Dodaj do ulubionych

kolejny wygłup kartofla :D:D:D

23.07.06, 12:41
znaczy się prezydenta (nie mylić z premierem):

www.youtube.com/watch?v=qL030-DuuNM
Policjant do psa: Ira, siad!
Piesek siadł, ale trochę się wierci.
Kaczyński, głaszcząc psa: No tak, Irasiad jest bardzo zdenerwowany.

:D
Obserwuj wątek
    • Gość: jatoja_2 Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:28
      www.youtube.com/watch?v=BxDS2gumtCg&mode=related&search=
      • Gość: jatoja_2 Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:32
        www.youtube.com/watch?v=yvLkvU1m-mg&mode=related&search
        • henryk.kowalski Wyborcom PiS do sztambucha ... . 23.07.06, 15:38
          Wyborcy PiS to w przewazajacej części niewykształceni, biedni ludzie.
          Ci tzw. "odrzuceni" i ci którym się nic nie udalo. Chorzy z nienawiści i przez
          to skłonni na wszystko, byle zemścić się na rzekomych sprawcach swojej sytuacji.
          • Gość: sio czerwone Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 18:00
            o sobie naukowcu poczytaj:

galba.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58117
            I co jak w gębie? Jak w du...?
            • kmd_rohan Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . 23.07.06, 18:15
              Och, znowu "Giertychowy maturzysta" się odezwał. Pokrzycz jeszcze głosniej, to
              Ci Jareczek z Romusiem dadzą stopień magistra.
              • Gość: sio czerwone Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 18:51
                zaglądnij jednak tam:

galba.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58117
                wtedy nie będziesz tak krzyczał... bo te amnestionowane głosowały na Kaczy
                Dzióbek czyli kaczora Donalda!
                • kmd_rohan Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . 23.07.06, 19:19
                  Zaglądałem, zaglądałem. Nie jestem etetowym najmimordą politbiura PiS, jak
                  galba. Myślę samodzielnie. I wiem, że nawet najgorsze czyny poprzedników nie
                  usprawiedliwiają psucia państwa i demokracji przez "Populizm i Socjalizm".
                  • Gość: sio czerwone Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 20:01
                    państwo już zostało zepsute. POpaprańcy by go nie naprawili, tylko popsuli do
                    końca. Naród wiedział kogo wybiera.
                    Ja też nie jestem etatowym najmitą, lecz normalnym obywatelem, który ma dosyć
                    czerwonych i różowych udających prawicę. A co do myślenia samodzielnego, znaczy
                    się że to co wydumasz to jest prawda a statysyki niepotrzebne?
                    • kmd_rohan Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . 23.07.06, 20:23
                      Gość portalu: sio czerwone napisał(a):

> państwo już zostało zepsute. POpaprańcy by go nie naprawili, tylko popsuli do
                      > końca.

Aha, więc według Ciebie, Rządy Kaczorów i przystawek otrzymały w spadku ruiny i
                      zgliszcza, z którego mozolnie podnoszą w trudzie i znoju nasz ukochany kraj?
                      Kpisz, czy o drogę pytasz?

I przy okazji - co to według Ciebie oznacza: "udawanie prawicy"? Kto decyduje,
                      co jest prawicą, a co "czerwonym"? ChybA Ty, bo widzę, że dla Ciebie czerwonym
                      jest każdy, kto nie popiera Jednojajowych. Tak samo, jak za Hitlera - wróg
                      musiał być jasno określony, więc w obozach gnili monarchiści na spółkę z
                      socjalistami i księża razem z bolszewikami :)
                      Zabawnym byłbyś z tym swoim czarno-białym obrazem świata, gdyby nie to, że
                      jesteś przykładem sukcesu kampanii a`la Kurski: "Ciemny lud to kupi".
    • Gość: sio czerwone Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 17:59
      i co siadłeś adaś, a może horujesz na goleń, przyniosę Ci drabinę,
      • Gość: Łowca Debili Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.chello.pl 23.07.06, 18:46
        IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl
        To dokładny adres.
        • Gość: sio czerwone Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 18:54
          A to mam IP: *.chello.pl
          mam zgłosić na policję jak sie może jakiś debil udający łowcę włamie?
      • adam_west Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 23.07.06, 20:59
        ooo... jak miło - już porównujecie (pisuary) kartofla do kwaświewskiego? bo to
        jeszcze niedawno nie przeszło wam przez gardło :-)

najwidoczniej już sami zaczęliście zauważać jakiego nieudacznika popieracie :-)

p.s.
        gdzie był kartofel-prezydent jak kartofel-premier expose wygłaszał?? znowu
        obraził się na niemieckie łże-media??
        • Gość: sio czerwone Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 21:18
          Chwała panie że to naród wybrał, jak to określasz kartofla, ale to polski
          kartofel., a nie donald z kreskówek :-))))))))))))))))))))
          • adam_west Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 23.07.06, 21:21
            czyżbys nie wiedział ze kartofle przybyły do nas z ameryki? tak jak donald
            zresztą :-)
            • henryk.kowalski Kretyn z IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl to .... ! 23.07.06, 22:17
              Ale jaja !!!
              • Gość: sio czerwone Re: Kretyn z IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl to . IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 22:21
                a ty pewnie z głupim całowałeś się prze ścianę? I przez to jesteś taki mądry?
            • Gość: sio czerwone Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 22:20
              aleś ty .... i
              • adam_west Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 23.07.06, 22:26
                ale za to ładny :P

a ty ani ładny, ani mądry... :P
                • henryk.kowalski Re: Kretyn z IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl to ... 23.07.06, 22:51
                  Wystraszył się gnojek, ale ma szczęście, że w przciwieństwie to tej rzygowiny
                  nie jestem kapusiem.
                  Każdy może bez problemów rozszyfrować adres i dane tego malinowego ciecia ... .
                  • Gość: sio czerwone Kowalski-cieć z Alternatywy 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:25
                    Kowalski ty cieciem też jesteś a Twój adres domowy Alternatywy 4
    • bravocharlie Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 24.07.06, 00:33
      Prawdę powiedziawszy, co się Lech K. wraz ze swoją żoną nie ruszą to kicha. A
      to da badylem do góry, a to nie poda ręki, to głupio cos powie, a to walnie aż
      kapcie spadną, a to "zabłyszczy inteligencją". Zona jego będzie nosiła za nim
      reklamówki, poprawiała, strofowała jakby nie było PREZYDENTA (na szczęście IV
      RP - tej błazeńskiej, głupiej i nadętej).

Nie wiem czym Polska zasłużyła sobie na tak...iego prezydenta i prezydentową...
      Tyle gaf, tyle przejęzyczeń, wpadek (choćby z nadaniem orderu Jaruzelskiemu,
      który... co najlepsze zachował się honorowo w przeciwieństwie do Kaczyńskiego)
      TO NIE MOŻE BYĆ PRZYPADEK...

III RP wróci i wykopie kartofle, buraki. Pójda na zime do komórki...
      • Gość: sio czerwone buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:34
        Ale przynajmniej nie wsiada do bagażnika, to pewnie przez to że nie jest "magistrem"
        • kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 09:53
          Aha, czyli jeszcze poczekamy, aż wejdzie do bagażnika i wtedy bedziemy mogli
          już powidzieć, że jest gorszy od Kwacha? Tak przy okazji, to limuzyna Kwacha,
          do której chciał wejśc przez bagażnik - miał FLAGĘ POLSKI, a nie Monaco, jak to
          u obecnego KaczkoPrezia bywało.
          A tak przy okazji, jak to jest, że Kwachowi wszyscy Kaczkopodobni wytykają tę
          maturę, a panu prezydentowi (OIDP) nie wytykają posługiwania się tytułem
          profwesora, choć jest tylko doktorem?
          • kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 09:57
            P.S.
            Oczywiście nie maturę, tylko "magisterkę". Ach, ten Giertych, ciaglę przypomina
            się ze swoją głupotą.
          • Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:51
            a wiesz, pieprzysz aż się kurzy! Powiedz kiedy Kaczyński napisał w dokumentach
            lub chwalił się że jest profesorem?
            A kwach napisał że skończył studia. Więc jak piszesz to pisz prawdę a nie starym
            komuchowskim zwyczajem uprawiasz propagandę. A Kaczyński jest mądrym człowiekiem
            i do bagażnika nie będzie sie pchał, to zarezerwowane dla pijaczków.
            Więc weź drabinę i idź na strych sobie posprzątac!
            • kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 14:11
              Gość portalu: sio czerwone napisał(a):

> a wiesz, pieprzysz aż się kurzy! Powiedz kiedy Kaczyński napisał w dokumentach
              > lub chwalił się że jest profesorem?

Pod stól i odszczekiwać! Natychmiast!
              www.wyborczy.pl/index.php?akcja=artykul&id=122&sekcja=wybory2005
              Jak będę miał humor, to może pozwolę się przeprosić za to, że mnie obraziłeś.

A co do:

> A Kaczyński jest mądrym człowiekie
              > m

To widać:
              www.youtube.com/watch?v=qL030-DuuNM
              :D

Moja rada. Nie kompromituj się już więcej. Wiem, że kochasz Giertych za tą
              zdaną maturę, ale nie każdy wiedzę o świecie czerpie z partyjnych broszurek
              propagandowych.
              • Gość: sio czerwone, Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:19
                ja nie szczekam, to przywilej komuchów.
                I jeszcze jedno, psy szczekają a karawana jedzie dalej. Prezydenta wybrał naród.
                • kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 14:28
                  A więc zamknij swój PiSowski dziób i przestań kwakać! Nie masz ani klasy. ani
                  odwagi, by przyznać się do kłamstwa. Cóż, jak widać PiS ma ciekawy elektorat.
                  Łgarze, bandyci, neofaszyści... Potrafisz PiSiorku tylko ujadać na innych,
                  podczas gdy sam jesteś zwykłym łgarzem. Wyzywasz innych od komuchów, a to co
                  sam robisz, jest bolszewizmem czystej postaci.
                  Piszesz, że Kaczoprezia wybrał naród?
                  A co to ma do rzeczy? Poprzedników jego też, co nie przeszkadza Ci wypominać
                  Kwachowi wszystkich jego wpadek. Mentalnośc Kalego. Oczywiście nie wiesz, kto
                  to Kali, bo Giertych o tym nie pisał :)
                  Pozostawiam Cię więc nieuświadomionego. Idź i nie grzesz więcej.
                  • Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:09
                    Po pierwsze: jestem normalnym Polakiem,
                    po drugie: nie jestem członkiem PiS-u
                    po trzecie:przeżyłem większość swego życia za czasów komuny i wiem czym śmierdzi
                    komuna.
                    Po czwarte , jak bym był pisiorkiem jak mnie nazwałeś to bym wiedział co napisał
                    Kaczyński na swój temat.
                    po piąte; profesorem jest również tytułem zwyczajowym, tak tytułują również
                    nauczycieli w szkołach średnich.
                    po szóste; magister to niestety,ale jest to tytuł naukowy który otrzymujesię po
                    napisaniu odpowiedniej pracy i obronieniu jej.
                    po siódme: Kaczyńskiego wybrał naród, tak jak innych. Tylko Kaczyński nie
                    jeździł do Charkowa aby sie uchlać i włazić do bagażnika. To nie była wpadka, to
                    było celowe działanie na szkode Polski czyli uchlanie się. Takich rzeczy
                    prawdziwy prezydent nie powinien robić.
                    po ósme : łgarze, bandyci ... toż Ty piszesz o komuchach i ich spadkobiercach
                    lewusach.
                    po dziewiąte: jak będę grzeszył, to po odpuszczenie grzechów mam do kogo pójść,
                    nie potrzebuję aby mi byle kto próbował dać rozgrzeszenie.

• kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 15:50
                      No i widzisz, PiSiorku? Po co było tyle kłamać. Teraz próbujesz to odkręcać, a
                      brniesz w kolejne kłamstwa. Najpierw obraziłeś minie, pisząc, że kłamie i że
                      Kaczyński nie przedstawiał się jako profesor, potem pszesz, że to dobrze o
                      Tobie świadczy, że nie wiesz, nastepnie usiłujesz mi wmówić, że jednak miałes
                      rację. Bez honoru, bez rozumu i bez sensu.
                      Jeszcze tylko jedno. Kwach może raz próbował wejśc do bagażnika. Twój Idol co i
                      rusz bełkocze coś jak napier...ny i to chyba nie wódą, tylko czymś gorszym.
                      Popatrz tutaj, jakie prostactwo z niego wyłazi. www.youtube.com/watch?
                      v=vF4f5MCcy9A A tobie przebaczam, bo nie wiesz, jaką krzywdę sobie czynisz.
                      • Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:14
                        dla ciebie to mogę nawet i pisiorkiem zostać, to zadna ujma. Gorzej z toba, bo
                        komuchy i POpaprańce nie są w modzie, czego ci z całego serca współczuję.
                        • kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 16:44
                          A co właściwie chciałeś przez to powiedzieć? Ża nie jest dla Ciebie ujmą
                          popieranie bełkoczącego krasnala, który w pracy doktorskiej obficie cytował
                          Lenina, a teraz udaje dziewicę, czy jego brata, chyba rzeczywiście dziewicę z
                          prawdopodobnie sporymi problemmami psychicznymi?
                          • Gość: sio czarne Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:56
                            Wal się czarny leszczu. Takiego syfu jak PiS to polska świeta ziemia chyba
                            jeszcze nie nosiła.
                            • gienia.gienia Re: buhahaha 27.07.06, 19:09
                              Gość portalu: sio czarne napisał(a):

> Wal się czarny leszczu. Takiego syfu jak PiS to polska świeta ziemia chyba
                              > jeszcze nie nosiła.
                              O kurde.
                    • Gość: golwes Re: buhahaha IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 24.07.06, 19:46
                      czytam tą kłótnie i zastanawiam sie oco chodzi??
                      czy ty sio czerwone o ile masz tyle lat ile mówisz masz zaniki pamięci( w
                      komunie kradli wszyscy od gwoździ po wiile w zalezności kto ile mógł) i niemów
                      że ty lub twój tatus mamusia niczego nieprzynieśli z zakładu pracy no chyba że
                      pracowali w mpo, a jesli kaczka została wybrana przez naród to powiem ci że
                      kwach miał chyba dużo dużo więcej głosów, zreszta wygrał w pierwsz3ej turze
                      także chłopie pomyśl troszke i niezatrzewiaj sie , a co do profesury kaczki to
                      faktycznie chwali sie że jest profesorem no ale to niejest kłamstwo, bo pis
                      niekłamie oczywiście
                      pozdro i proponuje dac se coś na wstrzymanie
                      • Gość: Misiek Re: buhahaha IP: *.viknet.pl 24.07.06, 19:53
                        www.youtube.com/watch?v=3w3gum1Z1Nw&search=radio%20maryja - To jest "sio
                        czerwone" albo jego kumpel.
                      • Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.68.78.86.pppoe78.tnp.pl 24.07.06, 20:30
                        a wiesz golwes? jakbyś miał chociaż trochę rozumu tobyś nie mówił że w komunie
                        kradli wszyscy. Mojego ojca komuchy zamęczyli w więżieniu, nie miał nawet okazji
                        coś ukraść, chyba że ubekowi broń. A matka po tych przejściach rozchorowała się
                        i też nie miała okazji coś ukraść. Więć nie pieprz farmazonów i weź sie za naukę
                        historii. Kwacha owszem też naród wybrał nie przeczę tego nigdzie. Tylko że
                        Kaczyński nie jeździł do Charkowa aby się uchlać i ładować się do bagażnika. To
                        jest chyba różnica.
                        A profesor to jest też tytuł zwyczajowy, np. do Bartoszewskiego też wszyscy
                        mówią profesorze. A magister to niestety jest to tytuł wyłącznie naukowy.
                        Tak więć ucz się chłoptasiu ucz>
                        • kmd_rohan Re: buhahaha 25.07.06, 08:35
                          Konfabuluj dalej. Do tej pory nic o tatusiu nie pisałeś - nagle wyskoczył jak
                          diabełek z pudełka. No, ale jek widać nie ma takiej metody, której prawdziwy
                          bolszewik (czyli "sio czerwone") nie uznałby za odpowiednią dla zwalczenia
                          wroga klasowego. A`propos stanu umysłu Twojego idola, to Ty potrafisz wyliczyć
                          Kwachowi za dziesięć lat prezydentury ile wpadek? Pisałeś o Charkowie i o
                          wchodzeniu do bagażnika. Było coś o owijaniu się flagą w ONZ? Jeśli nie - to
                          masz trzeci przykład specjalnie ode mnie. A co powiesz na KaczkoPrezia (albo
                          jego klona - nie odróżniam ich) i ostatnie "Irasiad"? I wcześniejsze idiotyzmy
                          Jarusia w Sejmie? I kwiatki wręczane łodygami do góry? I odwrócone flagi na
                          limuzynie? I oder dla Jaruzela? I sr...czkę przed wizytą zagraniczną i...
                          mógłbym jeszcze. I to wszystko nie w dziesięć lat, ale w dziesięć miesięcy.
                          • henryk.kowalski Re: buhahaha 27.07.06, 08:35
                            kmd_rohan napisał:

> Konfabuluj dalej. Do tej pory nic o tatusiu nie pisałeś - nagle wyskoczył jak
                            > diabełek z pudełka. No, ale jek widać nie ma takiej metody, której prawdziwy
                            > bolszewik (czyli "sio czerwone") nie uznałby za odpowiednią dla zwalczenia
                            > wroga klasowego. A`propos stanu umysłu Twojego idola, to Ty potrafisz
                            wyliczyć
                            > Kwachowi za dziesięć lat prezydentury ile wpadek? Pisałeś o Charkowie i o
                            > wchodzeniu do bagażnika. Było coś o owijaniu się flagą w ONZ? Jeśli nie - to
                            > masz trzeci przykład specjalnie ode mnie. A co powiesz na KaczkoPrezia (albo
                            > jego klona - nie odróżniam ich) i ostatnie "Irasiad"? I wcześniejsze
                            idiotyzmy
                            > Jarusia w Sejmie? I kwiatki wręczane łodygami do góry? I odwrócone flagi na
                            > limuzynie? I oder dla Jaruzela? I sr...czkę przed wizytą zagraniczną i...
                            > mógłbym jeszcze. I to wszystko nie w dziesięć lat, ale w dziesięć miesięcy.
                            Fakt.
                            • Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.68.78.75.pppoe78.tnp.pl 27.07.06, 20:29
                              dziesięćlat a czy to ważne?
                              Wystarczy, że raz na dziesięć lat wlezie do bagażnika i wiadomo z kim ma się
                              do czynienia!
                              • kmd_rohan Re: buhahaha 28.07.06, 09:14
                                Albo wystarczy, że nie zna hymnu narodowego, "Taka Wielka Patryjota" - vide
                                Jaruś K. na parteitagu. Nie ośmieszaj się już, PiSuarku :)
                          • Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.68.78.75.pppoe78.tnp.pl 27.07.06, 20:26
                            widzisz sraczkę to każdy może dostać nawet Ty. Ale włażenie do bagażnika jest
                            przywilejem pijaczków i g......!
                            Więc wyliczaj dalej..
    • podkarpacie Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 24.07.06, 01:09
      PRECZ Z KARTOFLSAMI
      • Gość: Na Kolana Bydlaki o. Rydzyk ubogaca nam Pana Premiera i Rzond ! IP: *.chello.pl 24.07.06, 09:52
        Prez z komunom !!!!
        • Gość: Antygłupek Re: o. Rydzyk ubogaca nam Pana Premiera i Rzond ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:54
          komuna =PiS
          • Gość: Ubogacony Wacek Re: o. Rydzyk ubogaca nam Pana Premiera i Rzond ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:06
            Śwenta racja ! .. komuchuw .. !!!

RESOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: M Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.viknet.pl 24.07.06, 19:35
      Aż smutno się robi.
      • Gość: xxx Re: jestescie jelopy z PO IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:23
        Jak czytam wasze chamskie wypociny to mi sie chce sr...c!!!! Nie dorosliscie
        Kaczynskim do piet !!!! Wasze mozgi nie maja ani 1/100 mg sapiencji!!! A tok
        myslenia rodem z PZPR/czytaj SLd./.
        • Gość: ja Re: jestescie jelopy z PO IP: *.res.pl 24.07.06, 21:27
          :lol

a kaczyński prosi kwaśniewskiego o pomoc !!

prz czym:
          sapiencjalny - księgi sapiencjalne Starego Testamentu księgi Starego Testamentu
          zawierające maksymy, pouczenia, aforyzmy, rozważania o sensie życia i śmierci
          (za sjo.pwn)
        • kmd_rohan Re: jestescie jelopy z PO 25.07.06, 08:36
          Uchodzić za chama, w oczach przygłupa, to rozkosz dla smakosza :)
    • Gość: wafel Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: 195.117.241.* 25.07.06, 09:02
      Popłakałem się do łez :))))) Jak kupię psa to nazwę go IRASIAD, albo może ....
      • Gość: E_23 Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:17
        Oczywisćie musi być to samiec.
        • atak.spawacza "sio czerwone" przyjął serię zimnych biczy wodnych 25.07.06, 18:33
          Powinno mu się poprawić.
          • Gość: sio czerwone zimne bicze wodne czyli wraca stare? IP: *.68.78.83.pppoe78.tnp.pl 25.07.06, 21:14
            Biczami wodnymi za komuny leczyli tych co byli przeciw. Więć powtórka z
            historii ? Wraca POpaprana komuna?
            • henryk.kowalski Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? 25.07.06, 21:22
              Wiemy, wiemy że starzy "sio czerwone" byli w ORMO. No i co z tego ?!
              Gorzej, że nie mieli czasu na wychowanie niepełnosprytnego syna.
              • Gość: sio czerwone Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? IP: *.68.78.83.pppoe78.tnp.pl 25.07.06, 21:34
                Kowalski pewnie ma coś z łepetyną.....
                • henryk.kowalski Re: "sio czerwone" przyjął serię zimnych biczy wo 25.07.06, 21:38
                  Może moczenie jego pokrytego wągrami ryja w szambie by mu pomogło ?
                  • Gość: sio czerwone Kowlskiemu przypominają się stare praktyki IP: *.68.78.83.pppoe78.tnp.pl 25.07.06, 21:56
                    Jak nie był komuchem to do szamba. Tak robili hitlerowcy i komunići. Czyżby był
                    spadkobiercą ubeka lub jakiegoś volks....
                    • kmd_rohan Re: Kowlskiemu przypominają się stare praktyki 26.07.06, 08:57
                      Nie zaperzaj się tak "sio czerwone", bo znowu brednie wyPiSujesz, tak samo, jak
                      Twoi jednojajowi idole. Poproś jakiegoś nauczyciela z podstawówki 9o ile bedzie
                      chciał z Tobą rozmawiać), żeby wskazał Ci błąd logiczny w Twej wypowiedzi.
                      Chwilami jesteś naprawdę zabawny w tym swoim pokrzykiwaniu na wszystkich,
                      którzy mają inne spojrzenie na rzeczywistość niż Ty i Twoje stado drobiu. Sam
                      tego nie widzisz, ale to co przentujesz swoją postawą i wypowiedziami - to jest
                      właśnie czysty bolszewizm. Działanie w myśl hasła "Kto nie z nami - ten przeciw
                      nam" było ulubionym mottem Józefa Wissarionowicza :) I jak się czujesz, Ty mój
                      Bolszewiku?
            • bravocharlie Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? 25.07.06, 23:55
              Jak na razie to PiSowczycy lali homoseksualistów i zwykłych ludzi którzy chcą w
              tym kraju tolerancji... Jak to wszystko widzę to wraca stare. Mówi się że
              komuna beee ale tak naprawdę robi się wszystko by ona wróciła. Bardzo niskie
              metody oczerniania przeciwników - powiedziałbym wręcz ubeckie, nie wspominając
              o propagandzie sukcesu, przemówieniach Kaczorów 2óch, a teraz o
              nacjonalizacji...

Mylisz pojęcia synu... A znasz taką sentencję że myślenie nie boli...??
              • bravocharlie Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? 25.07.06, 23:57
                Jedno słowo charakteryzujące tą formację polityczną i społeczną - HIPOKRYZJA...
                KROPKA
                • Gość: sio czerwone Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? IP: *.68.78.51.pppoe78.tnp.pl 26.07.06, 21:01
                  a lewicę - lewizna!
              • Gość: sio czerwone Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? IP: *.68.78.51.pppoe78.tnp.pl 26.07.06, 20:59
                musisz się jeszcze dużo uczyć, bo pewnie nie znasz historii.
                bicze wodne komuchy stososowały w specjalnych zakładach... no no. nie karnych,
                między innymi w Jarosławiu. Zamykano tam przeciwników politycznych, bo uważano
                że jak ktoś nie chce budować socjalizmu to musi być psycholem.

A ty porównujesz to do sprzeciwu przeciwko durnym paradom niby równości, to
                chyba masz coś nie po kolei. Zaraz zwalasz wszystko na PiS.

popukaj się popukaj może sie odezwie... tam na poddaszu Twój rozumek i powie Ci
                dzień dobry...
          • henryk.kowalski Re: "sio czerwone" przyjął serię zimnych biczy wo 30.07.06, 16:26
            atak.spawacza napisał:

> Powinno mu się poprawić.
            Może by go wyskastrować. To i tak impotent. O czym szeroko informuje jego
            nieszczęsna żona !
            • Gość: sio czerwone hmm.... IP: *.68.78.56.pppoe78.tnp.pl 30.07.06, 16:50
              czerwoni i POpaprańcy zawsze głupio pieprzyli...
              więc na głupków nie warto się obrażać.
      • bravocharlie Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 25.07.06, 23:50
        fajny pomysł z tą nazwą irasiad. Wolałbym tak prost - kartofel...
        • olek.olek Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 26.07.06, 08:39
          bravocharlie napisał:

> fajny pomysł z tą nazwą irasiad. Wolałbym tak prost - kartofel...

Irga przegrywa z Irasiad.
          • absolwent05 Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 26.07.06, 09:00
            Irasiad jest the best! :D
            Irasiad na prezydenta! :D
            • olek.olek Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 26.07.06, 16:44
              absolwent05 napisał:

> Irasiad jest the best! :D
              > Irasiad na prezydenta! :D

Znowu ?!!!
              • Gość: Jadwiga Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.chello.pl 28.07.06, 22:24
                olek.olek napisał:

> absolwent05 napisał:
                >
                > > Irasiad jest the best! :D
                > > Irasiad na prezydenta! :D
                >
                > Znowu ?!!!

Irasiad cięzko chora na cukrzycę znosi pewnie z trudem te upały.
    • mjot1 Kolejny... 30.07.06, 19:35
      Poczytałem sobie wątek...
      A przecie ci prezydenci są na miarę naszych możliwości.
      To nasi wybrańcy. To najlepsi z najlepszych. To sól ziemi naszej.
      To nasza wizytówka! Mój Ty Boże...

Najniższe ukłony!
      Smętny jakiś taki M.J.
      • kmd_rohan Re: Kolejny... 31.07.06, 09:11
        Masz rację Mjocie. To są misie na miarę naszych mozliwości...
        Też mi smutno.
        • Gość: Karolinka Re: Kolejny... IP: *.chello.pl 01.08.06, 11:21
          Ale syf.
    • Gość: kevin Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: 62.93.41.* 02.08.06, 00:36
      Idiota!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka