Gość: kola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:27 Za dwa miesiące robię wesele. Z której cukeirni najlepiej zamowic placki i torta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: Placki na wesele IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 02.10.06, 07:58 niektórzy chwalą sobie "Pokusę" Leclerc, a jest to cukiernia z Mielca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Placki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:24 Tak jadłam tam placki i szczerze móiąc nic specjalnego. Ciasta wyglądają średnio estetycznie i smakują również średnio. Natomiast pytałam o ceny tortów weselnych więc można osiwieć. Jeżeli chodzi o dekoracje torów weselnych to kończy się na żywych różyczkach albo takich gotowych z cukru...ta cukiernia już odpada.Proszę o inne propozycje.:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Placki ziemniaczane na wesele?? IP: *.devs.futuro.pl 02.10.06, 10:02 ...może chodzi o ciasta, ciastka itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Placki ziemniaczane na wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:38 O to własnie chodzi. Czy możesz polecić jakąś cukiernię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Placki na wesele? IP: 62.233.250.* 02.10.06, 11:55 Bardzo oryginalne. W życiu nie byłam na weselu, na którym podawanoby jakieklwiek placki. TORT-tak, ale placków nigdy nie widziałam. Może opisz, co to za placki ( ziemniaczane, czy jakies inne), to ci poradzimy;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Placki na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:10 Jeżeli masz zamiar ironizować , to daruj sobie . Nie o taką pomoc prosiłam. Rozumiem, chciałaś się wykazać wyższością lingwistyczną.Czujesz się spełniona? A teraz jeszce raz prosze o pomoc. (do wiadomości: zwyczajowo czy tez potocznie używa się sformułowania 'Placki'nazywając tak własnie ciasta. Słowo 'Placki'- wywodzi się to z pieczenia domowego-wiele cukierni używa tego zwrotu określając właśnie ciasta) może poszerzę Twoje horyzonty myślowo-słowne:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Placki na wesele? IP: 62.93.43.* 03.10.06, 07:37 Najlepsze ciasto na wesele to tylko w cukierni przy ul. Miodowej.Naprawde warto , jakie torciska smaczne i okazałe sprzedają :).Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libretto23 Re: Placki na wesele IP: *.171.41.162.crowley.pl 02.10.06, 19:09 Bulanda, przy ul 3 maja w rzeszowie. Nie są najtańsze, ale bardzo dobre, zawsze ładnie wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: Placki na wesele 02.10.06, 22:29 Dosyc popularny jest równiez Rak na ul. Miodowej a na NM jest cukiernia Mikołajek? Trudny wybór :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Placki na wesele IP: 81.15.189.* 02.10.06, 23:21 A może my Ci upieczemy.Ja mogę w-z kę.Ile płacisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Placki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 18:01 a mzcie może jakieś info ile moze kosztować wesel na około 139 osób? Tort, ciasta i paczki dla gości weselnych? Dzięki za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Placki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:57 dobre ma wspomniany rak na miodowej,tez dobre i fajnie dekorowane sa w keksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imogena Re: Placki na wesele IP: *.nat.rsk.pl 04.10.06, 16:52 u pani Łątki w Krzemienicy :) ciasta(placki) i tort pyszne !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwa Re: Placki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:02 konsumowałam ciasta z cukierni POKUsa i naprawdę są warte polecenia cukiernia znajduje się w Leclercu Odpowiedz Link Zgłoś