Gość: klopsik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 10:46 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3734155.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
styro Re: Będą kubeczki z Kononowiczem 14.11.06, 21:00 Juz sa: montownia.pl/kononowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: 195.117.241.* 15.11.06, 14:38 Dajcie spokoj temu niszczesliwemu czlowiekowi! Jakis skurw... wykorzystal niezrownowazonego faceta i pospulstwo ma ubaw. Zenada! Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Będą kubeczki z Kononowiczem 15.11.06, 14:39 A czemu zakładasz że jest nieszczęśliwy, może dobrze mu w swoim świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: 195.117.241.* 15.11.06, 14:43 O tym nie pomyslalem, ale szkoda mi takich ludzi i tyle na ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Będą kubeczki z Kononowiczem 15.11.06, 15:15 Ja uważam że teraz ktoś powinien załatwić mu pracę w jego zawodzie (kierowca) albo chociaż dać zarobić na tych kubkach, koszulkach itd. Jaki by nie był przynajmniej widać że jest uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 16:06 macie rację - przykre to wszystko. Kupa debili ma frajdę z jednego prostaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:17 mi tez jest szkoda tego czlowieka!!! moze i jest szczesliwy w swoim swiecie,( w co watpie bo zyje w nedzy ze schorowana matka i bratem)ale dlaczego ktos ma zarabiac na jego tragedii i nieszczesciu???? Wszystkim , ktorzy sie tak dobrze bawia jego kosztem zycze zeby spotkalo ich cooos pooodobnego lub jeszcze gorszego!!!!! bawcie sie dalej kretyni......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: 195.117.241.* 16.11.06, 13:42 Ci skurw.... co wykorzystali tego biedaka nie mają za grosz honoru i człowieczeństwa. Nie mam słów dla takiego postępowania :( tok2szok.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
styro Re: Będą kubeczki z Kononowiczem 16.11.06, 15:09 Nie przesadzajcie. Z jednej strony zal czlowieka - z drugiej zas "jak nie potrafisz - nie pchaj sie na afisz". I nie widze powodu, dla ktorego pomyslowy przedsiebiorca nie moze podchwycic koniunktury i sprzedac troche kubkow czy koszulek - jak bedzie chcial to odpali Kononowiczowi dzialke - ale wcale nie musi - nie zyjemy w komunie, zeby wszyscy mieli po rowno - wygrywa sprytniejszy i z zylka do interesow. A jako ciekawostka powiem Wam, ze strona www.kononowicz.pl w calosci powstaje na Teneryfie - robi ja moja sasiadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wafel Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: 195.117.241.* 17.11.06, 08:44 Styro wszystko byłoby ok, zyski, procenty, działki gdyby nie to że ten biedak Kononowicz jest chorym człowiekiem, który nie wie w co został wplątany! Są chyba jakieś granice?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:12 trackerstudio.bo.pl/ KONONOWICZ SONG.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.11.06, 17:03 Facet powinien czerpac % z tych wszystkich aukcji ktorych jest glowna postacia.Swoja droga ten doktor i prawicowiec powinni isc do kibla za to ze manewruja takim biednym czlowiekiem.kpina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politykier Re: Będą kubeczki z Kononowiczem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:02 Pan Kononowicz gdyby wiedział powinien zaskarżyć do sądu ludzi którzy szargają jego nazwisko, jak i sprzedają te wszystkie gadżety z jego podobizną. Szkoda człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś