Gość: investor :) IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 13.06.06, 19:39 skandal i hańba ,ci radni LPR to porazka tak samo PIS ,zreszta przekonaja sie o tym w wyborach samorządowych ,takim ludziom dziekujemy za degradacje rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tosiek Prawica wietrzy aferę IP: *.man.rsk.pl 13.06.06, 19:40 sami inwestorzy z ciemnych interesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.06.06, 22:40 spie..j z tego miasta pisowcu! Odpowiedz Link Zgłoś
golwes Prawica wietrzy aferę 13.06.06, 19:45 co za tumany i nieuki z tych popapranych pisowskoelpeerowskich nieudaczników, trzeba być durniem żeby takie cuda wymyślać, wy może lepiej nauczcie kaczke wielkiego patriote hymnu narodowego, chociaż może słów bo na melodie to chyba trzeba mieć tyle zwojów co kura a nie kaczka także prosze tylko o słowa, normalnie niewiem czy kląc czy co robić jak kulku debili, może tak rozwalać wszystko?? apeluje do ludzi myslących idźcie do jesiennych wyborów i oddajcie głos na tadzia i sld, to młodzi ludzie teraz rządzą w rzeszowie a nie jacyś tam komuniści, apropo komunistów ciekawe gdzie byli psełdo patrioci w latach 80 jak w rzeszowie wyły rozzruch przeciw rządom pzpr, bo kuźwa se nieprzypominam żeby tam ramskie, dzierżakówny, kunysze i inne gadzieństwo było lane ppałą a ja niestety byłem więc gdzie byliście ciemniaki i pożalsieboże obrońcy porządku i spokoju w zaściankowym puki będziecie w radzie rzeszowie?? pozostawiam to pytanie bez odpowiedzi CAŁYM SERCEM JESTEM I WSZYSTKICH BEDE NAMMAWIAŁ NA GŁOSOWANIE NA TADZIA FERENCA I NORMALNYCH LUDZI CHCĄCYCH ROZWOJU MOJEGO MIASTA CZYLI SLD FIJOŁEK MASZ MÓJ GŁOS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 13.06.06, 20:12 Przenosze sie do Konrada...tylko rozwoj Rzeszowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ___GANDZIA___ Re: Prawica wietrzy aferę IP: 82.177.97.* 13.06.06, 23:22 !!!!! sukinsyny ktoś musi w tej naszej radzie miasta niezłą kasę zbijać na blokowaniu róznej konkurencji - ja proponuję zrobić spęd pod ratuszem i rozgonić na butach tych cymbałów a nie czekać do wyborów !!!!! Przecież już jesteśmy polską C niedługo Kolbuszowa będzie mieć więcej inwestycji niż ten nasz rzeszów. Naślę na nich prokuraturę sukinsyny.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 No chance! Niestety... 14.06.06, 08:46 Gość portalu: ___GANDZIA___ napisał(a): > Naślę na nich prokuraturę sukinsyny.!!! Nic z tego: Prokuratura, to Ziobro, a Ziobro - to PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Prawica wietrzy aferę 13.06.06, 21:54 tak mi się wydaje że przegrana w jesiennych wyborach będzie ostatnim bojem Rzeszowa. I ostatnią przegraną. Potem nie będzie już nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAF nie potrafię odpowiedzieć......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:49 Mój komentarz: "Dlaczego nie chcieliście pozwolić przedstawicielowi firmy Cushman na wyjaśnienie udziału firmy Semako w tej inwestycji? - Nie potrafię odpowiedzieć. Zgodę na tę inwestycję uzależniacie od postanowień sądu w sprawie szefa Semako. To może potrwać kilka lat... - Może uda się znaleźć inne wyjście... Jakie? - Nie potrafię odpowiedzieć * Robert Kultys, szef klubu PiS w radzie miasta" NIC DODAĆ NIC UJĄĆ - "Nie potrafię odpowiedzieć" Kultys powinien się zgłosić do konkursu na hasło promujące Rzeszów "RZESZÓW - MIATO W KTÓRYM NIE POTRAFIĄ ODPOWIEDZIEĆ" lub "W RZESZOWIE NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ O NIC PYTAĆ I TAK CI NIKT NIE ODPOWIE" lub "ODPOWIEDZI NA NAJTRUDNIEJSZE PYTANIA NIE ZNAJDZIESZ GOOGLACH. SZUKAJ ICH NA WWW.KULTYS.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.viknet.pl 13.06.06, 19:51 Nie mam watpliwosci ze nie ma do czego wracac, nie zostane w tym kraju dluzej, chocbym mial nie skonczyc studiow, wole byc prostym robolem w Kanadzie czy innym NORMALNYM kraju niz tu "wyksztalconym" czlowiekiem, bo i tak nie bede miec pracy, nie mam znajomosci ani nie jestem kombinatorem i oszustem. Dziekuje tym sku..synom za pomoc w podjeciu decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.rzeszow.mm.pl 13.06.06, 20:00 zapamiętajmy ten dzień - przypomnimy innym w sierpniu! Wykużymy prawice z miasta sierpniowym rankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Co za dranie.. IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 13.06.06, 20:08 Płakać mi się chce jak widzę jak PiS blokuje rozwój naszego miasta. DLACZEGO TO ROBICIE ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC spokojnie!!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 13.06.06, 20:11 Wybory niedlugo, cushman czekal 2 lata poczeka jeszcze 2 miesiace. pozniej juz wejda bo w radzie nie bedzie miec miejsca cos takiego jak Kultys i Ramski.a jesli znajda sie w radzie znaczy ze w miescie mamy ludzi bez mozgu... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: spokojnie!!! 14.06.06, 08:50 Gość portalu: MC napisał(a): > Wybory niedlugo, cushman czekal 2 lata poczeka jeszcze 2 miesiace. pozniej juz > wejda bo w radzie nie bedzie miec miejsca cos takiego jak Kultys i Ramski.a > jesli znajda sie w radzie znaczy ze w miescie mamy ludzi bez mozgu... Ale choć idźcie tłumnie do wyborów, bo inaczej, to Wam pisowate mohery znowu wybiorą Kultysów i Ramskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:13 Skandal, brak mi poprostu słów... Ta banda debili zrobi wszystko, byle tylko Rzesz ów pozostał dalej zaściankiem... Na wyborach samorządowych podziękujemy wam za tą owocną prace na rzecz degradacji Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Farrell Załogowy lot na Marsa IP: 81.15.189.* 13.06.06, 20:22 Proponuję zgłosić radnych PIS i LPR z Rzeszowa jako testerów na pierwszy załogowy lot na Marsa. PS. Oczywiście bilet w jedną stronę. PS 2. Ale czy Mars by wytrzymał obecność takiej reprezentacji? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Załogowy lot na Marsa 14.06.06, 08:53 Gość portalu: Perry Farrell napisał(a): > Proponuję zgłosić radnych PIS i LPR z Rzeszowa jako testerów na pierwszy > załogowy lot na Marsa. > PS. Oczywiście bilet w jedną stronę. > PS 2. Ale czy Mars by wytrzymał obecność takiej reprezentacji? Jestem za. Wprawdzie nie wiem czy Mars by wytrzymał, ale "reprezentacja" nie wytrzymałaby na pewno. I o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaP Głosujta nadal na PiSiory i eLPRy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:20 Macie to na co sobie zasłużyliście, sami wybraliście takich a nie innych włodarzy. Miasto, państwo - rozpieprzą wszystko, a jeśli nie to opóźnią jakikolwiek rozwój i bedziemy najbardziej zacofanym i niedorozwinietym regionem w Polsce, a Polska w Europie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ara Re: Prawica wietrzy aferę IP: 81.219.30.* 13.06.06, 20:33 Ale ksiądz w kościele powie, że trzeba głosować na Ramskiego i Kultysa i wszystkie berety stare i młodsze będą na nich głosować. U nas większość ludzi nie umieją myśleć sami... niestety. A jak zwykle do wyborów pójdą ci sami co do kościoła (po drodze). Tym, którzy nie chodzą do kościoła nie będzie się chciało iść tylko na wybory.. niestety. W związku z powyższym wyjdzie jak zawsze... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Nieobecni też winni IP: *.man.rsk.pl 13.06.06, 20:36 Jak znowu nie pójdą do wyborów, to prawica z poparciem księży wygra je na pewno. Arcybiskup Głódź już rozkazał swoim księżom, by mówili, na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.gemini.net.pl 13.06.06, 20:45 teraz mozna sobie mowic ze na jesien zmieni sie rada ale to wszystko zalezy od nas czy pojdziemy na wybory. trzeba juz teraz namawiac znajomych, rodzicow, babcie dziadkow, ciocie... i reszte rodziny by poszli na wybory i zaglosowali na pana T. Ferenca i na SLD lub PO (co kto woli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechminister najpierw kurii nalezy sie przypodobac IP: *.hsd1.nm.comcast.net 13.06.06, 20:50 szkoda slow---ciemnogrod Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: najpierw kurii nalezy sie przypodobac 14.06.06, 08:59 A może właśnie "w tym szaleństwie jest metoda"? Rzeszowianie, sprawdźcie, czy aby przypadkiem to czarni nie ostrzą sobie zębów na ten teren. Może przydałaby się Wam jakaś świątynia w tym miejscu? Jeżeli tak, to - podejrzewam - nie macie szans i nawet zmiana Rady Wam nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marya Re: Prawica wietrzy aferę IP: 81.15.189.* 13.06.06, 20:52 Jeden , dwa , trzy , cztery PiS i LPR wynosćie się z Rzeszowa do cholery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:02 az brzuch boli jak oni argumenty wymyslaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKUS Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.fenomenalny.net 13.06.06, 21:06 TAK JEST. ZABLOKOWAC WSZYSTKO! POSIAĆ OWIES. BĘDĄ NOWE MIEJSCA PRACY ZAPRASZAMY INWESTORA DO KRAKOWA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pis.da Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:06 tragedia, dno pis.da ci w ryja katoliki pie..ne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:07 -------------------------------------------------------------------------------- Nieoficjalne informacje.... Dziennikarze jednej z regionalnych gazet są na tropie dużego przekrętu władz miasta, podobno chodzi o ostatnie inwestycje z centrami handlowymi. niewiadomo czy chodzi o te "blokowane" przez rade czy o te już powstałe.....? Podobno niedługa ma się ukazać artykuł.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Prawica wietrzy aferę IP: 217.153.194.* 14.06.06, 10:13 NIETRUDNO SIĘ DOMYŚLIĆ, ŻE CHODZI O ŁAPÓWKI. jAK TO SIĘ DZIEJE, ZE NIEKTÓRE INWESTYCJE IDĄ SZYBKO A INNE SIĘ CIĄGNĄ LATAMI - WIDOCZNIE CHODZI W KASĘ ZGODNIE ZE STARĄ KOMUNISTYCZNĄ ZASADĄ "JAK NIE POSMARUJESZ TO NIE JEDZIESZ" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:33 Jak się troszeczkę pogrzebie to można znaleźć dzwine powiązania kilku radnych "prawicy" z CONRESEM i jego inwestycją na Nowym Mieście (ku przypomnieniu - tam prawica nie oponowała prawie wcale... i niech nie pierdo..ą że z powodu konkursu jaki inwestor zrobił... konkurs to była farsa!) Najbardziej zainteresowaną była chyba pani Dz. (inicjały mogą być zbieżne przez PRZYPADEK). Poza tym wiadomo którzy radni sami posiadają sklepy... . W tej inwestycji oczywiście widza zagrożenie. Od dwóch lat mają debilne uwagi do tej inwestycji na poziomie małego Jasia z przedszkola. Przodowali w nich "specjaliści" ja z koziej dupy trąba: Ramski, Piekło i geniusz Kultys. Jeden półinteligent paluszkarz, drugi ćwierćinteligent taksówkarz i rozmemłany inżynier z kompleksami (bo nic godnego uwagi nie zaprojektował). Wracając do wątku... chodzi inwestycje "puszczone"... przez Radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:39 Mają wybory na karku i kasa się przyda. ciekawe co teraz wyciągną. Bo wrobienie szefowej SEMAKO sie nie udało. Mądra babka wypuściła oświadczenia w gazetach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Falcon Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.19.165.40.osk.enformatic.pl 13.06.06, 21:15 Niemogę uwierzyć, jak można być takim złamasem. Zachęcam wszystkich by jesienią TYM panom podziękować... i wybrać takich ludzi którym to miasto będzie zawdzięczało rozwój. Popieram pana Ferenca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomunista czerwona kartka w tych wyborach nie zagrają!!!!!!! IP: *.dnet.pl 13.06.06, 21:25 po raz pierwszy (mam nadzieje że ostatni) w życiu zagłosuje na swoich przeciwników politycznych SLD ,kur.. nie spodziewałem się że sprawa nabierze taki obrót , ale cóż lpr pis muszą ponieść surową karę -------ja będąc prawnikiem doszukuje się drugiego dna ,czyżby pewien baron handlowy z Rzeszowa stoi za obstrukcją tejże inwestycji obawiając się że straci dominującą niemalże na skale Rzeszowa monopolistyczną pozycje ? ????jak jestem nieprzychylnie nastawiony do hipermarketów tak z aprobatą przyjmuje informacje że mają powstać centra handlowe w rz a szczególnie to mające powstać na miejscu hotelu które stałoby się niejako wizytówką Rzeszowa ze względu na swoje gabaryty , wygląd i lokalizacje .A właśnie takich miejsc reprezentacyjnych jak widzieliśmy na projekcie przedstawionym przez architektów cushm. potrzebujemy nie jakiś kiczowatych galerii w stylu grafika agora itd. Nie wiem czy celowo ale wszystkie ekipy po 89 z wyjątkiem ( Bentkowskiego gdzie stworzył w małym Rzeszowie prokuraturę i sąd apelacyjny podnosząc prestiż miasta notabene za psl nie przepadam) dążyli i dążą pomimo nawet swojaków przy żłobie do degradacji tego regionu a szczególnie Rzeszowa – w mediach a tym samym i w orbicie zainteresowań wszystkich rządów jest Warszawa ,Kraków, Poznań ,Wrocław , nieszczęsny Górny Śląsk nawet Lublin i tak wyliczać mógłbym jeszcze długo ale nie ma miast z podkarpacia . Przez wszystkie lata politycy z regionu jak jeden mąż zarzekali się ze w stolicy bronią jak lwy funduszy dla Podkarpacia (nawet mieliśmy z rzeszowa wiceministra finansów z SLD w rządzie millera a obecnie wiceministra rozwoju regionalnego z pis i co z tego wynikało wynika NIC jedno wielkie rzadkie gó.. obiecanki puste deklaracje (za sld nie możemy dać na Podkarpacie więcej bo Łódź Lublin no a szczególnie autonomia- robotniczo hutnicza orkiestra dęta KAtowice no wiecie zrozumiecie , teraz za ortyla autostrada rok 2*** , a jeszcze jak słyszę że na poziomie gminy miasta Rzeszów radni nie mogą się dogadać ostanio Deptuła z PSL blokuje rozbudowe terminalu na jasionce to mnie szlak trafia co za region, co za ludzie tu żyją!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikut Re: czerwona kartka w tych wyborach nie zagrają!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:51 Jak to kto - banda debili i pijaków. A propos dlaczego radny R...i chodzi cały czas z czerwoną gębą... Podszyli się pod kościół i udają głupców. HWD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golwes precz z pisem i lprem IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 13.06.06, 22:09 zgadzam sie z toba i niemam nic przeciwko nowym władzą w rzeszowskim sld to młodzi uczciwi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Prawica wietrzy aferę 13.06.06, 21:51 " ... sprawą zainteresowały się czynniki pozasamorządowe w PiS. Stąd obecność na sesji parlamentarzystów PiS i taka decyzja naszych radnych." Mamy qrwa jakichś "przyjaciół" w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acups Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:59 Miałem z tymi typami z Petro Tanku do czynienia. Jestem przeciwnikiem prawicy, ale takich "biznesmenów" powinni potraktować jak putin chorodkowskiego. Acups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:12 Trzeba sprawdzic i innych inwestorów z Rzeszowa, którzy bez zgody rady miasta też budują centra handlowe. Nie może być tak, ze jeden na swojej działce nie może wybudować domu nawet letniskowego a inny buduje bez zezwolenia a póżniej załatwia sprawy w urzedzie. Prawo powinno byc jednakowe dla wszystkich. W Rzeszowie działa grupa inwestorów która w d... ma przepisy, czs z tym skonczyc raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszownianin Re: Prawica wietrzy aferę IP: 81.15.189.* 13.06.06, 22:23 powiem krótko jakbym spotkał Ramskiego na ulicy to bym mu normalnie wpie..ł i już Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_rz-owa a krasne juz oferuje 13.06.06, 22:24 i wcale bym sie nie zdziwil jak by cushman tam zawendrowal gdzie niekt nie robil by im wywodo na jakis temat a o innych miastach juz nie wspomne - ale radny ...........ma bogate slownictwo "nie wiem" etc dziecko w zerowce ma lespze argumenty a poki co 60 miloinow euro poszlo w druga strone Odpowiedz Link Zgłoś
zzyxyryzzy Re: Prawica wietrzy aferę 13.06.06, 22:31 No to już wiadomo, pod jakim hasłem będzie w Rzeszówku przebiegała kampania samorządowa - PISuary z Ligą Pozbawionych Rozumu będą walczyli z układem. I nie jest ważne, że zarzuty dla własciciela TankPolu jakoś nie mogą przekuć się na prokuratorskie oskarżenie, nie jest ważne że facet dostał paszport i bez przeszkód podróżuje a prokurator szuka sposobu jak rakiem wycofać się ze sprawy, bo po prostu się zbłaźnił. Ważne jest, że radna z LPR Janina Błażej już wie. I póki Semako i jego właściciel nie udowodni że jest niewinny, póty będzie skazany w Rzeszowie na biznesowy niebyt. To się nazywa Prawo i Sprawiedliwość. Rodem z Łubianki i zgodnie z wytycznymi Wielkich Rewolucjonistów: dajcie mi człowieka, a znajdę wam paragraf. Żal mi tylko Rzeszowian, którzy nadal będą musieli tłumaczyć, dlaczego centralnym miejscem w Rzeszowie nie jest nic innego, tylko pomnik cipy. Może to po prostu takie cipowate miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Życzę Wam, Rzeszowianie, powodzenia w tej walce 14.06.06, 09:16 zzyxyryzzy napisał: > > Żal mi tylko Rzeszowian, którzy nadal będą musieli tłumaczyć, dlaczego > centralnym miejscem w Rzeszowie nie jest nic innego, tylko pomnik cipy. Może > to po prostu takie cipowate miasto... Tak się jakoś złożyło, że nigdy nie byłam w Rzeszowie i nie wiem, co to takiego "pomnik cipy" (przypuszczam, że toto coś upamiętnia, a - z wyglądu - przypomina cipę), ale stwierdzam, że - jeśli idzie o "cipowatość" - to pod rządami obecnej koalicji, cały kraj robi się coraz bardziej "cipowaty". Choć to marna pociecha dla Rzeszowa... wrocławianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.06.06, 22:33 Pytam się kto wybrał takich debili i dał im prawo głosu!!!!!! To inwestycja to szansa pod każdym względem, przede wszystkim wyciągnięcia Rzeszowa z zaścianka . Przypominam że mamy statusmetropoli. Tą bandę wysłałbym na zapadła wiochę niech świnie pasą!!!! Odpowiedz Link Zgłoś