Dodaj do ulubionych

H&M w Rzeszowie.

IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 11.07.06, 23:09
Szwedzka firma Hennes& Mauritz otworzy swój salon sprzedaży w Rzeszowskim
centrum Galeria Graffica- podaje odpowiedzialna za komercjalizację powierzchni
w centrum, firma Lambert Smith Hampton.
Centrum, którego właścicielem jest lokalny biznesmen, Ryszard Podkulski, od 1
lipca znajduje się w remoncie, który potrwa do października. Galeria Graffica
o powierzchni 15 000m2 usytuowana jest w centrum miasta, przy ulicy Lisa Kuli.
W Rzeszowie powstaje kolejny, większy mall: Millennium Hall, Bogdana Pawłowskiego.
-----
źródło: eurobuild.pl
tekst pochodzi z www.inwestycje.rzeszow.pl
www.eurobuild.pl//en/newssolo.php?id=3831
Obserwuj wątek
    • Gość: messalinka Re: H&M w Rzeszowie. IP: 195.136.56.* 11.07.06, 23:44
      no, w koncu HaMa bedziemy miec ;)
      • huskyman Re: H&M w Rzeszowie. 11.07.06, 23:51
        Zobaczymy czy ceny tez beda "swiatowe" ;)
        • Gość: messalinka Re: H&M w Rzeszowie. IP: 195.136.56.* 11.07.06, 23:53
          no, nie wiem, jak bedzie w Rzeszowie, ale np. w Poznaniu w hamie ceny sa
          przyzwoite a i ciuszki dobrej jakosci :)
          • Gość: G Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 11.07.06, 23:58
            w H&M ceny ustalane są na "górze", tak jak w każdym sieciowym sklepie:)
          • Gość: ada Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 12.07.06, 09:22
            te same ceny dla poznaniaków - przyzwoite, a dla rzeszowiaków za wyskie
            • Gość: kimi Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.nat.rsk.pl 12.07.06, 10:08
              W Gazecie Praca juz bylo ogloszenie o naborze personelu do rzeszowksiego salonu
              H&M.
              • Gość: messalinka Re: H&M w Rzeszowie. IP: 195.136.56.* 12.07.06, 10:15
                to teraz bede czekala na otwarcie w Rzeszowie C&A ... ;)
                • Gość: matkaSiedzi.z.tylu Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 12:19
                  ostatnia kolekcja h&m jest tak do bani ze az wstyd.
                  teraz juz kazdy w rzeszowie bedzie sie ubieral tak samo
                  zero indywidualnosc... ale ogolnie dobrze sie dzieje
                  ceny standart 130zl jeansy 89 sweter 250 kurtka

Swietna sprawa z H&M jes taka ze maja swietne dodatki m.in swietne paski
                  ciekawa bizuterie okulary itp o niebo przebijaja te z np. reseverd
                  • Gość: mm Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.pl / *.enterpol.pl 12.07.06, 13:41
                    no widzicie, a u nas w Lublinie dopiero na początku 2007.
                    • duchess85 Re: H&M w Rzeszowie. 12.07.06, 13:59
                      A ja mam w szafie połowę ciuchów z H&M. jest to jedyny "markowy sklep" w jakim
                      się ubieram. Na stałe mieszkam w Warszawie, ale jestem z Rzeszowa i ciesze się,
                      że mój ulubiony sklep będzie miał siedzibę również w moim ulubionym mieście:)
                      Aha, i zgadzam się ze stwierdzeniem że dodatki mają świetne. Pozdrawiam.
                      • Gość: zenek Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:53
                        a ja czekam aż otworzą w Rzeszowie J&B :P
                      • Gość: konsument Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 18:56
                        a ja czekam na KFC w rzeszowie
                        • Gość: zenek Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 19:04
                          a ja czekam na CIA :P
                          • huskyman Re: H&M w Rzeszowie. 12.07.06, 21:41
                            To mi sie spodobalo ;D
                            • Gość: Sarah Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 21:54
                              you are totally wrong my dear if you think that nobody can comprehend you.Be
                              aware that there are some educated Poles speaking English fluently,honey!
                              • huskyman Re: H&M w Rzeszowie. 12.07.06, 22:37
                                Znowu komus nie pasi moja sygnaturka? To staje sie powoli nużace...
                                • Gość: Sarah Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 06:10
                                  Get lost
                                  • Gość: Mikael [...] IP: *.viknet.pl 13.07.06, 13:15
                                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                    • Gość: Regra Re: H&M w Rzeszowie. IP: 193.120.138.* 13.07.06, 13:57
                                      No no, prosze prosze....teraz to sie mlodzianie beda licytowac kto zna wiecej
                                      przeklenstw w obcych jezykach...a moze tak cos po finsku....angielski juz taki
                                      oklepany ze nie macie sie czym chwalic.
                                      • huskyman [...] 13.07.06, 16:01
                                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                        • Gość: Regra Re: H&M w Rzeszowie. IP: 193.120.138.* 13.07.06, 16:28
                                          Brawo, brawo, no prawie ci wyszlo, prawie robi wielka roznice ;)
                                        • Gość: op Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.rzeszow.mm.pl 14.07.06, 16:38
                                          Osatko jotain viela?
                                          • huskyman Re: H&M w Rzeszowie. 14.07.06, 22:46
                                            Minä en ymmärrä suomea ;)
                                            Choc chetnie bym sie nauczyl :)
                                            • huskyman Re: H&M w Rzeszowie. 21.07.06, 22:12
                                              Jakim prawem moj post został skasowany??? Adminowi odbiło !
                                      • Gość: Mikael Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.viknet.pl 27.07.06, 11:02
                                        No tak, przeciez ty mieszkasz w Irlandii, super znasz angielski i zarabiasz w
                                        miesiąc taką kasę jakiej my tu forumowicze nie mamy przez caly rok, nieprawdaż?
                                        Wszyscy już o tym wiemy.
    • Gość: widzew Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.smoczka.ptc.pl 14.07.06, 11:00
      ostatnio bylem w waszym miescie i chciazlem cos na szybko zjesc i tu pelne
      zaskoczenie nigdzie w centrum nie moglem znalezc KFC I PIZZA HUT ,PYTANIE
      DLACZEGO NIKT NIE ZADBAL O TO BY POJAWILY SIE W CENTRUM TAK POPULARNE FAST FOODY
      .przeciez one sa w kaqzdym miescie ,pozd.
      • Gość: klient Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:02
        bo unas w miescie rzadzi bezradna prawica i lokalny przedsiebiorca p. a on i
        jego pseudo galerie czegos takiego nie akceptuja
        a myslisz ze my bysmy nie chieli aby byl w miescie KFC
        • Gość: res Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:26
          bo mamy lepsze bary z fast foodami i innym żarciem
      • Gość: zenek Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 17:33
        no, na randkę byś nigdzie nie wziął swojej dziewczyny, tragedia... nie ma KFC ;)
    • Gość: mała Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:59
      a ja czekam niecierpliwie, bo H&M ma duzo ciuchów w małych rozmiarach dla
      kobietek o marnym wzroscie :)
      • Gość: Hejka Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.intsvc.cra.dublin.eircom.net / 83.70.171.* 14.07.06, 16:52
        Doprawdy przerazajace jest, iz znajduja sie ludzie dla ktorych szczytem
        snobizmu i nobilitacja jest robienie zakupow w H&M oraz napychanie sie potem w
        KFC.
        W kazdym NORMALNYM zachodnioeuropejskim miescie, sklep H&M nie rozni sie
        zbytnio prestizem od kazdego innego sklepu. Zaden prestiz (powiedzialabym ze
        przeciwnie)ot,tanie szmatki na jeden sezon, na ktory kazdy sobie moze pozwolic.
        Niesamowite, ze w Rzeszowie jest to powodem do tak zarliwych dyskusji.

Jeszcze wieksza porazka jest KFC. Przeciez do takich miejsc jak KFC, McD, Pizza
        Hut ect chodza
        a. tylko ci, ktorzy nie moga sobie pozwolic na normalny lunch w restauracji
        b. patologiczne rodziny zyjace na socjalu
        c. nieudolni emigranci, ktorzy wybieraja to miejsce na randke, myslac ze laska
        poleci na frytki i kawalek kurczaka.

Porazka
        W Rzeszowie jest kilka na prawde dobrych jadlodajni, i nie potrzeba kolejnego
        badziewia serwujacego syf jakich malo. Chyba ze rozpatrjemy to pod katem
        atrakcji turystycznej, ktora mialaby przyciagnac turystow z okolicznych
        wiosek...
        • Gość: res Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 16:55
          dokladnie u nas tez tak bedzie ale za 5-10 lat :) a zeby tak sie stalo musza
          najpierw te cudeńka buhaha powstac :)
        • huskyman Re: H&M w Rzeszowie. 14.07.06, 22:48
          Nie ma to jak zapiekanki na pod dworcem :P
        • Gość: MC Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 15.07.06, 09:24
          Dokladnie!!!Jestem 2-3x rocznie w Nowym Jorku i H&M uwazam jako calkiem
          pospolity sklep bez zadnych wielkich halo!maja czasem jakas fajna koszulke
          podoba mi sie ich bizuteria i rozne takie dodatki.poza tym nuda...wiec czym sie
          podniecacie???
        • Gość: Mikael Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.viknet.pl 27.07.06, 11:03
          Kolejny co zobaczył wieksze miasto i mu odbiło :)
        • Gość: imogena Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.nat.rsk.pl 02.10.06, 16:12
          Ale trzeba sie czyms w naszym miescie zachwycac mi by b odpowiadalo kilka
          przytulnych knajpek jak loch Camelot i tego typu miejsca dlaczego u nas tego
          nie ma:(
    • Gość: MC Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 15.07.06, 00:51
      czym sie podniecacie?H&M przecietny sklepik z przecietnymi szmatami...bez
      podniety!!
      • Gość: m Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.viknet.pl 15.07.06, 09:25
        Popieram, po czesci ludziom od.. na punkcie tego zara i h&m
        • Gość: Galerian Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 15.07.06, 15:19
          ha, to dopiero H&M, kiedy powstanie IKEA ulice opustoszeją;)
          • Gość: zenek Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 15:42
            a kiedy w Rzeszowie będzie taki duży sex shop jak w Berlinie? ;PPPP
            • Gość: MC Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 15.07.06, 15:45
              dopoki ramski i stara panna dzierzakowa beda w radzie to nie bedzie;)
              • Gość: widz Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 09:16
                ramski i stara panna dzierzakowa beda w radzie.
                tylko podkarpacie i lubelskie głosuje na Pis i Lpr w 95%
                ozostałe województwa już nie dają się robić ..............
                ....w trąbę.
        • Gość: Frenchman Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.pata.pl 16.07.06, 11:54
          Kupiłem w życiu 4 szmaty w HM, trzy z nich przestały się nadawać do użytku już
          po 2-3 praniach... porażka...
          • pawel_bielsko Re: H&M w Rzeszowie. 21.07.06, 20:05
            w h&m sa tylko fajne dodatki. swoja droga w NYC o ile pamietam h&m jest spory, ale oprocz tego ze na 5th ave, to nic szczegolnego. nie wiem tylko co podniecajacego w tym h&m jest?
    • pawel_bielsko Re: H&M w Rzeszowie. 22.07.06, 11:13
      a ja myslalem, ze o swoim miescie, jakieby nie bylo, to sie mowi dobrze - trzeba byc chyba lokalnym patriota?!
    • Gość: Aga Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.master / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:38
      A ja czekam na GAP, dla mnie i dla dzieci.
      Pomyślcie o tym !!!
      • pawel_bielsko Re: H&M w Rzeszowie. 26.07.06, 22:27
        z tego co sie orientuje, to gapa nie ma w ogole w Polsce i chyba sie nie ma zamiaru pojawiac.
        • Gość: M Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.viknet.pl 27.07.06, 11:05
          Mimo to pelno Rzeszowian chodzi w tych ubraniach bo rodzina ze Stanów
          przysyła :) Sam mając 10 lat chodziłem w bluzach od Gapa :)
        • Gość: mati Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 28.07.06, 11:06
          www.gapafashion.pl/ no to slabo sie orientujesz
          • pawel_bielsko Re: H&M w Rzeszowie. 28.07.06, 12:37
            na info(firma) jest napisane: Gapa to polska firma produkujaca odziez damska. Puknij sie w glowe! Gap to nie Gapa.
            • pawel_bielsko kontynuacja... 28.07.06, 12:39
              na str mozesz przeczytac:
              (...) Tak wyglądają najnowsze propozycje GaPa Fashion, firmy założonej ponad dwadzieścia lat temu przez Grażynę i Stanisława Parczewskich.(...)
            • Gość: mati Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 28.07.06, 12:57
              sam sie puknij w glowe jak nie wiesz co to jest zart
    • Gość: Aga Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.master / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:25
      wielka szkoda, bo GAP jest świetny!
      może ktoś się tym zainteresuje?
      my chcemy GAP w Rzeszowie !!!
      • pawel_bielsko Re: H&M w Rzeszowie. 28.07.06, 09:56
        A u mnie H&M powstaje hurtem(2sztuki) :D
        • Gość: triste =) Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.ostnet.pl 28.07.06, 16:53
          hmm... nie ma co =) tak samo było z housem, croppem i reserved =) tyle że
          według mnie wszędzie ciuchy są jednakowej jakości, czyli trzeba mieć szczęście
          żeby kupić coś fajnego i z dobrej tkaniny =) większość ciuchów jest taka 'na
          jeden sezon' =) Jeśli macie czas, zajżyjcie w Rzeszowie do takiego sklepu
          jak 'Solar' w Graffice przy cukierni Keks =) Fakt, że ceny są jakie są )dosyć
          wysokie) ale ciuchy fasonem i tkaniną górują nad tymi z croppa. Pozatym ja się
          takimi sklepami jak cropp czy reserved niecieszę bo nie jest miłe, spotykając
          na ulicy 5 dziewczyn w podobnych kurteczkach z duzym, jażącym napisem 'Cropp'
          [sorry ze sie tak uczepiłam tego sklepu, ale po prostu go nie lubie]
          • pawel_bielsko Re: H&M w Rzeszowie. 28.07.06, 16:59
            ja tez go nie znosze, a rosnie jak grzyby po deszczu. w takim tepie bedzie tego wiecej niz lewiatanow, czy zabek - tylko takie mi sie nasuwa porownanie.
            • Gość: dear Pozostali ..... IP: *.rzeszow.mm.pl 30.09.06, 11:36
              ... to Royal Collection , Smyk , VeroModa , New Yorker , Promod , Orsay ,
              Camaieu i Duka. Ze strony eurobuild ;)
            • Gość: dear Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.rzeszow.mm.pl 02.10.06, 17:11
              Właśnie nad Grafficą wznosi sie znak " H&M. Wielkie otwarcie 10 listopada " czy
              cos w tym stylu
              • Gość: jussi82 Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 09:37
                no tez ostatnio widzialam , a mzoe ktos wie kiedy otwieraja cala galerie ? bo
                chodzilam ostanio po sklepach i stwierdzam ze kompletnie nic nie ma europa
                to juz porazka galeria na slowackiego tak samo , cala nadzieja w grafice
    • Gość: agnieszka Re: H&M w Rzeszowie. IP: 62.233.250.* 06.10.06, 11:33
      Ludzie, przestańcie juz sie pdniecac, bo wstyd czytać te bzdury. H&M to marka
      popularna, z cenami dla nastolatków i studentów, większośc ich ciuchów to
      tanizna i... tandeta "made in Bangladesh". Mają tez droższe linie (
      projektowane przez znanych projektantów), ale one stanowią niewielki udział
      procentowy. To tyle.
      • Gość: R Re: H&M w Rzeszowie. IP: 195.205.44.* 06.10.06, 11:44
        mam long-shirt markowany przez H&M i właśnie made in Bangladesh.
        Fakt, marka ta pozycjonuje sie w europie jako tania i popularna dla mlodych
        (podkreslam w Europie)
        Jak na Polske jakosc i wzornictwo jest ponadprzecietne.
        Jest tansza od Zary, a niewiele gorsza jakosciowo (Zara tez szyje w Chinach,
        jak kazdy masowy producent ubran).
        Wiekszosc swaitowych potentatow w wielu branzach przenosi produkcje tam, gdzie
        jest tania sila robocza.
        Made in.... nic w dzisiejszych czasach nie znaczy.
        Bo nawet jesli koncowy montaz jest wykonany w Europie lub USA, to i tak
        podzespoly produkuje sie w "krajach taniej sily roboczej".
    • Gość: magussia Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 20:35
      H&M przeciętne dobre jakościowo i cenowo rzeczy,,,ale dla dzieci bomba!!
      Wspaniałe rzeczy w swietnych cenach. Ogólnie lubię H&M i bede robić tam zakupy.
      Szkoda ze nie ma ZARA :( jak tak dalej pojdzie to zrobi nam sie mały kraków.
      • Gość: C&A haha Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 23:28
        kto czeka na C&A ?? w H&M ciuchy sa dosyc tanie , czasami bardzo - w porównaniu
        do AE czy abercrombie and fitch to szmatex. ale u nas nigdy tego nie otworza
        trza do usa jechac , ja wszystkie ciuchy mam z American Eagle , Holistera i
        Abercrombie... i nikt prawie w rzeszówku takich niema i to jest dobre - bo tak
        to wszyscy lataj w hausie , croppe itd
        • Gość: :| Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 02:58
          wow, ale fajna jestes..., ps. jak bylo na koncercie dody?
          • Gość: ca haha Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 09:39
            jak juz to FAJNY . bo laską raczej nie jestem :] hahaha
            • Gość: no ba Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 01:05
              Respekcik. Też mam mase ciuchów z A&F, Banana Republic i Hollistera.
    • Gość: Aga Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 22:31
      ja czekam na C&A! Byłam w Paryżu, kupiłam fajną skórę. Pwenie dłuuuugo jeszcze
      nie będzie:(
      • Gość: eee Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 12:00
        ale CA to zadna firma
        • Gość: hmm Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:49
          C&A jest w Krakowie,po co masz az do stanow leciec?
          • Gość: hmm Re: H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:49
            sorry Paryza
            • Gość: magusia C&A -- H&M w Rzeszowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 20:59
              C&A jest w kazdym centrum handlowym w Krakowie, Szczecienie Wawie i pewnie
              kazdym duzym miescie...Fajnie jest :-)
    • Gość: xxx Re: H&M w Rzeszowie. IP: 217.97.233.* 09.10.06, 19:54
      pozdrowienia od całej ekipy H&M. Wlasnie się bawimy i "ostro uczymy" na
      szkoleniu w Katowicach:) Do zobaczenia 10go listopada!!!!:)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka