Gość: RE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:06 jACEK PRZEZ TYLE LAT NIE ZROBIŁ NICZEGO DOBREGO DLA TYCZYNA BO ZAJMOWAŁ SIE PLUCIEM PO SZCZEPAŃSKIM. ALE WEJDZCIE NA STRONĘ WWW.KSZCZEPAŃSKI.ZA.PL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: re Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:10 strona www.kszczepanski.za.pl -jest dobra .kaziu mówisz i masz głosy wszystkich rozsądnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.ostnet.pl 18.11.06, 10:20 W gminie Tyczyn "rozsądnych inaczej" jest aż 35%. Toteż nie dziwi, że głosowali na supermena "rozsądnego inaczej" ekstowarzysza Kazimierza i eksolidarnościowca Pana Kazka, eksdyrktora Kaziutka - Filutka...eks.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 10:49 jeżeli Kaziu jest taki dobry to dlaczego wczoraj stchórzył i przyszedł na debatę z wyborcami spóźniony o dwie godziny. Pokazał gdzie ma wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:32 Kaziu jest dobry a na spotkanie z głupotą wystarczyło przyjść wtedy kiedy przyszedł.Bo i po co inaczej?Cóż takiego by sie dowiedział czego nie wie? Co Kotula o nim myśli to już wie , a jak rządzić gminą to się od Kotuli nie dowie bo to jest ostatnia rzecz jaką Kotula wie.Nie ma o tym zielonego pojęcia .Podsumowując-Kotula dostał zasłużone baty i dostanie jeszcze większe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loral Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:19 W piątek byłem u strażaków w Tyczynie na debacie wyborczej kandydatów na burmistrzów. Jakież było moje zdziwienie, że burmistrz Szczepanski przyszedł dwie godziny spóźniony. A później zamiast odpowiedzieć rzeczowo na zadawane pytania albo odbierał telefon komórkowy albo gdzieś dzwonił. Jeszcze nie widziałem takiego lekceważącego stosunku do mieszkańców. jESTEM WPROST OBURZONY POTRAKTOWANIEM NAS PRZEZ SZCZEPAńSKIEGO i potraktowaniem strażaków jako gospodarzy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:33 Spotkanie organizował Jacek Kotula i wcale nie miał zamiaru zapraszać burmistrza .Wszystko działo się pokątnie i było zorganizowane byle jak .Trzeba było słuchać madrości waszego Jacka a nie burmistrza.To Jacek miał być tam gwiazdą.Nie był? No cóż widocznie nie nadaje się do kierowania gminą jak na prostym spotkaniu gdzie byli jego zwolennicy dostaje po nosie. I nie oburzaj się tak bo ci żyłka pęknie.Tam gdzie jest Kotula tam jest zawsze awantura i kłótnia , bo on nic innego nie umie tylko konfliktować ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.ostnet.pl 18.11.06, 20:35 byłem i widziałem jak kotula przegrał, szkoda mi było mojego kolegi - myślę że to koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mel Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:01 Nie płacz Januszu.Otrzyj łzy.Może next time. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bil Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.ostnet.pl 19.11.06, 09:58 Uroczystość prowadził burmistrz Tyczyna Kazimierz Szczepański. Nad bezpieczeństwem uczestników czuwała policja z Tyczyna. Należy powołać Straż Miejską, aby chroniła cielesną powłokę burmistrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: well Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 10:24 Jak ma takich przeciwników jak jacek to jest to zbędne,szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.ostnet.pl 19.11.06, 14:57 W 2002 roku K. Szczepański zapewniał mieszkańców Budziwoja i Białej, że do końca jego kadencji będą wały przeciwpowodziowe.Jak wyjaśnia Stanisław Stachura, dyrektor Podkarpackiego Zarządu Melioracji i Urządzeń Wodnych, obecnie trwa etap wnioskowania o ustalenie warunków zabudowy. Prace rozpoczną się dopiero za dwa lata. Pieniądze na tę inwestycje w 75 procentach pochodzić będą ze środków unijnych, pozostałe ze skarbu państwa. Rozliczyć burmistrza z obietnic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mell Re: Sukcesy Jacka Kotuli z Tyczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 16:13 Jak się mieszkańcy Budziwoja i Białej nie przestaną w nieskończoność odwoływać ,procesować i zmieniać plany to może to trwać i trwać.Każdy uważa,że ma prawo się odwoływać bo jest demokracja. To co chcecie od burmistrza.Wiecujcie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Porażki Jacka z Budziwoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Porażki Jacka z Budziwoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:15 I znowu niefart .Nawet w Budziwoju miał problem.Nie pomogła nawet muza z Tyczyna Odpowiedz Link Zgłoś