy widziałem jak robili nowy szyld - i gowno warta jest akcja urzednikow) i wywalcie pozostałości po socjalizmie z centrum miasta - wszystkie syfiaste pomniki, betonowe plomby typu NOT, blaszak Domaru i hotel Rzeszów. Do tego zrobić coś z barakami Podkulskiego, zmodernizować dworzec i juz nie bedzie sie do czego przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: nareszcie pudelki ferenca wzieły się do robot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 14:34 Co do modernizacji dworca - zrobic peron 4 bo stoja po 2 pociagi na peronach, wybrukowac i zadaszyc perony, wymienic ławki, wstawić wyświetlacze jak w Przemyślu, przebić tunel od Kwiatkowskiego do placu Dworcowego, zmienic elewacje gmachu dworca. Czy to taka wielka filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
odpady_selektywne Re: nareszcie pudelki ferenca wzieły się do robot 08.06.06, 14:48 Gość portalu: M napisał(a): > Co do modernizacji dworca - (...) przebić tunel od Kwiatkowskiego do placu Dworcowego (...). Czy to taka wielka filozofia. O-żesz!!! Jestem za! Filozofia faktycznie nie taka znowu wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble I ja i ja i ja też... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:24 Ja tez chce pięknego centruma rzeszowskiego, cudnego jak cukierek, słodkiego jak lukrecja, miłego jak pewna pani nie fałszującego jak pewien polytyk. Bo ja jezdem patryjota, Dla tego i ja i ja i ja i ja chce tego co wy - tuneli,błyszczących dworców zdychającego pekapu, tramwajów do malawy, deptaków do deptania i samochodów na parkingach, a i co najważniejsze żeglugi pasażerskiej na Wisłoku. Cha mam was - tego jeszcze nie było !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: I ja i ja i ja też... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:26 oh shit, dawno nie bylo forumowego debila, witamy panie psycholu. youtube.com/watch?v=4cSRpu7bI04&feature=Views&page=2&t=a&f=b ble ble w akcji :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: I ja i ja i ja też... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:30 akcja usuwania reklam rozpoczeta, parking wielopoziomowy kolo szpitala to kwestia roku, kolejne budynki w remoncie lub budowie i w niczym belkot nawiedzonego lola ble ble nie przeszkodzi - miasto bedzie sie nadal rozwijac chocby nie wiem jak to wku..alo tego pajaca i jemu podobnych dziwakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: I ja i ja i ja też... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 08:11 Wszystkie wasze pomysly są do kitu. Sprawa prosta Dwie nitki metra- 1. Zalesie - baranówka 4 i Jasionka - Boguchwała, kilka park & ride i po problemach komunikacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Wodoloty na Wisłok !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:04 A ja Wam mówię - tylko wodoloty na Strugu i Wisłoku ratują sytuację i dadzą prestiż naszemu maistu, naszej metropolii jedynej, naszej perełce podkarpackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Wodoloty na Wisłok !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 10:09 a ciebie ratuje tylko dobry psychiatra, zal ze najwiekszy idiota na forum gw pisze akurat na rzeszowie. to miasto ma pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee i konne tramwaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:30 Oczywiście oprócz wodolotów proponuję akcent "retro" - konne tramwaje w centrumie - wyjałowionym oczywiście z ruchu samochodowego. Proponowana trasa - Grunwaldzka - matejki- Zygmuntowska- zamkowa al.pod kaszt, - szopenena- mickieiwcza, 3 maja- giewicza - chmaja- w. pola - hetmanska- itd itd. Tylko proszę pamietać że konie mają mieć podwiązane pod ogonami woreczki "sraniowe" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: i konne tramwaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:31 lecz sie psycholu, nikogo to nie bawi ani nie wkurza, zajmij sie czyms nieudaczniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: i konne tramwaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:34 Gość portalu: lekarz napisał(a): > lecz sie psycholu, nikogo to nie bawi ani nie wkurza, zajmij sie czyms > nieudaczniku. To po co karmisz trolla ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: i konne tramwaje IP: 62.93.41.* 10.06.06, 13:32 Bo sam jest trollem. Przeciez wiadomo kto to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: i konne tramwaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 13:34 Hehe teraz to moze sie okazac ze ja mam lepszego informatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.b. b. mikuś no co ty :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 14:00 Tylko tramwaje konne i wodne uzdrowią rzeszowskie centrum!!! A dodałbym jeszcze komunikację kanałowo-rakietową - ale o tym pomysle innym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubot Re: mikuś no co ty :) IP: *.range86-128.btcentralplus.com 10.06.06, 14:10 baza lodzi podwodnych na LISIEJ GORZE potrzebna natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: mikuś no co ty :) IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 20:50 POWIEDZIALES CO WIEDZIALES!!!!Jestes prostakiem !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds cenzura ?? nigdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:00 Od pewnego czasu grupa prostaków / przewodzona przez niejakiego mikusia, M ,s., mikaela, sunflowera/ probuje ograniczać wolność wypowiedzi na forum. Chamy - nie uda wam sie . A ja z tego miejsca popieram ideę kolei rakietowej, tramajów konnych, tramwajów wodnych i łodzi podwodnych na Wisłoku. Pomysły wręcz doskonałe - równoważne tandetnym akcjom wybiórczej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: cenzura ?? nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:14 to ty jestes prostakiem przyglupi zasrancu z obsesją jednego forumowicza. tobie na pewno ojciec kazał robić loda, to widać z twych idiotycznych postow. nie masz wiecej jak 1000 zl na miesiac. pluje na ciebie smieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: cenzura ?? nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 21:16 to jest ten smiec - ble ble/xyz/ds - ponizany przez świat nieudacznik, któremu nic nie wychodzi i potrafi tylko wysmiewa i krytykowac. jakby nie widzial lub nie chcial widziec jaki zalosny jest jego los. jestes skonczonym dupkiem, szczam na ciebie zalosny smieciu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: cenzura ?? nigdy IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 10.06.06, 23:42 Proponuję, żeby np. naczelny rzeszowskiej GW wystartował w wyborach na prezydenta Rzeszowa. I życzę powodzenia. Może wtedy zejdzie z obłoków na ziemię. Zresztą cała ta akcja i misja wyborczej we wszystkich miastach ma pokazać tylko, jak to gazeta jest po stronie mieszkańców. Chodzi o zwiększenie sprzedaży bo axelowski "dziennik" depcze GW po piętach. Generalnie zasada jest prosta. Robimy badania i okazuje się np. że mieszkańcy chcą zoo. Piszemy więc do bólu, że niedobrzy urzędnicy jeszcze nie zorganizowali zoo, że wyborcza jest całym sercem za zoo, że zoo jest de best, że zoo to rozwój i nowe miejsca pracy, że bez zoo jest do dupy, itp. Wreszcie prezydent w roku wyborczym ugina się pod naciskiem opiniotwórczej prasy i robi zoo. I wtedy mamy szoł na pierwszej stronie - po interwencjach gazety wyborczej jest zoo, my ci załatwimy drogi czytelniku, co tylko zechcesz, jesteśmy debeściaki, kupuj nas i czytaj, bo jesteśmy git! Fajna zabawa. Pod warunkiem że się siedzi nad komputerem po planówce z wytycznymi naczelnego, a nie żeczywiście kieruje miastem. Pozdro dla dziennikarzy GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Akcja wyborczej IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 10.06.06, 23:48 I jeszcze jedno. Naprawdę są w Rzeszowie ważniejsze sprawy, niż tymczasowa scena przed ratuszem i przejazd przez Plac Farny. Jeżeli komuś się wydaje, że to jest sprawa życia i śmierci, to się myli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Akcja wyborczej IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 10.06.06, 23:58 Aha, a jak GW wymusi już likwidację sceny, to na pewno mieszkańcy zabiją sie o kiosk, żeby kupić gazetę. Słupki sprzedaży i czytelnictwa pójdą w górę. Naczelny dostanie dodatkowy pakiet akcji Agory. Reklamodawcy będą błagać, żeby wyborcza wzięła ich ogłoszenie. Nawet Chuck Noris będzie czytał wyborczą...tylko dzieciaki ze szkolnego zespołu, którzy od kilku tygodni po lekcjach ćwiczą swój występ, będą musiały obejśc się zmakiem. Nie będzie pierwszego w życiu wystepu na prawdziwej scenie, nie będzie pierwszego prawdziowego stresu i łzy w oku mamy, która przyszła na rynek zobaczyć koncert swojej pociechy. Bo GW uważała, że scena jest be. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Akcja wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 00:02 No kazdy kto widzal jak sie maja akcje Agory chyba nie dziwi sie masowym kampaniom, obnizeniu ceny do 1,50 itd. Ale poki co GW sprzedaje sie w 540 tys. dziennie, a Dziennik 280 tys. To nadal duzy dystans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Akcja wyborczej IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 11.06.06, 00:09 To prawda, ale pojawił się wreszcie poważny konkurent. Dodatki lokalne przegruywają niestety sromotnie z gazetami regionalnymii GW musiała siegnąć po PR-owskie chwyty. Moim zdaniem kiepskie, bo ludzie naprawdę nie dadzą się nabrać na likwidację sceny czy przejazdu przez Plac Farny. Czytelnik GW, jak wynika z badań fokusowych to człowiek wykształcony i inteligentny. Nie pozyskają czytelników faktu. Więc nie tędy droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: cenzura ?? nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 23:50 Swieta racja, o to w tym wszystkim chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradius Re: cenzura ?? nigdy IP: 62.93.41.* 11.06.06, 17:36 Stary wez wreszcie wyluzuj! Ty masz jakas obsesje. Poza tym trzymaj sie jednego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
upmaker Re: nareszcie pudelki ferenca wzieły się do robot 12.06.06, 20:35 no racja. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: nareszcie pudelki ferenca wzieły się do robot 11.06.06, 15:22 Proszę...to już początek rzeszowskiego metra mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble ble Pozytywne koncepcje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 20:34 Pierwsza sprawa to kolej kanałowo -rakietow. Ogolnie polega na załozeniu podobnym do poczty pneumatyczne służącej do przesyłania gotówki z kas hipermaketów do kasy glównej. A więc są kapsuły - stacja nadawcza przy kasie i wylot. W reszowie ludzie wsiadaliby do kapsuł np w malawie i ... bach - wylatywali by np w Zaczerniu. Super sprawa. Inna - to kolej ramowo-powietrzna podobna do górskich kolejek czy suwnic ramowych. szczegół już wkrótcey To tyle . A mikael = michał to bękart - ofiara pekniętej prezerwatywy w jednej z agencji agencji towarzyskich sprzed 15 lat - cóz tak bywa. Szczegółom ż zycia prywatnego Michała-Mikaela- synflowera-seniora-juniora i jego rodziny /ze szczególnym uwzględnieniem mamusi/ poświęcę oddzielny cykl postów. Będzie ciekawie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strażnicy Miejscy Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 23:34 Po raz kolejny jesteśmy zmuszeni do zaprotestowania dotyczącego zlikwidowania forum 15 lat Straży Miejskiej w Częstochowie – pro publico bono. Drugiej strony panującej prawdy w tej instytucji. Nie jest łamany obowiązujący regulamin, natomiast po raz kolejny cenzor łamie podstawowe prawo zagwarantowane nam w naszej Konstytucji. Zdajemy sobie doskonale sprawę z obnażania na łamach tego forum prawdy, faktów panujących w tej formacji. Czy trzeba skończyć zaocznie Papieską Akademię Teologiczną w Częstochowie na ul. Św. Barbary przy Wyższym Seminarium Duchownym aby dyktować prawo według własnej koncepcji . Ponadto określiwszy się Mesjaszem to już można ………? . Z-ca prezydenta p. Zdzisław Ludwin z całym Szacunkiem dla jego wieku i posiadanych tytułów nie ma kompletnego pojęcia o nadzorze merytorycznym nad strażą. Niejednokrotnie będąc informowany o Ł A M A N I U obowiązującego prawa nic nie uczynił poza spotkaniem , które zakończył sformułowaniem ,, Jak pojawi się wrzód” , to trzeba go przeciąć Podział na pracowników dobrych i złych przypomina nam hierarchię panującą w klerze. Żli to są ci , którzy mają własne zdanie i nie chcą wchodzić w szemrane układy donosicielskie nazywane przez kadrę owocną współpracą. Kadra , która niejednokrotnie łamała prawo i w dalszym ciągu łamie prawo zbiera powity w postaci kasy i awansów , na które pracują podatnicy naszego miasta. Choć i my też. Kadra , która jak to się mówi Bije swoje żony i nie tylko………!!!! .Jest wzorowa pozostawiamy to państwa ocenie .( można to sprawdzić na Policji )*- interwencje . Poświadczenia nieprawdy to chleb powszedni – ostatnio Prokuratura Zawierciańska. Natomiast gala Oskarów i c.d. nastąpi na forum ogólnopolskim jak to zniknie . Dla ułatwienia podajemy że jednocześnie ukarze się w kilkudziesięciu miastach naszego kraju jak i na poczcie elekt…. W zarządzie Angory . Zabawa dopiero zaczyna się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Akcja "Gazety". Rzeszowianie chcą pięknego ce IP: *.univ.rzeszow.pl / *.univ.rzeszow.pl 12.06.06, 10:50 Kolejna tendencyjna akcja której patronuje GW Odpowiedz Link Zgłoś