adam_west 23.07.06, 12:41 znaczy się prezydenta (nie mylić z premierem): www.youtube.com/watch?v=qL030-DuuNM Policjant do psa: Ira, siad! Piesek siadł, ale trochę się wierci. Kaczyński, głaszcząc psa: No tak, Irasiad jest bardzo zdenerwowany. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jatoja_2 Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:28 www.youtube.com/watch?v=BxDS2gumtCg&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoja_2 Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:32 www.youtube.com/watch?v=yvLkvU1m-mg&mode=related&search Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Wyborcom PiS do sztambucha ... . 23.07.06, 15:38 Wyborcy PiS to w przewazajacej części niewykształceni, biedni ludzie. Ci tzw. "odrzuceni" i ci którym się nic nie udalo. Chorzy z nienawiści i przez to skłonni na wszystko, byle zemścić się na rzekomych sprawcach swojej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 18:00 o sobie naukowcu poczytaj: galba.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58117 I co jak w gębie? Jak w du...? Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . 23.07.06, 18:15 Och, znowu "Giertychowy maturzysta" się odezwał. Pokrzycz jeszcze głosniej, to Ci Jareczek z Romusiem dadzą stopień magistra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 18:51 zaglądnij jednak tam: galba.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?58117 wtedy nie będziesz tak krzyczał... bo te amnestionowane głosowały na Kaczy Dzióbek czyli kaczora Donalda! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . 23.07.06, 19:19 Zaglądałem, zaglądałem. Nie jestem etetowym najmimordą politbiura PiS, jak galba. Myślę samodzielnie. I wiem, że nawet najgorsze czyny poprzedników nie usprawiedliwiają psucia państwa i demokracji przez "Populizm i Socjalizm". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 20:01 państwo już zostało zepsute. POpaprańcy by go nie naprawili, tylko popsuli do końca. Naród wiedział kogo wybiera. Ja też nie jestem etatowym najmitą, lecz normalnym obywatelem, który ma dosyć czerwonych i różowych udających prawicę. A co do myślenia samodzielnego, znaczy się że to co wydumasz to jest prawda a statysyki niepotrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Wyborcom PiS do sztambucha ... . 23.07.06, 20:23 Gość portalu: sio czerwone napisał(a): > państwo już zostało zepsute. POpaprańcy by go nie naprawili, tylko popsuli do > końca. Aha, więc według Ciebie, Rządy Kaczorów i przystawek otrzymały w spadku ruiny i zgliszcza, z którego mozolnie podnoszą w trudzie i znoju nasz ukochany kraj? Kpisz, czy o drogę pytasz? I przy okazji - co to według Ciebie oznacza: "udawanie prawicy"? Kto decyduje, co jest prawicą, a co "czerwonym"? ChybA Ty, bo widzę, że dla Ciebie czerwonym jest każdy, kto nie popiera Jednojajowych. Tak samo, jak za Hitlera - wróg musiał być jasno określony, więc w obozach gnili monarchiści na spółkę z socjalistami i księża razem z bolszewikami :) Zabawnym byłbyś z tym swoim czarno-białym obrazem świata, gdyby nie to, że jesteś przykładem sukcesu kampanii a`la Kurski: "Ciemny lud to kupi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 17:59 i co siadłeś adaś, a może horujesz na goleń, przyniosę Ci drabinę, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca Debili Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.chello.pl 23.07.06, 18:46 IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl To dokładny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 18:54 A to mam IP: *.chello.pl mam zgłosić na policję jak sie może jakiś debil udający łowcę włamie? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 23.07.06, 20:59 ooo... jak miło - już porównujecie (pisuary) kartofla do kwaświewskiego? bo to jeszcze niedawno nie przeszło wam przez gardło :-) najwidoczniej już sami zaczęliście zauważać jakiego nieudacznika popieracie :-) p.s. gdzie był kartofel-prezydent jak kartofel-premier expose wygłaszał?? znowu obraził się na niemieckie łże-media?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 21:18 Chwała panie że to naród wybrał, jak to określasz kartofla, ale to polski kartofel., a nie donald z kreskówek :-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 23.07.06, 21:21 czyżbys nie wiedział ze kartofle przybyły do nas z ameryki? tak jak donald zresztą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Kretyn z IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl to .... ! 23.07.06, 22:17 Ale jaja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: Kretyn z IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl to . IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 22:21 a ty pewnie z głupim całowałeś się prze ścianę? I przez to jesteś taki mądry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl 23.07.06, 22:20 aleś ty .... i Odpowiedz Link Zgłoś
adam_west Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 23.07.06, 22:26 ale za to ładny :P a ty ani ładny, ani mądry... :P Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Kretyn z IP: *.68.78.24.pppoe78.tnp.pl to ... 23.07.06, 22:51 Wystraszył się gnojek, ale ma szczęście, że w przciwieństwie to tej rzygowiny nie jestem kapusiem. Każdy może bez problemów rozszyfrować adres i dane tego malinowego ciecia ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Kowalski-cieć z Alternatywy 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:25 Kowalski ty cieciem też jesteś a Twój adres domowy Alternatywy 4 Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 24.07.06, 00:33 Prawdę powiedziawszy, co się Lech K. wraz ze swoją żoną nie ruszą to kicha. A to da badylem do góry, a to nie poda ręki, to głupio cos powie, a to walnie aż kapcie spadną, a to "zabłyszczy inteligencją". Zona jego będzie nosiła za nim reklamówki, poprawiała, strofowała jakby nie było PREZYDENTA (na szczęście IV RP - tej błazeńskiej, głupiej i nadętej). Nie wiem czym Polska zasłużyła sobie na tak...iego prezydenta i prezydentową... Tyle gaf, tyle przejęzyczeń, wpadek (choćby z nadaniem orderu Jaruzelskiemu, który... co najlepsze zachował się honorowo w przeciwieństwie do Kaczyńskiego) TO NIE MOŻE BYĆ PRZYPADEK... III RP wróci i wykopie kartofle, buraki. Pójda na zime do komórki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 09:34 Ale przynajmniej nie wsiada do bagażnika, to pewnie przez to że nie jest "magistrem" Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 09:53 Aha, czyli jeszcze poczekamy, aż wejdzie do bagażnika i wtedy bedziemy mogli już powidzieć, że jest gorszy od Kwacha? Tak przy okazji, to limuzyna Kwacha, do której chciał wejśc przez bagażnik - miał FLAGĘ POLSKI, a nie Monaco, jak to u obecnego KaczkoPrezia bywało. A tak przy okazji, jak to jest, że Kwachowi wszyscy Kaczkopodobni wytykają tę maturę, a panu prezydentowi (OIDP) nie wytykają posługiwania się tytułem profwesora, choć jest tylko doktorem? Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 09:57 P.S. Oczywiście nie maturę, tylko "magisterkę". Ach, ten Giertych, ciaglę przypomina się ze swoją głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:51 a wiesz, pieprzysz aż się kurzy! Powiedz kiedy Kaczyński napisał w dokumentach lub chwalił się że jest profesorem? A kwach napisał że skończył studia. Więc jak piszesz to pisz prawdę a nie starym komuchowskim zwyczajem uprawiasz propagandę. A Kaczyński jest mądrym człowiekiem i do bagażnika nie będzie sie pchał, to zarezerwowane dla pijaczków. Więc weź drabinę i idź na strych sobie posprzątac! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 14:11 Gość portalu: sio czerwone napisał(a): > a wiesz, pieprzysz aż się kurzy! Powiedz kiedy Kaczyński napisał w dokumentach > lub chwalił się że jest profesorem? Pod stól i odszczekiwać! Natychmiast! www.wyborczy.pl/index.php?akcja=artykul&id=122&sekcja=wybory2005 Jak będę miał humor, to może pozwolę się przeprosić za to, że mnie obraziłeś. A co do: > A Kaczyński jest mądrym człowiekie > m To widać: www.youtube.com/watch?v=qL030-DuuNM :D Moja rada. Nie kompromituj się już więcej. Wiem, że kochasz Giertych za tą zdaną maturę, ale nie każdy wiedzę o świecie czerpie z partyjnych broszurek propagandowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone, Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:19 ja nie szczekam, to przywilej komuchów. I jeszcze jedno, psy szczekają a karawana jedzie dalej. Prezydenta wybrał naród. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 14:28 A więc zamknij swój PiSowski dziób i przestań kwakać! Nie masz ani klasy. ani odwagi, by przyznać się do kłamstwa. Cóż, jak widać PiS ma ciekawy elektorat. Łgarze, bandyci, neofaszyści... Potrafisz PiSiorku tylko ujadać na innych, podczas gdy sam jesteś zwykłym łgarzem. Wyzywasz innych od komuchów, a to co sam robisz, jest bolszewizmem czystej postaci. Piszesz, że Kaczoprezia wybrał naród? A co to ma do rzeczy? Poprzedników jego też, co nie przeszkadza Ci wypominać Kwachowi wszystkich jego wpadek. Mentalnośc Kalego. Oczywiście nie wiesz, kto to Kali, bo Giertych o tym nie pisał :) Pozostawiam Cię więc nieuświadomionego. Idź i nie grzesz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:09 Po pierwsze: jestem normalnym Polakiem, po drugie: nie jestem członkiem PiS-u po trzecie:przeżyłem większość swego życia za czasów komuny i wiem czym śmierdzi komuna. Po czwarte , jak bym był pisiorkiem jak mnie nazwałeś to bym wiedział co napisał Kaczyński na swój temat. po piąte; profesorem jest również tytułem zwyczajowym, tak tytułują również nauczycieli w szkołach średnich. po szóste; magister to niestety,ale jest to tytuł naukowy który otrzymujesię po napisaniu odpowiedniej pracy i obronieniu jej. po siódme: Kaczyńskiego wybrał naród, tak jak innych. Tylko Kaczyński nie jeździł do Charkowa aby sie uchlać i włazić do bagażnika. To nie była wpadka, to było celowe działanie na szkode Polski czyli uchlanie się. Takich rzeczy prawdziwy prezydent nie powinien robić. po ósme : łgarze, bandyci ... toż Ty piszesz o komuchach i ich spadkobiercach lewusach. po dziewiąte: jak będę grzeszył, to po odpuszczenie grzechów mam do kogo pójść, nie potrzebuję aby mi byle kto próbował dać rozgrzeszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 15:50 No i widzisz, PiSiorku? Po co było tyle kłamać. Teraz próbujesz to odkręcać, a brniesz w kolejne kłamstwa. Najpierw obraziłeś minie, pisząc, że kłamie i że Kaczyński nie przedstawiał się jako profesor, potem pszesz, że to dobrze o Tobie świadczy, że nie wiesz, nastepnie usiłujesz mi wmówić, że jednak miałes rację. Bez honoru, bez rozumu i bez sensu. Jeszcze tylko jedno. Kwach może raz próbował wejśc do bagażnika. Twój Idol co i rusz bełkocze coś jak napier...ny i to chyba nie wódą, tylko czymś gorszym. Popatrz tutaj, jakie prostactwo z niego wyłazi. www.youtube.com/watch? v=vF4f5MCcy9A A tobie przebaczam, bo nie wiesz, jaką krzywdę sobie czynisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 16:14 dla ciebie to mogę nawet i pisiorkiem zostać, to zadna ujma. Gorzej z toba, bo komuchy i POpaprańce nie są w modzie, czego ci z całego serca współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: buhahaha 24.07.06, 16:44 A co właściwie chciałeś przez to powiedzieć? Ża nie jest dla Ciebie ujmą popieranie bełkoczącego krasnala, który w pracy doktorskiej obficie cytował Lenina, a teraz udaje dziewicę, czy jego brata, chyba rzeczywiście dziewicę z prawdopodobnie sporymi problemmami psychicznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czarne Re: buhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:56 Wal się czarny leszczu. Takiego syfu jak PiS to polska świeta ziemia chyba jeszcze nie nosiła. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: buhahaha 27.07.06, 19:09 Gość portalu: sio czarne napisał(a): > Wal się czarny leszczu. Takiego syfu jak PiS to polska świeta ziemia chyba > jeszcze nie nosiła. O kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golwes Re: buhahaha IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 24.07.06, 19:46 czytam tą kłótnie i zastanawiam sie oco chodzi?? czy ty sio czerwone o ile masz tyle lat ile mówisz masz zaniki pamięci( w komunie kradli wszyscy od gwoździ po wiile w zalezności kto ile mógł) i niemów że ty lub twój tatus mamusia niczego nieprzynieśli z zakładu pracy no chyba że pracowali w mpo, a jesli kaczka została wybrana przez naród to powiem ci że kwach miał chyba dużo dużo więcej głosów, zreszta wygrał w pierwsz3ej turze także chłopie pomyśl troszke i niezatrzewiaj sie , a co do profesury kaczki to faktycznie chwali sie że jest profesorem no ale to niejest kłamstwo, bo pis niekłamie oczywiście pozdro i proponuje dac se coś na wstrzymanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: buhahaha IP: *.viknet.pl 24.07.06, 19:53 www.youtube.com/watch?v=3w3gum1Z1Nw&search=radio%20maryja - To jest "sio czerwone" albo jego kumpel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.68.78.86.pppoe78.tnp.pl 24.07.06, 20:30 a wiesz golwes? jakbyś miał chociaż trochę rozumu tobyś nie mówił że w komunie kradli wszyscy. Mojego ojca komuchy zamęczyli w więżieniu, nie miał nawet okazji coś ukraść, chyba że ubekowi broń. A matka po tych przejściach rozchorowała się i też nie miała okazji coś ukraść. Więć nie pieprz farmazonów i weź sie za naukę historii. Kwacha owszem też naród wybrał nie przeczę tego nigdzie. Tylko że Kaczyński nie jeździł do Charkowa aby się uchlać i ładować się do bagażnika. To jest chyba różnica. A profesor to jest też tytuł zwyczajowy, np. do Bartoszewskiego też wszyscy mówią profesorze. A magister to niestety jest to tytuł wyłącznie naukowy. Tak więć ucz się chłoptasiu ucz> Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: buhahaha 25.07.06, 08:35 Konfabuluj dalej. Do tej pory nic o tatusiu nie pisałeś - nagle wyskoczył jak diabełek z pudełka. No, ale jek widać nie ma takiej metody, której prawdziwy bolszewik (czyli "sio czerwone") nie uznałby za odpowiednią dla zwalczenia wroga klasowego. A`propos stanu umysłu Twojego idola, to Ty potrafisz wyliczyć Kwachowi za dziesięć lat prezydentury ile wpadek? Pisałeś o Charkowie i o wchodzeniu do bagażnika. Było coś o owijaniu się flagą w ONZ? Jeśli nie - to masz trzeci przykład specjalnie ode mnie. A co powiesz na KaczkoPrezia (albo jego klona - nie odróżniam ich) i ostatnie "Irasiad"? I wcześniejsze idiotyzmy Jarusia w Sejmie? I kwiatki wręczane łodygami do góry? I odwrócone flagi na limuzynie? I oder dla Jaruzela? I sr...czkę przed wizytą zagraniczną i... mógłbym jeszcze. I to wszystko nie w dziesięć lat, ale w dziesięć miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: buhahaha 27.07.06, 08:35 kmd_rohan napisał: > Konfabuluj dalej. Do tej pory nic o tatusiu nie pisałeś - nagle wyskoczył jak > diabełek z pudełka. No, ale jek widać nie ma takiej metody, której prawdziwy > bolszewik (czyli "sio czerwone") nie uznałby za odpowiednią dla zwalczenia > wroga klasowego. A`propos stanu umysłu Twojego idola, to Ty potrafisz wyliczyć > Kwachowi za dziesięć lat prezydentury ile wpadek? Pisałeś o Charkowie i o > wchodzeniu do bagażnika. Było coś o owijaniu się flagą w ONZ? Jeśli nie - to > masz trzeci przykład specjalnie ode mnie. A co powiesz na KaczkoPrezia (albo > jego klona - nie odróżniam ich) i ostatnie "Irasiad"? I wcześniejsze idiotyzmy > Jarusia w Sejmie? I kwiatki wręczane łodygami do góry? I odwrócone flagi na > limuzynie? I oder dla Jaruzela? I sr...czkę przed wizytą zagraniczną i... > mógłbym jeszcze. I to wszystko nie w dziesięć lat, ale w dziesięć miesięcy. Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.68.78.75.pppoe78.tnp.pl 27.07.06, 20:29 dziesięćlat a czy to ważne? Wystarczy, że raz na dziesięć lat wlezie do bagażnika i wiadomo z kim ma się do czynienia! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: buhahaha 28.07.06, 09:14 Albo wystarczy, że nie zna hymnu narodowego, "Taka Wielka Patryjota" - vide Jaruś K. na parteitagu. Nie ośmieszaj się już, PiSuarku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: buhahaha IP: *.68.78.75.pppoe78.tnp.pl 27.07.06, 20:26 widzisz sraczkę to każdy może dostać nawet Ty. Ale włażenie do bagażnika jest przywilejem pijaczków i g......! Więc wyliczaj dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
podkarpacie Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 24.07.06, 01:09 PRECZ Z KARTOFLSAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na Kolana Bydlaki o. Rydzyk ubogaca nam Pana Premiera i Rzond ! IP: *.chello.pl 24.07.06, 09:52 Prez z komunom !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antygłupek Re: o. Rydzyk ubogaca nam Pana Premiera i Rzond ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 12:54 komuna =PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Wacek Re: o. Rydzyk ubogaca nam Pana Premiera i Rzond ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:06 Śwenta racja ! .. komuchuw .. !!! RESOVIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.viknet.pl 24.07.06, 19:35 Aż smutno się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: jestescie jelopy z PO IP: *.icm.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:23 Jak czytam wasze chamskie wypociny to mi sie chce sr...c!!!! Nie dorosliscie Kaczynskim do piet !!!! Wasze mozgi nie maja ani 1/100 mg sapiencji!!! A tok myslenia rodem z PZPR/czytaj SLd./. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jestescie jelopy z PO IP: *.res.pl 24.07.06, 21:27 :lol a kaczyński prosi kwaśniewskiego o pomoc !! prz czym: sapiencjalny - księgi sapiencjalne Starego Testamentu księgi Starego Testamentu zawierające maksymy, pouczenia, aforyzmy, rozważania o sensie życia i śmierci (za sjo.pwn) Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: jestescie jelopy z PO 25.07.06, 08:36 Uchodzić za chama, w oczach przygłupa, to rozkosz dla smakosza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: 195.117.241.* 25.07.06, 09:02 Popłakałem się do łez :))))) Jak kupię psa to nazwę go IRASIAD, albo może .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E_23 Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:17 Oczywisćie musi być to samiec. Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza "sio czerwone" przyjął serię zimnych biczy wodnych 25.07.06, 18:33 Powinno mu się poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone zimne bicze wodne czyli wraca stare? IP: *.68.78.83.pppoe78.tnp.pl 25.07.06, 21:14 Biczami wodnymi za komuny leczyli tych co byli przeciw. Więć powtórka z historii ? Wraca POpaprana komuna? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? 25.07.06, 21:22 Wiemy, wiemy że starzy "sio czerwone" byli w ORMO. No i co z tego ?! Gorzej, że nie mieli czasu na wychowanie niepełnosprytnego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? IP: *.68.78.83.pppoe78.tnp.pl 25.07.06, 21:34 Kowalski pewnie ma coś z łepetyną..... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: "sio czerwone" przyjął serię zimnych biczy wo 25.07.06, 21:38 Może moczenie jego pokrytego wągrami ryja w szambie by mu pomogło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Kowlskiemu przypominają się stare praktyki IP: *.68.78.83.pppoe78.tnp.pl 25.07.06, 21:56 Jak nie był komuchem to do szamba. Tak robili hitlerowcy i komunići. Czyżby był spadkobiercą ubeka lub jakiegoś volks.... Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Kowlskiemu przypominają się stare praktyki 26.07.06, 08:57 Nie zaperzaj się tak "sio czerwone", bo znowu brednie wyPiSujesz, tak samo, jak Twoi jednojajowi idole. Poproś jakiegoś nauczyciela z podstawówki 9o ile bedzie chciał z Tobą rozmawiać), żeby wskazał Ci błąd logiczny w Twej wypowiedzi. Chwilami jesteś naprawdę zabawny w tym swoim pokrzykiwaniu na wszystkich, którzy mają inne spojrzenie na rzeczywistość niż Ty i Twoje stado drobiu. Sam tego nie widzisz, ale to co przentujesz swoją postawą i wypowiedziami - to jest właśnie czysty bolszewizm. Działanie w myśl hasła "Kto nie z nami - ten przeciw nam" było ulubionym mottem Józefa Wissarionowicza :) I jak się czujesz, Ty mój Bolszewiku? Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? 25.07.06, 23:55 Jak na razie to PiSowczycy lali homoseksualistów i zwykłych ludzi którzy chcą w tym kraju tolerancji... Jak to wszystko widzę to wraca stare. Mówi się że komuna beee ale tak naprawdę robi się wszystko by ona wróciła. Bardzo niskie metody oczerniania przeciwników - powiedziałbym wręcz ubeckie, nie wspominając o propagandzie sukcesu, przemówieniach Kaczorów 2óch, a teraz o nacjonalizacji... Mylisz pojęcia synu... A znasz taką sentencję że myślenie nie boli...?? Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? 25.07.06, 23:57 Jedno słowo charakteryzujące tą formację polityczną i społeczną - HIPOKRYZJA... KROPKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? IP: *.68.78.51.pppoe78.tnp.pl 26.07.06, 21:01 a lewicę - lewizna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone Re: zimne bicze wodne czyli wraca stare? IP: *.68.78.51.pppoe78.tnp.pl 26.07.06, 20:59 musisz się jeszcze dużo uczyć, bo pewnie nie znasz historii. bicze wodne komuchy stososowały w specjalnych zakładach... no no. nie karnych, między innymi w Jarosławiu. Zamykano tam przeciwników politycznych, bo uważano że jak ktoś nie chce budować socjalizmu to musi być psycholem. A ty porównujesz to do sprzeciwu przeciwko durnym paradom niby równości, to chyba masz coś nie po kolei. Zaraz zwalasz wszystko na PiS. popukaj się popukaj może sie odezwie... tam na poddaszu Twój rozumek i powie Ci dzień dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: "sio czerwone" przyjął serię zimnych biczy wo 30.07.06, 16:26 atak.spawacza napisał: > Powinno mu się poprawić. Może by go wyskastrować. To i tak impotent. O czym szeroko informuje jego nieszczęsna żona ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sio czerwone hmm.... IP: *.68.78.56.pppoe78.tnp.pl 30.07.06, 16:50 czerwoni i POpaprańcy zawsze głupio pieprzyli... więc na głupków nie warto się obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 25.07.06, 23:50 fajny pomysł z tą nazwą irasiad. Wolałbym tak prost - kartofel... Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 26.07.06, 08:39 bravocharlie napisał: > fajny pomysł z tą nazwą irasiad. Wolałbym tak prost - kartofel... Irga przegrywa z Irasiad. Odpowiedz Link Zgłoś
absolwent05 Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 26.07.06, 09:00 Irasiad jest the best! :D Irasiad na prezydenta! :D Odpowiedz Link Zgłoś
olek.olek Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D 26.07.06, 16:44 absolwent05 napisał: > Irasiad jest the best! :D > Irasiad na prezydenta! :D Znowu ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: *.chello.pl 28.07.06, 22:24 olek.olek napisał: > absolwent05 napisał: > > > Irasiad jest the best! :D > > Irasiad na prezydenta! :D > > Znowu ?!!! Irasiad cięzko chora na cukrzycę znosi pewnie z trudem te upały. Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Kolejny... 30.07.06, 19:35 Poczytałem sobie wątek... A przecie ci prezydenci są na miarę naszych możliwości. To nasi wybrańcy. To najlepsi z najlepszych. To sól ziemi naszej. To nasza wizytówka! Mój Ty Boże... Najniższe ukłony! Smętny jakiś taki M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Kolejny... 31.07.06, 09:11 Masz rację Mjocie. To są misie na miarę naszych mozliwości... Też mi smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kevin Re: kolejny wygłup kartofla :D:D:D IP: 62.93.41.* 02.08.06, 00:36 Idiota!! Odpowiedz Link Zgłoś