Dodaj do ulubionych

podpisy poparcia dla skateparku

IP: *.resman.pl / 84.38.160.* 20.07.06, 12:54
W sklepach Dibo i Code można składać podpisy poparcia dla skateparku na
parkingu UW.
gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060720/RZESZOW/60719005
Obserwuj wątek
    • Gość: JA za Re: podpisy poparcia dla skateparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:53
      Jestem za !!!
    • Gość: 90 kilo Re: podpisy poparcia dla skateparku IP: 81.219.30.* 21.07.06, 11:52
      ja tez !!
    • Gość: zainteresowany Re: podpisy poparcia dla skateparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:47
      Czy ktoś wie czy dalej są zbierane podpisy? Czy są zbierane pod pomnikiem?
    • Gość: czarni są chciwi Re: podpisy poparcia dla skateparku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 10:38
      Nie odpuszczą Wam teraz placu za który mogą zgarnąć teraz tyle kasy Obawiam się
      że nawet 100,000 podpisów nic nie wskóa w tej sprawie. Ale popieram Wsa w 100
      %. Pozdrawiam moim zdaniem jedyne rozwiązanie to demonstracja waszej siły.
      Księża boją się mają zbyt wiele do stracenia.
    • Gość: kingur Re: podpisy poparcia dla skateparku IP: *.url.lgfl.synetrix.local / 82.198.250.* 24.07.06, 16:31
      ta...popieram inwestycje w skate park...wiem jak wiele zapalu konrad/wodzu
      wlozyl w organizacje budowy, wiem jak walczyl tez o inne miejsca w rzeszowie
      wczesniej aby przeznaczyc miejsce na ten cel.Jakiekolwiek miejsce. Od
      lat...niestety...np. dzisiejszy plac parkingowy na nowym miescie (podarowany
      notabene parafii na nowym miescie) takze mial byc kiedys skate parkiem,
      miejscem obiecanym przez prezydenta...i tak...lata leca, prezydenci sie niby
      zmieniaja, wszyscy chca aby mlodziez sie "nie paletala", aby miala kreatywne
      zajecie...i co z tego...i nastepne miejsce ...i dalsza niemalze darowizna za 1%
      wartosci...i trudno sie dziwic, ze jednak mlodzi albo sie po Rzeszowie paletaja
      albo z niego wyjerzdzaja. Niestety plac sprzedany. Podloze na skate park
      zbudowane.I kto tu wygra!?Parking nastepny!?Bilet do raju?!-parking.
      • Gość: M Re: podpisy poparcia dla skateparku IP: *.viknet.pl 24.07.06, 16:33
        To po jakiego ch..a chcieli skateparku w samym centrum, koło Podpromia albo
        ROSiR mogli mieć bez problemu. Teraz to zlikwidują i bardzo dobrze. Zreszta
        fakt jak już zasyfili przeszkody świadczy o ich podejściu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka