Dodaj do ulubionych

Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premier ?

10.09.06, 18:26
Mimo wszystko Edgar, bo wyższy no i zabójczy szatyn.
Obserwuj wątek
    • kmd_rohan Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 10.09.06, 18:41
      Czy to Edgar występował w "Batmanie" w roli "Pingwina"?
      • Gość: Wojctek Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: *.chello.pl 10.09.06, 18:49
        kmd_rohan napisał:

> Czy to Edgar występował w "Batmanie" w roli "Pingwina"?

I jako Qusimodo w paru francuskich filmach.
        • bravocharlie Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 10.09.06, 20:30
          A Kaczyńscy gdzie wystepowali? O dwóch takich co ukradli księżyc???;)

Może wiecie w jakich filmach mogliby wystąpic J. Kurski i T. Cymański...???
          • kmd_rohan Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 10.09.06, 20:53
            Może w tym:
            www.filmweb.pl/Film?id=35279???
            ;)
            • henryk.kowalski Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 11.09.06, 08:48
              Edgar jest bardziej skoordynowany niż Jarunio.
              • Gość: .. Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: *.eranet.pl 16.09.06, 13:29
                podobno życie Kurskiego zainspirowało Agnieszke Holland do nakręcenia 'Europa
                Europa'
    • Gość: wezyr Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:54
      A ja mam może nieeleganckie pytanie ale ? Ciekawi mnie jak Edgar podciera sobie
      tyłek ?
      • gienia.gienia Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 12.09.06, 09:43
        Gość portalu: wezyr napisał(a):

> A ja mam może nieeleganckie pytanie ale ? Ciekawi mnie jak Edgar podciera
        sobie
        >
        > tyłek ?
        Najpiekniejsz z tej trójki jest Fotyga. Ma dużo kobiecgo wdzięku. Jak czały
        PiS !
        • Gość: bacha Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: 81.15.189.* 12.09.06, 14:25
          ale wy swinie jestescie...../jeszcze nam PIS forum zabierze i do komisji
          zglosi/.
          • Gość: tytus podkarpacki Roman jest najpiękniejszy IP: 213.199.233.* 12.09.06, 14:28
            co wy na to?
        • bravocharlie Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 12.09.06, 14:56
          Niczym nie grzeszy. No chyba żeby liczyć to wpatrywanie się w swojego
          przywódce;)...
    • mjot1 A może by tak... 12.09.06, 15:44
      Czyż miast skupiać się jeno na ich powłoce cielesnej nie należałoby niejako
      poprzez nią (wszak marność to nad marnościami) postarać się dostrzec ich
      bogate „wnętrza” przecudnej urody...?

Najniższe ukłony!
      Po dłuższym i wnikliwym spoglądaniu „poprzez” stwierdziwszy: żem ślepiec M.J.
      • Gość: aga Re: A może by tak... IP: 62.233.250.* 12.09.06, 16:46
        Im dłużej "podziwiam" ich silne osobowosci, intelekt, mentalność i kulturę, tym
        bardziej ich powłoki cielesne wydaja mi się obleśne.
        • bravocharlie Re: A może by tak... 12.09.06, 18:41
          Im dłużej "podziwiam", nic tam nie widzę.
          • bravocharlie Re: A może by tak... 12.09.06, 18:42
            Pardon, im dłużej "podziwiam", tym mniej widzę. Pytanie! Czy wogóle tam coś
            jest?

Z przepracowania
    • Gość: Towarzysz Lenin Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:41
      Piękniejsi są jednak towarzysze Millera: np. sędzia Kozak, Pan z brodą itp
      • Gość: GEJZER Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:12
        Edgar jest naprawdę seksi jak wpiega po schodkach, tak mu siE WTEDY PUPCIUNIA
        TRZĘSIE
    • Gość: ta leper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:22
      najpiekniejszy to jest leper,potem edgar- mmmmh mniam te ruchy :P no i nasz
      jarus lowelas
      • Gość: 1944 Re: leper IP: *.nat.rsk.pl 17.09.06, 09:53
        Fowark zwierzęcy panowie!aktualnie przy władzy są świnie. Ale już niedługo
        biedne owce spróbują wybrać " nowych" fryzjerów / na poziomie "zagród"/, by nie
        strzygli je,tak jak dotychczasowi do gołej skóry.Ale niech się świnie raczej
        nie obawiają,"czarni" pasterze już zwierają szeregi / ambony/ , aby odgonić
        innych amatorów pragnących zasilić szeregi "klasy próżniaczej" robiąc to z
        czystego egoizmu, rozszrzenie beneficjentów oznacza zmniejszenie ilości
        konfitur na jeden ryj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka