Gość: maro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 17:25 jakich ty masz kibicow w cz-wie jestes zwykly dolarowiec nic wiecej,ciekawe jak twoja sra..a tylko ckm wy 2 liga :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PAW Re: Mówi Rune Holta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 18:25 Rusiek nie łam się, Ci krzykacze, którzy pogwiżdżą są zmienni jak chorągiwki na wietrze. Ja wierzę że wrócisz do Cze-wy i wówczas oni będą Ci d..e lizać, no coż nawet do kibicowania trzeba dorosnąć. Byłeś najlepszym fighter-em Włókniarza w ostatnich latach, tu jest Twoje miejsce i Twój dom. Wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Ćwierćtorak Re: Mówi Rune Holta IP: *.man.czest.pl 28.07.06, 23:22 Holta to świnia bez honoru ..... TYLKO KASA , a folie mogą już sprzedawać bilety na drugą czwórkę ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Mówi Rune Holta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 00:34 napisz jeszcze ciulu, że Folie 2 liga albo coś równie durnego w twoim stylu...co za śmiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Przeczytajcie to ludzie z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 01:46 Jestem z Czewy i lubię Rzeszów. Macie super zawodnika Holte, który zrobił naprawdę dużo dla nas. Ale jego czas w Czewie się skończył, tu osiągnął już wszytsko, czas dla niego na nowe wyzwania, naprawdę nie potrafię zrozumieć dlaczego w taki sposó rozstał się z nami, gdyby zrobił to tak jak Walasek, nikt by nie miał do niego pretensji, a tak... Nie ma u nas Holty, jest Hancock, nam to wyszło na lepsze. Przyjeżdżajcie na nasz stadion w niedzielę i bawcie się dobrze, zapraszamy, nie przejmujcie się tymi, co piszą 2 liga, bo to nie są kibice. Dla mnie najważniejszy jest żużel i widowisko, kibicuje Wlokniarzowi, ale wiem, że nie zawsze się wygrywa, gdyby wygrywał tylko Włókniarz, albo tylko Rzeszów, to nikt nie przychodziłby na mecze. I to jest w sporcie najpiękniejsze, EMOCJE, tylko te zdrowe i tego nam i wam życzę Zapraszam jeszcze raz i pozdrawiam CKM CKM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bader Re: Przeczytajcie to ludzie z Rzeszowa !!! IP: *.rzeszow.mm.pl 29.07.06, 10:43 zróbcie normalny (czt. widowiskowy) tor, bo u nas "trenejro Stachyra" chyba nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 "to dar mojego serca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:05 powiedział jeden dusigrosz dobrodusznie przekazując ciężko zarobione na Papieżu 1800 oiro hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebi CKM Re: "to dar mojego serca" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:52 Holta stracił w naszych oczach po tym jak się rozstał z klubem, to był kompletny brak dojrzałości i profesjonalizmu, za to będą gwizdy i niech teraz się nie podlizuje Rune "MONEY" Holta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabinek Re: Przeczytajcie to ludzie z Rzeszowa !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 13:50 Ciekawe jak sie rozegra ta niedziela cudów. Bydgoszcz jeździ później, to może nie przepłaci!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,sullyfan Re: Przeczytajcie to ludzie z Rzeszowa !!! IP: 80.54.171.* 29.07.06, 14:54 holta to norweski patałach i niech nie wraca do naszego CKM-u,ps.naszykowaliśmy cały wór 'drobniaków' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Przeczytajcie to ludzie z Rzeszowa !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:39 grzejecie się z tym Holtą jak by was conajmniej zgwałcił, wrzućcie na luz i nie róbcie z siebie świętych krów w tej arcyświętej Częstochowie, Ułamek też ponoć fajną kasę lubi, hę ? p.s. Wygwizdajcie jeszcze Stachyrę ,hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 CKM jest już w czwórce!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 17:57 zaraz po podpisaniu kontraktu z nowym klubem ulubieniec kibiców z Leszna postanowił publicznie przeprać brudy------w rewanżu pan Maślanka przeprał jego-- ----a dalej już znacie "To dar z mojego serca" powiedział obłudnie dusigrosz przekazując 'pod publiczkę' zarobioną w pocie czoła 'na Papie'kapuchę hehe!!! Odpowiedz Link Zgłoś