Dodaj do ulubionych

Kaczor Premierem !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:26
No to mamy PAŃSTWO KACZYŃSKIE ! Tylko wygląda mi to na początek końca PiS-u.
Pożyjemy - zobaczymy !
Obserwuj wątek
    • junior.senior Re: Kaczor Premierem ! 07.07.06, 20:37
      No to mi tylko ułatwia decyzję, do tego wczorajsza info o wzięciu w kamasze
      studentów (nie po to sie uczylem by z tym bydlem tam sie meczyc), nie mam juz
      dylematu "wyjechac-nie wyjechac, za drogo-nie za drogo" itd :) Dziekuje panom z
      PiS, byc moze to najlepsza decyzja mojego zycia. Pozdrawiam
      • Gość: fff Kaczyńscy to zakała i nieszczęście dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:48
        jaka to ciemnota mogła głosować na talich bucków
      • Gość: ds16 Do Moherów i Kaczofanatyków ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:48
        Kazio też szatan ???

he he he tak się bawią w Polskę dwa kartofle...żal serce ściska mimo wszystko...

:-I
        • junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 07.07.06, 20:51
          Mnie tez, mimo wszystko. Szkoda kraju.
          • Gość: juzeg Kopytko ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 20:57
            Jarosław obwieści że odzyskali fotel Prezesa Rady Ministrów.
            • bravocharlie Re: Kopytko ? 07.07.06, 21:20
              Ciekawe kiedy Jarek coś straci?;)
          • bu2m Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 08.07.06, 13:06
            To w końcu wyjeżdżasz. No nareszcie. Za ciasno dla nas dwóch w jednym kraju.
            • junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 08.07.06, 22:51
              Powiem jedno - współczuję ci twego nudnego życia niedorozwinięty emocjonalnie
              nudziarzu :)
              • bu2m Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 15:17
                I tak nigdzie nie pojedziesz Michaś. I ja to wiem i ty to wiesz. I wszyscy to
                wiedzą.
                • junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 15:36
                  A ty gdzie pojechałeś? Dalej siedzisz całymi dniami na forum i piszesz jedne z
                  najgłupszych postów. Ja przynajmniej niedawno byłem na wycieczce zagranicznej
                  (dlatego długo nie pisałem) a ty? Jeśli zostanę na studia w Polsce to i tak
                  wyjadę na wymiane ECTS - a ty zgnijesz w Lublinie :)
                  • junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 15:39
                    Aha i jeszcze dodam że mam atut którego ty nie posiadasz, mianowicie znajomość
                    języków obcych w dobrym stopniu, bo ciebie w prlowskiej szkole mogli co
                    najwyżej uczyć "zdrastwujtie" i "da swidania" hehehe, tak mi sie cos wydaje że
                    gdziekolwiek nie pojedziesz to masz problem z dogadaniem się. Au revoir.
                    • bu2m Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 16:01
                      Hehe. Ty to masz życie! A jakie życie z tobą mają twoi bliscy! Nie wiem co gorsze.
                      • junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 16:55
                        Nie bede ci opisywac moich relacji ale zapewniam ze jestem bardzo szczesliwy,
                        szczególnie z nową dziewczyną, o której ty moglbys tylko sobie pomarzyc
                        (wyslalbym ci jej zdjecie ale domyslam sie co bys z nim zrobil:)). Tymczasem na
                        forum bede tylko dzis i jutro bo potem z nia jadę na parę dni w góry, a
                        nastepnie na wycieczke z kolegami do Tallina :) Wiec wakacje mam bardzo ciekawe
                        a to dopiero poczatek :) Natomiast ty jak wiesz spedzisz wiekszosc z nich w
                        Lublinie :(
                        • bu2m Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 17:47
                          Przestań lepiej palić zioło.
                          • junior.senior Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 17:48
                            Nigdy nie paliłem zioła, a ty wydoroslej wreszcie. Nie mam juz czasu na forum,
                            wychodze na spacerek :)
                            • bu2m Re: Do Moherów i Kaczofanatyków ??? 09.07.06, 18:20
                              Lepiej powiedz kiedy z Bostonu wróciłeś.
      • Gość: Konowalow Cale Podkarpacie popiera Kaczorow(Kalksteinow) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 13:48
        • junior.senior Re: Cale Podkarpacie popiera Kaczorow(Kalksteinow 09.07.06, 16:56
          Nie całe, raptem 75%, to różnica :)
          • tadeusz39 Re: Cale Podkarpacie popiera Kaczorow(Kalksteinow 12.07.06, 16:11
            junior.senior napisał:

> Nie całe, raptem 75%, to różnica :)
            rydzyk na vice -premiera.

rydzyk na vicepremiera.

• Gość: ds16 Re: Kaczor Premierem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 00:14
      no jak tam Moherostwo ?

Parę godzin Wam mało na wytłumaczenie Wodza z dzisiejszego burdeliku ?

Nie ma sprawy, jutro powiecie nam czemu Złotousty Kazio musiał odejść :) ...na
      pewno leżał w tym jakiś genialny zamyśł Jarka, któż by śmiał to kwestionować...
      • mjot1 Re: Kaczor Premierem ! 08.07.06, 13:22
        Te przeróżne kukły z wiadomą marionetką na czele, które od wyborów nam
        pokazywano na przeróżnych scenach ja jakoś nijak rządem nazwać nie potrafię.
        Swoją drogą to ciekawe ile nas kosztowały bilety na ową żałosną tragikomedię?
        Cóż... Być może nieomylny kurdupel dojrzał? Może wynurzy się biedaczyna i w
        końcu stworzy jakiś rząd...
        Toż tyle wody upłynęło, że chyba nadszedł już czas najwyższy by coś zrobić?
        Cokolwiek, byle co, lecz w końcu zrobić i ponieść tego konsekwencje.
        Czekam z niecierpliwością na owo objawienie, na porażający wrogów błysk
        geniuszu wielkiego kurdupla.
        Tylko żeby biedactwa jaka niestrawność nie dopadła...

Najniższe ukłony!
        W pozie wyczekującej wygodnie rozparty M.J.
    • gwiazda_podkarpacia Re: Kaczor Premierem ! 08.07.06, 09:17
      z jednej strony, w każdym normalnym kraju szef partii rządzącej jest premierem,
      tak powinno być i PiS powinien juz dawno powołać swojego prezesa na stanowisko premiera,
      a z drugiej - premie nie powinien być bratem prezydenta :|
      PiS mógł to rozwiazać inaczej. Jarek, gdyby zależało mu na wizerunku Polski,
      mógł zrezygnować z prezesowania, ale oczywiście - dla dobra kraju ;\ nie zrobił tego.
      w całej tej chorej sytuacji szkoda mi Marcinkiewicza, bo był, na tyle ile mógł,
      dobrym premierem. mam nadzieję, że to nie koniec jego kariery.
      • Gość: autor Re: Kaczor Premierem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 09:55
        Marcinkiewicz był świetnym figurantem, doskonałą małpą polityczną - facet z
        komsosu, bez pojęcia, wiedzy i ambicji
        • Gość: ds16 Re: Kaczor Premierem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:12
          dokładniusieńko, to polityczny syf i nie wiem po co się litować nad kimś, kto
          przez 8 miesięcy sztukę ŁGANIA jak pies opanował do takiej perfekcji ,że na
          parę chwil przed wykopaniem go z urzędu jeszcze twierdził, że
          to "ktoś"(szatan,Tusk,ciemne moce,układ etc.) chce go skłocić z PISem, a o
          żadnych zmianach w rządzie mowy być nie może...co więcej komentując wypowiedz
          Tuska najpierw wyśmiał to co tamten rzekł o jego problemach w rządzie, a
          następnie obsikał to wszystko ekstrapoważnym "ja zawsze mówię tylko prawdę"
          :-))))))))))))))))))

Ciemnogród jednak nie potrzebuje ROZUMIEĆ czegokolwiek ,jemu wystarcza ,że
          WIERZY ...(a wódz i tak za nich pomyśli i im swoją prawdę powie...)

• bravocharlie Re: Kaczor Premierem ! 08.07.06, 12:16
            Kłamać jak bura suka - tak się mówi...;)
            • Gość: ds16 Re: Kaczor Premierem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 12:43
              tyz piyknie !

Jarek właśnie posunął Pionkiewicza na Warszawę, coś mi się widzi, że nawet ta
              kompromitująca zmiana okręgów wyborczych tamże może nie wystarczyć...ale
              pożyjemy ...
              • bravocharlie Re: Kaczor Premierem ! 08.07.06, 16:01
                Co zrobił?;) Przecież on ma żone w Gorzowie...Co ona na to?;)
                • kmd_rohan Re: Kaczor Premierem ! 08.07.06, 17:24
                  I znowu Partia wysunęła członka z ramienia na czoło!
                  Wicie, rozumiecie parteigenosse Marionetkiewicz - nie sprawdziliście się jako
                  premier, pójdziecie na prezydenta miasta...
                  Deja vu, Kwa mać!
                  • Gość: ds16 Re: Kaczor Premierem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 17:38
                    Uległość Kazia wobec Jarka jest wg Tego Drugiego sprawą niezwykłej godności i
                    honoru :-))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Jasiek Re: Kaczor Premierem ! IP: 212.160.172.* 08.07.06, 18:56
      Kwa kwa kwa! hehe
    • Gość: wezyr Re: Kaczor Premierem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:21
      I jeszcze jedna opinia moja w powyższym temacie. Po dłuższym zastanowieniu
      stwierdzam jednoznacznie, że to serwują nam bracia kaczyńscy to najzwyklejsza
      postać nepotyzmu, pięknie pokrytego pod płaszczem polityki. Najpierw nr 1
      blizniackiego klanu robi młodszego o 45 sekund brata Prezydentem a następnie
      sam po pewnym czasie (przed wyborami prezydenckimi ściemniał, że jak lech
      zostanie prezydentem to yaro nie będzie na pewno premierem) wskakuje na drugie
      po swoim lustrzanym odbiciu stanowisku w państwie !!!
      I tak oto PiS walczy z układami i nepotyzmem (prawo i sprawiedliwość musi być
      po naszej stronie) !
    • Gość: wezyr Re: Kaczor Premierem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 20:31
      NAUCZMY SIĘ KOCHAĆ PREMIERÓW..............TAK SZYBKO ODCHODZĄ .............;)
      • Gość: abc błazeńskie roszady ot co!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:13
        Błazeńskie roszady, wmawianie nam że to dla nas , dla dobra państwa, kretyńskie
        oszukiwanie nas przez pionki przestawiane na szachownicy.
        Te wszystkie buzki, kaczory, krzaki, milery, kwachy i ostatnie marionetki nie
        warte nawet wymieniania - jak długo jeszcze ???
        A niech ich szlag trafii !!!
    • Gość: fpx Re: Kaczor Premierem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:30
      Kot Jarosława musi być teraz dumny ze swojego pana ! W oficjalne podróże
      zagraniczne będzie sobie jeździł jako małżonka premiera ;)
      Miałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
      łłłłłłłłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • bravocharlie Re: Kaczor Premierem ! 09.07.06, 00:23
        A myślałem że Jarek jeszcze nic nie stracił...
        • bravocharlie Re: Kaczor Premierem ! 09.07.06, 00:29
          A tak w ogóle ciekawe jak sobie rozmawiaja w domu?

J.K. (Jarosław Kaczyński): Kwa!
          K.J.K (Kot Jarosława Kaczyńskiego): Miau!
          J.K.: KWA, KWA!
          K.J.K: Miał, miał...

W parlamencie istny horror biorąc pod uwage niektóre przezwiska polityków...
          Jakieś dziecko mogłoby sobie pomyślec że sejm to jakaś hurtownia spożywcza i
          przemysłowa: burak, kaczka, kot kaczki, ludwika też mają, a o owies nie
          trudno...;)
    • Gość: 1944 Re: Kaczor Premierem ! IP: *.nat.rsk.pl 09.07.06, 15:48
      IM SZYBCIEJ TYM LEPIEJ!
      • Gość: xyz ein folk ein reich... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:02
        und zwei kaczoren oder polnische kartofelen
    • Gość: wezyr Re: Kaczor Premierem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:47
      A teraz jeszcze Antoni Macierewicz jest głównym kandydatem na pełnomocnika ds.
      organizacji służb, które powstaną po likwidacji WSI ! Hulaj dusza, piekła nie
      ma !
      • Gość: xyz "Atak klonów" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:32
        Ludzie w Polsce byli pewni, ze to jest mój brat,
        Razem ukradliśmy księżyc, oszukałem was,
        Twardo ukrywałem prawdę jak spirzowy dzwon,
        że to wcale nie mój bliźniak tylko to mój klon.
        Ref:
        Atakują klony
        Będą nas miliony
        Dzisiaj Polska i Europa jutro cały glob
        Atakują klony
        Będą nas miliony
        Kiedy władza w moich rękach rozmnażaniu STOP

Miliard takich samych ludzi, ale jeden mózg,
        Nie ma żadnej opozycji został tylko Tusk,
        Wszyscy dzisiaj wyglądają świetnie, tak jak ja
        Tłumy klonów równym rokiem przemierzają świat.

Ramie w ramie będzie kroczyć milion równych żon
        Żeby klona nie mógł skrzywdzić jego własny klon
        Już nie będzie terroryzmu, wojen, głodu, zła
        Wszyscy przecież muszą myśleć tak jak brat i ja
    • Gość: mix To nieprawda, że Kaczyński nie lubi HOOP COLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:24
      .....
      • Gość: abc złote mysli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 20:59
        "Niech nikt nam nie próbuje wmawiać że białe jest białe a czarne jest czarne"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka