Dodaj do ulubionych

serwis komputerowy/notebooków

IP: 81.15.189.* 28.11.06, 17:09
czy ktoś mógłby mi polecić jakiś sensowny serwis notebooków - a może jakiś
ogólnokomputerowy? i w ogóle - jakie macie z tym doświadczenia? jak szybko
biorą się do roboty? Oddałam swojego notebooka prawie 3 tygodnie temu do
podobno porządnego serwisu i do tej pory nie zrobili mi diagnostyki usterki,
za którą płaci się u nich 200 PLN! gdybym ja tak przeciągała swoje usługi
(też mam firmę usługową, ale w innej branży), klienci dawno odwróciliby się
na pięcie i przestali do mnie przychodzić...

pozdrawiam
Anka
Obserwuj wątek
    • Gość: steppenwolff Re: serwis komputerowy/notebooków IP: 81.15.189.* 28.11.06, 21:36
      up :-)
    • huskyman Re: serwis komputerowy/notebooków 28.11.06, 22:16
      Do Pani Ani ktora polecala Pana Mateusza - takie dane prosze przesylac sobie na maila ;)
      ps. caly ten temat smierdzi mi reklama ;)
      • Gość: anka Re: serwis komputerowy/notebooków IP: 81.15.189.* 28.11.06, 22:24
        :) Panie huskyman nic tu nie śmierdzi:) jestem po prostu dobra kobieta, która
        chciała pomóc. W takim razie proszę Panią Anię o podanie maila to wyślę namiary.
        • Gość: steppenwolff Re: serwis komputerowy/notebooków IP: 81.15.189.* 28.11.06, 22:47
          o czym Wy piszecie? Mam wrażenie, że ktoś tu pomylił wątki - albo jakaś
          wypowiedź została usunięta...

wciąż proszę o jakieś namiary na dobry serwis notebooków - i wypowiedzi na
          temat.

pozdrawiam
          Anka
          • Gość: steppenwolff Re: serwis komputerowy/notebooków IP: 81.15.189.* 28.11.06, 22:49
            aha, kontakt do mnie na priva to: steppenwolff@wp.pl

pozdrawiam
            Anka
            • Gość: anka Re: serwis komputerowy/notebooków IP: 81.15.189.* 28.11.06, 22:59
              hehehee dokładnie:) mój wcześniejszy post został skasowany bo podałam tam nr
              telefonu.... a też mam na imię Ania i stąd to zamieszanie:) namiary już wysyłam
              na pocztę.
              • Gość: steppenwolff Re: serwis komputerowy/notebooków IP: 81.15.189.* 29.11.06, 18:36
                up :-)
                przepraszam, że znowu - ale bardzo mi zależy...

pozdrawiam
                Anka
                • Gość: :/ Re: serwis komputerowy/notebooków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 22:19
                  dlaczego rozmawiasz sama ze sobą?
    • Gość: Marq Re: serwis komputerowy/notebooków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 16:32
      polecam itc serwis na zalesiu, co prawda notebookow chyba nie robia, ale
      przyjezdzaja do domu, kilka razy ich wzywalem, zrobili szybko i tanio ;]
      kontakt 0503959393 albo 178641335 pozdr !
      • Gość: mk Re: serwis komputerowy/notebooków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:41
        pocelam firmę d&d www.dd.rzeszow.pl. Szybko i profesjonalnie. Natomiast nie
        polecam !!! firmy na przeciwko dworca PKP (jakaś taka dziwna nazwa). Zdarli ze
        mnie kasę a i tak nic nie zrobili. 2 razy był u nich laptop i zawsze wracał z
        tym samym objawem.
    • Gość: xxx Re: serwis komputerowy/notebooków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 14:15
      firma Drakar ul kochanowskiego
      polecam
      • Gość: ewa Re: serwis komputerowy/notebooków IP: 82.177.97.* 08.12.06, 20:10
        bardzo dobry serwis jest na podwisłoczu, firma elekom bodajże się nazywa.
        Szybko i tani naprawili mi komputer.
        • Gość: xxx Re: serwis komputerowy/notebooków IP: *.krak.tke.pl 10.12.06, 13:18
          Na Rataja jest dobry i tani serwis komputerowy,gość robi też rtv.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka