Gość: malgoska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 20:37 czy ktos na forum orietuje sie gdzie mozna zrobic szkolenia bhp dla studenta?? i ile to kosztuje?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jedrek32 Re: szkolenia bhp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 19:38 co to znaczy szkolenie bhp dla studenta ? jakie szkolenie? szkolenie wstepne czy okresowe? a zresztą ja korzystałem z tej firmy: www.seka.pl znajdź sobie oddziałw rzeszowie, zadzwoń, tam taka kobita ci powie co i jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: szkolenia bhp IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 13:12 co znaczy dla studenta? jeżeli chodzi o takie kursy na studia to u mnie organizował je uniwersytet, a jeżeli o takie typowe szkolenie bhp okresowe to mogę polecić bhp-sulkowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szkolenia bhp IP: *.rz.izeto.pl 17.10.13, 14:07 dziekujemy Panie Sułkowski za dobre rady Odpowiedz Link Zgłoś
matiwilusz Re: szkolenia bhp 29.05.14, 21:56 Nie bardzo rozumiem co masz na myśli poprzez "szkolenia bhp dla studentów" ale według mnie masz na myśli najzwyklejsze szkolenia bhp :). Firm, oferujących szkolenia z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy jest naprawdę wiele, dlatego uważam, że wybierzesz coś odpowiedniego. Sam niecały rok temu korzystałem z takiego szkolenia, z tego co wiem organizacją zajmowała się firma Delphi BDU, szkolenie było ciekawe, przeprowadzone zostało szybko i sprawnie, tak więc polecam tę firmę szkoleniową. Istnieją również szkolenia w formie e-learningowej, myślę, że to wygodne rozwiązanie dla osób, które nie lubią szkoleń w tradycyjnej formie wykładowej. Odpowiedz Link Zgłoś
aleleksa Re: szkolenia bhp 25.06.14, 15:12 Ha! Ja właśnie korzystałam z usługi firmy o której piszesz! Ale właśnie w formie e-learningowej. Jestem zadowolona szybko, tanio i najważniejsze, kiedy chciałam! :) To naprawdę wygodna forma, w szczególności dla młodej, zapracowanej mamy! :-) Jeśli chce ktoś poczytać o tym to może sprawdzić to: www.delphi.edu.pl/aktualnoscb.html . Uważam, że warto, ale to prawda firm jest wiele. Każdy może znaleźć coś dla siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
arleta1615 Re: szkolenia bhp 06.08.14, 10:24 Jeśli chodzi o szkolenia bhp to polecam firmę SZKOLPOL. Bardzo profesjonalna i miła obsługa a co najważniejsze mają bardzo konkurencyjne ceny i tyle w temacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
airwch Re: szkolenia bhp 28.10.18, 06:50 Dokładnie. Szkolenia on-line są świetnym rozwiązaniem. Również znam firmę, która posiada swoją autorską platformę szkoleniową. Informacje poniżej w linkach :). Odpowiedz Link Zgłoś
munisa_luka Re: szkolenia bhp 19.11.18, 10:02 Szkolenie bhp dla studenta? O czymś takim to jeszcze nie słyszałam, a studiowałam! Odpowiedz Link Zgłoś