Gość: wafel IP: 195.117.241.* 13.11.06, 15:35 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/geoPowiat.html?id=186301 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuck_norris Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 15:42 I co w związku z tym?? Bo ja się cieszę :P __ dobry Prezydent + rozsądna Rada = rozwój Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 13.11.06, 15:45 W zasadzie nic. Tylko dlaczego wstyd było się przyznać do tego w czasie kampanii?! Zakłamanie tej formacji jest zastraszające. Odpowiedz Link Zgłoś
chuck_norris Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 15:51 Ale on się nie odcinał. Wszędzie na obwieszczeniach było "członek SLD". __ dobry Prezydent + rozsądna Rada = rozwój Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 13.11.06, 15:54 Pusty śmiech mnie ogarnia :D Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 16:01 Gość portalu: wafel napisał(a): > Pusty śmiech mnie ogarnia :D Jaki człowiek, taki śmiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 13.11.06, 16:04 Zwarte szeregi sld znowu ruszają do boju. Dajcie już spokój wasz prymitywny przywódca utrzymał władzę. Oszczędzajcie siły na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 16:13 Napisz coś jeszcze! Tak stylowo się pienisz :) Tak dla informacji. Nie należę do żadnej partii. Zagłosowałem na człowieka, który coś zrobił dla miasta i dla mnie - mieszkańca tego miasta. A Ty może zajmij się miastem, z którego piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasciturus Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.rzeszow.mm.pl 13.11.06, 16:58 w rzeszówku nie ma już sld. ze wstydu schowało sie pod komitetem. żałosna partyjka z paromama cieciami Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 17:33 Boli, nie? Powyj jeszcze trochę. Tak ładnie echo niesie... ;) Tak a`propos, to czemu "premier Obiecankiewicz" nie podPiSał się na swoich ulotkach w Warszawie? Też się czegoś wstydził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:55 Ale was boli jak ktoś napisze prawdę! Nie miejcie złudzeń nie zakrzyczycie myślących ludzi na tym forum. rohany, jety i inne gwiazdy. Swoją drogą konspiracja u was pełna. Dziecinada :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 20:58 i bardzo dobrze - lewica, mimo, że chwilowo słaba, nadal rządzi w Rzeszowie prawica, mimo chwilowej siły - nadal się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.centertel.pl 13.11.06, 21:25 Dobrze się przygotowałeś w wierszykach ale zapomniałes dodać niech żyje,niech żyje,niech żyje zapytaj taty. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 13.11.06, 23:03 to za PRL Rzeszów stał mistem wojewodzkim i to miasto dużo zawdziecza Polsce ludowej czy ci sie to podoba czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 11:40 Wył to ty będziesz jak utrwali się przekonanie, że Rzeszów to miasto czerwonego ! Będziesz się modlił o zwycięstwo SLD bo przy każdym innym układzie rządzącym zepchną was na bocznicę. Wtedy . niech zgadnę, tow. Ferenc rozpocznie lament pt. "przeszkadzają mi w zrobieniu z Rzeszowa raju". Tyle. iż ogłupiac to on może nieokrzesanych buraków ( o przepraszam, mieszkańców metropolii z ferencowego nadania), na resztę Podkarpacia (nie mówiąc już o Polsce) jest stanowczo za krótki. Odpowiedz Link Zgłoś
n00b31 Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 11:46 czerwony jak kmd_rohan ja nie jestem, ale do tej pory podkarpacie jest widziane jako ostoja PiSu i jakoś nam to przez ostatni rok nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 12:41 Ciężko, żeby PiS stawiał na miasto z komunistą na czele. Co do województwa, to myślę , że bez autorytetu Krzaklewskiego (tfu przez lewe ramię )mogłoby w ogóle nie powstac. Kwaśniewski walczył o Kielce czy Bydgoszcz (wtedy bastiony lewicy) w sprawie Podkarpacia nie kiwnąłby palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.ckzeto.com.pl 16.11.06, 09:44 ludzie dajcie sobie juz spokoj z tymi komunistami!!! bylo minelo !!!! wazne ze Ferenc cos zrobil dla naszego miasta i to widac!!! jak rzadzil jego poprzednik to kompletnie nic sie nie dzialo a nie wierze ze nie bylo pieniedzy. niech rzadzi tak jak do tej pory a miasto bedzie sie dalej dobrze rozwijalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molt cóż za pocieszne oburzenie IP: *.tzmo.com.pl 14.11.06, 12:18 Hehehehhh, jakiś moher ze wsi warszawa się oburzył bo okazało się, że rzeszowiacy myślą i nie dali się ogłupić tępym populistycznym nie mającymi nic wspólnego z rzeczywistością hasłom pisuarów? Zawijaj do swojego wielkiego moherowego miasta buraczany dewociarzu jak tutaj ci się nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: cóż za pocieszne oburzenie IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 12:34 Poczekasz trochę zanim będę się pytał zakutego , czerwonego łba o zawijanie. Z czym sieroto po Stalinie chcesz startowac do W-wy . Z Ferencem??? Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 13:27 Wiec rzeszowianie to buraki a moherowa ciemnota z podkarpacia to mądrzy ludzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: kmd_rohan -W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 14:29 Zieeeew... Ty, raar, Ty jesteś naprawdę taki głupi, czy ktoś Ci za to płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:01 Wstyd i hańba,Rzeszów zawsze był czerwony ,jakby się kto pytał to zawsze powiem że jestem z Przemyśla .a nie z zapyziałego komunistycznego rzeszówka.Czerwony komuch kierownik miastatak się przefarbował,że nawet do komunii poszedł,żeby klechom pokazać ,że on teraz katolik.Wczoraj z Millerem dziś z kościołem ,a jutro z diabłem .Kierownikowi wolno co nie?No to ciemnoto bijcie pokłony i do roboty do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!!! IP: 195.136.36.* 14.11.06, 12:49 Osobiscie wali mnie to skad jest-moze byc z sld moze byc komuchem zydem masonem dyklista pomaranczowym zielonym albo milosnikiem szampana i serkow plesniowych!!!robi dobrze dla mnie i mieszkancow Rzeszowa to go wybieraja.rozumiesz to do **** wafla???czy to za duzo jak na twoj leb??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 12:56 Twoje posty na łamach tego forum stawiają cię w pierwszym szeregu czerwonych przygłupów w tym mieście.Możesz bajdurzyc , że chodzi ci o proste chodniki, wygodę cyklistów czy czyste powietrze w szalecie Urzędu Miasta. Żaden parawan nie osłoni twojego prymitywnego komunizowania, czego dobitnym wyrazem jest propaganda sucesu niejakiego Ferenca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:03 raar - a Ty jesteś tak zaślepiony nienawiścią do tych "komuchów", że nie radzisz sobie z logiką. Komuniści to byli za breżniewa a scojalizm i komunizm to zupełnie różne pojęcia. Np PIS jest socjalistyczną partią - dużo bardziej niż SLD... poczytaj, posłuchaj.. zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: pytanie do raar 14.11.06, 13:13 Proszę o konkrety. Co "komunistycznego" jest w programie Ferenca? Co nie podoba ci się w jego programie? Co byś zmienił w stosunku do jego programu...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: pytanie do raar IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:30 Jeżeli będę startował to powiem Ci coś o programie(uchylę rąbka tajemnicy:nigdy nie wyważac otwartych drzwi tylko kopiowac to co innym się udało).Pytanie co komunistycznego jest w "programie" Ferenca jest tak absurdalne jak pytanie co zbrodniczego było w programie np. KPZR (teoretycznie ta sama odpowiedź - nic). Na początek pierwsze przykazanie każdego konserwatysty: gdy czerwony mówi "tak" Ty mów "nie", a jak będziesz wiedział dlaczego to cała przyjemnośc po Twojej stronie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: pytanie do raar IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.11.06, 18:56 Proponuje Ci zebys sie wybral do dokktora Malika.Jeszcze chyba leczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:18 Rozumiem, że jesteś socjalistą (stąd te dramatyczne próby odseparowania socjalizmu od komunizmu, rozpocznij od odpowiedzi na pytanie - w PRL byliśmy w komuniźmie czy socjaliźmie?- życzę powodzenia!), nie rozumiem dlaczego próbujesz zaliczyc PiS do tego nurtu.Owszem partia ta w części gospodarczej swojego programu mocno "socjalizuje" (lecz nie bardziej niż SLD !), lecz trzeba brac poprawkę na polską świadomośc ekonomiczną. Stosowanie jedynie kryterium wolnorynkowego (w oparciu o założenia np. Miltona Friedmana)prowadzi do stwierdzenia iż, lewicą są wszyscy z wyjątkiem UPR (łącznie z republikanami w USA). Oj kiepsko coś z Twoją logiką (bądź naginasz ją do potrzeb politycznych wyborów) Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! 14.11.06, 13:21 Gość portalu: raar napisał(a): > Rozumiem, że jesteś socjalistą (stąd te dramatyczne próby odseparowania > socjalizmu od komunizmu, rozpocznij od odpowiedzi na pytanie - w PRL byliśmy w > komuniźmie czy socjaliźmie?- życzę powodzenia!), nie rozumiem dlaczego > próbujesz zaliczyc PiS do tego nurtu.Owszem partia ta w części gospodarczej > swojego programu mocno "socjalizuje" (lecz nie bardziej niż SLD !), lecz trzeba > > brac poprawkę na polską świadomośc ekonomiczną. Stosowanie jedynie kryterium > wolnorynkowego (w oparciu o założenia np. Miltona Friedmana)prowadzi do > stwierdzenia iż, lewicą są wszyscy z wyjątkiem UPR (łącznie z republikanami w > USA). Oj kiepsko coś z Twoją logiką (bądź naginasz ją do potrzeb politycznych > wyborów) Proszę o konkrety, nie bełkot. Co "komunistycznego" jest w programie Ferenca...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:22 i jaki to ma związek z Ferencem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:32 Taki sam jak Twój poprzedni post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:39 dobrze, odpowiedz więc na pytanie Des4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:41 Pięc postów wyżej! Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! 14.11.06, 13:44 Gość portalu: raar napisał(a): > Pięc postów wyżej! Prosiłem o konkrety odnoszące się do Ferenca, nie o programy partii. Nie potrafisz odpowiedzieć na pytanie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:48 Pisz prośby nie do mnie a do Twojego idola Ferenca . On "konkretami" Cię zasypie. To ,że masz problemy z czytaniem odpowiedzi(i odliczaniem do pięciu) to nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! 14.11.06, 13:53 Gość portalu: raar napisał(a): > Pisz prośby nie do mnie a do Twojego idola Ferenca . On "konkretami" Cię > zasypie. To ,że masz problemy z czytaniem odpowiedzi(i odliczaniem do pięciu) > to nie mój problem. Wiem jaki jest program Ferenca i co zrobił przez minione 4 lata. Nie mogę doszukać się tam komunizmu. Chciałem abyś mnie oświecił w tym względzie. Jak widzę poza bełkotem i sloganami nie możesz odpowiedzieć na prościutkie pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.11.06, 18:59 nie karmic trolla.raar to jakis bezmozgowiec, brac go na ruszt bedzie jednego oszoloma mniej na forum:)jazzzzzzzzzda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heeh Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:45 ciekawe czy ferenc bedzie teraz spłacał zadłuzenie czy deficyt wzrosnie jeszcze bardziej. jeśli bedzie spłacał to miasto nie będzie się wcale rozwijało. jeśli dalej bedzie zadłużał to tym gorzej dla naszego budżetu. I tak źle i tak nie dobrze. A najgorsze, że do rady weszli pod płaszczykiem tego pzpr-owca zwykli komuniści, którzy byli w poprzedniej kadencji z nadania SLD, takie Fjołki, Kamińskie, Grenie etc. Wstyd i hańba! Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! 14.11.06, 13:48 W czym się przejawia ich komunizm? Konkrety proszę...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: pytanie do des4 IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 13:53 W czym przejawia się komunizm w haśle 'aby Polska rosła w siłę a ludziom żyło się lepiej" ? A może to nie było za komunizmu ? Najwyższy czas ruszyc łepetyną ! Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: pytanie do des4 14.11.06, 13:57 Gość portalu: raar napisał(a): > W czym przejawia się komunizm w haśle 'aby Polska rosła w siłę a ludziom żyło > się lepiej" ? A może to nie było za komunizmu ? Najwyższy czas ruszyc łepetyną > ! Nie odbijaj piłeczki. Proszę cię o konkretne przykłady komuchowatości Ferenca jako prezydenta, prze prawię godzinę tej dyskusji nie potrafisz odpowiedzieć na trywialne pytanie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: pytanie do des4 IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 14:01 W świetle Twojej odpowiedzi oraz ponawiania absurdalnych (trywialnych dla ferencopodobnych)pytań/pseudołamigłówek mogę tylko stwierdzic, iż nie rozumiem jak pracuje Twój mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: pytanie do des4 14.11.06, 14:04 Proszę cię tylko o odpowiedź na moje pytanie. Kilka konkretnych argumentów. Reagujesz agresją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: pytanie do des4 IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 14:53 Dziwne , że nie razi Cię agresja 90% forumowiczów piejących nad zwycięstwem Ferenca. Masz widocznie selektywną wraźliwośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: pytanie do des4 IP: *.centertel.pl 14.11.06, 19:22 Raar gdzie ty widziałeś w Polsce komunizm ? O państwie gdzie istniały nawet w najmniejszej skali prywatne środki produkcji a ziemia należała do ludzi nie można powiedzieć ze było komunistyczne.Musisz przerwać ten spór bo brniesz w ślepy zaułek.Nazwy komunizm,postkomunizm używa się w Polsce w odniesieniu do państwa totalitarnego gdzie władza była zcentralizowana nawet Ci co używają tych słów sami w to nie wierzą.Jeśli ktoś w PRL mówił publicznie że jest komunistą to tracił wiarygodność nie pamiętam takiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: pytanie do des4 IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 21:10 W ślepym zaułku sam jesteś opowiadąc bajki, iż komunizm to nazwa używana jedynie dla podkreślenia państwa totalitarnego czy zcentralizowanego. Idąc tym tropem Chile Pinocheta to kraj postkomunistyczny. To, że w PRL nie było komunizmu (a jedynie jego niedoskonała forma socjalizm)to historie sprzedawane przez apratczyków z PZPR.Aż dziw bierze, że ktoś to na poważnie powtarza. W ZSRR (środki produkcji i ziemia należały do państwa) istniał ten sam "raj" który polscy komuniści tak zawzięcie gloryfikowali. Ty ich nie widziałeś ? To przyjrzyj się na plakaty wyborcze np. T. Ferenca.Nie pamiętasz człowieka który mówił publicznie , że jest komunistą ? Pocieszę cię, w Rzeszowie ok.76% nie pamięta. Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! 14.11.06, 13:48 Rzeszów jest zadlużony na niecałe 30% a Kraków na 60% i to się Krakowowi zwraca w inwestycjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 14:55 Wam się nie zwróci. Taki już urok "wspaniałego' wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.11.06, 01:31 glosowalem na fijolka, i ze 40 osob znajomych tez.i co w takim ukladzie?jestem komuchem zydem a moze masonem??:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: NN - lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.lanet.net.pl 16.11.06, 09:12 Komunizujesz tak samo jak 40 Twoich znajomych. Tylko tyle i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: zakute lby nie umiejace myslec posluchajcie!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 14.11.06, 18:55 Jestes zbyt tepy umyslowo zeby zrozumiec...wspolczuje ci... Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 14:04 Gdyby ktoś nie wiedział - imienne nazwanie prezydenta Rzeszowa gangsterem jest przestępstwem zwanym zniesławieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 15:10 A kogo to w ogóle ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 82.177.97.* 14.11.06, 18:37 Wiesz raar palisz debila większego niż ramski napewno go znasz sądząć po poziomie twioch wypowiedzi jest twoim idolem intelektualnym piepszysz piepszysz i nadal nic z tego nie wynika zapodaj jakieś konkrety a nie udajesz filozofa co rura mięknie jak trafiasz na pytającego o konkrety kim ty wogóle jesteś mam wrażenie że miemasz pojęcia oczykolwiek ani kwalifikacji na ciecia w centrali rybnej gnoju za obraze prezydenta powinieneś ponieść odpowiedzialność jesteś gnojkiem zupełnie nic nieznaczącym ROZUMIESZ TO CYMBALE WAS JUŻ NIEMA POPROSTU NIEMAAAAAAA DOBRANOC NA ZAWSZE MAM NADZIEJE I CO ZROBISZ NAPISZESZ SKARGE DO KONONOWICZA przecież czytając ciebie można wyść z siebie ze śmiech żalu i wspóczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 19:08 @Revenant, daj spokój! @raar, to kolejny płatny najmimorda PiSuaru, którego i tak nikt nie przekona, że "czarne jest czarne, a białe - białe", jak bełkotał pewien kacyk partyjny. Wyje z bólu, bo pewnie premii za szczekanie na forum nie dostał - jego idol, pan "H", pomimo poparcia TV-Moher - padł jak kawka. Ludzie w Rzeszowie zaczęli "poznawać po owocach", nie po bandyckiej retoryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re:kmd_rohan! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 19:45 W ilu miastach w Polsce wybrano mądrali z pod znaku sierpa i młota? W 1% ? To siedź czerwony klakierze na d...e zamiast opowiadac przypowieści o owocach ! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re:kmd_rohan! 15.11.06, 10:24 Nie używaj PieSku wyrazów, których znaczenie jest Ci obce. A terez raarsiad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re:kmd_rohan! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 10:41 Długo musiałeś "myślec' żeby takiego knota nagryzmolic ? Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re:kmd_rohan! 15.11.06, 10:45 Poszczekaj jeszcze. Masz płatne od posta? Pomogę Ci :) Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re:kmd_rohan! 15.11.06, 13:08 Rzeszów, Olsztyn, Kielce, Toruń, Gorzów, Bielsko-Biała - akurat dziwnym trafem wszystkich wybrano na drugą kadencję a rozwój tych miast od 4 lat widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re:cool_kid -kmd_rohan! IP: *.lanet.net.pl 16.11.06, 09:45 Dobra , wymień jakieś miasto z pierwszej ligi . W-wa,Łódź, Kraków, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Katowice... Kto zafundował sobie czerwonego w I turze ! Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 13:07 Szkoda że na YouTube nie ma występu pana Hadego w TV Trwam - zapewniam że jest niewiele słabszy niż spot w którym Kononowicz wygłasza słynne postulaty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 19:35 Jesteśmy pacanie, mamy nawet przewagę w większości Polski (myślę o tych którzy popierają szeroko rozumianą prawicę). Piewcy SLD i "sukcesów "Ferenca - Polska się z was śmieje w kułak ! Zmiast kpic z Kononowicza, półanalfabeto, bierz się za naukę j.polskiego.Twoje nadzieje poszły w las wraz z kolesiami od Millera. Kim jestem i co znaczę to moja sprawa, daję sobie radę bez ciebie i twojego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 10:45 Gość portalu: raar napisał(a): > Kim jestem i co znaczę to moja sprawa, daję sobie radę bez ciebie i twojego > prezydenta. Kim jesteś, to widać doskonale po Twoich wypowiedziach. Małym, zakompleksionym, być może płatnym obszczymurkiem. Takim pieskiem, który sam nic nie znaczy, ale straszy w czyimś imieniu, a przez to sam pompuje sobie ego, szczekając spod internetowej czapki-niewidki, jaką pozornie jest internet. Jesteś tak żałosny i tak tchórzliwy, że boisz się nawet zalogować na to forum. Nie było Cię na tym forum wcześniej i niedługo zapewne znowu Cie nie będzie, ale na razie zbierasz punkty u swoich mocodawców. A może nie tylko punkty ale i złotóweczki. Swoim ograniczonym umysłem nie jesteś w stanie pojąć, że ludzie mogą mieć dość tych ciągłych wojen, szukania wrogów, przenoszenia polityki z Warszawy do swojego miasta. Że mogli mieć dosyć tych radnych, co chodzili na pierogi w czasie sesji, byle tylko wykonać polecenia z wierchuszki PiSuaru i opóźnić rozwój miasta. Radzę Ci @raar - zamilcz. Swoimi wypowiedziami tylko utwierdzasz wielu przeciwników PiSu w ich wyborze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 12:56 Projekcję tego czym się zajmujesz wyłożyłeś dosyc szczegółowo. Przypisywanie mi zajęc tworzonych w twojej chorej wyobraźni, jakieś pochukiwania nie zmienią poglądu na fakt, iż poza komunizowaniem nic nie potrafisz. Przedstawiłbyś się chociaż z imienia i nazwiska zanim zaczniesz zarzucac komuś anonimowośc czy tchórzostwo. Rozumiem, iż umierasz z ciekawości, lecz prostackie prowokacje stosuj w piaskownicy ,w której się bawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 15.11.06, 13:15 Raar w wielu sprawach mam podobne poglądy jak Ty i podoba mi się z jaką pasją bronisz swoich poglądów. Tak trzymaj. Niech wiedzą ferencowcy, że to forum nie jest tylko zarezerwowane dla nich. W czasie kampani wyborczej prezentowałem swoje myśli pod wiele mówiącym nickiem antyferenc, za co nie raz byłem besztany, wyzywany i szykanowany. Ale cóż takie formy działalności ma młodzieżówka sld. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 13:16 Nie umieram z ciekawości chłopczyku. Nie pochlebiaj sobie :) Co potrafię, a czego nie potrafię, mógłbyś się dowiedzieć ode mnie, ale Ty nie masz na to najmniejszej ochoty. Jedyne co potrafisz, to szczekać na każdego, kto ma inne zdanie niż Twoi panowie. Piszesz, abym się przedstawił z imienia i nazwiska? Tobie? Zachowujesz się jak gó..arz, który wlazł komuś do pokoju, nas... na dywan, a teraz krzyczy, że mu śmierdzi. A fakty świadczą o Tobie jednoznacznie. P.S. "pohukiwać" pisze się przez "samo h". Jeśli przepisałeś to z ulotki Twojej partii - zwróć uwagę korekcie. :) Coś jeszcze, Jazgotku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 13:23 Niczego nie potrafisz poza ordynarnym komunizowaniem , wypierdku SLD- owski! Tak się wzburzyłeś na myśl o przedstawieniu się ? To po jaka cholerę wymyślasz od tchórzy , czerwony baranie ! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 13:27 Jeszcze @raaar, jeszcze! Ferenc! Ferenc, Ferenc! Daj głos jeszcze @raar! :DDD Chcesz kiełbaski wyborczej, @raar? Masz - w nagrodę 3 miliony mieszkań. Smacznego. :D P.S. To jak? Kiedy się zalogujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 13:36 Zaraz po twoim przedstawieniu się czerwona przybłędo. Ty zdaje się operujesz kilometrami scieżek rowerowych , chłopku-roztropku ! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 13:40 Móżdżek Ci się przegrzewa, Chłopczyku. Zaczynasz bredzić. Ale głos dajesz ładnie. Coś jeszcze, podporo polskie łże-prawicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 13:54 Chcesz coś o bredzeniu ? Program Ferenca wkułeś chyba na pamięc ! To recytuj. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 14:01 O bredzenia mam ciebie, na każde gwizdnięcie :) To jak, co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 14:04 Gwizdaj ciemniaku, moze choc to potrafisz . Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 14:09 Potrafię. Co Ty potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 14:44 Bingo. Wreszcie mamy cos co towarzysz potrafi ! To gwiżdż ! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 14:49 Ciekawe, czemu tytułujesz mnie "towarzyszem"? Czyżby jakaś mała przypadłość psychiczna, np. mania prześladowcza? A wracając do meritum Twojego posta, to przecież gwiżdżę od kilku godzin i za każdym razem reagujesz, przybiegając z wywieszonym językiem, domagając się "pieszczot". :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 15:33 Czemu tytuuję Cię towarzyszem? Przestań gwizdac i trochę pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 15:58 W odróżnieniu od Ciebie, myślę. I całkiem nieźle z tego żyję. A moje przypuszczenia wyartykułowałem wcześniej. Nie zaprzeczasz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 16:22 Wiesz dobrze co mam do powiedzenia na temat "myslenia' owocujacego wyborem Ferenca (bezkrytycznie i z glorią). To "myśl" dalej ! Czy nieźle z tego żyjesz to sprawa względna .Znam takich , którzy zarabiają 3000 PLN i uważają , że to super.W istocie ważne jest to co sami uważamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 15.11.06, 16:37 Dalej nie jesteś w stanie pojąć, że można było TF wybrać "krytycznie i bez glorii". Szkoda mi Ciebie. Nienawiść do bliźnich zaćmiewa Ci umysł. A ile zarabiam - pozwól, że pozostanie to słodką tajmnicą moją i US :) Mnie i rodzinie - wystarcza, bez konieczności odmawiania sobie drobnych przyjemności. Aby ułatwić Ci polemikę, to nie - nie pracuję na etacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: kmd_rohan - wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 19:54 Operujesz słowem nienawiśc jak dyrygent pałeczką. Masz chyba krótką pamięc i zapomniałeś co z kumplami wypisywaliście na tym forum. To,że nie pracujesz na etacie nie ułatwia mi polemiki a wręcz przeciwnie, nie mogę pojąc jak ktoś samodzielnie prowadzący mały czy większy biznes zajmuje się komunizowaniem ( w Twoim "języku" bezinteresownie popiera działacza społeczności lokalnej zatroskanego o dobro Rzeszowa ). Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: kmd_rohan - wygrał kandydat SLD! 16.11.06, 10:11 Gość portalu: raar napisał(a): > Operujesz słowem nienawiśc jak dyrygent pałeczką. Masz chyba krótką pamięc i > zapomniałeś co z kumplami wypisywaliście na tym forum. Coś Ci się pomyliło. Nie mam na tym forum, jak Ty to określasz "kumpli". > To,że nie pracujesz na etacie nie ułatwia mi polemiki a wręcz przeciwnie, nie > mogę pojąc jak ktoś samodzielnie prowadzący mały czy większy biznes zajmuje > się komunizowaniem ( w Twoim "języku" bezinteresownie popiera działacza > społeczności lokalnej zatroskanego o dobro Rzeszowa ). Nie możesz pojąć wielu rzeczy. Nie dziwi mnie to zresztą. Nie mieszkasz tutaj, nie znasz ludzi, nie widziałeś dotychczasowych osiągnięć Potworów i Spółki, a wszystkich, którzy mają zdanie inne od Twojego - wyzywasz od komunistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: kmd_rohan - wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 16.11.06, 11:07 1. od kiedy nazywanie kogoś komunistą , czerwonym czy komunizującym jest wyzywaniem ( aczkolwiek ze zrozumieniem przyjmuję obrażanie się, dobrze że zostało choc tyle poczucia przyzwoitości)? 2. nie wszystkich (jak byś chciał widziec) lecz piejących z zachwytu nad wyborem b. komunisty (dzisiaj postkomunisty Ferenca)oraz obrzucających błotem tych , którzy śmią kpic z tej propagandy sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Panowie, trochę więcej kultury 15.11.06, 11:48 Panu panie raar już coś pisałem na temat wyboru prezydenta. Dobrze się stało, że z tych 4 został prezydentem p. Tadeusz. Wyjaśniałem to już wcześniej. Źle się natomiast stało, że nie wybrano kompetentnej rady. Jest taka zasada konstytucyjnie zagwarantowana - tajne i powszechne. To jest prywatny wybór. Tak jak nie dyskutuje się o gustach tak i o tym nie powinno się. Jeżeli pan popiera szeroko rozumianą prawicę to wydaje mi się, że jest pan zwolennikiem UPR a nie PiSu. Ja też nie zgadzam się z wyborami parlamentarnymi czy nawet z obecnym prezydentem. Ale nie lansuje moich poglądów w taki sposób jak pan to robi. Prosiłbym o trochę przyzwoitości w pańskich postach, a jeżeli chce pan się pokłócić to jest możliwość zrobienia tego poza forum ( <a href="forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html" target="_blank"> Netykieta </a> ) Panie kmd.rohan, jeżeli pan reprezentuje Rzeszów (a jak domniemam robi to pan na tym forum) proszę o więcej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
kmd_rohan Re: Panowie, trochę więcej kultury 15.11.06, 12:08 Drogi Mateuszu. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Ze swojej strony, komentując pozwolę sobie przypomnieć ostatnią zwrotkę piosenki Mistrza Wojciecha Młynarskiego pt. "Po Krakowskim w noc majową": "...Już balladkę kończyć pora Jeszcze tylko skromny morał Jej przyczepię jak to psiego chwosta rzep By nie zgorszy pań prześlicznych Ujmę rzecz eufemistycznie Trudny dialog z kimś kto wciąż Ci sra na łeb…" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: Panowie, trochę więcej kultury IP: *.lanet.net.pl 15.11.06, 13:28 Odpisałem Panu również co myślę , w sposób który jak sądze nie obraża Pańskiej godności.Apele o przyzwoitośc powinien Pan rozpocząc gdzies na wysokości czwartego postu, gdy piewcy Ferenca dawali upust "miłości" do wszystkiego co nie czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.11.06, 01:33 raar dam ci dobra rade-zabierz swoje zabawki i spier.... stad jak najszybciej poki jestem dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: MC - W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 16.11.06, 09:56 Zostaw swoje rady dla kumpli w głupocie ! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: W Rzeszowie wygrała samorządność 14.11.06, 19:03 cieszmy się z mądrości zwolenników PiS-u którzy głosując na "swoją" partię równocześnie poparli Ferenca. Jest tym samym Podkarpacie na czele regionów zdroworozsądkowych. Po to wybraliśmy posłów żeby się z sobą żarli. Tu, na miejscu mamy do zrobienia konkretne prace. Wszyscy. Howk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrała samorządność IP: *.lanet.net.pl 14.11.06, 19:38 Z Ferencem na czele zdroworozsądkowych? To jakieś kpiny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arctuus Re: W Rzeszowie wygrała samorządność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:56 Podziwiam Cię @raar, ale mimo Twoich chęci chyba nie skruszysz tutejszego betoniku Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! 14.11.06, 19:07 akurat ramskiego w TVP e Rzeszów oglądałem Podał powód wygranej Ferenca. Mianowicie Ferenc zasadził kilka drzewek w parku papieskim. A po za tym zaklejano plakaty Ramskiego i nikt nie wiedział że trza na niego głosować. Potem rozdzwoniły się telefony. Dzwoniły kabarety. Wszystkie chcą zatrudnić Ramskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 15.11.06, 12:54 To nie był Ramski tylko A. Rylski, kandydat na prezydenta z LPR! I tak właśnie to wszystko działa. Ktoś coś powie, ktoś inny włoży to komuś innemu w usta i potem ... mamy wyniki wyborów jakie mamy! PS\ Ramski w tych wyborach został wyautowany zanim sie zaczęły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 16.11.06, 10:19 Dzisiaj w trójce Olejniczak znowy piał z zachwytu jak to Tadzio jego partyjny koleżka wygrał w Rzeszowie. Ciszej o tym bo wstyd na całą Polskę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raar Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.lanet.net.pl 16.11.06, 10:38 Głosowali jak głosowali. Do dziś mało kto z nich rozumie jaki to obciach ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomerskn Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: *.krak.tke.pl 16.11.06, 10:50 pewnie podajesz mi reke w kosciele na znak pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 16.11.06, 10:53 Niestety nie. Jestem starej daty i kiwaczka głową robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: W Rzeszowie wygrał kandydat SLD! IP: 195.117.241.* 16.11.06, 10:58 Poza tym co to ma do mojego wstydu?! Wśród ludzi których znam i się obracam to naprawdę jest obciach! Już nawet to że jest z sld mnie tak nie boli jak jego osoba jako całość. Jednak nie ma sensu do tego powracać, rozdrapywać ran ... :( Odpowiedz Link Zgłoś