palabra 29.04.02, 19:45 "Tylko słabi są okrutni. Łagodności można oczekiwać wyłącznie od silnych" Leo Buscaglia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: C Y T A T IP: *.unl.edu 29.04.02, 20:26 kwieto napisał(a): > No prawda, tylko co z tego? Np. to, ze jak ja bylem okrutny, to Ty okazywales swa lagodnosc. pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: C Y T A T IP: *.unl.edu 29.04.02, 20:46 kwieto napisał(a): > Eeeetam! :")))) Mozna i tak Mistrzu (prosze mnie tylko nie skopac) Aspirant Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: C Y T A T 29.04.02, 20:48 Kopanie aktem milosierdzia i lagodnosci? :")) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: C Y T A T IP: *.unl.edu 29.04.02, 20:53 kwieto napisał(a): > Kopanie aktem milosierdzia i lagodnosci? :")) na com ja, robak maluczki, nie zasluzyl O Panie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: C Y T A T 29.04.02, 21:08 Dobrze, bede okrutny i nie bede kopal :")))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: C Y T A T IP: *.unl.edu 29.04.02, 21:14 kwieto napisał(a): > Dobrze, bede okrutny i nie bede kopal :")))) hahahahahahahah, udalo mi sie Mistrza wymanewrowac i osczedzic troche siniakow. Iluminacja moze troche poczekac, pozwole mu skopac mnie... w roku 2013 (hihihihihih). Mysle, ze sie da nabrac. Ale sza, nic nikomu, ani slowa. Zobaczymy czy sie kapnie. Na razie. Pozdr, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pastwa C Y T A T IP: *.rivnet 29.04.02, 20:51 palabra napisał(a): > "Tylko słabi są okrutni. > Łagodności można oczekiwać wyłącznie od silnych" Leo Buscaglia Zakładając, że powyższe zdanie jest prawdziwe. Zatem tylko słaby może być okrutny dla silnego, jak jednak dokona tego , skoro będzie zbyt słaby, by silniejszy pozwolił zaistnieć jego okrucieństwu ? Po co na przykład oczekiwać od silnych łagodności dla słabych, skoro ci są okrutni ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: C Y T A T 29.04.02, 21:16 Gość portalu: Pastwa napisał(a): > palabra napisał(a): > > > "Tylko słabi są okrutni. > > Łagodności można oczekiwać wyłącznie od silnych" > Leo Buscaglia > > Zakładając, że powyższe zdanie jest prawdziwe. > > Zatem tylko słaby może być okrutny dla silnego, jak jednak dokona tego , skoro > będzie zbyt słaby, by silniejszy pozwolił zaistnieć jego okrucieństwu ? > > Po co na przykład oczekiwać od silnych łagodności dla słabych, skoro ci są > okrutni ? Słaby może być okrutny dla drugiego słabego. Walka słabych okrutnych. Słaby może być okrutny dla silnego(duchem), fizycznie go złamać, siły jego nie niszcząc. Słabego znęcanie się nie-fizyczne nad silnym, nijak silnemu zaszkodzić nie powinno. A na okrucieństwo słabych nie łagodność silnych, tylko mądra walka, unik, kiedy można. Łagodność tak, ale nie jako odpowiedż na okrucieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Re: C Y T A T IP: *.csk.pl 29.04.02, 21:24 Gość portalu: Pastwa napisał(a): > Po co na przykład oczekiwać od silnych łagodności dla słabych, skoro ci są > okrutni ? żeby wykazać, że silni to w grucie rzeczy wielcy frajerzy i jako tacy w pełni na to okrucieństwo zasługują? Odpowiedz Link Zgłoś