Dodaj do ulubionych

Dwór Ostoya ?

19.08.06, 08:53
Mam prośbę do wszystkich o podzielenie się opiniami na temat Dworu Ostoya w
Jasionce pod Rzeszowem i zorganizowaniu w nim wesela. Czy ktoś był tam na
jakimś weselu albo innej imprezie i co sądzi o tym lokalu. Będę bardzo
wdzięczna za wszystkie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mikołaj Re: Dwór Ostoya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 09:32
      dno, dno i jeszcze raz dno! bezczelny, chamski właścisiel, na jedeniu oszczęda
      jak się da! szkoda czasu i pieniędzy...
      • esera Re: Dwór Ostoya ? 19.08.06, 11:15
        Co to znaczy, że oszczędza na jedzeniu? Mało jest jedzenia na weselu?
        • Gość: mikołaj Re: Dwór Ostoya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 14:09
          dziewczyno od tego jest archiwum, żeby sobie poszukać, tysiące razy juz o tym
          pisano, ale proszę: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=27396455&v=2&s=0
          • Gość: autor Re: Dwór Ostoya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 14:10
            no i jest zakładka restauracje
    • Gość: gosc Re: Dwór Ostoya ? IP: 82.177.97.* 19.08.06, 23:11
      Tylko Klubowa www.klubowa.rzeszow.pl tanio - bardzo dobre jedzenie super kapela
      polecam !!!
      • Gość: jan Re: Dwór Ostoya ? IP: 82.177.97.* 20.08.06, 09:23
        kto gra w KLUBOWEJ ?
    • Gość: pawel Re: Dwór Ostoya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 12:34
      Nigdy tam. raz że oszczędza sie tam na jedzeniu a drugi to pod wieczór na
      zewnątrz nie idzie wytrzymać taki fetor i smród od pobliskiej wylęgarni drobiu.
      Smród smród i jeszcze raz smród. A po za tym jak pisałem wcześniej tak biedne
      menu że głowa boli. Trzy razy byłem tam na weselu ostatni raz tydzień temu i
      oczywiście jak wróciłem to trzeba było dojeść przed spaniem. Masakra. Ostoya to
      przerost formy nad trescią. Odradzam, odradzam i jeszcze raz odradzam!!
    • Gość: adelinka Re: Dwór Ostoya ? IP: *.dnet.local / 217.153.194.* 20.08.06, 17:23
      bzdura!!!

jesteśmy zadowoleni z organizacji wesela jak i nasi goście z pobytu (w tym
      noclegów)...jakby tego było mało właściciel udostępnił nam "ostoyowego" PT
      Cruisera jako auto które nas zawiozło i odwiozło do kościoła farnego. Jedzonko
      pyszne, warto polecamy naprawdę.
      • Gość: Mark Re: Dwór Ostoya ? IP: *.ostnet.pl 21.08.06, 22:47
        Niestety, potwierdzam negatywną opinię. Moi znajomi tam bawili i byli bardzo
        rozczarowani. Facet wynajmuje do obsługi gości ludzi z zewnątrz, ktorym nie
        chce się robić. Stoja i podpierają ściany.O głupią kawę trzeba się było
        naprosić kilka razy. Jedzenie to przerost formy nad treścią tzn. ładnie
        wygląda, ale niesmaczne. Jedynie otoczenie jest OK , duzo zieleni.
        • Gość: ewa Re: Dwór Ostoya ? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 25.08.06, 19:13
          "OSTOYA"?Eh-kiczowate wnętrze,jarmarczne malunki na ścianach,wsiowe zadęcie...A
          jedzenie jak w gospodzie GS.Szkoda czasu i pieniędzy.
          • Gość: mirosław Re: Dwór Ostoya ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 13:21
            ja mogę tylko potwierdzić negatywne opinie. na poczatku obiecywał wszystko, a
            potem niby nie miał składników. niby wyszukane potrawy okazały się proste,a co
            najwazniejsze niesmaczne. wstyd!
            • Gość: ninini Re: Dwór Ostoya ? IP: 82.112.152.* 17.09.06, 13:10
              podkarpackie forum slubne forum.slub.az.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka