Dodaj do ulubionych

Kolbuszowa

IP: *.siemens.pl 07.11.01, 15:26
Dlaczego to miasteczko jest takim zadupiem?
Obserwuj wątek
    • elzkaj Re: Kolbuszowa 07.11.01, 17:10
      dlaczego zadupie,to miłe,sympatyczne miasteczko,położone wśród
      przepieknych,pełnych grzybów lasów,a to,że jest ciche i spokojne to jego
      atut ,nie wada.jesteś żadny wrażeń to jedż na zachód.
      • Gość: Oskar Re: Kolbuszowa IP: *.siemens.pl 11.01.02, 10:03
        Skoro jest tak pięknie to dlaczego można się tam zestarzeć z nudy a zycie
        przecieka przez palce?
        • Gość: des Re: Kolbuszowa IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 10:21
          Z reguły prawie każde małe miasteczko jest senne i nudne. Tak jest w Polsce i
          na całym świecie. I to często stanowi o ich specyficznym uroku. Jeżeli ktoś
          jest spragniony hałasu, pośpiechu czy też wielkomiejskich rozrywek i gadżetów
          to niech się przeniesie do metropolii. A że życie przecieka... jeżeli ktoś jest
          mądry to i w małym miasteczku można przyżyć życie w sposób ciekawy. Czego i
          tobie życzę.
          • Gość: Oskar Re: Kolbuszowa IP: *.siemens.pl 11.01.02, 10:29
            Gość portalu: des napisał(a):

> Z reguły prawie każde małe miasteczko jest senne i nudne. Tak jest w Polsce i
            > na całym świecie. I to często stanowi o ich specyficznym uroku.

Urok jaki urok?

Jeżeli ktoś
            > jest spragniony hałasu, pośpiechu czy też wielkomiejskich rozrywek i gadżetów
            > to niech się przeniesie do metropolii. A że życie przecieka... jeżeli ktoś jest
            >
            > mądry to i w małym miasteczku można przyżyć życie w sposób ciekawy. Czego i
            > tobie życzę.

A jaki jest ten sposób na ciekawe spędzenie życia w takim miasteczku? Byłem w
            Kolbuszowej przez tydzień i już 3 dnia myślałem, że się zajebie z nudy. Jedyne co
            mi przychodziło do głowy to chlanie gorzały ale to robią tam wszystcy no
            prawie!!!! Gdzie tam pójść: na rynek i patrzeć bezmyślnie na przejezdzające
            samochody ? Do kościoła gdzie jakiś facet gra na organkach i zawodzi jak stara
            baba?
            • Gość: zenek Re: Kolbuszowa IP: 10.128.133.* 11.01.02, 10:42
              Jeżeli Szanowny Pan się bardzo nudzi w Kolbuszowej, to proszę zrobić sobie mały
              rekonesans po najbliższej okolicy. Polecam Łańcut, Leżajsk, Przemyśl, Jarosław.
              Na weekend polecam Panu wypad w Bieszczady. Zapewniam że odrobina chęci i
              inicjatywy z Pana strony zapewni Panu naprawdę wiele wrażeń i poznania pięknych
              miejsc. Picie gorzały moim zdaniem jest pójściem po najmniejszej linii oporu.
    • Gość: Oskar Re: Kolbuszowa IP: *.siemens.pl 11.01.02, 12:29
      Walcie się na ryj wieśniaki
      • Gość: zenek Re: Kolbuszowa IP: 10.128.133.* 11.01.02, 13:03
        Proszę, oto pracownik firmy Siemiens pokazał swoje prymitywne oblicze. Kogo tam
        zatrudniają? Prymitywów i zwykłych chamów. No, ale jeśli Szanowny Pan jest
        zwykłym cieciem, to nic dziwnego, można się od razu zorientować, czytając Pana
        krótką ale jakże żenującą i żałosną wypowiedź.
    • Gość: krs Re: Kolbuszowa IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 09.07.13, 23:38
      Witam. Chcialbym ostrzec wszystkich przyszlych pracownikow i firmy majace zamiar wspolpracowac z firma " DStyl Korbecki Jarosław" Al. T. Rejtana 14A lok. 10, 35-310 Rzeszów, Jestem jedną z osób, która przez p.Korbeckiego zostala oszukana i mozna powiedziec okradziona poniewaz przywlaszczyl sobie moje zarobiona pensje. Wszystkie te Firmy DStyl:DREWNOKOR;"ECHINACEA" SPÓŁKA JAWNA KORBECKA I WSPÓLNICY;Drewnostyl profesjonalny zakład przerobu drewna jarosław korbecki

naleza do jednej i tej samej osoby czyli do OSZUSTA JAROSLAWA KORBECKIEGO !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka