Dodaj do ulubionych

Prawica wietrzy aferę

IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 13.06.06, 19:39
skandal i hańba ,ci radni LPR to porazka tak samo PIS ,zreszta przekonaja sie
o tym w wyborach samorządowych ,takim ludziom dziekujemy za degradacje rzeszowa
Obserwuj wątek
    • Gość: Tosiek Prawica wietrzy aferę IP: *.man.rsk.pl 13.06.06, 19:40
      sami inwestorzy z ciemnych interesów
      • Gość: Artur Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.06.06, 22:40
        spie..j z tego miasta pisowcu!
    • golwes Prawica wietrzy aferę 13.06.06, 19:45
      co za tumany i nieuki z tych popapranych pisowskoelpeerowskich nieudaczników,
      trzeba być durniem żeby takie cuda wymyślać, wy może lepiej nauczcie kaczke
      wielkiego patriote hymnu narodowego, chociaż może słów bo na melodie to chyba
      trzeba mieć tyle zwojów co kura a nie kaczka także prosze tylko o słowa,
      normalnie niewiem czy kląc czy co robić jak kulku debili, może tak rozwalać
      wszystko??
      apeluje do ludzi myslących idźcie do jesiennych wyborów i oddajcie głos na
      tadzia i sld, to młodzi ludzie teraz rządzą w rzeszowie a nie jacyś tam
      komuniści, apropo komunistów ciekawe gdzie byli psełdo patrioci w latach 80
      jak w rzeszowie wyły rozzruch przeciw rządom pzpr, bo kuźwa se nieprzypominam
      żeby tam ramskie, dzierżakówny, kunysze i inne gadzieństwo było lane ppałą a
      ja niestety byłem więc gdzie byliście ciemniaki i pożalsieboże obrońcy
      porządku i spokoju w zaściankowym puki będziecie w radzie rzeszowie??
      pozostawiam to pytanie bez odpowiedzi
      CAŁYM SERCEM JESTEM I WSZYSTKICH BEDE NAMMAWIAŁ NA GŁOSOWANIE NA TADZIA
      FERENCA I NORMALNYCH LUDZI CHCĄCYCH ROZWOJU MOJEGO MIASTA CZYLI SLD
      FIJOŁEK MASZ MÓJ GŁOS
      • Gość: MC Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 13.06.06, 20:12
        Przenosze sie do Konrada...tylko rozwoj Rzeszowa..
        • Gość: ___GANDZIA___ Re: Prawica wietrzy aferę IP: 82.177.97.* 13.06.06, 23:22
          !!!!! sukinsyny
          ktoś musi w tej naszej radzie miasta niezłą kasę zbijać na blokowaniu róznej
          konkurencji - ja proponuję zrobić spęd pod ratuszem i rozgonić na butach tych
          cymbałów a nie czekać do wyborów !!!!!
          Przecież już jesteśmy polską C niedługo Kolbuszowa będzie mieć więcej
          inwestycji niż ten nasz rzeszów. Naślę na nich prokuraturę sukinsyny.!!!
          • koloratura1 No chance! Niestety... 14.06.06, 08:46
            Gość portalu: ___GANDZIA___ napisał(a):

> Naślę na nich prokuraturę sukinsyny.!!!

Nic z tego:
            Prokuratura, to Ziobro, a Ziobro - to PiS.
      • olias Re: Prawica wietrzy aferę 13.06.06, 21:54
        tak mi się wydaje że przegrana w jesiennych wyborach będzie ostatnim bojem
        Rzeszowa. I ostatnią przegraną. Potem nie będzie już nic.
    • Gość: RAF nie potrafię odpowiedzieć......... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 19:49
      Mój komentarz:
      "Dlaczego nie chcieliście pozwolić przedstawicielowi firmy Cushman na
      wyjaśnienie udziału firmy Semako w tej inwestycji?
      - Nie potrafię odpowiedzieć.
      Zgodę na tę inwestycję uzależniacie od postanowień sądu w sprawie szefa
      Semako. To może potrwać kilka lat...
      - Może uda się znaleźć inne wyjście...
      Jakie?
      - Nie potrafię odpowiedzieć
      * Robert Kultys, szef klubu PiS w radzie miasta"

NIC DODAĆ NIC UJĄĆ - "Nie potrafię odpowiedzieć"
      Kultys powinien się zgłosić do konkursu na hasło promujące Rzeszów
      "RZESZÓW - MIATO W KTÓRYM NIE POTRAFIĄ ODPOWIEDZIEĆ"
      lub
      "W RZESZOWIE NIE BĘDZIESZ MUSIAŁ O NIC PYTAĆ I TAK CI NIKT NIE ODPOWIE"
      lub
      "ODPOWIEDZI NA NAJTRUDNIEJSZE PYTANIA NIE ZNAJDZIESZ GOOGLACH. SZUKAJ ICH NA
      WWW.KULTYS.COM
    • Gość: Mikael Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.viknet.pl 13.06.06, 19:51
      Nie mam watpliwosci ze nie ma do czego wracac, nie zostane w tym kraju dluzej,
      chocbym mial nie skonczyc studiow, wole byc prostym robolem w Kanadzie czy
      innym NORMALNYM kraju niz tu "wyksztalconym" czlowiekiem, bo i tak nie bede
      miec pracy, nie mam znajomosci ani nie jestem kombinatorem i oszustem. Dziekuje
      tym sku..synom za pomoc w podjeciu decyzji.
    • Gość: ivan Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.rzeszow.mm.pl 13.06.06, 20:00
      zapamiętajmy ten dzień - przypomnimy innym w sierpniu!
      Wykużymy prawice z miasta sierpniowym rankiem.
    • Gość: student Co za dranie.. IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 13.06.06, 20:08
      Płakać mi się chce jak widzę jak PiS blokuje rozwój naszego miasta. DLACZEGO TO
      ROBICIE ??
    • Gość: MC spokojnie!!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 13.06.06, 20:11
      Wybory niedlugo, cushman czekal 2 lata poczeka jeszcze 2 miesiace. pozniej juz
      wejda bo w radzie nie bedzie miec miejsca cos takiego jak Kultys i Ramski.a
      jesli znajda sie w radzie znaczy ze w miescie mamy ludzi bez mozgu...
      • koloratura1 Re: spokojnie!!! 14.06.06, 08:50
        Gość portalu: MC napisał(a):

> Wybory niedlugo, cushman czekal 2 lata poczeka jeszcze 2 miesiace. pozniej juz
        > wejda bo w radzie nie bedzie miec miejsca cos takiego jak Kultys i Ramski.a
        > jesli znajda sie w radzie znaczy ze w miescie mamy ludzi bez mozgu...

Ale choć idźcie tłumnie do wyborów, bo inaczej, to Wam pisowate mohery znowu
        wybiorą Kultysów i Ramskich.
    • Gość: arek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:13
      Skandal, brak mi poprostu słów... Ta banda debili zrobi wszystko, byle tylko
      Rzesz ów pozostał dalej zaściankiem... Na wyborach samorządowych podziękujemy
      wam za tą owocną prace na rzecz degradacji Rzeszowa.
      • styro Re: Prawica wietrzy aferę 13.06.06, 20:14
        Brak slow, to jest skandal.
        • Gość: Perry Farrell Załogowy lot na Marsa IP: 81.15.189.* 13.06.06, 20:22
          Proponuję zgłosić radnych PIS i LPR z Rzeszowa jako testerów na pierwszy
          załogowy lot na Marsa.
          PS. Oczywiście bilet w jedną stronę.
          PS 2. Ale czy Mars by wytrzymał obecność takiej reprezentacji?
          • koloratura1 Re: Załogowy lot na Marsa 14.06.06, 08:53
            Gość portalu: Perry Farrell napisał(a):

> Proponuję zgłosić radnych PIS i LPR z Rzeszowa jako testerów na pierwszy
            > załogowy lot na Marsa.
            > PS. Oczywiście bilet w jedną stronę.
            > PS 2. Ale czy Mars by wytrzymał obecność takiej reprezentacji?

Jestem za. Wprawdzie nie wiem czy Mars by wytrzymał, ale "reprezentacja" nie
            wytrzymałaby na pewno. I o to chodzi.
    • Gość: alaP Głosujta nadal na PiSiory i eLPRy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:20
      Macie to na co sobie zasłużyliście, sami wybraliście takich a nie innych
      włodarzy. Miasto, państwo - rozpieprzą wszystko, a jeśli nie to opóźnią
      jakikolwiek rozwój i bedziemy najbardziej zacofanym i niedorozwinietym regionem
      w Polsce, a Polska w Europie!
    • Gość: Ara Re: Prawica wietrzy aferę IP: 81.219.30.* 13.06.06, 20:33
      Ale ksiądz w kościele powie, że trzeba głosować na Ramskiego i Kultysa i
      wszystkie berety stare i młodsze będą na nich głosować. U nas większość ludzi
      nie umieją myśleć sami... niestety.
      A jak zwykle do wyborów pójdą ci sami co do kościoła (po drodze). Tym, którzy
      nie chodzą do kościoła nie będzie się chciało iść tylko na wybory.. niestety.
      W związku z powyższym wyjdzie jak zawsze... niestety.
      • Gość: Fred Re: Nieobecni też winni IP: *.man.rsk.pl 13.06.06, 20:36
        Jak znowu nie pójdą do wyborów, to prawica z poparciem księży wygra je na
        pewno. Arcybiskup Głódź już rozkazał swoim księżom, by mówili, na kogo głosować.
    • Gość: kijanek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.gemini.net.pl 13.06.06, 20:45
      teraz mozna sobie mowic ze na jesien zmieni sie rada ale to wszystko zalezy od nas czy pojdziemy na wybory. trzeba juz teraz namawiac znajomych, rodzicow, babcie dziadkow, ciocie... i reszte rodziny by poszli na wybory i zaglosowali na pana T. Ferenca i na SLD lub PO (co kto woli).
    • Gość: wszechminister najpierw kurii nalezy sie przypodobac IP: *.hsd1.nm.comcast.net 13.06.06, 20:50
      szkoda slow---ciemnogrod
      • koloratura1 Re: najpierw kurii nalezy sie przypodobac 14.06.06, 08:59
        A może właśnie "w tym szaleństwie jest metoda"?

Rzeszowianie, sprawdźcie, czy aby przypadkiem to czarni nie ostrzą sobie zębów
        na ten teren. Może przydałaby się Wam jakaś świątynia w tym miejscu?

Jeżeli tak, to - podejrzewam - nie macie szans i nawet zmiana Rady Wam nie pomoże...
    • Gość: marya Re: Prawica wietrzy aferę IP: 81.15.189.* 13.06.06, 20:52
      Jeden , dwa , trzy , cztery PiS i LPR wynosćie się z Rzeszowa do cholery
      • Gość: klient Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:02
        az brzuch boli jak oni argumenty wymyslaja
    • Gość: KRAKUS Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.fenomenalny.net 13.06.06, 21:06
      TAK JEST. ZABLOKOWAC WSZYSTKO! POSIAĆ OWIES. BĘDĄ NOWE MIEJSCA PRACY
      ZAPRASZAMY INWESTORA DO KRAKOWA :)
    • Gość: pis.da Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:06
      tragedia, dno pis.da ci w ryja katoliki pie..ne
    • Gość: . Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:07
      --------------------------------------------------------------------------------
      Nieoficjalne informacje....
      Dziennikarze jednej z regionalnych gazet są na tropie dużego przekrętu władz
      miasta, podobno chodzi o ostatnie inwestycje z centrami handlowymi. niewiadomo
      czy chodzi o te "blokowane" przez rade czy o te już powstałe.....? Podobno
      niedługa ma się ukazać artykuł..
      • Gość: wyborca Re: Prawica wietrzy aferę IP: 217.153.194.* 14.06.06, 10:13
        NIETRUDNO SIĘ DOMYŚLIĆ, ŻE CHODZI O ŁAPÓWKI.
        jAK TO SIĘ DZIEJE, ZE NIEKTÓRE INWESTYCJE IDĄ SZYBKO A INNE SIĘ CIĄGNĄ LATAMI -
        WIDOCZNIE CHODZI W KASĘ ZGODNIE ZE STARĄ KOMUNISTYCZNĄ ZASADĄ "JAK NIE
        POSMARUJESZ TO NIE JEDZIESZ"
      • Gość: Komar Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:33
        Jak się troszeczkę pogrzebie to można znaleźć dzwine powiązania kilku radnych
        "prawicy" z CONRESEM i jego inwestycją na Nowym Mieście (ku przypomnieniu - tam
        prawica nie oponowała prawie wcale... i niech nie pierdo..ą że z powodu konkursu
        jaki inwestor zrobił... konkurs to była farsa!) Najbardziej zainteresowaną była
        chyba pani Dz. (inicjały mogą być zbieżne przez PRZYPADEK). Poza tym wiadomo
        którzy radni sami posiadają sklepy... . W tej inwestycji oczywiście widza
        zagrożenie. Od dwóch lat mają debilne uwagi do tej inwestycji na poziomie małego
        Jasia z przedszkola. Przodowali w nich "specjaliści" ja z koziej dupy trąba:
        Ramski, Piekło i geniusz Kultys. Jeden półinteligent paluszkarz, drugi
        ćwierćinteligent taksówkarz i rozmemłany inżynier z kompleksami (bo nic godnego
        uwagi nie zaprojektował). Wracając do wątku... chodzi inwestycje "puszczone"...
        przez Radę
        • Gość: aa Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 13:39
          Mają wybory na karku i kasa się przyda.
          ciekawe co teraz wyciągną.
          Bo wrobienie szefowej SEMAKO sie nie udało.
          Mądra babka wypuściła oświadczenia w gazetach
    • Gość: Falcon Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.19.165.40.osk.enformatic.pl 13.06.06, 21:15
      Niemogę uwierzyć, jak można być takim złamasem. Zachęcam wszystkich by jesienią
      TYM panom podziękować... i wybrać takich ludzi którym to miasto będzie
      zawdzięczało rozwój. Popieram pana Ferenca.
    • Gość: antykomunista czerwona kartka w tych wyborach nie zagrają!!!!!!! IP: *.dnet.pl 13.06.06, 21:25
      po raz pierwszy (mam nadzieje że ostatni) w życiu zagłosuje na swoich
      przeciwników politycznych SLD ,kur.. nie spodziewałem się że sprawa nabierze
      taki obrót , ale cóż lpr pis muszą ponieść surową karę -------ja będąc
      prawnikiem doszukuje się drugiego dna ,czyżby pewien baron handlowy z Rzeszowa
      stoi za obstrukcją tejże inwestycji obawiając się że straci dominującą niemalże
      na skale Rzeszowa monopolistyczną pozycje ? ????jak jestem nieprzychylnie
      nastawiony do hipermarketów tak z aprobatą przyjmuje informacje że mają powstać
      centra handlowe w rz a szczególnie to mające powstać na miejscu hotelu które
      stałoby się niejako wizytówką Rzeszowa ze względu na swoje gabaryty , wygląd i
      lokalizacje .A właśnie takich miejsc reprezentacyjnych jak widzieliśmy na
      projekcie przedstawionym przez architektów cushm. potrzebujemy nie jakiś
      kiczowatych galerii w stylu grafika agora itd. Nie wiem czy celowo ale
      wszystkie ekipy po 89 z wyjątkiem ( Bentkowskiego gdzie stworzył w małym
      Rzeszowie prokuraturę i sąd apelacyjny podnosząc prestiż miasta notabene za
      psl nie przepadam) dążyli i dążą pomimo nawet swojaków przy żłobie do
      degradacji tego regionu a szczególnie Rzeszowa – w mediach a tym samym i w
      orbicie zainteresowań wszystkich rządów jest Warszawa ,Kraków,
      Poznań ,Wrocław , nieszczęsny Górny Śląsk nawet Lublin i tak wyliczać mógłbym
      jeszcze długo ale nie ma miast z podkarpacia . Przez wszystkie lata politycy z
      regionu jak jeden mąż zarzekali się ze w stolicy bronią jak lwy funduszy dla
      Podkarpacia (nawet mieliśmy z rzeszowa wiceministra finansów z SLD w rządzie
      millera a obecnie wiceministra rozwoju regionalnego z pis i co z tego wynikało
      wynika NIC jedno wielkie rzadkie gó.. obiecanki puste deklaracje (za sld nie
      możemy dać na Podkarpacie więcej bo Łódź Lublin no a szczególnie autonomia-
      robotniczo hutnicza orkiestra dęta KAtowice no wiecie zrozumiecie , teraz za
      ortyla autostrada rok 2*** , a jeszcze jak słyszę że na poziomie gminy miasta
      Rzeszów radni nie mogą się dogadać ostanio Deptuła z PSL blokuje rozbudowe
      terminalu na jasionce to mnie szlak trafia co za region, co za ludzie tu
      żyją!!!!!
      • Gość: kikut Re: czerwona kartka w tych wyborach nie zagrają!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:51
        Jak to kto - banda debili i pijaków. A propos dlaczego radny R...i chodzi cały
        czas z czerwoną gębą... Podszyli się pod kościół i udają głupców. HWD
      • Gość: golwes precz z pisem i lprem IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 13.06.06, 22:09
        zgadzam sie z toba i niemam nic przeciwko nowym władzą w rzeszowskim sld to
        młodzi uczciwi ludzie
    • olias Re: Prawica wietrzy aferę 13.06.06, 21:51
      " ... sprawą zainteresowały się czynniki pozasamorządowe w PiS. Stąd obecność
      na sesji parlamentarzystów PiS i taka decyzja naszych radnych."
      Mamy qrwa jakichś "przyjaciół" w rządzie.
    • Gość: acups Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 21:59
      Miałem z tymi typami z Petro Tanku do czynienia. Jestem przeciwnikiem prawicy,
      ale takich "biznesmenów" powinni potraktować jak putin chorodkowskiego.

Acups
      • Gość: Marek Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 22:12
        Trzeba sprawdzic i innych inwestorów z Rzeszowa, którzy bez zgody rady miasta
        też budują centra handlowe. Nie może być tak, ze jeden na swojej działce nie
        może wybudować domu nawet letniskowego a inny buduje bez zezwolenia a póżniej
        załatwia sprawy w urzedzie. Prawo powinno byc jednakowe dla wszystkich. W
        Rzeszowie działa grupa inwestorów która w d... ma przepisy, czs z tym skonczyc
        raz na zawsze.
    • Gość: rzeszownianin Re: Prawica wietrzy aferę IP: 81.15.189.* 13.06.06, 22:23
      powiem krótko jakbym spotkał Ramskiego na ulicy to bym mu normalnie wpie..ł
      i już
    • mieszkaniec_rz-owa a krasne juz oferuje 13.06.06, 22:24
      i wcale bym sie nie zdziwil jak by cushman tam zawendrowal gdzie niekt nie
      robil by im wywodo na jakis temat
      a o innych miastach juz nie wspomne - ale radny ...........ma bogate
      slownictwo "nie wiem" etc dziecko w zerowce ma lespze argumenty
      a poki co 60 miloinow euro poszlo w druga strone
    • zzyxyryzzy Re: Prawica wietrzy aferę 13.06.06, 22:31
      No to już wiadomo, pod jakim hasłem będzie w Rzeszówku przebiegała kampania
      samorządowa - PISuary z Ligą Pozbawionych Rozumu będą walczyli z układem.
      I nie jest ważne, że zarzuty dla własciciela TankPolu jakoś nie mogą przekuć
      się na prokuratorskie oskarżenie, nie jest ważne że facet dostał paszport i bez
      przeszkód podróżuje a prokurator szuka sposobu jak rakiem wycofać się ze
      sprawy, bo po prostu się zbłaźnił.
      Ważne jest, że radna z LPR Janina Błażej już wie. I póki Semako i jego
      właściciel nie udowodni że jest niewinny, póty będzie skazany w Rzeszowie na
      biznesowy niebyt. To się nazywa Prawo i Sprawiedliwość.
      Rodem z Łubianki i zgodnie z wytycznymi Wielkich Rewolucjonistów: dajcie mi
      człowieka, a znajdę wam paragraf.

Żal mi tylko Rzeszowian, którzy nadal będą musieli tłumaczyć, dlaczego
      centralnym miejscem w Rzeszowie nie jest nic innego, tylko pomnik cipy. Może to
      po prostu takie cipowate miasto...
      • koloratura1 Życzę Wam, Rzeszowianie, powodzenia w tej walce 14.06.06, 09:16
        zzyxyryzzy napisał:

>
        > Żal mi tylko Rzeszowian, którzy nadal będą musieli tłumaczyć, dlaczego
        > centralnym miejscem w Rzeszowie nie jest nic innego, tylko pomnik cipy. Może
        > to po prostu takie cipowate miasto...

Tak się jakoś złożyło, że nigdy nie byłam w Rzeszowie i nie wiem, co to takiego
        "pomnik cipy" (przypuszczam, że toto coś upamiętnia, a - z wyglądu - przypomina
        cipę), ale stwierdzam, że - jeśli idzie o "cipowatość" - to pod rządami obecnej
        koalicji, cały kraj robi się coraz bardziej "cipowaty".

Choć to marna pociecha dla Rzeszowa...

wrocławianka

• Gość: Artur Re: Prawica wietrzy aferę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.06.06, 22:33
      Pytam się kto wybrał takich debili i dał im prawo głosu!!!!!!
      To inwestycja to szansa pod każdym względem, przede wszystkim wyciągnięcia
      Rzeszowa z zaścianka . Przypominam że mamy statusmetropoli. Tą bandę wysłałbym
      na zapadła wiochę niech świnie pasą!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka