mmeva 17.06.06, 21:04 Witajcie, szukam wakacyjnego kursu lub warsztatów tańca brzucha w Rzeszowie, słyszałam, że ktoś w mieście uczy - zorientowanych proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Taniec brzucha IP: 82.177.97.* 18.06.06, 05:09 najlepsze wrsztaty sa w motelu prince Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Taniec brzucha IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 18.06.06, 09:58 zgadza sie a tu wywiad z jedna z nauczycielek.. wywiad.z.dziwka.patrz.pl/ recei nogi opadaja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myg Re: Taniec brzucha IP: *.delv.east.verizon.net 18.06.06, 10:34 Ona faktycznie ma sprany "beret"! A jaki wstretny ma glos. Co drugie slowo to "spojnk".I to ma byc "high class girl"? ... Smiech w jaskini! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Taniec brzucha IP: *.rzeszow.mm.pl 18.06.06, 14:16 Nie macie pojęcia co to taniec brzucha. To nie jest wulgarne kręcenie tyłkiem. Ręce, nogi faktycznie opadają jak się czyta takie wpisy. Wulgaryzujecie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Taniec brzucha IP: 82.177.97.* 18.06.06, 14:27 a Ty jestes strasznym pustakiem skoro zartu nie rozumiesz ps. w ktorej dyskotece pracujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Taniec brzucha IP: *.rzeszow.mm.pl 18.06.06, 14:42 No na szczęście jestem pustakiem skoro takich żartów nie kojarzę. Na szczęście. Jaki poziom takie żarty:) Typowo niemieckie i ciężkie poczucie humoru masz. Mam nadzieję, że nie będzie mi dane śmiać się z takiego poziomu żartów. Pustak pozdrawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
polishbellydancer Re: Taniec brzucha 16.07.06, 05:47 zajzyj na forum Taniec Brzucha---link w sygnaturce Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Taniec brzucha 16.07.06, 11:24 mmeva napisała: > Witajcie, > szukam wakacyjnego kursu lub warsztatów tańca brzucha w Rzeszowie, słyszałam, > że ktoś w mieście uczy - zorientowanych proszę o info. Czego nie jedziesz do Turcji,tam taniej i łatwiej w Ojczyżnie tego tańca. Odpowiedz Link Zgłoś