Dodaj do ulubionych

sposób na upały

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:23
Jak jest zimno, to wiadomo - można się cieplej ubrać.
Ale do jasnej Anielki, co zrobić jak jest za gorąco?

Pojechałem kupić jakis wentylator. Był jeden, ostatni. Ale zepsuty... Miał ułamane śmigło.
- Ale Pan wybredny.... - usłyszałem od pani sprzedawczyni.
- Jak ten pan nie chce, to ja, to ja biorę!!! - krzyknął zza moich pleców jakiś mocno przepocony jegomość.
- Zaraz!!! Kto powiedział, że nie chcę? - odparłem - biorę co jest. Tylko dziwię się czemu popsuty wentylator kosztuje dwa razy
tyle, co w styczniu sprawny.

Przyjechałem do domu. Właczyłem wentylator i .... po pięciu minutach poczułem swąd palącego się silniczka.
"Może jednak trzeba było odstapić ten wentylator temu przepoconemu..." - pomyślałem z wyrzutem wobec siebie, bo zwykle uczynny
jestem wobec bliźnich.

Otworzyłem wszystkie okna. Przewiewu i tak nie ma.

Zrobiłem wachlarz z Gazety Wyborczej. Po pięciu minitach wachlowania zrobiło mi się goręcej, niż przedtem.
Zawołałem kobietę z kuchni i podałem jej gazetę.
Nic z tego. Odwróciła sie na pięcie urażona szepcząc pod nosem coś, co zwykle w telewizji wypiiiipowują.

Zdjąłem ubranie.
Ale tylko wywolałem tym sensację u sąsiadki z przeciwka (mam to szczęście mieszkac na osiedlu w którym blok od bloku stoi w
odległości 10 metrów i jak ktoś gdzies kichnie, to całe osiedle mówi "na zdrowie"), chłodu zbyt wiele to nie dało.

Zimny prysznic. Tak!!! Że też wczesniej o tym nie pomyslałem!!!
Niestety. Zimna woda okazała się być tak ciepła, jak ciepła w zimie.

Lodówka i zimne piwo!!! Moja kobieta akurat dziś wymysliła sobie, że weźmie się za rozmrażanie... @#&^%@%#
Zgrzewka piwa, które trzymałem sobie na finał MŚ miało temperaturę rosołu (kobieta połozyła je w kuchni na parapecie - to chyba
zła kobieta jest, tak dziś sobie zdałem z tego sprawę).

Włączyłem TV.
Na spodzie pojawił się napis, że premierem ma zostać brat Jarosław.

Od razu mnie zmroziło....
-------
sucide blonde
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: sposób na upały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:25
      dobre, dobre
      • Gość: messalinka Re: sposób na upały IP: 195.136.56.* 08.07.06, 22:21
        bardzo dobre...... :D:D:D <buhaha>
        • Gość: ds16 Re: sposób na upały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 22:37
          duch w narodzie nie ginie :-)))))))))))

Na upały ...Kartofle !!!
          • Gość: spr in Re: sposób na upały IP: *.range81-129.btcentralplus.com 08.07.06, 23:23
            Kartoflow u nas nie ma{nie w Galicji},tylko zimioki sa dobre na oklady.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka