Dodaj do ulubionych

Będą kubeczki z Kononowiczem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:46
serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3734155.html
Obserwuj wątek
    • styro Re: Będą kubeczki z Kononowiczem 14.11.06, 21:00
      Juz sa:

montownia.pl/kononowicz
      • Gość: wafel Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: 195.117.241.* 15.11.06, 14:38
        Dajcie spokoj temu niszczesliwemu czlowiekowi!
        Jakis skurw... wykorzystal niezrownowazonego faceta i pospulstwo ma ubaw.
        Zenada!
        • cool_kid Re: Będą kubeczki z Kononowiczem 15.11.06, 14:39
          A czemu zakładasz że jest nieszczęśliwy, może dobrze mu w swoim świecie.
          • Gość: wafel Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: 195.117.241.* 15.11.06, 14:43
            O tym nie pomyslalem, ale szkoda mi takich ludzi i tyle na ten temat!
            • cool_kid Re: Będą kubeczki z Kononowiczem 15.11.06, 15:15
              Ja uważam że teraz ktoś powinien załatwić mu pracę w jego zawodzie (kierowca)
              albo chociaż dać zarobić na tych kubkach, koszulkach itd. Jaki by nie był
              przynajmniej widać że jest uczciwy.
              • Gość: autor Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:06
                macie rację - przykre to wszystko. Kupa debili ma frajdę z jednego prostaczka.
                • Gość: jaa Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:17
                  mi tez jest szkoda tego czlowieka!!! moze i jest szczesliwy w swoim swiecie,( w
                  co watpie bo zyje w nedzy ze schorowana matka i bratem)ale dlaczego ktos ma
                  zarabiac na jego tragedii i nieszczesciu???? Wszystkim , ktorzy sie tak dobrze
                  bawia jego kosztem zycze zeby spotkalo ich cooos pooodobnego lub jeszcze
                  gorszego!!!!! bawcie sie dalej kretyni.........
                  • Gość: wafel Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: 195.117.241.* 16.11.06, 13:42
                    Ci skurw.... co wykorzystali tego biedaka nie mają za grosz honoru i
                    człowieczeństwa. Nie mam słów dla takiego postępowania :(
                    tok2szok.blox.pl/html
                    • styro Re: Będą kubeczki z Kononowiczem 16.11.06, 15:09
                      Nie przesadzajcie. Z jednej strony zal czlowieka - z drugiej zas "jak nie
                      potrafisz - nie pchaj sie na afisz". I nie widze powodu, dla ktorego pomyslowy
                      przedsiebiorca nie moze podchwycic koniunktury i sprzedac troche kubkow czy
                      koszulek - jak bedzie chcial to odpali Kononowiczowi dzialke - ale wcale nie
                      musi - nie zyjemy w komunie, zeby wszyscy mieli po rowno - wygrywa sprytniejszy
                      i z zylka do interesow.

A jako ciekawostka powiem Wam, ze strona www.kononowicz.pl w calosci powstaje
                      na Teneryfie - robi ja moja sasiadka.
                      • Gość: wafel Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: 195.117.241.* 17.11.06, 08:44
                        Styro wszystko byłoby ok, zyski, procenty, działki gdyby nie to że ten biedak
                        Kononowicz jest chorym człowiekiem, który nie wie w co został wplątany!
                        Są chyba jakieś granice?!
    • Gość: Y Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:12
      trackerstudio.bo.pl/ KONONOWICZ SONG....
    • Gość: MC Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.11.06, 17:03
      Facet powinien czerpac % z tych wszystkich aukcji ktorych jest glowna
      postacia.Swoja droga ten doktor i prawicowiec powinni isc do kibla za to ze
      manewruja takim biednym czlowiekiem.kpina!!!
      • Gość: politykier Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:02
        Pan Kononowicz gdyby wiedział powinien zaskarżyć do sądu ludzi którzy szargają
        jego nazwisko, jak i sprzedają te wszystkie gadżety z jego podobizną. Szkoda
        człowieka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka