Gość: wezyr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:26 No to mamy PAŃSTWO KACZYŃSKIE ! Tylko wygląda mi to na początek końca PiS-u. Pożyjemy - zobaczymy ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
junior.senior Re: Kaczor Premierem ! 07.07.06, 20:37 No to mi tylko ułatwia decyzję, do tego wczorajsza info o wzięciu w kamasze studentów (nie po to sie uczylem by z tym bydlem tam sie meczyc), nie mam juz dylematu "wyjechac-nie wyjechac, za drogo-nie za drogo" itd :) Dziekuje panom z PiS, byc moze to najlepsza decyzja mojego zycia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Kaczyńscy to zakała i nieszczęście dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:48 jaka to ciemnota mogła głosować na talich bucków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Do Moherów i Kaczofanatyków ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:48 Kazio też szatan ??? he he he tak się bawią w Polskę dwa kartofle...żal serce ściska mimo wszystko... :-I Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 07.07.06, 20:51 Mnie tez, mimo wszystko. Szkoda kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzeg Kopytko ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:57 Jarosław obwieści że odzyskali fotel Prezesa Rady Ministrów. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 08.07.06, 13:06 To w końcu wyjeżdżasz. No nareszcie. Za ciasno dla nas dwóch w jednym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 08.07.06, 22:51 Powiem jedno - współczuję ci twego nudnego życia niedorozwinięty emocjonalnie nudziarzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 15:17 I tak nigdzie nie pojedziesz Michaś. I ja to wiem i ty to wiesz. I wszyscy to wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 15:36 A ty gdzie pojechałeś? Dalej siedzisz całymi dniami na forum i piszesz jedne z najgłupszych postów. Ja przynajmniej niedawno byłem na wycieczce zagranicznej (dlatego długo nie pisałem) a ty? Jeśli zostanę na studia w Polsce to i tak wyjadę na wymiane ECTS - a ty zgnijesz w Lublinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 15:39 Aha i jeszcze dodam że mam atut którego ty nie posiadasz, mianowicie znajomość języków obcych w dobrym stopniu, bo ciebie w prlowskiej szkole mogli co najwyżej uczyć "zdrastwujtie" i "da swidania" hehehe, tak mi sie cos wydaje że gdziekolwiek nie pojedziesz to masz problem z dogadaniem się. Au revoir. Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 16:01 Hehe. Ty to masz życie! A jakie życie z tobą mają twoi bliscy! Nie wiem co gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 16:55 Nie bede ci opisywac moich relacji ale zapewniam ze jestem bardzo szczesliwy, szczególnie z nową dziewczyną, o której ty moglbys tylko sobie pomarzyc (wyslalbym ci jej zdjecie ale domyslam sie co bys z nim zrobil:)). Tymczasem na forum bede tylko dzis i jutro bo potem z nia jadę na parę dni w góry, a nastepnie na wycieczke z kolegami do Tallina :) Wiec wakacje mam bardzo ciekawe a to dopiero poczatek :) Natomiast ty jak wiesz spedzisz wiekszosc z nich w Lublinie :( Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 17:47 Przestań lepiej palić zioło. Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 17:48 Nigdy nie paliłem zioła, a ty wydoroslej wreszcie. Nie mam juz czasu na forum, wychodze na spacerek :) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 18:20 Lepiej powiedz kiedy z Bostonu wróciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konowalow Cale Podkarpacie popiera Kaczorow(Kalksteinow) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:48 Odpowiedz Link Zgłoś
junior.senior Re: Cale Podkarpacie popiera Kaczorow(Kalksteinow 09.07.06, 16:56 Nie całe, raptem 75%, to różnica :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz39 Re: Cale Podkarpacie popiera Kaczorow(Kalksteinow 12.07.06, 16:11 junior.senior napisał: > Nie całe, raptem 75%, to różnica :) rydzyk na vice -premiera. rydzyk na vicepremiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kaczor Premierem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:14 no jak tam Moherostwo ? Parę godzin Wam mało na wytłumaczenie Wodza z dzisiejszego burdeliku ? Nie ma sprawy, jutro powiecie nam czemu Złotousty Kazio musiał odejść :) ...na pewno leżał w tym jakiś genialny zamyśł Jarka, któż by śmiał to kwestionować... Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Kaczor Premierem ! 08.07.06, 13:22 Te przeróżne kukły z wiadomą marionetką na czele, które od wyborów nam pokazywano na przeróżnych scenach ja jakoś nijak rządem nazwać nie potrafię. Swoją drogą to ciekawe ile nas kosztowały bilety na ową żałosną tragikomedię? Cóż... Być może nieomylny kurdupel dojrzał? Może wynurzy się biedaczyna i w końcu stworzy jakiś rząd... Toż tyle wody upłynęło, że chyba nadszedł już czas najwyższy by coś zrobić? Cokolwiek, byle co, lecz w końcu zrobić i ponieść tego konsekwencje. Czekam z niecierpliwością na owo objawienie, na porażający wrogów błysk geniuszu wielkiego kurdupla. Tylko żeby biedactwa jaka niestrawność nie dopadła... Najniższe ukłony! W pozie wyczekującej wygodnie rozparty M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazda_podkarpacia Re: Kaczor Premierem ! 08.07.06, 09:17 z jednej strony, w każdym normalnym kraju szef partii rządzącej jest premierem, tak powinno być i PiS powinien juz dawno powołać swojego prezesa na stanowisko premiera, a z drugiej - premie nie powinien być bratem prezydenta :| PiS mógł to rozwiazać inaczej. Jarek, gdyby zależało mu na wizerunku Polski, mógł zrezygnować z prezesowania, ale oczywiście - dla dobra kraju ;\ nie zrobił tego. w całej tej chorej sytuacji szkoda mi Marcinkiewicza, bo był, na tyle ile mógł, dobrym premierem. mam nadzieję, że to nie koniec jego kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Kaczor Premierem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 09:55 Marcinkiewicz był świetnym figurantem, doskonałą małpą polityczną - facet z komsosu, bez pojęcia, wiedzy i ambicji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kaczor Premierem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:12 dokładniusieńko, to polityczny syf i nie wiem po co się litować nad kimś, kto przez 8 miesięcy sztukę ŁGANIA jak pies opanował do takiej perfekcji ,że na parę chwil przed wykopaniem go z urzędu jeszcze twierdził, że to "ktoś"(szatan,Tusk,ciemne moce,układ etc.) chce go skłocić z PISem, a o żadnych zmianach w rządzie mowy być nie może...co więcej komentując wypowiedz Tuska najpierw wyśmiał to co tamten rzekł o jego problemach w rządzie, a następnie obsikał to wszystko ekstrapoważnym "ja zawsze mówię tylko prawdę" :-)))))))))))))))))) Ciemnogród jednak nie potrzebuje ROZUMIEĆ czegokolwiek ,jemu wystarcza ,że WIERZY ...(a wódz i tak za nich pomyśli i im swoją prawdę powie...) Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kaczor Premierem ! 08.07.06, 12:16 Kłamać jak bura suka - tak się mówi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kaczor Premierem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:43 tyz piyknie ! Jarek właśnie posunął Pionkiewicza na Warszawę, coś mi się widzi, że nawet ta kompromitująca zmiana okręgów wyborczych tamże może nie wystarczyć...ale pożyjemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kaczor Premierem ! 08.07.06, 16:01 Co zrobił?;) Przecież on ma żone w Gorzowie...Co ona na to?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Kaczor Premierem ! 08.07.06, 17:24 I znowu Partia wysunęła członka z ramienia na czoło! Wicie, rozumiecie parteigenosse Marionetkiewicz - nie sprawdziliście się jako premier, pójdziecie na prezydenta miasta... Deja vu, Kwa mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Kaczor Premierem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:38 Uległość Kazia wobec Jarka jest wg Tego Drugiego sprawą niezwykłej godności i honoru :-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiek Re: Kaczor Premierem ! IP: 212.160.172.* 08.07.06, 18:56 Kwa kwa kwa! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: Kaczor Premierem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:21 I jeszcze jedna opinia moja w powyższym temacie. Po dłuższym zastanowieniu stwierdzam jednoznacznie, że to serwują nam bracia kaczyńscy to najzwyklejsza postać nepotyzmu, pięknie pokrytego pod płaszczem polityki. Najpierw nr 1 blizniackiego klanu robi młodszego o 45 sekund brata Prezydentem a następnie sam po pewnym czasie (przed wyborami prezydenckimi ściemniał, że jak lech zostanie prezydentem to yaro nie będzie na pewno premierem) wskakuje na drugie po swoim lustrzanym odbiciu stanowisku w państwie !!! I tak oto PiS walczy z układami i nepotyzmem (prawo i sprawiedliwość musi być po naszej stronie) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: Kaczor Premierem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:31 NAUCZMY SIĘ KOCHAĆ PREMIERÓW..............TAK SZYBKO ODCHODZĄ .............;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc błazeńskie roszady ot co!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:13 Błazeńskie roszady, wmawianie nam że to dla nas , dla dobra państwa, kretyńskie oszukiwanie nas przez pionki przestawiane na szachownicy. Te wszystkie buzki, kaczory, krzaki, milery, kwachy i ostatnie marionetki nie warte nawet wymieniania - jak długo jeszcze ??? A niech ich szlag trafii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fpx Re: Kaczor Premierem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:30 Kot Jarosława musi być teraz dumny ze swojego pana ! W oficjalne podróże zagraniczne będzie sobie jeździł jako małżonka premiera ;) Miałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł łłłłłłłłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kaczor Premierem ! 09.07.06, 00:23 A myślałem że Jarek jeszcze nic nie stracił... Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Kaczor Premierem ! 09.07.06, 00:29 A tak w ogóle ciekawe jak sobie rozmawiaja w domu? J.K. (Jarosław Kaczyński): Kwa! K.J.K (Kot Jarosława Kaczyńskiego): Miau! J.K.: KWA, KWA! K.J.K: Miał, miał... W parlamencie istny horror biorąc pod uwage niektóre przezwiska polityków... Jakieś dziecko mogłoby sobie pomyślec że sejm to jakaś hurtownia spożywcza i przemysłowa: burak, kaczka, kot kaczki, ludwika też mają, a o owies nie trudno...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944 Re: Kaczor Premierem ! IP: *.nat.rsk.pl 09.07.06, 15:48 IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz ein folk ein reich... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:02 und zwei kaczoren oder polnische kartofelen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: Kaczor Premierem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:47 A teraz jeszcze Antoni Macierewicz jest głównym kandydatem na pełnomocnika ds. organizacji służb, które powstaną po likwidacji WSI ! Hulaj dusza, piekła nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz "Atak klonów" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:32 Ludzie w Polsce byli pewni, ze to jest mój brat, Razem ukradliśmy księżyc, oszukałem was, Twardo ukrywałem prawdę jak spirzowy dzwon, że to wcale nie mój bliźniak tylko to mój klon. Ref: Atakują klony Będą nas miliony Dzisiaj Polska i Europa jutro cały glob Atakują klony Będą nas miliony Kiedy władza w moich rękach rozmnażaniu STOP Miliard takich samych ludzi, ale jeden mózg, Nie ma żadnej opozycji został tylko Tusk, Wszyscy dzisiaj wyglądają świetnie, tak jak ja Tłumy klonów równym rokiem przemierzają świat. Ramie w ramie będzie kroczyć milion równych żon Żeby klona nie mógł skrzywdzić jego własny klon Już nie będzie terroryzmu, wojen, głodu, zła Wszyscy przecież muszą myśleć tak jak brat i ja _________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix To nieprawda, że Kaczyński nie lubi HOOP COLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:24 ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc złote mysli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:59 "Niech nikt nam nie próbuje wmawiać że białe jest białe a czarne jest czarne" Odpowiedz Link Zgłoś