Dodaj do ulubionych

W Rzeszowie wygrał kandydat SLD!

IP: 195.117.241.* 13.11.06, 15:35
wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoPowiat.html?id=186301
Obserwuj wątek
    • chuck_norris Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 15:42
      I co w związku z tym?? Bo ja się cieszę :P
      __
      dobry Prezydent + rozsądna Rada = rozwój Rzeszowa
      • Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 13.11.06, 15:45
        W zasadzie nic. Tylko dlaczego wstyd było się przyznać do tego w czasie
        kampanii?!
        Zakłamanie tej formacji jest zastraszające.
        • chuck_norris Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 15:51
          Ale on się nie odcinał. Wszędzie na obwieszczeniach było "członek SLD".
          __
          dobry Prezydent + rozsądna Rada = rozwój Rzeszowa
          • Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 13.11.06, 15:54
            Pusty śmiech mnie ogarnia :D
            • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 16:01
              Gość portalu: wafel napisał(a):

> Pusty śmiech mnie ogarnia :D
              Jaki człowiek, taki śmiech :)
              • Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 13.11.06, 16:04
                Zwarte szeregi sld znowu ruszają do boju.
                Dajcie już spokój wasz prymitywny przywódca utrzymał władzę.
                Oszczędzajcie siły na przyszłość.
                • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 16:13
                  Napisz coś jeszcze! Tak stylowo się pienisz :)
                  Tak dla informacji. Nie należę do żadnej partii. Zagłosowałem na człowieka,
                  który coś zrobił dla miasta i dla mnie - mieszkańca tego miasta. A Ty może
                  zajmij się miastem, z którego piszesz?
                  • Gość: nasciturus Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.rzeszow.mm.pl 13.11.06, 16:58
                    w rzeszówku nie ma już sld. ze wstydu schowało sie pod komitetem. żałosna
                    partyjka z paromama cieciami
                    • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 17:33
                      Boli, nie?
                      Powyj jeszcze trochę. Tak ładnie echo niesie...
                      ;)
                      Tak a`propos, to czemu "premier Obiecankiewicz" nie podPiSał się na swoich
                      ulotkach w Warszawie? Też się czegoś wstydził?
                      • Gość: obywatel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:55
                        Ale was boli jak ktoś napisze prawdę!
                        Nie miejcie złudzeń nie zakrzyczycie myślących ludzi na tym forum.
                        rohany, jety i inne gwiazdy.
                        Swoją drogą konspiracja u was pełna.
                        Dziecinada :D
                        • Gość: autor Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:58
                          i bardzo dobrze - lewica, mimo, że chwilowo słaba, nadal rządzi w Rzeszowie

prawica, mimo chwilowej siły - nadal się nie liczy
                          • Gość: Prześmiewca Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.centertel.pl 13.11.06, 21:25
                            Dobrze się przygotowałeś w wierszykach ale zapomniałes dodać niech żyje,niech
                            żyje,niech żyje zapytaj taty.
                            • rzewuski1 Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 23:03
                              to za PRL Rzeszów stał mistem wojewodzkim i to miasto dużo zawdziecza Polsce ludowej
                              czy ci sie to podoba czy nie
                      • Gość: raar Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 11:40
                        Wył to ty będziesz jak utrwali się przekonanie, że Rzeszów to miasto
                        czerwonego !
                        Będziesz się modlił o zwycięstwo SLD bo przy każdym innym układzie rządzącym
                        zepchną was na bocznicę. Wtedy . niech zgadnę, tow. Ferenc rozpocznie lament
                        pt. "przeszkadzają mi w zrobieniu z Rzeszowa raju". Tyle. iż ogłupiac to on
                        może nieokrzesanych buraków ( o przepraszam, mieszkańców metropolii z
                        ferencowego nadania), na resztę Podkarpacia (nie mówiąc już o Polsce) jest
                        stanowczo za krótki.
                        • n00b31 Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 11:46
                          czerwony jak kmd_rohan ja nie jestem, ale do tej pory podkarpacie jest widziane
                          jako ostoja PiSu i jakoś nam to przez ostatni rok nie pomogło.
                          • Gość: raar Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 12:41
                            Ciężko, żeby PiS stawiał na miasto z komunistą na czele. Co do województwa, to
                            myślę , że bez autorytetu Krzaklewskiego (tfu przez lewe ramię )mogłoby w ogóle
                            nie powstac. Kwaśniewski walczył o Kielce czy Bydgoszcz (wtedy bastiony lewicy)
                            w sprawie Podkarpacia nie kiwnąłby palcem.
                            • Gość: luk Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.ckzeto.com.pl 16.11.06, 09:44
                              ludzie dajcie sobie juz spokoj z tymi komunistami!!! bylo minelo !!!!
                              wazne ze Ferenc cos zrobil dla naszego miasta i to widac!!! jak rzadzil jego
                              poprzednik to kompletnie nic sie nie dzialo a nie wierze ze nie bylo pieniedzy.
                              niech rzadzi tak jak do tej pory a miasto bedzie sie dalej dobrze rozwijalo.
                        • Gość: molt cóż za pocieszne oburzenie IP: *.tzmo.com.pl 14.11.06, 12:18
                          Hehehehhh, jakiś moher ze wsi warszawa się oburzył bo okazało się, że
                          rzeszowiacy myślą i nie dali się ogłupić tępym populistycznym nie mającymi nic
                          wspólnego z rzeczywistością hasłom pisuarów? Zawijaj do swojego wielkiego
                          moherowego miasta buraczany dewociarzu jak tutaj ci się nie podoba...
                          • Gość: raar Re: cóż za pocieszne oburzenie IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 12:34
                            Poczekasz trochę zanim będę się pytał zakutego , czerwonego łba o zawijanie.
                            Z czym sieroto po Stalinie chcesz startowac do W-wy . Z Ferencem???
                        • cool_kid Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 13:27
                          Wiec rzeszowianie to buraki a moherowa ciemnota z podkarpacia to mądrzy ludzie?
                        • kmd_rohan Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 14:29
                          Zieeeew...
                          Ty, raar, Ty jesteś naprawdę taki głupi, czy ktoś Ci za to płaci?
      • Gość: wyborca Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:01
        Wstyd i hańba,Rzeszów zawsze był czerwony ,jakby się kto pytał to zawsze
        powiem że jestem z Przemyśla .a nie z zapyziałego komunistycznego
        rzeszówka.Czerwony komuch kierownik miastatak się przefarbował,że nawet do
        komunii poszedł,żeby klechom pokazać ,że on teraz katolik.Wczoraj z Millerem
        dziś z kościołem ,a jutro z diabłem .Kierownikowi wolno co nie?No to ciemnoto
        bijcie pokłony i do roboty do roboty...
    • Gość: MC zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!!! IP: 195.136.36.* 14.11.06, 12:49
      Osobiscie wali mnie to skad jest-moze byc z sld moze byc komuchem zydem masonem
      dyklista pomaranczowym zielonym albo milosnikiem szampana i serkow
      plesniowych!!!robi dobrze dla mnie i mieszkancow Rzeszowa to go
      wybieraja.rozumiesz to do **** wafla???czy to za duzo jak na twoj leb??!!
      • Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 12:56
        Twoje posty na łamach tego forum stawiają cię w pierwszym szeregu czerwonych
        przygłupów w tym mieście.Możesz bajdurzyc , że chodzi ci o proste chodniki,
        wygodę cyklistów czy czyste powietrze w szalecie Urzędu Miasta. Żaden parawan
        nie osłoni twojego prymitywnego komunizowania, czego dobitnym wyrazem jest
        propaganda sucesu niejakiego Ferenca.
        • Gość: autor Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:03
          raar - a Ty jesteś tak zaślepiony nienawiścią do tych "komuchów", że nie
          radzisz sobie z logiką. Komuniści to byli za breżniewa a scojalizm i komunizm
          to zupełnie różne pojęcia. Np PIS jest socjalistyczną partią - dużo bardziej
          niż SLD... poczytaj, posłuchaj.. zrozumiesz
          • des4 Re: pytanie do raar 14.11.06, 13:13
            Proszę o konkrety. Co "komunistycznego" jest w programie Ferenca? Co nie podoba
            ci się w jego programie? Co byś zmienił w stosunku do jego programu...?
            • Gość: raar Re: pytanie do raar IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:30
              Jeżeli będę startował to powiem Ci coś o programie(uchylę rąbka tajemnicy:nigdy
              nie wyważac otwartych drzwi tylko kopiowac to co innym się udało).Pytanie co
              komunistycznego jest w "programie" Ferenca jest tak absurdalne jak pytanie co
              zbrodniczego było w programie np. KPZR (teoretycznie ta sama odpowiedź - nic).
              Na początek pierwsze przykazanie każdego konserwatysty: gdy czerwony mówi "tak"
              Ty mów "nie", a jak będziesz wiedział dlaczego to cała przyjemnośc po Twojej
              stronie !
              • Gość: MC Re: pytanie do raar IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.11.06, 18:56
                Proponuje Ci zebys sie wybral do dokktora Malika.Jeszcze chyba leczy.
          • Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:18
            Rozumiem, że jesteś socjalistą (stąd te dramatyczne próby odseparowania
            socjalizmu od komunizmu, rozpocznij od odpowiedzi na pytanie - w PRL byliśmy w
            komuniźmie czy socjaliźmie?- życzę powodzenia!), nie rozumiem dlaczego
            próbujesz zaliczyc PiS do tego nurtu.Owszem partia ta w części gospodarczej
            swojego programu mocno "socjalizuje" (lecz nie bardziej niż SLD !), lecz trzeba
            brac poprawkę na polską świadomośc ekonomiczną. Stosowanie jedynie kryterium
            wolnorynkowego (w oparciu o założenia np. Miltona Friedmana)prowadzi do
            stwierdzenia iż, lewicą są wszyscy z wyjątkiem UPR (łącznie z republikanami w
            USA). Oj kiepsko coś z Twoją logiką (bądź naginasz ją do potrzeb politycznych
            wyborów)
            • des4 Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! 14.11.06, 13:21
              Gość portalu: raar napisał(a):

> Rozumiem, że jesteś socjalistą (stąd te dramatyczne próby odseparowania
              > socjalizmu od komunizmu, rozpocznij od odpowiedzi na pytanie - w PRL byliśmy
              w
              > komuniźmie czy socjaliźmie?- życzę powodzenia!), nie rozumiem dlaczego
              > próbujesz zaliczyc PiS do tego nurtu.Owszem partia ta w części gospodarczej
              > swojego programu mocno "socjalizuje" (lecz nie bardziej niż SLD !), lecz
              trzeba
              >
              > brac poprawkę na polską świadomośc ekonomiczną. Stosowanie jedynie kryterium
              > wolnorynkowego (w oparciu o założenia np. Miltona Friedmana)prowadzi do
              > stwierdzenia iż, lewicą są wszyscy z wyjątkiem UPR (łącznie z republikanami w
              > USA). Oj kiepsko coś z Twoją logiką (bądź naginasz ją do potrzeb politycznych
              > wyborów)

Proszę o konkrety, nie bełkot. Co "komunistycznego" jest w programie Ferenca...?
              • Gość: autor Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:22
                i jaki to ma związek z Ferencem?
                • Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:32
                  Taki sam jak Twój poprzedni post.
                  • Gość: autor Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:39
                    dobrze, odpowiedz więc na pytanie Des4
                    • Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:41
                      Pięc postów wyżej!
                      • des4 Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! 14.11.06, 13:44

> Pięc postów wyżej!

Prosiłem o konkrety odnoszące się do Ferenca, nie o programy partii.

Nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie...?
                        • Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:48
                          Pisz prośby nie do mnie a do Twojego idola Ferenca . On "konkretami" Cię
                          zasypie. To ,że masz problemy z czytaniem odpowiedzi(i odliczaniem do pięciu)
                          to nie mój problem.
                          • des4 Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! 14.11.06, 13:53

> Pisz prośby nie do mnie a do Twojego idola Ferenca . On "konkretami" Cię
                            > zasypie. To ,że masz problemy z czytaniem odpowiedzi(i odliczaniem do pięciu)
                            > to nie mój problem.

Wiem jaki jest program Ferenca i co zrobił przez minione 4 lata. Nie mogę
                            doszukać się tam komunizmu. Chciałem abyś mnie oświecił w tym względzie. Jak
                            widzę poza bełkotem i sloganami nie możesz odpowiedzieć na prościutkie
                            pytania...
                          • Gość: NN Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.11.06, 18:59
                            nie karmic trolla.raar to jakis bezmozgowiec, brac go na ruszt bedzie jednego
                            oszoloma mniej na forum:)jazzzzzzzzzda!!!
                      • Gość: heeh Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:45
                        ciekawe czy ferenc bedzie teraz spłacał zadłuzenie czy deficyt wzrosnie jeszcze
                        bardziej. jeśli bedzie spłacał to miasto nie będzie się wcale rozwijało. jeśli
                        dalej bedzie zadłużał to tym gorzej dla naszego budżetu. I tak źle i tak nie
                        dobrze. A najgorsze, że do rady weszli pod płaszczykiem tego pzpr-owca zwykli
                        komuniści, którzy byli w poprzedniej kadencji z nadania SLD, takie Fjołki,
                        Kamińskie, Grenie etc. Wstyd i hańba!
                        • des4 Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! 14.11.06, 13:48
                          W czym się przejawia ich komunizm? Konkrety proszę...?
                          • Gość: raar Re: pytanie do des4 IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:53
                            W czym przejawia się komunizm w haśle 'aby Polska rosła w siłę a ludziom żyło
                            się lepiej" ? A może to nie było za komunizmu ? Najwyższy czas ruszyc łepetyną !
                            • des4 Re: pytanie do des4 14.11.06, 13:57

> W czym przejawia się komunizm w haśle 'aby Polska rosła w siłę a ludziom żyło
                              > się lepiej" ? A może to nie było za komunizmu ? Najwyższy czas ruszyc
                              łepetyną
                              > !

Nie odbijaj piłeczki. Proszę cię o konkretne przykłady komuchowatości Ferenca
                              jako prezydenta, prze prawię godzinę tej dyskusji nie potrafisz odpowiedzieć na
                              trywialne pytanie...?
                              • Gość: raar Re: pytanie do des4 IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 14:01
                                W świetle Twojej odpowiedzi oraz ponawiania absurdalnych (trywialnych dla
                                ferencopodobnych)pytań/pseudołamigłówek mogę tylko stwierdzic, iż nie rozumiem
                                jak pracuje Twój mózg.
                                • des4 Re: pytanie do des4 14.11.06, 14:04
                                  Proszę cię tylko o odpowiedź na moje pytanie. Kilka konkretnych argumentów.
                                  Reagujesz agresją...
                                  • Gość: raar Re: pytanie do des4 IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 14:53
                                    Dziwne , że nie razi Cię agresja 90% forumowiczów piejących nad zwycięstwem
                                    Ferenca. Masz widocznie selektywną wraźliwośc.
                            • Gość: Prześmiewca Re: pytanie do des4 IP: *.centertel.pl 14.11.06, 19:22
                              Raar gdzie ty widziałeś w Polsce komunizm ? O państwie gdzie istniały nawet w
                              najmniejszej skali prywatne środki produkcji a ziemia należała do ludzi nie
                              można powiedzieć ze było komunistyczne.Musisz przerwać ten spór bo brniesz w ślepy
                              zaułek.Nazwy komunizm,postkomunizm używa się w Polsce w odniesieniu do państwa
                              totalitarnego gdzie władza była zcentralizowana nawet Ci co używają tych słów
                              sami w to nie wierzą.Jeśli ktoś w PRL mówił publicznie że jest komunistą to tracił
                              wiarygodność nie pamiętam takiego człowieka.
                              • Gość: raar Re: pytanie do des4 IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 21:10
                                W ślepym zaułku sam jesteś opowiadąc bajki, iż komunizm to nazwa używana
                                jedynie dla podkreślenia państwa totalitarnego czy zcentralizowanego. Idąc tym
                                tropem Chile Pinocheta to kraj postkomunistyczny. To, że w PRL nie było
                                komunizmu (a jedynie jego niedoskonała forma socjalizm)to historie sprzedawane
                                przez apratczyków z PZPR.Aż dziw bierze, że ktoś to na poważnie powtarza. W
                                ZSRR (środki produkcji i ziemia należały do państwa)
                                istniał ten sam "raj" który polscy komuniści tak zawzięcie gloryfikowali. Ty
                                ich nie widziałeś ? To przyjrzyj się na plakaty wyborcze np. T. Ferenca.Nie
                                pamiętasz człowieka który mówił publicznie , że jest komunistą ? Pocieszę cię,
                                w Rzeszowie ok.76% nie pamięta.
                        • cool_kid Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! 14.11.06, 13:48
                          Rzeszów jest zadlużony na niecałe 30% a Kraków na 60% i to się Krakowowi zwraca
                          w inwestycjach.
                          • Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 14:55
                            Wam się nie zwróci. Taki już urok "wspaniałego' wyboru.
                        • Gość: NN Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.11.06, 01:31
                          glosowalem na fijolka, i ze 40 osob znajomych tez.i co w takim ukladzie?jestem
                          komuchem zydem a moze masonem??:PP
                          • Gość: raar Re: NN - lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 16.11.06, 09:12
                            Komunizujesz tak samo jak 40 Twoich znajomych. Tylko tyle i aż tyle.
        • Gość: MC Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.11.06, 18:55
          Jestes zbyt tepy umyslowo zeby zrozumiec...wspolczuje ci...
    • cool_kid Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 14:04
      Gdyby ktoś nie wiedział - imienne nazwanie prezydenta Rzeszowa gangsterem jest
      przestępstwem zwanym zniesławieniem.
      • Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 15:10
        A kogo to w ogóle ????
        • Gość: revenant Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 82.177.97.* 14.11.06, 18:37
          Wiesz raar palisz debila większego niż ramski napewno go znasz sądząć po
          poziomie twioch wypowiedzi jest twoim idolem intelektualnym piepszysz piepszysz
          i nadal nic z tego nie wynika zapodaj jakieś konkrety a nie udajesz filozofa co
          rura mięknie jak trafiasz na pytającego o konkrety kim ty wogóle jesteś mam
          wrażenie że miemasz pojęcia oczykolwiek ani kwalifikacji na ciecia w centrali
          rybnej gnoju za obraze prezydenta powinieneś ponieść odpowiedzialność jesteś
          gnojkiem zupełnie nic nieznaczącym ROZUMIESZ TO CYMBALE WAS JUŻ NIEMA POPROSTU
          NIEMAAAAAAA DOBRANOC NA ZAWSZE MAM NADZIEJE I CO ZROBISZ NAPISZESZ SKARGE DO
          KONONOWICZA przecież czytając ciebie można wyść z siebie ze śmiech żalu i
          wspóczucia...
          • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 19:08
            @Revenant, daj spokój! @raar, to kolejny płatny najmimorda PiSuaru, którego i
            tak nikt nie przekona, że "czarne jest czarne, a białe - białe", jak bełkotał
            pewien kacyk partyjny. Wyje z bólu, bo pewnie premii za szczekanie na forum nie
            dostał - jego idol, pan "H", pomimo poparcia TV-Moher - padł jak kawka. Ludzie
            w Rzeszowie zaczęli "poznawać po owocach", nie po bandyckiej retoryce.
            • Gość: raar Re:kmd_rohan! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 19:45
              W ilu miastach w Polsce wybrano mądrali z pod znaku sierpa i młota?
              W 1% ? To siedź czerwony klakierze na d...e zamiast opowiadac przypowieści o
              owocach !
              • kmd_rohan Re:kmd_rohan! 15.11.06, 10:24
                Nie używaj PieSku wyrazów, których znaczenie jest Ci obce. A terez raarsiad!
                • Gość: raar Re:kmd_rohan! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 10:41
                  Długo musiałeś "myślec' żeby takiego knota nagryzmolic ?
                  • kmd_rohan Re:kmd_rohan! 15.11.06, 10:45
                    Poszczekaj jeszcze. Masz płatne od posta? Pomogę Ci :)
              • cool_kid Re:kmd_rohan! 15.11.06, 13:08
                Rzeszów, Olsztyn, Kielce, Toruń, Gorzów, Bielsko-Biała - akurat dziwnym trafem
                wszystkich wybrano na drugą kadencję a rozwój tych miast od 4 lat widać gołym
                okiem.
                • Gość: raar Re:cool_kid -kmd_rohan! IP: *.lanet.net.pl 16.11.06, 09:45
                  Dobra , wymień jakieś miasto z pierwszej ligi .
                  W-wa,Łódź, Kraków, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Katowice...
                  Kto zafundował sobie czerwonego w I turze !
            • cool_kid Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 13:07
              Szkoda że na YouTube nie ma występu pana Hadego w TV Trwam - zapewniam że jest
              niewiele słabszy niż spot w którym Kononowicz wygłasza słynne postulaty :)
          • Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 19:35
            Jesteśmy pacanie, mamy nawet przewagę w większości Polski (myślę o tych którzy
            popierają szeroko rozumianą prawicę). Piewcy SLD i "sukcesów "Ferenca - Polska
            się z was śmieje w kułak ! Zmiast kpic z Kononowicza, półanalfabeto, bierz się
            za naukę j.polskiego.Twoje nadzieje poszły w las wraz z kolesiami od Millera.
            Kim jestem i co znaczę to moja sprawa, daję sobie radę bez ciebie i twojego
            prezydenta.
            • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 10:45

> Kim jestem i co znaczę to moja sprawa, daję sobie radę bez ciebie i twojego
              > prezydenta.

Kim jesteś, to widać doskonale po Twoich wypowiedziach. Małym, zakompleksionym,
              być może płatnym obszczymurkiem. Takim pieskiem, który sam nic nie znaczy, ale
              straszy w czyimś imieniu, a przez to sam pompuje sobie ego, szczekając spod
              internetowej czapki-niewidki, jaką pozornie jest internet. Jesteś tak żałosny i
              tak tchórzliwy, że boisz się nawet zalogować na to forum. Nie było Cię na tym
              forum wcześniej i niedługo zapewne znowu Cie nie będzie, ale na razie zbierasz
              punkty u swoich mocodawców. A może nie tylko punkty ale i złotóweczki. Swoim
              ograniczonym umysłem nie jesteś w stanie pojąć, że ludzie mogą mieć dość tych
              ciągłych wojen, szukania wrogów, przenoszenia polityki z Warszawy do swojego
              miasta. Że mogli mieć dosyć tych radnych, co chodzili na pierogi w czasie
              sesji, byle tylko wykonać polecenia z wierchuszki PiSuaru i opóźnić rozwój
              miasta. Radzę Ci @raar - zamilcz. Swoimi wypowiedziami tylko utwierdzasz wielu
              przeciwników PiSu w ich wyborze.
              • Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 12:56
                Projekcję tego czym się zajmujesz wyłożyłeś dosyc szczegółowo. Przypisywanie mi
                zajęc tworzonych w twojej chorej wyobraźni, jakieś pochukiwania nie zmienią
                poglądu na fakt, iż poza komunizowaniem nic nie potrafisz.
                Przedstawiłbyś się chociaż z imienia i nazwiska zanim zaczniesz zarzucac komuś
                anonimowośc czy tchórzostwo.
                Rozumiem, iż umierasz z ciekawości, lecz prostackie prowokacje stosuj w
                piaskownicy ,w której się bawisz.
                • Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 15.11.06, 13:15
                  Raar w wielu sprawach mam podobne poglądy jak Ty i podoba mi się z jaką pasją
                  bronisz swoich poglądów. Tak trzymaj. Niech wiedzą ferencowcy, że to forum nie
                  jest tylko zarezerwowane dla nich.
                  W czasie kampani wyborczej prezentowałem swoje myśli pod wiele mówiącym nickiem
                  antyferenc, za co nie raz byłem besztany, wyzywany i szykanowany. Ale cóż takie
                  formy działalności ma młodzieżówka sld.
                • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 13:16
                  Nie umieram z ciekawości chłopczyku. Nie pochlebiaj sobie :)
                  Co potrafię, a czego nie potrafię, mógłbyś się dowiedzieć ode mnie, ale Ty nie
                  masz na to najmniejszej ochoty. Jedyne co potrafisz, to szczekać na każdego,
                  kto ma inne zdanie niż Twoi panowie.
                  Piszesz, abym się przedstawił z imienia i nazwiska? Tobie? Zachowujesz się jak
                  gó..arz, który wlazł komuś do pokoju, nas... na dywan, a teraz krzyczy, że mu
                  śmierdzi. A fakty świadczą o Tobie jednoznacznie.
                  P.S. "pohukiwać" pisze się przez "samo h". Jeśli przepisałeś to z ulotki Twojej
                  partii - zwróć uwagę korekcie.
                  :)
                  Coś jeszcze, Jazgotku?
                  • Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 13:23
                    Niczego nie potrafisz poza ordynarnym komunizowaniem , wypierdku SLD- owski!
                    Tak się wzburzyłeś na myśl o przedstawieniu się ? To po jaka cholerę wymyślasz
                    od tchórzy , czerwony baranie !
                    • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 13:27
                      Jeszcze @raaar, jeszcze! Ferenc! Ferenc, Ferenc! Daj głos jeszcze @raar!
                      :DDD Chcesz kiełbaski wyborczej, @raar?
                      Masz - w nagrodę 3 miliony mieszkań.
                      Smacznego.
                      :D
                      P.S.
                      To jak? Kiedy się zalogujesz?
                      • Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 13:36
                        Zaraz po twoim przedstawieniu się czerwona przybłędo.
                        Ty zdaje się operujesz kilometrami scieżek rowerowych , chłopku-roztropku !
                        • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 13:40
                          Móżdżek Ci się przegrzewa, Chłopczyku. Zaczynasz bredzić. Ale głos dajesz
                          ładnie.
                          Coś jeszcze, podporo polskie łże-prawicy?
                          • Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 13:54
                            Chcesz coś o bredzeniu ? Program Ferenca wkułeś chyba na pamięc ! To recytuj.
                            • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 14:01
                              O bredzenia mam ciebie, na każde gwizdnięcie :)
                              To jak, co jeszcze?
                              • Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 14:04
                                Gwizdaj ciemniaku, moze choc to potrafisz .
                                • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 14:09
                                  Potrafię. Co Ty potrafisz?
                                  • Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 14:44
                                    Bingo. Wreszcie mamy cos co towarzysz potrafi ! To gwiżdż !
                                    • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 14:49
                                      Ciekawe, czemu tytułujesz mnie "towarzyszem"? Czyżby jakaś mała przypadłość
                                      psychiczna, np. mania prześladowcza?
                                      A wracając do meritum Twojego posta, to przecież gwiżdżę od kilku godzin i za
                                      każdym razem reagujesz, przybiegając z wywieszonym językiem, domagając
                                      się "pieszczot".
                                      • Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 15:33
                                        Czemu tytuuję Cię towarzyszem? Przestań gwizdac i trochę pomyśl.
                                        • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 15:58
                                          W odróżnieniu od Ciebie, myślę. I całkiem nieźle z tego żyję. A moje
                                          przypuszczenia wyartykułowałem wcześniej. Nie zaprzeczasz?
                                          • Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 16:22
                                            Wiesz dobrze co mam do powiedzenia na temat "myslenia' owocujacego wyborem
                                            Ferenca (bezkrytycznie i z glorią). To "myśl" dalej ! Czy nieźle z tego żyjesz
                                            to sprawa względna .Znam takich , którzy zarabiają 3000 PLN i uważają , że to
                                            super.W istocie ważne jest to co sami uważamy !
                                            • kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 16:37
                                              Dalej nie jesteś w stanie pojąć, że można było TF wybrać "krytycznie i bez
                                              glorii". Szkoda mi Ciebie. Nienawiść do bliźnich zaćmiewa Ci umysł. A ile
                                              zarabiam - pozwól, że pozostanie to słodką tajmnicą moją i US :) Mnie i
                                              rodzinie - wystarcza, bez konieczności odmawiania sobie drobnych przyjemności.
                                              Aby ułatwić Ci polemikę, to nie - nie pracuję na etacie.
                                              • Gość: raar Re: kmd_rohan - wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 19:54
                                                Operujesz słowem nienawiśc jak dyrygent pałeczką. Masz chyba krótką pamięc i
                                                zapomniałeś co z kumplami wypisywaliście na tym forum.
                                                To,że nie pracujesz na etacie nie ułatwia mi polemiki a wręcz przeciwnie, nie
                                                mogę pojąc jak ktoś samodzielnie prowadzący mały czy większy biznes zajmuje się
                                                komunizowaniem ( w Twoim "języku" bezinteresownie popiera działacza
                                                społeczności lokalnej zatroskanego o dobro Rzeszowa ).
                                                • kmd_rohan Re: kmd_rohan - wygrał kandydat SLD! 16.11.06, 10:11

> Operujesz słowem nienawiśc jak dyrygent pałeczką. Masz chyba krótką pamięc i
                                                  > zapomniałeś co z kumplami wypisywaliście na tym forum.

Coś Ci się pomyliło. Nie mam na tym forum, jak Ty to określasz "kumpli".

> To,że nie pracujesz na etacie nie ułatwia mi polemiki a wręcz przeciwnie, nie
                                                  > mogę pojąc jak ktoś samodzielnie prowadzący mały czy większy biznes zajmuje
                                                  > się komunizowaniem ( w Twoim "języku" bezinteresownie popiera działacza
                                                  > społeczności lokalnej zatroskanego o dobro Rzeszowa ).