Gość: aaa IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 11.07.06, 20:44 wiadomo o co chodzi, prawda? ja ostanio kupilam diane za jakies 9 zł na ul. Wita Stwosza, macie moze namiary gdzie najtaniej kupie logest lub yasmine? dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Regra Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: 193.120.138.* 12.07.06, 15:54 Diane nie sa typowo anty. Jednak jakies tam dzialanie maja. Logesty i inne sa drogie. Ja polecam Microgynon. 9 zl z groszami bo jest refundowany a dziala swietnie bez skutkow ubocznych, ma prawie identyczny sklad jak Logest. I to jest typowo anty a nie jak Diane tylko czesciowo. Jestem z niego zadowolona i moje kumpele tez. MOzesz pogadac ze swoim lekarzem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: 195.136.36.* 13.07.06, 08:24 a pozniej ciaze poronione,dwojaczki trojaczki defekty ehhh dziewczyny powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regra Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: 193.120.138.* 13.07.06, 11:28 Owszem czasem bywa. Ale tez i niechciana ciaza, noworodki w smietnikach albo przeciete na pol w wisloku lub mniej drastycznie-pelne domy dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 14.07.06, 08:41 Regra, Diane sa jak najbardziej anty, po prostu sa takze stosowane w dermatologi jako lek na hirsutyzm(tak to sie pisze) i na tradzik. Biore je wlasnie tez dlatego, zeby nie miec jakichs niespodzianek na twarzy. Twarz po 2 miesiacach stosowania jak u modelki, zero podkladow nic, cud miód. zastanawiam sie teraz nad microgynonem, skoro piszesz, ze ma podobny skład jak logest, a wlasnie o niego pytalam, bo ponoc jest "lżejszy" składowo od diany i chcialabym zmienic, zachowujac efekty diane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regra Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: 193.120.138.* 14.07.06, 12:52 TAk, Microgynon jest lzejszy od diane a jesli chodzi o cere, to faktycznie tez troche pomaga, nie uzywam na codzien podkladu bo na szczescie nie musze:) moge sie raczej pochwalic cera jak pupcia niemowlaka, dlatego polecam microgynon ze wzgledu na jego sklad, dzialanie i cene oczywiscie. Jakbys miala jeszcze jakies pytania co do microgynonu, pytaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 14.07.06, 13:16 chyba sie przekonam, biore diane dopiero 5miesiecy,wezme jeszcze jedno opakowanie i przejde na microgynon, oczywiscie po konsultacji z mama-lekarzem,ale nie ginem:)myslisz, ze trzeba zrobic jakas dłuższa przerwe czy wystarczy ta zwykla, 7-dniową? dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regra Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: 193.120.138.* 14.07.06, 13:28 Spokojnie ta 7 dniowa wystarczy, tylko podczas pierwszego opakowania radzila bym dodatkowe zabezpieczenie, bo wiadomo, zmiana leku, zmiana nawet ta minimalna skladu hormonalnego czy proporcji, wiec musisz dac czas organizmowi na przyjecie i przyzwyczajenie sie do nowego leku. Coby w razie reakji na zmine leku nie bylo przypadkowej owulacji a potem kinder niespodzianka:) Ale przy drugim opakowaniu juz bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx test owu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 07:07 a fdzi enajtaniej w rzeszowie można kupić test owulacyjny??? ostatnio zawołali 60 zł a na netcie po 30zl sa ---ktoś wie gdzie w Rzeszowie takowe są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misza To na Podkarpaciu macie takie tabletki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 09:35 Myslalem ,ze w katolaqndzie to zakazane:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: test owu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 07:21 ponawiam pytanie o tescie owu???gdzie najtaniej w rzeszowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki 13.07.06, 11:54 Ty rozpustnico, bezbożnico! Tylko naturalna antykoncepcja jest dopuszczalna w naszym kraju :D. Kalendarzyk i coitus interruptus! Żadnych tabletek szatańskich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior.senior A ja wam mowie walenie konia to jest to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 11:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM przeciete na pół? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:50 przeciete na pół w Wisłoku ? w ktorym miejscu ? idąc tym tokiem wychodzi, że niechciana ciąża w jakimś tam stopniu to usprawiedliwia ? Może faktycznie zostancie przy tabletkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior.senior A na Podkarpaciu spada przyrost naturalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:02 Niedlugo nie bedziemy mogli wysylac sily roboczej w swiat!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: A na Podkarpaciu spada przyrost naturalny IP: *.viknet.pl 13.07.06, 13:13 Wracaj do psychiatryka idioto z brombergu. Moze zmniejszych szereg bezrobotnych w tym syfiastym biednym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bromberger W Brombergu mamy 9% bezrobocie:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:29 A byloby jeszcze mniejsze ,gdyby nie naplywali do nas w poprzednich dekadach gastarbeiterzy z Galicji ,Kongresowki i przesiedlency z Kresow:-) Twoi poludniwo -wschodni bracia tylko nam zasyfili miastoi na dodatek zle wplywaja na autochtonow:-) Caly ten Mojzeszow jest mniej wiecej wielkosci Fordonu( tez mi stolica regionu) Inowroclaw,Wloclawek i Grudziadza lepiej wygladaja od waszego zapomnianego przez boga i ludzi grodu:-) www.allegro.pl/item114022955_ank_bromberg_bydgoszcz_landratsant_1916_polecam.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: W Srombergu mamy 9% bezrobocie:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:05 o czym ten pomyleniec gada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: W Srombergu mamy 9% bezrobocie:-) IP: *.viknet.pl 13.07.06, 19:26 Nie martw sie, to tylko chory psychicznie gó..arz ktory ciągle rzuca linkami których nie rozumie i w ten sposób chyba chce promować swoje "miasto" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: W Brombergu mamy 9% bezrobocie:-) IP: *.viknet.pl 13.07.06, 19:26 W Rzeszowie wynosi 8.5% sprawdz sobie dane GUS smieciu, poza tym pisze to osoba z 12 pod wzgledem atrakcyjnosci regionu kraju i 13 pod wzgledem tempa rozwoju regionu :D A poza tym, jesteś chorym psychicznie niewypałem. Proponuje wizyte u lekarza. Wydaje ci sie ze rzucisz jakims gownianym linkiem i zrobisz tym wrazenie na prawdziwych Polakach a nie smieciach korzystajacych z tego co Niemiec zostawil? Pie..sie dupku, pluje na ciebie psycholu. Odpowiedz Link Zgłoś
senior.junior Bo polowa Podkarpacia siedzi w Ameryce:-) 13.07.06, 19:32 Sam sie chwaliles,ze twoja rodzinka tez tam przebywa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg_shit Re: Bo polowa Podkarpacia siedzi w Ameryce:-) 13.07.06, 19:36 Mowie wam, bromberg jest lepszy od jakiegos new york czy innych amerykanskich miast. Tu mamy wyzsze pensje, bogactwa, swietna architekture. Przyjezdzajcie do naszego Brombergu, mojego Heimatu. Zobaczycie jak ladnie Hitler planowal niemieckie miasta. PS. Zalogowalem sie jak widac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg_shit Re: Bo polowa Podkarpacia siedzi w Ameryce:-) 13.07.06, 19:37 Slyszalem ostatnio ze na Podkarpaciu faceci maja najwieksze penisy, jak patrze na swojego (12 cm) to zaczynam w to wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regra Re: przeciete na pół? IP: 193.120.138.* 13.07.06, 13:17 Poczutaj gazetki rzeszowskie z poprzedniego tygodnia to sie dowiesz wiecej na temat tej sprawy. Nie mowie ze niechciana ciaza cokolwiek usprawiedliwia. Zmierzam to tego ze tabletki zapobigaja w duzym stopniu niechcianej ciazy, ktora w skrajnych przypadkach prowadzi do mordowania noworodkow. O sprawie dzieci w beczkach chyba nie musze wspominac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: przeciete na pół? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 13:26 za dzieci w beczce ich mama winna beknąć dożywociem, co to ma do innych kobiet ? Czy to że grasują seryjni gwałciciele i zboczeńcy ma oznaczać, że kobiety winny zaprzestać chodzenia z dekoltem i pokazywania nóg ,bo reszta panów być może też zacznie gwałcić? Nic nie usprawiedliwia zezwierzęcenia czy inaczej mówiąc traktowania drugiego człowieka jak przedmiot... Przepraszam nie czytuję Nowin (bo i nie ma co od lat), co to za tragedia była z tym dzieckiem w rzece ? 2 zdania szczegółów poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Regra Re: przeciete na pół? IP: 193.120.138.* 13.07.06, 13:33 Jakis tydzien temu pracownik oczyszczalni znalazl na kratach filtra zwloki noworodka - wczesniaka przeciete na pol. Dochodzenie trwa. Na razie nic wiecej nie wiadomo. Tyle ze zwloki lub jeszcze zywe dziecko (jeszcze nie ustalono) ktos wrzucil do wody w okolicach ogrodkow dzialkowych na zalezu albo na wysokosci nwego miasta. Tyle wiem na dzien dzien dzisiejszy. Co do baby od beczek powinni ja sama w takiej beczce zamknac, zakopac i poczekac az tam sie udusi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: przeciete na pół? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 17:47 katolicy nie kochają się dla przyjemności, jedynie w celu płodznia nowych katolików jak to pieknie nie być katolikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior.senior ja jestem prawoslawny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: ja jestem prawoslawny! IP: *.viknet.pl 13.07.06, 19:24 Zaloguj sie cioto a nie sie podszywasz, bydgoski smieciu :) Kto polewa z tyfusow buhahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: przeciete na pół? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 15.07.06, 00:54 Nie dojrzalas do ciazy, nie dojrzalas do bzykanka.proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC a pozniej bedziecie lamentowac IP: 195.136.36.* 12.09.06, 10:51 ze ciaza zagrozona, ze trojka na raz, ze urodzone dzieci z wadami, oj puste lachony, zajmijcie sie lepiej czyms innym niz seksem... Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg_shit Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki 13.07.06, 19:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=45195995 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ju Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 13.07.06, 21:03 Wiecie co, szkoda słów. Dziewczyna zadała proste pytanie. Ale całe stado popaprańców oczywiście musiało się podłączyć żeby się uzewnętrznić ze swoimi chorymi poglądami. Idzcie se konia zwalić albo co. Albo nie, wsadżcie se palce do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 14.07.06, 08:34 tak właśnie bywa na forach,jedno sensowne pytanie i zwykle na 30 odpowiedzi 2 na temat:) a więc tak: -jestem zdzwiona, ze panowie w ogole tutaj weszli, mysleliscie, ze pytam o viagre czy penigre a moze cos jeszcze innego? Co Wy, faceci, w ogole wiecie o antykoncepcji?? W wiekszosci NIC!! Sprowadzajac sprawe do tabletek, Zaloze sie, ze pewnie polowa z was nie wie jakie tabletki bierze waza partnerka, o ktorej je bierze, czy zrobila sobie potrzebne badania, i co wydaje mi sie rownie wazne: jak branie tabsów wpływa na jej psychike, interesuje sie tym ktos w ogole?? no właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 20:21 branie tabletek jest do dupy bo często obinża popęd dziewcząt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 15.07.06, 07:14 ja tam nie narzekam, cały czas mam ochote:) jesli tabletki sa zle dobrane przez lekarza, to rzeczywiscie, moze byc nieciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.viknet.pl 15.07.06, 08:45 Ktos tu jest dziwką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 09:20 Mieszkam na wsi podrzeszowskiej i od roku uparawiam seks z ksiedzem proboszczem.Jest fajnie, ale on mi nie pozwola brac tabletek ,bo mowi ,ze to grzech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.viknet.pl 15.07.06, 09:23 Co tam w bdg slychac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schwarzenegger Bromberg sie rozwija:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 13:26 www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=258581&page=1&pp=20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.local3.pl / 80.51.255.* 15.07.06, 12:41 dziwka? wiesz jakos sie nie czuje, robie to z milosci i on jest pierwszym i ostatnim! moze Ty masz jakies bogatsze doświadczenie:>?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: 80.51.255.* 11.09.06, 11:51 Qrcze, czyli wychodzi na to, że tylko ja biorę tabsy w tym śmiesznym miasteczku....no kobitki, ile płacicie za swoje i gdzie...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: *.prz.edu.pl 22.09.06, 12:35 nio ja tez rozgladam sie za apteka gdzie bede mogla kupic tanio yasmin ale jak na razie to i tak ponad 40 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dziewczyny gdzie najtaniej kupujecie tabletki IP: 80.51.255.* 25.09.06, 18:48 masakra z tymi cenami...dlaczego nie może być tak jak w GB, że dostaje sie je za free...? Odpowiedz Link Zgłoś