Dodaj do ulubionych

Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze

IP: 62.93.49.* 01.09.06, 17:10
Nawiązując do tematu rzeszowskiej listy płac, mam pytanie o możliwość
dostania pracy w rzeszowskim zakładzie ICN Polfa i zarobki w tejże firmie.
Kończę w przyszłym roku technologię chemiczną na Polibudzie w Rzeszowie i
zastanawiam się, czy tam w ogóle kogoś nowego przyjmują. Może słyszeliście o
kimś, kto skończył to, co ja i pracuje w Polfie?
Niby to taka "duma" naszego miasta, a jaka jest prawda? Jako pracodawca
zakład jest godny pochwały, czy wręcz przeciwnie?
Jeśli ktoś wie cokolwiek, proszę o odpowiedź.

Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 14:42
      up
    • Gość: up Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:14
      up
      • Gość: kojak Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: 62.93.49.* 04.09.06, 21:58
        No ładnie. Nikt nic nie wie. ICN Polfa owiana tajemnicą. Dziwne
    • poland234 Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze 06.09.06, 15:32
      zwykły robotnik przy taśmie zarabia 2 tys na rękę
      • Gość: ciekawska Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.ostnet.pl 13.01.07, 23:14
        zwykły...a niezwykły ??
    • Gość: witek Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 16:20
      szef jednego z działów 7000 netto
      • Gość: Ciekawy Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.rzeszow.mm.pl 07.09.06, 13:55
        Uważam, że zaronki w kazdej firmie to tajemnica osobista pracowników...
        • Gość: kojak Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: 62.93.49.* 07.09.06, 22:40
          Ale pytanie nie dotyczy zarobków konkretnej osoby, tylko ogólnego poziomu
          zarobków na danym stanowisku.
          A nie wiecie czy zatrudniają tam mgr farmacji?
        • Gość: blondynka Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.ostnet.pl 13.01.07, 23:16
          jestem dokładnie tego samego zdania.. zaronki to jak najbardziej osobista sprawa
          ja o swoich zaronkach nie mowię nic nikomu, chociaz są ładne i powabne
          ..
    • Gość: iola Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.ostnet.pl 07.09.06, 22:30
      zarobki są w Polfie rzeczywiście dobre tak samo jak w Sanofi Synthelabo na ul.
      Lubelskiej.
      W obydwu firmnach ludzie zarabaiją na taśmie ok 2 000 netto
      A wiecie dlaczego ?
      Bo w Polfie i w Biocomie-Sanofi działają silne związki zawodowe które walcza o
      pracowników! To cały sekret.
      • Gość: artU Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: 195.117.30.* 08.09.06, 08:01
        Eeee tam zwiazki..Firmy maja zagranicznych wlascicieli..( ktorzy wiedza ile za
        taka sama robote placa wwe Francji czy szwajcarii to jak dadza 1/4 Polakom to
        kazdy bedzie zadowolony) a poza tym KAZDA firma farmaceutyczna w Polsce stoii
        powyzej sredniej ogolnej..wiec
      • Gość: matylda Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.ostnet.pl 13.01.07, 23:05
        mała degresja...w Polfie nie ma tzw "tasmy" ... ;-))) pozdrawiam wszystkich
        ciekawskich..
        pracownica
      • Gość: xyz Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.07, 12:46
        Bzdura ! - Jakie związki zawodowe. Wszystkie firmy - te powazne koncerny z
        kapitałem zagranicznym, albo będące filiami w Polsce duzych koncernów bardzo
        dbaja o pracowników - głównie o ich zarobki, przyszłe emerytury /tworzą fundusze
        do
        których należą pracownicy z myśla o swojej starości/ ,opekę zdrowotna
        wewnatrzzakładową itp. Taka jest prawda - bo moja rodzina pracuje w takich
        zakładach - tyle że nie w Rzeszowie.
    • Gość: jan Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: 213.17.168.* 08.09.06, 08:24
      Marketing w Warszawie 5-6 tys brutto.
      • Gość: gośc Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.rzeszow.mm.pl 22.01.07, 21:31
        to jest prawda a jakie socjalne
        • Gość: ktos Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:49
          słyszałem że dobrze płacą tam
    • Gość: znawca Re: Zarobki w ICN POLFA raz jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:25
      w ICN mają bardzo dobry system socjalny, doznali tego moi znajomi, warto to
      rozważyc podejmując tam pracę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka