Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne na wymiar-?

IP: 82.177.97.* 17.07.06, 11:26
Witam. Czy ktoś mógłby polecić w Rzeszowie lub okolicach dobry sklep z
meblami kuchennymi na wymiar? Jeśli ktoś z was kupował i jest zadowolony,
proszę o radę. Jednocześnie żałuję, że nie ma forum budowlanego woj.
podkarpackiego, gdzie forumowicze dzielili by się swoimi uwagami i wymieniali
doświadczenia na temat budowy, przecież pełno tu w okolicach Rzeszowa
powstaje nowych domów i pewnie każdy ma jakiś problem. Podrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mika Re: Meble kuchenne na wymiar-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 12:06
      Hej :-)
      Dostałam od znajomych numer telefonu do ludzi, którzy nacodzień projektują i
      wykonują meble w renomowanej firmie meblarskiej (ich kwalifikacje i
      profesjonalizm potwierdziły się przy wykonywaniu mebli dla mnie :-)), a po pracy
      sami też wykonują meble. Od razu wykonują projekty, które można obejrzeć na
      komputerze. No i bardzo ważne - ceny niskie :-)
      SZCZERZE polecam.
      tel. 511181415
      • des4 Re: Meble kuchenne na wymiar-? 17.07.06, 14:11
        Potwierdzam, sam w ten sposób robiłem meble do swojej kuchni 5 lat temu.
        Wychodzi znacznie taniej, bo ceny oferowane przez "renomowane" firmy to
        masakra....
      • Gość: ociec Re: Meble kuchenne na wymiar-? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 14:58
        gorąca prośba do MIKA:
        czy istnieje możliwość przesłania fotek kuchni na priv e-mail wraz z podaniem
        ceny?
        • Gość: mika Re: Meble kuchenne na wymiar-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 15:13
          podaj maila,a jutro wyślę zdjęcia.
          • Gość: ociec Re: Meble kuchenne na wymiar-? IP: 81.219.30.* 17.07.06, 21:24
            dziękuję z góry jak maŁo który

hlasco@interia.pl
            • Gość: greg Re: Meble kuchenne na wymiar-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 08:32
              Ja robiłem 1,5 roku temu w MebloBit w Nowej Wsi i jestem zadowolnony
              Ważne tylko aby samemu sobie zrobić projekt i pomiary bo to co
              oni proponuja to troche mi sie nie podobało. Wszystkie kuchnie jak zauważyłem
              robią wszystkie firmy z tych samych materiałów a ceny są naprawde różne.
              Najlepiej zrób wycene w kilku (to nic nie kosztuje). I czy jest w cenie
              montarz - bo spotkałem się z taką firmą (nie powiem nazwy) któa ma renomę w
              rzeszowie, ale powiedzieli ze sam sobie mogę wszystko złożyć (jak nie to za
              800zł zmontują). Montarz co prawda nie jest trudny, ale trzeba mieć narzędzia.
              Z Meblobitu przyjechali zmontowali (i co ważne mieli troche w głowach
              poukładane bo akurat montowałem w satrym bloku a tu każda ściana jest inna i
              trochę trzeba się namęczyć żeby nie zepsuć mebli i aby wszystko ładnie pasowało.
      • Gość: gość Re: Meble kuchenne na wymiar-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:28
        www.morf.com.pl - Projektują meble na wymiar - mają fajne ceny i wysoką jakość
        a strona w necie rewelacja
    • Gość: ociec Re: Meble kuchenne na wymiar-? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 13:33
      jak to nie ma forum budowlanego? proszę bardzo:
      forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=961
    • Gość: betty Re: Meble kuchenne na wymiar-? IP: 82.177.97.* 17.07.06, 22:03
      Jakieś strasznie "cienkie" to forum podkarpackie. Poproszę też na maila zdjęcia
      kuchni:
      beetty1@o2.pl
    • Gość: Tom Re: Tylko BRW IP: *.devs.futuro.pl 18.07.06, 08:43
      chyba najlepszy wybór "frontów", można samemu zmontować (choć lepiej żeby zrobili to goscie od dostawcy). Dodatkowe akcesoria (kosze itp. lepiej kupić samemu na Siemieńskiego).
      • Gość: Tom Re: Tylko BRW IP: *.devs.futuro.pl 18.07.06, 08:45
        ...no i można sobie samemu zaprojektować.
    • ewazy Re: Meble kuchenne na wymiar-? 18.07.06, 09:12
      firma limaw w bialej
      • Gość: gosc Re: Meble kuchenne na wymiar-? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 09:49
        chyba sobie żartujesz - przynajmniej 20% drożej robią i wcale nie lepiej
    • Gość: Tinek Re: Meble kuchenne na wymiar-? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 23.07.06, 16:35
      A ja polecam firmę mieszczącą się na Reytana w dawnym Predomie "WięcPol".
      Zamówiłem tam mebelki, zrobili mi kilka projektów i zamówiłem i powiem szczerze,
      że pierwsza liga. Polecam sprawdzić.
      • olamar1 Re: Meble kuchenne na wymiar-? 08.08.06, 12:48
        Moge wiecej informacj na temat firmy Więc Pol bo tez mam zamiar zamóic u nich
        meble chodzi mi o czas realizacji jak z miontazem (jaka jakosc i cena )i jezeli
        możliwe to prosiłabym o zdjecie kuchni
        Pozdrwiam
    • ladyshining Re: Meble kuchenne na wymiar-? 28.12.15, 11:51
      w Warszawie jets dobra firma ArtCore moja siostra tam brała meble pod wymiar, też zamawiałą wszystko online sie dogadaywała bo nie jest z Warszawy, warto sie zapytać, dowiedzieć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka