Gość: OSkar IP: *.siemens.pl 07.11.01, 15:26 Dlaczego to miasteczko jest takim zadupiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elzkaj Re: Kolbuszowa 07.11.01, 17:10 dlaczego zadupie,to miłe,sympatyczne miasteczko,położone wśród przepieknych,pełnych grzybów lasów,a to,że jest ciche i spokojne to jego atut ,nie wada.jesteś żadny wrażeń to jedż na zachód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: Kolbuszowa IP: *.siemens.pl 11.01.02, 10:03 Skoro jest tak pięknie to dlaczego można się tam zestarzeć z nudy a zycie przecieka przez palce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: Kolbuszowa IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 10:21 Z reguły prawie każde małe miasteczko jest senne i nudne. Tak jest w Polsce i na całym świecie. I to często stanowi o ich specyficznym uroku. Jeżeli ktoś jest spragniony hałasu, pośpiechu czy też wielkomiejskich rozrywek i gadżetów to niech się przeniesie do metropolii. A że życie przecieka... jeżeli ktoś jest mądry to i w małym miasteczku można przyżyć życie w sposób ciekawy. Czego i tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: Kolbuszowa IP: *.siemens.pl 11.01.02, 10:29 Gość portalu: des napisał(a): > Z reguły prawie każde małe miasteczko jest senne i nudne. Tak jest w Polsce i > na całym świecie. I to często stanowi o ich specyficznym uroku. Urok jaki urok? Jeżeli ktoś > jest spragniony hałasu, pośpiechu czy też wielkomiejskich rozrywek i gadżetów > to niech się przeniesie do metropolii. A że życie przecieka... jeżeli ktoś jest > > mądry to i w małym miasteczku można przyżyć życie w sposób ciekawy. Czego i > tobie życzę. A jaki jest ten sposób na ciekawe spędzenie życia w takim miasteczku? Byłem w Kolbuszowej przez tydzień i już 3 dnia myślałem, że się zajebie z nudy. Jedyne co mi przychodziło do głowy to chlanie gorzały ale to robią tam wszystcy no prawie!!!! Gdzie tam pójść: na rynek i patrzeć bezmyślnie na przejezdzające samochody ? Do kościoła gdzie jakiś facet gra na organkach i zawodzi jak stara baba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Kolbuszowa IP: 10.128.133.* 11.01.02, 10:42 Jeżeli Szanowny Pan się bardzo nudzi w Kolbuszowej, to proszę zrobić sobie mały rekonesans po najbliższej okolicy. Polecam Łańcut, Leżajsk, Przemyśl, Jarosław. Na weekend polecam Panu wypad w Bieszczady. Zapewniam że odrobina chęci i inicjatywy z Pana strony zapewni Panu naprawdę wiele wrażeń i poznania pięknych miejsc. Picie gorzały moim zdaniem jest pójściem po najmniejszej linii oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: Kolbuszowa IP: *.siemens.pl 11.01.02, 12:29 Walcie się na ryj wieśniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Kolbuszowa IP: 10.128.133.* 11.01.02, 13:03 Proszę, oto pracownik firmy Siemiens pokazał swoje prymitywne oblicze. Kogo tam zatrudniają? Prymitywów i zwykłych chamów. No, ale jeśli Szanowny Pan jest zwykłym cieciem, to nic dziwnego, można się od razu zorientować, czytając Pana krótką ale jakże żenującą i żałosną wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krs Re: Kolbuszowa IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 09.07.13, 23:38 Witam. Chcialbym ostrzec wszystkich przyszlych pracownikow i firmy majace zamiar wspolpracowac z firma " DStyl Korbecki Jarosław" Al. T. Rejtana 14A lok. 10, 35-310 Rzeszów, Jestem jedną z osób, która przez p.Korbeckiego zostala oszukana i mozna powiedziec okradziona poniewaz przywlaszczyl sobie moje zarobiona pensje. Wszystkie te Firmy DStyl:DREWNOKOR;"ECHINACEA" SPÓŁKA JAWNA KORBECKA I WSPÓLNICY;Drewnostyl profesjonalny zakład przerobu drewna jarosław korbecki naleza do jednej i tej samej osoby czyli do OSZUSTA JAROSLAWA KORBECKIEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś