Dodaj do ulubionych

Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:06
10 ? czy nie za duzo :/ jak wybuduja Kino w centrach Cushman-a i Casta ;/
ciezko ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: SvenM Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 20:18
      jedna z najpopularniejszych na świecie sieci ???? Może w europie południowo
      wschoniej to tak ale nie an świecie. NO i w dodatku strasznie gó..ane jest CC
    • Gość: jano Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 21:33
      ale tak naprawdę wygra centrum w którym będzie kino trójwymiarowe- IMAX
      • Gość: Wercyngetoryks Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 10.10.06, 21:47
        Może do tego czasu będzie już czterowymiarowe?
    • Gość: Pikuś Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.centertel.pl 10.10.06, 22:16
      Ci goście wiedzą co robią .Kino telewizji to już przeszłość.Jestem rzeszowianinem
      nie byłem w kinie 2 lata z braku czasu. Szykują mi dobre czasy będę nadrabiał
      zaległości i siedział tylko w kinie .Wiem coś na ten temat.
    • Gość: mieszkaniec Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:22
      ja tam nic przeciwko nie mam bo to nie moja sprawa jak oni to utrzymają !!!
      Myśle że żydzi dobrze kalkulowali i wiedzą że tu nie mają praktycznie
      konkurencji.
    • Gość: madzia Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 22:52
      Tylko Zorzy żal, bo przy tak rozbudowany kinie i przy Heliosie
      najprawdopodobniej zbankrutuje:(
      • Gość: m Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: 80.48.248.* 11.10.06, 07:20
        Dla mnie istnieje tylko Zorza. W Heliosie wszystkie projektory są do d... Obraz cały czas "pływa" lub drży. Męczy to oczy i uniemożliwia oglądanie dynamicznych scen - zewyczajnie nic nie widać - kolorowa plama. Nawet oglądanie filmów "gadanych" jest fatalne.
        • Gość: michał Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 08:32
          ja np mam zupełnie odwrotne wrażenie, zorza ma sój klimat(lekki smrodek i zimno
          jak diabli),chodzę już tam tylko na naprawde dobre tutuły,a w Heliosie jest
          ok,fajne dziewczyny tam pracują :)
      • Gość: Pikuś Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.centertel.pl 13.10.06, 20:43
        Nie był bym tego taki pewny z tą "Zorzą" dobra lokaliozacja.
    • Gość: r Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.range86-140.btcentralplus.com 11.10.06, 01:01
      1800 widzow w 10 salach to 4 by wystarczyly by ich pomiescic,debilizm
      • Gość: gosc Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 11.10.06, 06:15
        Było takie kino w Poznaniu Kinepolis- 20 sal ( poznan 3xwiekszy)no i stało
        prawie puste.
        Chyba w tym roku miano je sprzedać, bo nie przynosiło dochodów
        bilet 22 zł, płatny parking, nic nie można było wnosić do środka - tylko popcorn!!!
        • Gość: michał Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 08:33
          i sprzedano właśnie cinema city, jak więc widać mają gdzieś opłacalność
          • Gość: rs Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:29
            CC jest firmą która ostro ryzykuje, w samej warszawie ma kilka multiplexow, z
            czego znaczna część przynosi straty, ale obrała sobie strategie, iż chce być
            największą siecią w Polsce i na razie sie im udaje jak wyeliminuje konkurencje
            to za klika lat pewnie pozamyka część obiektów. poki co nie ma co nazekac fakt
            10 sal i 1800 foteli to mało ciekawa perwspektywa bo film sie ogląda tym
            fajniej im większa sala i większy ekran, a tam będą salki nawet z 70-80
            fotelami i szczerze filmy ogląda sie beznadziejnie mały ekran człowiek czuje
            sie raczej jak w pokoju z nowo zakupionym kinem domowym. Więc Helios raczej
            przetrwa bo ma 4 ale duże sale.
    • Gość: artU Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: 195.117.30.* 11.10.06, 10:24
      Tak Milenium, Cushman, Casta a teraz jeszcze przy Resovii tez plus Helios...
      Moim zdaniem wszystkie sie nie utrzymaja..ale to ich problem..
    • Gość: widz Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 10:43
      a wkażdej sali szmira.... brrrrrrrrr
      • Gość: gosc Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 11.10.06, 12:07
        szmira i smierdzący popcorn
    • talaja Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall 11.10.06, 13:04
      Możemy się założyć, że więcej multipleksów, oprócz CC, w Rzeszowie na razie nie
      powstanie!!! Żaden operator się na to nie odważy!

Po drugie, w Polsce Imaxy buduje tylko i wyłącznie Cinema City. I w Rzeszowie
      Imaxu nie będzie.

Po trzecie, to nieprawda, że jeśli na sali jest mało miejsc, to ekran jest
      mikroskopijny!!!

Ja tam się cieszę, że będę widzieć z okna szyld CC ;)
      • Gość: rs Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 13:12
        ekran zawsze jest dopasowany do wielkości sali
        • Gość: revenant Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: 82.177.97.* 11.10.06, 16:51
          Spoko proponuję jeszcze 300 stoisk z chipami 747 z popcornem i ze 20 z reklamai
          bomba zadowolony jestem że są nowe inwestycje choć to nie jakieś strategiczne
          ale zawsze kasa do miasta wpłynie.
          • Gość: ak Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 20:19
            Moi Drodzy,

spokojnie, wszystkie nowo powstałe obiekty w Rzeszowie poradzą sobie.
            Nawet nie czujecie, że już zyjemy w innych czasach.
    • talaja Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall 13.10.06, 21:07
      Naprawdę? odwiedź CH Plaza w Krakowie...
      • Gość: Prześmiewca Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall IP: *.centertel.pl 13.10.06, 21:29
        Ktoś wspomniał o "centusiach"?
    • user14 Re: Dziesięć sal kinowych w Millenium Hall 14.10.06, 17:14
      Ho ho, ale imponująco budują. 1000 osób przy budowie, a tak naprawdę to 15 przy
      dwóch koparkach i ciężarówkach wywożących ziemie 6 miesiac :D Hehehe tak samo
      jak Nowy Swiat
    • Gość: mała nie ma jak "Zorza" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 18:59
      ja i tak wybiorę "Zorzę". Nigdzie indziej w Rzeszowie nie robią
      tak "klimatycznych" imprezek jak tam. I sala n 500 miejsc - nie ma to jak
      oglądanie komedii lub horroru w takiej grupie;)
      Właśnie się dowiedziałam o super tytułach na Noc Grozy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka