Dodaj do ulubionych

Placki na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 21:27
Za dwa miesiące robię wesele. Z której cukeirni najlepiej zamowic placki i
torta?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: Placki na wesele IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 02.10.06, 07:58
      niektórzy chwalą sobie "Pokusę" Leclerc, a jest to cukiernia z Mielca
      • Gość: kola Re: Placki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:24
        Tak jadłam tam placki i szczerze móiąc nic specjalnego. Ciasta wyglądają
        średnio estetycznie i smakują również średnio. Natomiast pytałam o ceny tortów
        weselnych więc można osiwieć. Jeżeli chodzi o dekoracje torów weselnych to
        kończy się na żywych różyczkach albo takich gotowych z cukru...ta cukiernia już
        odpada.Proszę o inne propozycje.:):):)
    • Gość: Tom Re: Placki ziemniaczane na wesele?? IP: *.devs.futuro.pl 02.10.06, 10:02
      ...może chodzi o ciasta, ciastka itp.
      • Gość: kola Re: Placki ziemniaczane na wesele?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 10:38
        O to własnie chodzi. Czy możesz polecić jakąś cukiernię?
    • Gość: aga Placki na wesele? IP: 62.233.250.* 02.10.06, 11:55
      Bardzo oryginalne. W życiu nie byłam na weselu, na którym podawanoby
      jakieklwiek placki. TORT-tak, ale placków nigdy nie widziałam. Może opisz, co
      to za placki ( ziemniaczane, czy jakies inne), to ci poradzimy;-).
      • Gość: kola Re: Placki na wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 12:10
        Jeżeli masz zamiar ironizować , to daruj sobie . Nie o taką pomoc prosiłam.
        Rozumiem, chciałaś się wykazać wyższością lingwistyczną.Czujesz się spełniona?
        A teraz jeszce raz prosze o pomoc. (do wiadomości: zwyczajowo czy tez potocznie
        używa się sformułowania 'Placki'nazywając tak własnie ciasta. Słowo 'Placki'-
        wywodzi się to z pieczenia domowego-wiele cukierni używa tego zwrotu określając
        właśnie ciasta) może poszerzę Twoje horyzonty myślowo-słowne:)
        Pozdrawiam
        • Gość: ela Re: Placki na wesele? IP: 62.93.43.* 03.10.06, 07:37
          Najlepsze ciasto na wesele to tylko w cukierni przy ul. Miodowej.Naprawde warto , jakie torciska smaczne i okazałe sprzedają :).Polecam.
    • Gość: libretto23 Re: Placki na wesele IP: *.171.41.162.crowley.pl 02.10.06, 19:09
      Bulanda, przy ul 3 maja w rzeszowie. Nie są najtańsze, ale bardzo dobre, zawsze
      ładnie wyglądają.
      • huskyman Re: Placki na wesele 02.10.06, 22:29
        Dosyc popularny jest równiez Rak na ul. Miodowej a na NM jest cukiernia Mikołajek? Trudny wybór :)))
        • Gość: basia Re: Placki na wesele IP: 81.15.189.* 02.10.06, 23:21
          A może my Ci upieczemy.Ja mogę w-z kę.Ile płacisz?
        • Gość: kola Re: Placki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 18:00
      • Gość: kola Re: Placki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 18:01
        a mzcie może jakieś info ile moze kosztować wesel na około 139 osób? Tort,
        ciasta i paczki dla gości weselnych?
        Dzięki za pomoc:)
        • Gość: hmm Re: Placki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:57
          dobre ma wspomniany rak na miodowej,tez dobre i fajnie dekorowane sa w keksie
    • Gość: imogena Re: Placki na wesele IP: *.nat.rsk.pl 04.10.06, 16:52
      u pani Łątki w Krzemienicy :) ciasta(placki) i tort pyszne !!!!!
      • Gość: życzliwa Re: Placki na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 12:02
        konsumowałam ciasta z cukierni POKUsa i naprawdę są warte polecenia cukiernia
        znajduje się w Leclercu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka