Gość: pol z Rzeszowa IP: 213.199.192.* 09.11.06, 12:42 no i jak ludzi podoba sie bo ja jestem mile zaskoczony cenami, porzadkiem w sklepie i na stacji paliw i rozmaitoscia asortymentu!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marthka Re: Auchan i centrum handlowe krasne 09.11.06, 15:26 no chyba się ludziom podobało skoro "Super Nowości" wysmażyły piekny artykuł jak to krajanie do hipermarketu uderzyli i każden jeden zadowolony: "Auchan Krasne zdał swój pierwszy egzamin. Od pierwszych minut otwarcia tłumy klientów odwiedziły największy podkarpacki hipermarket. Każdy wychodził z uśmiechem na twarzy i koszykiem pełnym zakupów. Wczoraj punktualnie o godz. 7.30 wszystkie drzwi hipermarketu Auchan w Krasnem na oścież otwarły się przed klientami, którzy tłumnie zebrali się przed wejściem. Na wszystkich czekała miła niespodzianka - klienci otrzymywali duże bordowe róże. Auchan zaskoczył również swymi niskimi cenami. Liczne promocje i szeroki wybór towarów z każdej branży od pierwszych chwil urzekły wielu kupujących. Kolejki ustawiały się również do zakładania kart Skarbonka." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dear Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: *.rzeszow.mm.pl 09.11.06, 18:07 Mhmm .. sklepy godne podziwu : Orsay , Carry (wszystko 50% w dół !) , Bata , 5- 10-15 , Flunch (coś nowego) , CCC , Vision Express - Super Optyk )darmode badania oczu, Vogele (wprawdzie nie otwarte ale znam ten sklep ze Szwajcarii) , Camaieu , Deichmann (znam z Plazy ;)) , Sphinx (przyda się drugi) , Grycan no to tyle co pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:50 w carry zawsze zawsze są wyprzedaże, za miesiąc bedzie 1/3 ceny. Wszyscy beda chodzili w koszulkach w paski i w koszulach w kratkę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:59 Nieźle! A nawet tam całkiem fajnie - wiele promocji, duży wybór towarów, czyściutko, ładne, a i dobrej kawki można się napić, ciasteczko i sałatkę przekąsić. Oby tak dalej, to wtedy wykoszą Tesco (nieład, bałagan, mały wybór), Leklerka... no jeszcze jako tako jest w Realu. Tak więc czym więcej takich hipermarketów, tym lepiej dla nas - klientów (konkurencja!). Natomiast nie polecam Leroy M., bo tam drogo jak diabli (w porównaniu z cenami w Castoramie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cool Kid Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:50 No w kasie spedzilem dziś 15 min a przede mna byly 2 osoby (problemy z kasą itd.), ceny srednie, mam wrazenie ze w Tesco wiele produktów (szczegolnie slodycze, piwko, przekąski itd.) są tańsze. Ogólnie jednak sklep spoko i duzy wybór. Tylko syf jest w darmowych autobusach, mozna wysiadac jedynie przednimi drzwiami i trzeba sie przeciskac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: 81.15.189.* 09.11.06, 20:18 Dokładnie co do autobusów się zgadzam,nie tylko scisk i tłok,ale nie dziwie sie ludziom jak kursów jest parę na krzyz i na dodatek trzeba biegiem pędzic na sklep żeby zdązyc na powrotny autobus,nie licząć nie wszystkich oczywiscie kasjerek.Niektóre sprawiają wrażenie praktykantek szkolnych.Co do sklepu jest super:powierzchnia,promocje,ceny,szeroki asortyment.Niestety jest przykro że ta firma nie potrafi poszanowac swoich pracowników.Pamietajcie że to dzieki nim ten sklep tak ładnie wygląda.Pozdrawiam znajomych którzy tam pracują.Życzę powodzenia w szukaniu nowej-spokojnej pracy gdzie znajdzieice poszanowanie i prawdziwą motywacje,lepsze wynagrodzene.Ne pozwólcie sobą pomiatać jestescie takimi samymi ludzmi jak oni i macie takie same prawa jak Wasi wspaniali menadzerowie i seniorzy od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak886 Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: 62.29.248.* 10.11.06, 16:52 A konkretnie to co droższe w Leroy w stosunku do Castoramy? Bo ja akurat mam zupełnie odwrotne obserwacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: 62.93.41.* 10.11.06, 18:23 tak masz racje-w tesco przynajmiej te towary, które znam sa taniej, np. ksiezniczki lalki małe i duże-duża w tesco jest tansza o dobre 30 zł.tansze jedynie mają towary z gazetki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzona Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: *.res.pl 10.11.06, 18:16 Co z tymi darmowymi autobusami? Czekaliśmy dzisiaj ponad 20 minut (kurs do Krasnego przed 17) ale autobus sie nie pojawił. Co jest grane??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:43 a rozklad jazdy to nie laska popatrzec ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wercyngetoryks Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 10.11.06, 20:50 Albo na sznur samochodów i pomyśleć o przyczynie spóźnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarna Re: Skandal IP: 81.219.30.* 12.11.06, 10:45 Wczoraj czekalam na linię 41 około trzy kwadranse bo kierowca MPK pomylił sobie rozklady jazdy.Zamiast jeździć jak w dzień świąteczny to jeździł wg.rozkładu sobotniego.Wprowadziło to w błąd dziesiątki pasażerow.Istny cyrk.Po tym jak mu zwymyślalam odpowiedział mi że robi to z polecenia AUCHAN !!!Nigdzie na przystankach na trasie nie było odnośnej informacji.Czy może MPK należy do Auchan??? Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Skandal 12.11.06, 11:38 To linia specjalna a ja wczoraj czekałem 20 minut na 36 który mial być 17:55 i w ogóle nie przyjechał, za to przyjechał 34 którego na rozkładzie nie było a przyjechał tak jak w sobotę. Za to 0, 18, 30 kursowały jak w niedziele i święta - kompletny bałagan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika12345 Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: *.dnet.pl 10.11.06, 21:24 ja tez jestem mile zaskoczona, bo i pasaż jest fajny no i ceny na sklepie tez byly konkurencyjne, ciekawa jestem czy to na otwarcie czy ogolnie sa niskie, bardzo dobre owoce jak na niska cene, a co do autobusu to przewalone ale jest tak dlatego ze rzeszowska chołota jezdzilaby sobie za darmo ze szkoly czy do szkoly, wyobrazcie sobie ze jak ja jechalam tym autobusem i ktos zapytal czy moze wczesniej wysiasc to na odpowiedz konduktorka ze musi bilet wtedy kupic - 1/3 autobusu wyszła, czyli nie wiem czy to zacofanie czy co....ogolnie auchan sprosta oczekiwaniom klientów, no i paliwo najtansze w rzeszowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: Auchan i centrum handlowe krasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:16 Fatalny dojazd do centrów handlowych w Krasnem. Powinien byc dodatkowy wjazd na parking, oraz dodatkowy pas od strony Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Auchan i centrum handlowe krasne 12.11.06, 11:39 I dodatkowy chodnik... Odpowiedz Link Zgłoś