mamaoliwki77 03.08.11, 01:37 Słyszałam o nowo otwartym barze na miejscu Chińskiego Przysmaku. Czy ktos tam już był ? co tam maja i w jakich cenach ? Proszę o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najka1985 Re: Bar Kardamon na WP 04.08.11, 00:21 hejka!byłam tam z mężem i 3 letnią córeczką w niedzielę.zamówiliśmy zestaw rodzinny za 20 zł (frytki,kurczak z rożna,sałatka z oliwkami,pekinką,pomidorem,świeżym ogórkiem,spokojnie się najedzą 3 osoby) i spaghetti za 10 zł(duża porcja).Wszystko świeże , dobrze doprawione,ładnie podane a do tego miła obsługa.Polecam wszystkim!!!Pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
apetizer Re: Bar Kardamon na WP 04.08.11, 17:53 dużo jest tam miejsca? czy tyle co w przysmaku było? no ciekawe.. będzie sie kiedys iść odważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
swieciakswieciakswieciak Re: Bar Kardamon na WP 04.08.11, 23:43 Powiedzcie, w ktorym miejscu to jest dokladnie... bo WP jest duze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ataga000 Re: Bar Kardamon na WP 05.08.11, 16:32 Polecam ten bar z czystym sumieniem :) kilka dni temu odwiedziłam go z przyjaciółką, pierwsze wrażenie super, obsługa uśmiechnięta, bardzo ładny wystój. Zamówiłyśmy makaron z sosem warzywno-serowym (sos śmietanowo-serowy z dodatkiem cukini), danie było pyszne, duża porcja i kosztuje tylko 8zł! Po jedzonku nadszedł czas na kawę - kawa latte z dodatkiem kardamonu, również bardzo dobra i również tania (5zł). Za 13 zł najadłyśmy się i spędziłyśmy czas w miłym, ładnym miejscu, naprawdę warto się tam wybrać! Ja odwiedzę Kardamon ponownie na pewno! PS. Uprzedzając pytania i złośliwe komentarze: nie jestem właścicielem, ani jego koleżanką/rodziną itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maria-1976 Re: Bar Kardamon na WP 09.08.11, 20:31 Byłam dziś i z czystym sumieniem polecam wszystkim. Zamówiliśmy kurczaka, frytki, surowkę< moja corka sie nią zajadała>, zapiekanki i piwko.Wszystko świeze, smaczne, ładnie podane a obsluga bardzo miła i profesjonalna. Wystrój bardzo nam sie podobał i jestem pewna,że jeszcze nie raz tam wrócę z rodziną. Gratuluję właścicielom i życzę dużo klientów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
apetizer Re: Bar Kardamon na WP 10.08.11, 11:55 no ej, jeżeli mam dać 15 zł na kurczaka z rożna wielkości DŁONI to naprawdę interes... :d Odpowiedz Link Zgłoś
agata.k39 Re: Bar Kardamon na WP 12.08.11, 11:07 Witam! Ja byłam wczoraj z rodzina na kurczaku z rożna i nie był on wielkości ani mojej, ani nawet męża dłoni.... Zjedzonego przez nas kurczaczka (pysznego zresztą) mogę porównać do łapy Shreka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agata.k39 Re: Bar Kardamon na WP 12.08.11, 11:05 Ja byłam wczoraj z rodzina na kurczaku z rożna i nie był on wielkości ani mojej, ani nawet męża dłoni.... Zjedzonego przez nas kurczaczka (pysznego zresztą) mogę porównać do łapy Shreka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vi-rq Re: Bar Kardamon na WP 12.08.11, 12:08 może ktoś napisać w jakich godzinach bar jest czynny? Odpowiedz Link Zgłoś
agata.k39 Re: Bar Kardamon na WP 12.08.11, 12:50 Z tego, co pamiętam w tygodniu od 9 do 21, w weekend od 11 do wieczora. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sssylunia0 Re: Bar Kardamon na WP 16.08.11, 19:57 ! polecają kurczaka z rożna - którego lepiej zamówić 2 godziny wcześniej bo o godz.12.00 to można zapomnieć, że wogóle rożno jest odpalone:D mi się wydaje, że powinni przygotowywać od rana skoro specjał itd. trochę tam ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
agata.k39 Re: Bar Kardamon na WP 17.08.11, 08:22 Tak w ogóle... to pisze się osobno!!!!;D My jedliśmy kurczaka o 13, więc raczej rożen odpalają wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sssylunia0 Re: Bar Kardamon na WP 17.08.11, 11:10 W takim razie gratuluję szybkiej konsumpcji i spostrzegawczości:) Dziękuję, poprawię się:) Odpowiedz Link Zgłoś
studentka00 Re: Bar Kardamon na WP 16.09.11, 21:09 Odwiedziłam w tym tygodniu. Smaczny makaron penne z sosem serowym i cukinią oraz sałatka grecka. Niedrogo,ładnie, miła obsługa- nowe, przyjemne miejsce w Świeciu;) Podobno mają też tani catering, ale osobiście nie pytałam;) Odpowiedz Link Zgłoś
pioan33 Re: Bar Kardamon na WP 18.09.11, 07:37 Czy napisze ktoś lokalizacje tego punktu gastronomicznego? Odpowiedz Link Zgłoś
studentka00 Re: Bar Kardamon na WP 18.09.11, 10:14 Koło Domu Kultury :) W budynku, w którym jest da grasso, tylko, że z prawej strony na dole;) Odpowiedz Link Zgłoś
zelki_akuku Re: Bar Kardamon na WP 27.09.11, 12:50 PYSZNIE !!!!!!!! jedzenie rewelacyjnie zrobione,podanie również,skladniki pierwszej swiezosci ,klimatycznie,ceny normalne,nic dodac nic ujać,polecam szczerze!Odwiedziłam to miejsce po przeczytaniu watku wlasnie na forum Świecia i jestem miło zaskoczona,udany pomysł włascicielek,działaja z ogromna pasja! oto chodzi;-) Trzymam kciuki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sufcik Re: Bar Kardamon na WP 27.09.11, 14:36 Dziś ja ide :) jutro opisze jak było :D Odpowiedz Link Zgłoś
foplka20 Re: Bar Kardamon na WP 11.12.11, 08:54 Witam!! Byłam ostatnio z mamą na spaghetti, zapiekance z kurczakiem i sałatce greckiej i bardzo nam wszystko smakowało. Dowiedziałyśmy się, co to jest kardamon. Polecam to miejsce, bardzo miła atmosfera i przytulne wnętrze. Dziś chyba zamówimy kurczaka z rożna do domu. Do zobaczenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
adata1234 Re: Bar Kardamon na WP 15.12.11, 08:38 Byłam, widziałam i smakowało. Pyszny kurczak z frytkami, za niewielkie pieniądze, a na deser herbata z konfiturą wiśniową. Zupełnie jak u mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
haniulek123 Re: Bar Kardamon na WP 20.12.11, 08:26 Święta wcale nie muszą męczyć. Sprawdzone domowe jedzonko, więc wybieram catering wigilijny z „Kardamonu”. Barszczyk, uszka i pierogi z grzybami. Zostanie mi tylko przygotować odświętny stół i gotowe. Przynajmniej więcej czasu spędzę z moimi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
maur_123 Re: Bar Kardamon na WP 28.12.11, 12:29 Świąteczne krokiety i uszka pyszne, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mardar123 Re: Bar Kardamon na WP 16.05.12, 13:49 Słyszałam, że w Kardamonie są pyszne pierogi ze szpinakiem. Jedliśmy tam już zapiekanki z pieca z kurczakiem i makarony, ale pierogów jeszcze nie. Chętnie spróbujemy i zobaczymy czy rzeczywiście są takie dobre. m&d Odpowiedz Link Zgłoś
melisamalik Re: Bar Kardamon na WP 16.05.12, 20:53 A ja próbowałam już dwa razy się tam dostać i za każdym razem było zamknięte! Dodam, że raz było to po południu, a drugim razem ok. 20, więc zostało Da Grasso. Odpowiedz Link Zgłoś
q1032 Re: Bar Kardamon na WP 28.05.12, 15:40 Tak sobie myślę, ze nie ma w Świeciu bardziej klimatycznego miejsca, aby zjeść pyszne pierogi przy dźwiękach nastrojowej muzyki. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
2oxsi Re: Bar Kardamon na WP 14.06.12, 11:35 Uwielbiam ICH "lepiochy" czyli pierogi zwłaszcza ze szpinakiem i sosem pieczarkowym!!! REWELACJA!!!! Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
co-rel Re: Bar Kardamon na WP 14.06.12, 12:12 Właścicielu tego żałosnego przybytku… Podbijanie wątku pod coraz to nowymi nickami, naprawdę nie przyniesie oczekiwanego efektu. Zainwestuj w prawdziwą reklamę i porządne warunki w lokalu. To na pewno przysporzy więcej klientów, niż te rzekome zachwyty wyimaginowanych klientów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
2oxsi Re: Bar Kardamon na WP 14.06.12, 12:49 Nie jestem właścicielem, ani przyjacielem... po prostu stałym bywalcem tego smacznego miejsca!! Polecam i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
drizzt21 Re: Bar Kardamon na WP 14.06.12, 13:04 Jawnie widać, że to autopromocja. Komentarze pisane w ten sam deseń, ten kto to wypisuje nie sili się nawet na oryginalność :) Najlepszy był ten zwrot - "zupełnie jak u mamy..." :D Nie byłem w tym przybytku, wieć nie oceniam, ale ten, kto ten bar tu reklamuje nie ma za grosz pomyślunku. Odpowiedz Link Zgłoś
co-rel Re: Bar Kardamon na WP 14.06.12, 13:37 > Nie jestem właścicielem, ani przyjacielem... > po prostu stałym bywalcem tego smacznego miejsca!! Ludzie są naprawdę nieco mądrzejsi, niż się Tobie wydaje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2oxsi Re: Bar Kardamon na WP 14.06.12, 14:04 Jak widać ;) Zwłaszcza, że to Ty używasz różnych nicków pisząc te same bzdury... Szkoda słów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vip.bad.boy Re: Bar Kardamon na WP 17.06.12, 13:58 A to jeszcze istnieje ? Nigdy tam nie byłem ? Odpowiedz Link Zgłoś
vip.bad.boy Re: Bar Kardamon na WP 17.06.12, 13:58 A to jeszcze istnieje ? Nigdy tam nie byłem... Odpowiedz Link Zgłoś