Dodaj do ulubionych

Radni: wstrzymać prace przy skateparku!

• huskyman Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! 28.06.06, 10:39
      1. Na temat Ramskiego juz sie nie bede wypowiadal bo kazdy wie co to za pajac...
      2. Nie dla oddania placu Bernardynom!
      3. Sadze ze to miejsce nie jest najlepszym wyborem gdzie ma byc skatepark. Jest to scisle centrum i powinni wybudowac tam cos innego (moze jakis parking poziomowy?)
      • Gość: mtg Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.pskn.east.verizon.net 28.06.06, 11:05
        "Greed" i nic wiecej ze strony Bernardynow. ..."Miluj blizniego swego jak
        siebie samego". Co innego ucza a co innego robia! ...O tak wygladaja nauki
        Chrystusowe w praktyce!
      • Gość: siemajurek kler do watykanu! prawica do fabryk ! IP: 81.15.189.* 28.06.06, 15:29
        huskyman napisał:
        3. Sadze ze to miejsce nie jest najlepszym wyborem gdzie ma byc skatepark. Jest
        > to scisle centrum i powinni wybudowac tam cos innego (moze jakis parking pozio
        > mowy?)

mylisz się! to miejsce jest najlepsze! parkingów i asfaltu narazie wystarczy! skatepark da młodym alternatywe dla bezmyślnegp podążania za stadem bezmózgich dresiarzo-kiboli.
        • Gość: siemajurek Re: kler do watykanu! prawica do fabryk ! IP: 81.15.189.* 28.06.06, 15:31
          > huskyman napisał:
          > 3. Sadze ze to miejsce nie jest najlepszym wyborem gdzie ma byc skatepark. Jest to scisle centrum ...

"scisle centrum" ? hahahahaaaa !!!
          pół rzeszowa to scisłe centrum ;]
          • huskyman Re: kler do watykanu! prawica do fabryk ! 28.06.06, 16:56
            Ja sie myle? Nie widze zebys tutaj przedstawil az takich argumentow zeby przekonac mnie do swojej "racji" . Powiedz gdzie indziej wybudujesz w tej "połowie rzeszowa" obiekt jaki zaproponowalem? Parking jest lepsza alternatywa w tamtym miejscu niz jakis skatepark ze zgraja dziacikow z "kupa w majtach" albo inaczej w "pampersach" (bynajmniej nie jestem z tej drugiej opcji w dresach i lysa glowa) Tamte tereny to to zbyt cenne miejsce zeby je marnowac. Jestem za prezydentem, ale sadze ze popelnil blad decydujac sie na taka inwestycje przy UW. To moze takie wyjscie - wybudujemy tam park z laweczkami i fontanna?:D
            • Gość: siemasiema Re: kler do watykanu! prawica do fabryk ! IP: 81.15.189.* 28.06.06, 18:58
              To moze
              > takie wyjscie - wybudujemy tam park z laweczkami i fontanna?:D
              >

ooo taak! zapomniałem wcześniej dodać , że ekstra byłoby przerobić większość pozostałej części parkingu na tereny zielone z lawkami ... fontanna? bardzo dobry pomysł :]

mówie to całkiem poważnie! parking to kolejny kawał betonu - jak już jakiś robić to wielopoziomowy ale PODZIEMNY z terenami zielonymi na górze ...

... osobiście zdecydowanie wole /radość/ dzieciaków uprawiających sport niż widok cwaniaczków /tych w dresiku jak i pod krawatem/ w ich śmierdzących samochodach, którym nawet nie chce się ustąpić pierwszeństwa pieszemu na pasach czy pokonać na piechote głupie 100 metrów ... macie problem z parkowaniem? - to jeździjcie taksówkami albo przesiądźcie się na rowery! większość samochodów wozi tylko swojego kierowce - nie lepiej przesiąść sie na skuter? problem z parkowaniem wtedy znika
        • Gość: juk Re: kler do watykanu! prawica do fabryk ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:51
          ciekawe skad ta pewnosc???
      • Gość: Gost Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.nycmny83.covad.net 28.06.06, 20:17
        >We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions
        >from a dying brain, I hope you don't understand...
        You are wrong. I understand. No blink of an eye but blind. No dream for the
        blind but pain. No Visions from a dying brain but funeral. Ostatni gasi światło

www.kontrateksty.pl/index.php?action=show&type=news&newsgroup=32&id=1607Gost
        • Gość: Gost Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.nycmny83.covad.net 28.06.06, 20:22
          >We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions
          >from a dying brain, I hope you don't understand...
          You are wrong. I understand. No blink of an eye but blind. No dream for the
          blind but pain. No Visions from a dying brain but funeral. Ostatni gasi światło

www.kontrateksty.pl/index.php?action=show&type=news&newsgroup=32&id=1607

Gost
    • Gość: Tom.S Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: 217.153.194.* 28.06.06, 11:10
      Przykładem takiej wiernopoddańczej "polityki" naszych radnych jest umożliowienie
      zawłaszczenia terenu przez katabasów np. przy ul. Rejtana naprzeciw
      uniwersytetu. Teraz stoi tam szaniec- drewniany kościółek- i nic , i nkt go nie
      ruszy, bo "wystąpiłby przeciw Bogu"!- a przecież cały ten teren można by
      wykorzystać dla uczelni. Za rok, najdalej dwa stanie tam kolejna twierdza
      "świętych próżniaków", dla których miasto liczy sie o tyle, o ile dostarcza
      owieczek do strzyżenia.Ale nasi radni bez wazeliny pragną znależć swe zaszczytne
      miejsce u swych pazernych mocodawców tam , gdzie my powinniśmy ich mieć! Ale ten
      zapaszek pamiętajmy przy wyborach, KONIECZNIE!
    • Gość: max Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:42
      Z tego co wiem to oddawanie terenu BErnardynom jest inicjatywą własną naszych radnych prawicy, żeby się przypodobać babciom w beretach. W końcu Dzierżakówna z kamandą tylko to robić potrafi. Zakonnicy po prostu wykorzystują okazję, żeby mieć większy ogródek. Ja do nich nic nie mam.
      A'propos - tak się zastanawiam, kiedy wreszcie na forum będziemy mogli się spokojnie wypowiadać na temat coraz to nowych inwestycji w Rzeszowie, a nie tylko po to aby opisywać "dokonania" tych ciulów z leperu i pisu. Jedynym rozwiązaniem jest pójście do wyborów - a nie na piwo, albo na działeczkę, mówiąc - MNIE TO WALI CO ONI ROBIĄ BO JA I TAK NIC NIE ZMIENIĘ. Bo potem przez 4 lata mamy to co mamy.
      • Gość: mtg Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.pskn.east.verizon.net 28.06.06, 12:03
        Rada Miasta nie moze komus "wpychac" na przymus jezeli ktos jest niechetny.Ktos
        tu w ostatniej chwili zmienil zdanie.
    • Gość: Kopa Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 11:48
      I jeszcze zamieńcie wszystkie domy na kościoły! Niech zyje Katoterror!
      • Gość: Regra Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: 193.120.138.* 28.06.06, 12:06
        Nie zdziwie sie jak na miejscu gdzie mial sie Cushman miescic postawia nowy
        kosciol, oddadza dzialeczke za darmo ksiezulkom, a budowa bedzie za pieniadze z
        budzetu miasta, na mejscu parkingu pod UW seminarium postawia, nasza cipke
        przerobia na pomink Podkulskiego, a kazdy kto nie podpisze listy obecnosci na
        niedzielnej mszy plus tacowe oczywiscie wyleci dyscyplinarnie z roboty - oto jak
        widze przyszlosc Rzeszowa i powaznie, plakac mi sie chce bo kocham to miasto...
        Niech panstwo radni jeszcze cos zablokuja to potem zobacza jak mieszkancy
        potrafia zablokowac panstwa radnych. Ja na ich miejscu juz bym walizy pakowala.
        • Gość: revenant Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: 82.177.97.* 28.06.06, 13:10
          Ten debil ramski na kłopoty z masturbacją od dzieciństwa i teraz to sie odbija
          mu na mózgu choć mózg to za wiele jak na takiego kretyna!!!!!
          • Gość: revenant Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: 82.177.97.* 28.06.06, 13:11
            A kultys to prawica czyli postata....
          • Gość: hermenegilda007 Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.06.06, 16:47
            pięknie to napisałeś - drzewiej mówiono : ZAMKNĄŁEŚ GO JAK MUCHĘ W PUDEŁKU
    • Gość: m Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:10
      ja już się wyprowadziłam!! mam nadzieje że ludzie ich w wyborach rozliczą - bo
      tak dalej nie moze być!!
    • Gość: aga Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: 62.233.250.* 28.06.06, 14:47
      Brawo, panie Prezydencie!
      • Gość: autor Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 14:54
        super, super

dajmy czarnym całość miasta i niech oni dyspomnują

szkoły już im oddali (np budynek na jałowego)
        dostają ziemie w supermiejscach (rejtana)
        dajmy im jeszcze salony samochodowe, po jednym bloku z każdego osiedla i połowę
        ulic. Czarni nie powinni stac w korkach

mam nadzieję, ze obywatele wyciągną odpowiednie wnioski i w następnych wyborach
        będą głosować nieco inaczej
        • Gość: czarek Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:57
          Gdzie wy takie bogactwo widzicie u Bernardynów akurat, bo o nich sie w tej
          kwestii sprawa rozchodzi. Jesli jestescie katolikami to sami chyba obiektywnie
          umiecie dostrzec, ze pracuja sumiennie, wystarczy przygladnac sie ile ludzi
          spowiada sie u nich, czy to przed swietami, czy w normalne dni i nie sa to
          wcale sami parafianie, ale rowniez ludzie z innych rejonow miasta i okolic. I
          nikogo nie wyganiaja, choc mogliby to robic, w koncu gdzie indziej tez sa
          koscioly. Ale nie wiem na tym forum zrozumieja ci, co najglosniej krzycza, bo
          chyba wcale nie chodza do kosciola, wiec o spowiediz tez nie maja pojecia.
    • Gość: hermenegilda007 Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 28.06.06, 16:43
      panie Boże , jesli już koniecznie musisz uszczęśliwiać nas swoimi
      przedstawicielami to wybierz mądrzejszych. Ci obecni dbaja tylko o INTERES
      koscioła kat a nie o sam kosciół, jak bedą nadal tak przeginac pałę to szlag
      trafi wszystko , a także i ten INTERES
    • Gość: Maciej Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 28.06.06, 18:45
      no rzeby ten Pis i tych radnych szlak trafił co ma sie dziąć coś konkretnego w
      Rzeszowie to te pógłuwki blokujom ale wybory niedługo to morze nas jedynie
      pocieszyć
    • Gość: pi-SS A po co Bernardynom Parking? Chcą kręcic biznes ?? IP: *.pcen.rzeszow.pl 28.06.06, 18:49
      No bo chyba nie na cele "kultu religijnego" :-))))))
    • Gość: Maybach Rydzyka Bernardyn-gate czyli przekręt finansowy IP: *.pcen.rzeszow.pl 28.06.06, 18:56
      Jak się łatwo dorobić?
      Po pierwsze trzeba zostać księdzem
      Po drugie trzeba wspomagać kamapnię wyborczą piSS
      po trzecie - nic nie trzeba robić, bo radni z własnej inicjatywy w dowód
      wdzięczności oddadzą nam publiczne dobra ZA DARMO !!!
      Po czwarte - jak wrzawa ucichnie, dobra mozna sprzedać i kupić sobie Mercedesa
      • Gość: tymek Re: Bernardyn-gate czyli przekręt finansowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 19:00
        rozumiem, ze wybrales ktoras z tych opcji, skoro jestes taki madry i obeznany;)
        A w szkole pewnie jechales na 6:D
    • Gość: Miva Ostatni gasi światło IP: *.nycmny83.covad.net 28.06.06, 20:00
      Nikt nic nie wie, czyli polski Dramat w jednym aktcie.

www.kontrateksty.pl/index.php?action=show&type=news&newsgroup=32&id=1607
      • Gość: innuendo Po co ten syf w tym miejscu? IP: *.rzeszow.mm.pl 29.06.06, 16:31
        • Gość: passs Re: Po co ten syf w tym miejscu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:53
          Dyskusja na temat skateparku? To bez sensu. Nie ma poważniejszych rzeczy?
          Uwazam ze budowa czegoś takiego jak i dyskusja na ten temat to rzecz zbędna. Są
          rzeczy pilniejsze.
    • Gość: Pawel Fajny ten nasz prezydent :) IP: *.rzeszow.mm.pl 01.07.06, 09:20
      Fajnie ze nasz prezydent nie chce przerwac pracy tak wspanialego pomyslu a mianowicie Skateparku. Juz sie nie moge doczekac jak go wybudują. Aha i niech Ci radni czepią sie innych rzeczy ,a nie tego co mialo byc juz od 2003 roku.
    • Gość: 33 Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 00:41
      Takie inwestycje robic dla garstki blokersow !!!!! Chyba kogos w Ratuszu
      porypalo!!!!Ferenc powinien to zrobic obok swojej posesji na Drabiniance.Wtedy
      sama zafunduje mu deske i poduszki na tylek.Puki co na parkingu przed Urzedem
      Wojewodzkim to powinno stanac 2 budki TOY TOY aby przyjezdni nie zasrywali nam
      miasta i Wojewodziny.A plac trzeba oddac Bernardynom czy sie to podoba
      p.Ferencowi czy nie!!!! PANIE RAMSKI w tym wzgledzie POPIERAM PANA.
      • Gość: kronos Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:32
        Szanowna Pani. W tym cały problem, że Rzeszów ma zasraną wojewodzinę - obsraną
        od stóp do głów wieć niech przyjezdni srają właśnie w jej gabinecie do tego się
        on nadaję, niepotrzeba zatem wydawać ieniędzy na Toy Toye chyba, że Pani będzie
        za szambo płacić.
      • Gość: lll Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:33
        W pełni popieram!!!
    • Gość: Zibi Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 10:25
      Ramski jako przykładny działacz Talibów (LPR) sam odda swoją działkę pod klasztor.
      Będa Kapucyni tam paluszki klepać a Ramskiemu podskoczą notowania.
    • Gość: Ramski B Czy to się uda?? IP: *.mex.com.pl 05.07.06, 16:50
      Pewien radny, bardzo 'sławny' w Rzeszowie, szarga moje dobre imie (ma takie samo
      nazwisko)
      Ponieważ jest ono dość żadkie to wszyscy sobie myślą, że to moja rodzina.
      Powili zaczynam mieć tego dość.
      Zaczynam się zastanawiać nad zemstą na Januszu.
      Wymyśliłem, że gdyby udało mi się kandydować na radnego miejskiego to może część
      jego elektoratu odda przez pomyłkę swój głos właśnie na mnie.
      W ten sposób Janusz R zniknie z życia politycznego miasta raz na zawsze i
      wszyscy będziemy szczęśliwi:)

A może macie jakieś lepsze propozycje dla mściciela desperata??

• Gość: res Re: Czy to się uda?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:02
        musielibysmy zrobic Ci badanie krwi czy aby na pewno nie rodzina bo moze to
        taki chłyt :):):)
        • Gość: --.-- Re:Re: Czy to się uda?? IP: *.rzeszow.mm.pl 06.07.06, 09:29
          jaki noob -.-
    • Gość: realista Re: Radni: wstrzymać prace przy skateparku! IP: 82.177.97.* 09.07.06, 10:12
      Jeżeli będziemy mieć takich radnych to Rzeszów stanie się niedzługo miastem
      prowinconalnym. Nikt nie będzie chciał tu inwestować, ale mam nadzieję, że
      zbliżające się wybory skorygują zapędy skrajnej prawicy.
      • Gość: innuendo PO co ten badziew? IP: *.rzeszow.mm.pl 11.07.06, 18:57
        a co wam zalezy na tym skateparku? czy to aby na pewno najlepsze miejsce??
        centrum miasta i banda na rolkach i deskach palaca papiuerosy i pijaca piwo a
        czasem palaca marihuane. Bo tak duża część tych osób dogadza sobie pod
        pomnikiem. Zresztą jakiś może konkretny argument bo nie wiem co ma wspólnego
        skatepark z rozwojem miasta??
        • junior.senior Re: PO co ten badziew? 11.07.06, 18:58
          Nie bardzo rozumiem czemu wolicie zdewastowany parking zamiast włoskiego ogrodu
          w tym betonowym mieście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka