Gość: 30-latka IP: 217.153.220.* 09.06.06, 14:50 przy porodzie, i w jakim to było szpitalu. Jak jest na Szopena-szczególnie to mnie interesuje? Możę ktoś ma jakieś statystyki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:44 Uwazaj bo na ul.Szopena nacinaja w poprzek i zaszywaja w poprzek.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 19:47 Heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 09.06.06, 22:50 Babo idz sobie móz natnij i nie odzieraj nas z resztek intymności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EE Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:57 Hehe viva el ecuador Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:08 Sash! - Ecuador ,znacie ? A tak poza konkursem Ekwador piękny kraj ...te wulkany...Cotopaxi echhh no i ten futbol ...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:13 I te niedokończone domy, zwolnione dzięki temu z podatków xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 23:13 Ale kraj piekny, Quito - sliczne miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:40 Po***na jestes misia! Lecz sie lepiej, a nie komentuj tak głupio! Dziewczyna chce sie po prostu dowiedzieć konkretnej rzeczy, a tu taka się znajdzie jak Ty i pie***li głupoty! Wyjazd na inna planetę jesli Ci nie pasuje, że u nas tak a nie inaczej sie rodzi!!! Zastanów się następnym razem zanim tak głupio skomentujesz czyjeś pytanie! A autorce polecem wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=69&w=38826142&a=38826142 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Do misi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:41 Chyba nie tak wkleiłam ten link, więc jeszcze raz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=38826142&a=38826142 Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc 10.06.06, 00:45 Tam pewnie nie tną i rodza się przeciętni piłkarze - nie tak jak u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krocze Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 19:14 nie Odpowiedz Link Zgłoś
pathos_phobos Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc 10.06.06, 22:29 No to poproś,żeby nie nacinali,wtedy samo pęknie jak będzie chciało,a jak mu się spodoba,to i z całą odbytnicą,może przy okazji żadnego nerwu nie uszkodzi i będzie się pięknie goiło dłuuugo,ale za to ekologicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:43 Oglądam sobie mundial no i jaja... daj se .. ozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc 12.06.06, 19:12 Komentarze wbrew pozorom nie odbiegają od tematu wątku... W czym jak w czym lecz w futbolu krocze znaczenie ma i to znaczenie niebagatelne. Obserwując poczynania naszych „orłów” ośmielam się twierdzić, że właśnie oni owe krocza mają ponacinane. Więc może by tak 30-latko ich właśnie za język pociągnąć... Najniższe ukłony! Starający się jakoś pomóc M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikary Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 16:43 krocze to trzeba naciąć dzierzakowej....najlepiej od ucha do ucha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elan_der DO "Żartujących" 14.06.06, 08:30 Z kogo się śmiejecie i co was tym pytaniu śmieszy!? "Żartującym" przypominam, że ich też ktoś urodził, cierpiał przy porodzie i wątpię żeby chciał usłyszeć taki komentarz. I to była ich matka!!!!!!!! Teraz rozumiem dlaczego rodzace kobiety są tak poniżane - bo to jest norma. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc 14.06.06, 09:03 Wpisy w tym wątku pokazują tylko jaki poziom trzyma to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
paula661 Re: czy ktoś w Rzeszowie nie miał nacinanego kroc 19.06.06, 11:35 ja wprawdzie miałam cesarkę na Lwowskiej, ale kiedy na nią czekałałam 2 kobiety podobno miały poród bez nacięcia, ale bardzo żadko nie jest to konieczne- z tego co się dowiedziałam mało która kobieta ma wystarczające rozwarcie Odpowiedz Link Zgłoś