henryk.kowalski 10.09.06, 18:26 Mimo wszystko Edgar, bo wyższy no i zabójczy szatyn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmd_rohan Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 10.09.06, 18:41 Czy to Edgar występował w "Batmanie" w roli "Pingwina"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojctek Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: *.chello.pl 10.09.06, 18:49 kmd_rohan napisał: > Czy to Edgar występował w "Batmanie" w roli "Pingwina"? I jako Qusimodo w paru francuskich filmach. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 10.09.06, 20:30 A Kaczyńscy gdzie wystepowali? O dwóch takich co ukradli księżyc???;) Może wiecie w jakich filmach mogliby wystąpic J. Kurski i T. Cymański...??? Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 10.09.06, 20:53 Może w tym: www.filmweb.pl/Film?id=35279??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.kowalski Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 11.09.06, 08:48 Edgar jest bardziej skoordynowany niż Jarunio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: *.eranet.pl 16.09.06, 13:29 podobno życie Kurskiego zainspirowało Agnieszke Holland do nakręcenia 'Europa Europa' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 08:54 A ja mam może nieeleganckie pytanie ale ? Ciekawi mnie jak Edgar podciera sobie tyłek ? Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.gienia Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 12.09.06, 09:43 Gość portalu: wezyr napisał(a): > A ja mam może nieeleganckie pytanie ale ? Ciekawi mnie jak Edgar podciera sobie > > tyłek ? Najpiekniejsz z tej trójki jest Fotyga. Ma dużo kobiecgo wdzięku. Jak czały PiS ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacha Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: 81.15.189.* 12.09.06, 14:25 ale wy swinie jestescie...../jeszcze nam PIS forum zabierze i do komisji zglosi/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus podkarpacki Roman jest najpiękniejszy IP: 213.199.233.* 12.09.06, 14:28 co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi 12.09.06, 14:56 Niczym nie grzeszy. No chyba żeby liczyć to wpatrywanie się w swojego przywódce;)... Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 A może by tak... 12.09.06, 15:44 Czyż miast skupiać się jeno na ich powłoce cielesnej nie należałoby niejako poprzez nią (wszak marność to nad marnościami) postarać się dostrzec ich bogate „wnętrza” przecudnej urody...? Najniższe ukłony! Po dłuższym i wnikliwym spoglądaniu „poprzez” stwierdziwszy: żem ślepiec M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: A może by tak... IP: 62.233.250.* 12.09.06, 16:46 Im dłużej "podziwiam" ich silne osobowosci, intelekt, mentalność i kulturę, tym bardziej ich powłoki cielesne wydaja mi się obleśne. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: A może by tak... 12.09.06, 18:41 Im dłużej "podziwiam", nic tam nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Re: A może by tak... 12.09.06, 18:42 Pardon, im dłużej "podziwiam", tym mniej widzę. Pytanie! Czy wogóle tam coś jest? Z przepracowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Lenin Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 09:41 Piękniejsi są jednak towarzysze Millera: np. sędzia Kozak, Pan z brodą itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GEJZER Re: Który piękniejszy ? Edgar Gosiewski czy Premi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 13:12 Edgar jest naprawdę seksi jak wpiega po schodkach, tak mu siE WTEDY PUPCIUNIA TRZĘSIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta leper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 13:22 najpiekniejszy to jest leper,potem edgar- mmmmh mniam te ruchy :P no i nasz jarus lowelas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1944 Re: leper IP: *.nat.rsk.pl 17.09.06, 09:53 Fowark zwierzęcy panowie!aktualnie przy władzy są świnie. Ale już niedługo biedne owce spróbują wybrać " nowych" fryzjerów / na poziomie "zagród"/, by nie strzygli je,tak jak dotychczasowi do gołej skóry.Ale niech się świnie raczej nie obawiają,"czarni" pasterze już zwierają szeregi / ambony/ , aby odgonić innych amatorów pragnących zasilić szeregi "klasy próżniaczej" robiąc to z czystego egoizmu, rozszrzenie beneficjentów oznacza zmniejszenie ilości konfitur na jeden ryj. Odpowiedz Link Zgłoś