Dodaj do ulubionych

Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:06
jACEK PRZEZ TYLE LAT NIE ZROBIŁ NICZEGO DOBREGO DLA TYCZYNA BO ZAJMOWAŁ SIE
PLUCIEM PO SZCZEPAŃSKIM. ALE WEJDZCIE NA STRONĘ WWW.KSZCZEPAŃSKI.ZA.PL
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:10
      strona www.kszczepanski.za.pl -jest dobra .kaziu mówisz i masz głosy wszystkich
      rozsądnych
      • Gość: ole Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.ostnet.pl 18.11.06, 10:20
        W gminie Tyczyn "rozsądnych inaczej" jest aż 35%. Toteż nie dziwi, że głosowali
        na supermena "rozsądnego inaczej" ekstowarzysza Kazimierza i eksolidarnościowca
        Pana Kazka, eksdyrktora Kaziutka - Filutka...eks....
        • Gość: gość Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:49
          jeżeli Kaziu jest taki dobry to dlaczego wczoraj stchórzył i przyszedł na debatę
          z wyborcami spóźniony o dwie godziny. Pokazał gdzie ma wyborców.
          • Gość: reks Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:32
            Kaziu jest dobry a na spotkanie z głupotą wystarczyło przyjść wtedy kiedy
            przyszedł.Bo i po co inaczej?Cóż takiego by sie dowiedział czego nie wie?
            Co Kotula o nim myśli to już wie , a jak rządzić gminą to się od Kotuli nie
            dowie bo to jest ostatnia rzecz jaką Kotula wie.Nie ma o tym zielonego
            pojęcia .Podsumowując-Kotula dostał zasłużone baty i dostanie jeszcze większe!
            • Gość: loral Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:19
              W piątek byłem u strażaków w Tyczynie na debacie wyborczej kandydatów na
              burmistrzów.
              Jakież było moje zdziwienie, że burmistrz Szczepanski przyszedł dwie godziny
              spóźniony. A później zamiast odpowiedzieć rzeczowo na zadawane pytania albo
              odbierał telefon komórkowy albo gdzieś dzwonił. Jeszcze nie widziałem takiego
              lekceważącego stosunku do mieszkańców. jESTEM WPROST OBURZONY POTRAKTOWANIEM NAS
              PRZEZ SZCZEPAńSKIEGO i potraktowaniem strażaków jako gospodarzy .
              • Gość: re Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:33
                Spotkanie organizował Jacek Kotula i wcale nie miał zamiaru zapraszać
                burmistrza .Wszystko działo się pokątnie i było zorganizowane byle jak .Trzeba
                było słuchać madrości waszego Jacka a nie burmistrza.To Jacek miał być tam
                gwiazdą.Nie był? No cóż widocznie nie nadaje się do kierowania gminą jak na
                prostym spotkaniu gdzie byli jego zwolennicy dostaje po nosie.
                I nie oburzaj się tak bo ci żyłka pęknie.Tam gdzie jest Kotula tam jest zawsze
                awantura i kłótnia , bo on nic innego nie umie tylko konfliktować ludzi.
              • Gość: janusz Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.ostnet.pl 18.11.06, 20:35
                byłem i widziałem jak kotula przegrał, szkoda mi było mojego kolegi - myślę że
                to koniec
                • Gość: mel Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:01
                  Nie płacz Januszu.Otrzyj łzy.Może next time.
                  • Gość: bil Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.ostnet.pl 19.11.06, 09:58
                    Uroczy­stość prowadził burmistrz Tyczyna Kazimierz Szczepański. Nad
                    bezpieczeństwem uczestników czuwała policja z Tyczyna.
                    Należy powołać Straż Miejską, aby chroniła cielesną powłokę burmistrza!
                    • Gość: well Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 10:24
                      Jak ma takich przeciwników jak jacek to jest to zbędne,szkoda pieniędzy.
                      • Gość: redaktor Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.ostnet.pl 19.11.06, 14:57
                        W 2002 roku K. Szczepański zapewniał mieszkańców Budziwoja i Białej, że do
                        końca jego kadencji będą wały przeciwpowodziowe.Jak wyjaśnia Stanisław
                        Stachura, dyrektor Podkarpackiego Zarządu Melioracji i Urządzeń Wodnych,
                        obecnie trwa etap wnioskowania o ustalenie warunków zabudowy. Prace rozpoczną
                        się dopiero za dwa lata. Pieniądze na tę inwestycje w 75 procentach pochodzić
                        będą ze środków unijnych, pozostałe ze skarbu państwa.
                        Rozliczyć burmistrza z obietnic!
                        • Gość: mell Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:13
                          Jak się mieszkańcy Budziwoja i Białej nie przestaną w nieskończoność
                          odwoływać ,procesować i zmieniać plany to może to trwać i trwać.Każdy uważa,że
                          ma prawo się odwoływać bo jest demokracja. To co chcecie od
                          burmistrza.Wiecujcie dalej.
    • Gość: miki Re: Porażki Jacka z Budziwoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:08
      • Gość: miki Re: Porażki Jacka z Budziwoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:15
        I znowu niefart .Nawet w Budziwoju miał problem.Nie pomogła nawet muza z Tyczyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka