Gość: doradca jestem w szoku IP: 213.25.159.* 20.02.07, 19:35 pisałam na początku wątku że mój mąż starał się o pracę w tej firmie. Po przeczytaniu waszych opini cieszę się jeszcze bardziej że tej pracy nie dostał. Cieszyłam się już po tej pierwszej rozmowie bo już wtedy został poniżony i do tej pory mamy odruch wymiotny na widok napisu fotohurt. Nie chcę myśleć że mógłby pracować u takich ... i być tak traktowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: jestem w szoku IP: *.covernet.pl 20.02.07, 22:28 Powtarzam się; gdzie jest Państwowa Inspekcja pracy i jakis dziennikarz który napisze o tym w poczytnej prasie????????? przeciez z takimi debilami jak zarzad FH 9inaczej sie nie da. Tylko świadomy konsument może kształtowac rynek ( w miare możliwosci oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cierpliwy Re: jestem w szoku IP: *.intertele.pl 21.02.07, 11:58 Witam wszystkich.Tych sfrustrowanych i tych realistów chłodno oceniających rzeczywistość. Czytając ten wątek można dojść do wniosku ,że internet ,a fora szczególnie to wspaniały wynalazek. Można tu wyładować nerwy ,podnieść niską własną samoocenę ,usprawiedliwić przed samym sobą swoje porażki i złe wybory. Wielu z Was wypowiada się o firmie w niezbyt przyjaznym tonie , wieszając psy na kim popadnie.Ciekawe ,że konkretnych przykładów jest jak na lekarstwo. To daje obraz Foto-Hurtu jako niemal obozu koncentracyjnego - czy rzeczywiście tak jest- o tym za chwilę. Ale czy ktokolwiek z tych anonimowych oskarżycieli zastanowił się jak taka postawa świadczy o tobie samym? Jeśli jesteś jeden z drugim byłym pracownikiem FH , to dlaczego nie mówiłeś o problemach głośno ,kiedy twój krytyczny głos mógł wnieść do firmy coś dobrego ,tak, żeby wszystkim pracowało się lepiej??? Nie znajduję innego określenia na taką postawę jak tchórzostwo. I nie docierają do mnie argumenty ,że jak ktoś miał własne zdanie ,to już go nie ma... Przywołujecie tu przykłady wielu byłych pracowników ,którzy odeszli z różnych przyczyn i w różnej atmosferze i są teraz gwiazdami u swioch nowych pracodawców. Nasuwa się pytanie dlaczego jest im tak dobrze i dlaczego znaleźli dobrą pracę.Więc odpowiem: Foto-Hurt nie jest może wzorem organizacji korporacyjnej , nie jest szczytem marzeń pracownika ,bo płaci tylko za konkretne wyniki , ale Foto-Hurt jest znakomitą szkołą dla ludzi ,których ambicje nie kończą się na pracy w magazynie. Jest tu wiele rozwiązań , o których podobnym firmom nawet się nie śniło.Przykłady? Proszę bardzo: 1.System ocen pracowniczych - zero uznaniowości , płaci się za wynik , a wynikiem w firmie handlowej jest obrót marża - coż jeśli ktoś pisze ,że to niestprawiedliwe , to może faktycznie niech lepiej zostanie senatorem. A czy w takim systemie źle się zarabia? Jeśli zarobki na pozimie średniej krajowej są złe ,to przepraszam . 2.Narzędzia pracy - prawie każdy ma telefon ,przedstawiciele - palmtopy , samochody - stale wymieniane na nowe , nie wspominając o komputerach i nieograniczonym i niekontrolowanym dostępie do internetu. 3.Ciągłe szkolenia , szeroko rozumiane inwestowanie w ludzi. Praktycznie co tydzień jest jakieś szkolenie , o różnej tematyce i dla różnych profili pracowniczych.Więc jeśli ktoś twierdzi ,że jest wyzysk i brak profesjonalizmu ,to ja postawię tezę ,że może niektórzy nie mają potrzeby własnego rozwoju ,a może skierowanie na szkolenie jest wręcz karą ? Potem odchodzi , idzie do innej , inaczej funkcjonującej firmy i na forum pisze ,że jest wyzysk ,bo szef kazał mu w weekend jechać na szkolenie. 4.Paradoksalnie - postawa prezesa - nie przeczę jest cholerykiem ,często podejmuje nietrafione decyzje , potrafi niszczyć ludzi. Ale potrafi też przyznać się do błędu i ten błąd naprawić.Tu przykłady można mnożyć.Tego tematu nie będę rozwijał. Piszecie uporczywie o wyzysku i niszczeniu ludzi.Tu nawet bym się zgodził ,gdyby to było pół roku temu.Dziś rzeczywiście ,firma przechodzi głębokie zmiany ,bo ktoś wreszcie zauważył ,że również rynek się zmienia , że konkurenci mają cholerne problemy ,że trzeba redukować koszty. Nie wszystkim się to podoba - to zrozumiałe.Dawniej było fajnie , niekontrolowane koszty ,lewe faktury , przytulane gifty....ech to były czasy.... Podsumowując - Foto-Hurt nie jest może firmą idealną , ale moje doświadczenia z kilku moich poprzednich pracodawców pokazują ,że jest to przynajmniej firma dająca szansę rozwoju i awansu ,oraz paradoksalnie niezłego zarobku. A że trzeba cieżko pracować - no cóż ,tak jest świat zbudowany.... I jeszcze wspominane kilkakrotnie nadgodziny: Jednym słowem to bzdura.Nikt nikogo nie zmusza do nadgodzin ,wręcz przeciwnie -nie jest to mile widziane. Sam wiele razy słyszałem : "Jeśli zostajesz po godzinach to znaczy ,że nie potrafisz zorganizować sobie pracy"...Kilka razy też dosadniej: "Jest 18.00 wyp... do domu". Na koniec ,uprzedzając ewentualne komentarze i pytania wyjaśniam: Jestem pracownikiem Foto-Hurtu ,nie jestem ani Prezesem ,ani jego "dupowłazem", należę do "kadry" kierowniczej , nieźle zarabiam , w firmie przeszedłem wszystkie szczeble ,od sprzedawcy za 1200pln ,przez prace polegające na byciu "pomocnikiem komputera" ,aż do miejsca ,w którym jestem dziś.Może dlatego patrzę na to wszystko trochę inaczej niż inni wypowiadający się tu karierowicze i filozofowie-amatorzy. Mimo to wszystkich pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truteń 2 Re: jestem w szoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:58 Jestem byłym pracownikiem, szczebla zarzadzającego i chciałbym zabrać głos w sprawie głosnego już w Polsce forum o foto hurcie. Zeby nie rozdrabniac się wysunę spostrzeżenia do ostatniego artykułu kolegi Cierpliwego, ze wzgledu na rozpietosć wypowiedzi. Na poczatek moze definicja forum bo mam wrazenie ze nie masz pojęcia o czym piszesz. "Forum - Miejsce, w którym użytkownicy sieci mogą wymieniać między sobą informacje, spostrzeżenia i dyskutować na dowolne tematy". Poza tym kolego "Cierpliwy" mam wrazenie, że przypalasz jakies zioło w czasie pisania tego tekstu albo twoj artykuł jest sponsorowany, bo nicholery nie mogę doszukać się analogii do rzeczywistości. A może to FH tak się zmienił? :-). Choć sądzac po tym forum raczej nie. Piszesz duzo ale te twoje przyklady to z wytycznych zarzadu chyba pochodzą. * Mówisz, ze prezes potrafi przyznac sie do błedu. To bardzo proszę zebys jednak rozwinał ten wątek i podał choc jeden przykład kiedy takie przyznanie do błędu niby miało miejsce? Ten facet ma permanentne i chorobliwe poczucie nieomylności! Fakt, że został sam (bo kto z nim wytrzyma?!)i nie ma nawet jednej osoby do ewentualnych konsultacji swoich wizji. * Pytasz dlaczego nikt nie mówił głośno o trapiacych go problemach i pomysłach na usprawnienie pracy? HA HA HA... Praktycznie kazda wysuwana idea kwitowana jest stwierdzeniem: "co ty p.......sz!!! Zapewniam was, że takie 3 opinie, skutecznie zabija kazde pomysły pracownicze. * "jest wyzysk ,bo szef kazał mu w weekend jechać na szkolenie" w którym momencie forowicze tak skarżą się na te szkolenia? Ludzie piszą o nadgodzinach i braku urlopów które są na porządku dziennym. Fakt jest taki, że mozna w FH przejsc twarda szkole zawodu, wiele sie nauczyc, poznac nowe technologie, odbyć wiele szkoleń i stać się wartościowym pracownikiem na ewoluujacym rynku pracy ale... jest "drobne" ale... Następuje to także dzięki cięzkiej pracy tych wszystkich ludzi i ich ambicji. Nikt nie ma prawa traktować przy tym wszystkim ludzi jak ścierki, pomiatac i wyzywać w imię swoich zafałszowanych wizji. Siła firmy to ludzie. O tym zapewne zapomniał pan prezes łykając bajeczki i wizje "pseudo fachowców", którzych głównym zadaniem było nachapanie się i sprawianie dobrego wrażenia i jak to ktoś juz określił "nicnierobienie". Ta firma przeszła juz sporą restrukturyzację i działa. Czy przetrwa? Czas pokaże. Pewnie tak ale opinia powędruje w świat. Wg mnie z pracownikami (ludźmi) trzeba umieć zarzadzać, kierować i rozstawac się w sposób cywilizowany bo nigdy nie wiadomo kiedy mozna spotkać kogoś na drodze. Tego niestety pan Prezes niepotrafi robić w taki sposób, gdyż on opanował do perfekcji system zastraszania, knucia intryg i wizji wielkiego spisku przeciwko jego firmie. No cóz... jego firma jego prawo. Zycząc powodzenia starym pracownikom będę obserwował dalszy rozwój wypadków. Truteń 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JyiuŁ== Re: jestem w szoku IP: *.autocom.pl 21.02.07, 15:16 Nie wytrzymam!!!! :)))) Takiego pracownika nie ma w tej firmie!!!!! Truteń błagam!!! a raczej Panie prezesie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juziu Re: jestem w szoku IP: *.autocom.pl 21.02.07, 15:32 Sorki Truteń myślałem o Cierpliwym!!! O Cierpliwym Prezesie hahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: jestem w szoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:04 gościu Ty chyba żyjesz w innym czasie?gadasz ze nie ma nadgodzin?a jak kierowca ma zrobic trase w 8 godzin gdzie ma byc 20wizyt u klienta i w tym zamowienia?? to jest nie realne chyba ze walic scieme i nie zajezdzac do polowy miast?tereny maja spore do przejechania.kazdy klient przetrzymuje przedstawiciela chociaz na 15 min to jest minimum czasu.wiec nie pisz takich bzdur i nie bron firmy.to samo tyczy sie Czarneckiego,ktory delikatnie mowiac spiep.... na urlop jak tylko zaczal grunt sie walic pod nogami.co za tupet ten facet ma,przydupas.moze wkoncu ktos Go usunie z szefow z tej firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truteń 1 Re: jestem w szoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:50 Ludzie, czy wy bedąc niegdyś pracownikami, lub teraz jeszcze obecnymi nie czujecie tego tekstu??? To sam Arti, bo za mało błędów ortog. jak na "przydupasa" zrobił. W swoim stylu zaczął sie bronic, ale niestety tylko się pograżył. Jaki tam jest teraz kierownik z "kadry kierow."?, wszyscy wartościowi już ludzie, szanujacy się, myślący z ambicjami już chyba odeszli.Kto tego nie zrobił to zachęcam, zanim zostaniesz nazwany "BEZOSOBOWYM TRUTNIEM". Kto moze innych nazywać karierowiczami???-zadajcie sobie to pytanie, a Pan prezes jak wstyd-jak wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niktinny Re: jestem w szoku IP: 149.9.0.* 21.02.07, 17:15 proste... Cierpliwy = Wojciech S. Arti frunie do chin czy gdzieś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truteń 1 Re: jestem w szoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 17:24 , albo dostał wytyczne i skopiował e-maila, a najszybciej w samolocie panują nudy i jest troche czasu do pisania. Internet jest wszedzie nawet i w FH:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niktinny Re: jestem w szoku IP: *.net 21.02.07, 18:15 btw. Wojtku co robiłeś o 18 w pracy czyżbyś nie umiał sobie pracy zorganizować?? czy poprostu pracy jest tak dużo że nie wiadomo w co łapki włożyć i trzeba klepać nadgodziny oczywiście wszystko jako wolontariusz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasyd Re: jestem w szoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:49 Pan "Cierpliwy" Prezes zapomniał, iż oprócz sprzedaży każdy pracownik Fotohurt ma na głowie 1000 innych obowiązków..... Najlepsze cytaty z jego wypowiedzi : :) --Paradoksalnie - postawa prezesa - nie przeczę jest cholerykiem ,często podejmuje nietrafione decyzje , potrafi niszczyć ludzi. --Nikt nikogo nie zmusza do nadgodzin ,wręcz przeciwnie -nie jest to mile widziane. --dlaczego nie mówiłeś o problemach głośno ,kiedy twój krytyczny głos mógł wnieść do firmy coś dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józiu Re: jestem w szoku IP: *.autocom.pl 21.02.07, 19:41 huhuhuhu hu hu Wojtek to napisał?? No nie!!! No to rośniesz w oczach prezesa rośniesz chłopie!!! O 18 byłeś jeszcze w pracy?? Nadgodziny robisz?? A kto Ci zapłaci hahahah A za tego choleryka to chyba wylecisz :)))) Piszesz: "> --dlaczego nie mówiłeś o problemach głośno ,kiedy twój krytyczny głos mógł wnieść do firmy coś dobrego" !!! A dlaczego Wojtek milczałeś na zebraniu, jak prezes Cię zrąbał tylko spaliłeś cegłę i zamilkłeś!!!! Właśnie dlatego tam pracujesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojafelerek Re: jestem w szoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:48 wiecie co... wg mnie cierpliwy to w 100% procentach prezesik lub jakiś pracownki liczacy że po Ip dojdą kto tak słodzi firmie i tym chorym układom.. dlaczego nikt nie napisze od era-foto--firma bez pracowniów--wszycy za zartrudnieni w foto hurcie --a fh podnajmuje ludzi erze--foto--ludzie zaiwaniają tam jak małe roboty, oprócz sprtzedaży muszą znosić księgowość, kury miedzy leklerkiem/tam jest pkt sprzedazy/ a drugim koncem miasta??? wartosciowa kadra uciekła od prezesa ale sama teraz wproadza takie maniery i sposób postępowania z ludzmi jak artur...przykre to to ale takie są realia, wiec nie słodzcie prezesowi--i tak wam to nic nie da;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: jestem w szoku IP: 213.158.197.* 21.02.07, 20:18 Zacznę od tego ,że nikt nie lubi jak ktoś wyciera sobie gębę cudzym imieniem. Dlatego proponuję trochę wyluzować. Każdy ma prawo do własnego zdania ,może wyrażać własne zdanie ,pod warunkiem ,że mówi prawdę. Piszesz panie jakiśtam ,że byłem w pracy do 18.00.... No i masz . Walnąłeś kulą w płot.ZONK. Dziś o godz. 17.15 nie tylko mnie nie było w pracy , ale cały dział był zamknięty. Nie pamiętam ,kiedy pracowałem dłużej niż do 17.00. Choć przyznaję , były czasy ,kiedy siedziałem długo i namiętnie ,ale to historia. Co do zebrań ,moich "cegieł" i milczenia , cóż nikt nie jest doskonały ,ale więcej mógłbym powiedzieć ,jeśli podałbyć kolego anonimowy więcej konkretów o tym "zebraniu". I jeszcze co do "Cierpliwego" - napiszę tyle- z wieloma jego słowami się zgadzam. Na koniec jeszcze raz: Wyluzujcie trochę. w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szanowny Pan "X" Re: jestem w szoku IP: *.ists.pl 21.02.07, 20:37 Zgadzam się panie Wojtku z Panem, pod waruniem że "CIERPLIWY" to nie pan jesli chodzi o wycieranie gęby Pana imieniem. Znam FH z opowiadań kolegów, obecnych i byłych pracowników.Jest dużo prawdy w tym o czym piszecie, ale czasem przesadzacie i nie przebieracie w słowach. Zgoda wyrażajcie swoje opinie ale na boga nie bluzgajcie na ludzi. Pozdrawiam wszyskich którzy wypowiedzieli się na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RMP Re: jestem w szoku IP: 83.12.138.* 21.02.07, 21:23 Panowie dobrze,ze w środowiska gejowskie sie nie zagłębiacie, ale mysle ze wszystko przed wami.. Pozdrawiam gorąco :D miałł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodki Re: jestem w szoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:33 o i widzisz kolego jak trafileś w dy-che mamy i geja, ale zobaczymy, czy się sam przyzna, czy bedzie trzeba go ujawnić. Wszyscy go znacie jest z nami na co dzień.Dodam tylko wysoki rangą, ale tę pikanterie zostawmy na czasy bardziej nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wojtek-haha Re: jestem w szoku IP: *.nat.rsk.pl 21.02.07, 22:36 gosciu ty wyluzuj, bo robisz coraz wiekszego idiote z siebie, a chyba nie o to chodzi-haha! Podobno Wojtki to fajne chlopy, ale Sowa i Kluz w tej firmie to nieporozumienie, ale to chyba kazdy wie....haha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: jestem w szoku IP: 203.162.2.* 23.02.07, 23:44 > > Na koniec jeszcze raz: Wyluzujcie trochę. > > w to ty lepiej ludziom wyluzuj, świnio z czerwoną gębą nie potrafisz sam nic wymyśleć, jedziesz tylko na pomysłach innych podkładasz je prezesowi żeby ten mógł cięcw..u po ramieniu poklepac jesteś największą mendą w tej firmie, fałszywą - po prostu najgorszy typ człowieka-szmaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były ???? Re: jestem w szoku IP: *.171.43.4.crowley.pl 06.03.07, 23:46 Chłopie o czym ty piszesz z twojego tekstu wynika że jesteś dupowłazem tego idioty Prezesa powiem ci jedno pracowałem tam 7 lat i też przechodziłem wszystkie szczeble i ludzie którzy wyrażają opinię na forum odnośnie Foto jest to najszczersza prawda sam to przeżywałem i powiem ci jedno za żadne pieniądze nie pracował bym dla Prezesa i jego Klakiera.Cieszę się że nie pracuje już w tym kołchozie.Pamiętaj kasa to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H2o zganij kto Re: jestem w szoku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 15:21 Ten list mogły nalisać tylko dwie osoby Arti albo Wojtek S. Nieważne, ale nie pisz przyjacielu że nikt się nie odzywał jak były problemy bo takich głosów było dużo ale z twojej strony kwitowane były stwierdzeniem "co ty pie..sz" a szanowny Mirosław to się mało nie zapowietrzył w tym momencie - nie słuchałeś nas i teraz masz tytanica a nie firmę. Bo ten co się śmiał odezwać to zaraz był tym "majgorszym" bo jak śmiał... Co do szkoleń to fakt że było ich dużo, ale szkolenia zabierające wolny wekeend przy kilkunasto godzinnym trybie pracy to porażka bo idzie się na nie z musu i o dupe rozbić taką naukę. Co do zmieniającego się rynku to nikt nie wątpi że tak się dzieje tylko dlaczego zmieniają się razem z nim wszyscy prócz ciebie szanowny Panie Prezesie? Narzędzia pracy są ok. choć na dobry samochód długo trzeba było czekać. pozdrawiam Wojtka - mosimy się na browca umówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: opinie o foto hurcie IP: *.inza.pl 21.02.07, 15:04 Powiem tak ja tak bardzo nie narzekam na FH, wypowiadam sie tu pierwszy raz, ale ten niekontrolowany internet, "dobrowolne" nadgodziny itp. to przesada. Inwigilacja i podgladanie jak pod okiem WSI:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 21.02.07, 22:45 takie forum jest potrzebne, poniewaz wychodzi duzo prawdy na swiat o firmie, gdyby nie internet duzo ciekawych rzeczy nadal by wiekszosc z nas nie wiedziala, a teraz narysowal sie juz schemat tej firmy i co jak co ,ale nie jest on idealny, a wrecz przeciwnie...wszystkie lizo dupki aut z firmy, przestancie sie juz blaznic, bo to forum to glownie o was, o tych co codziennie biegnal do prezesa z wyciagnietym jezorem aby kogos pod.., to wy powinniescie sie wstydzic, a nie w glupich postach pisac jaka ta firma jest super-hihihi-geje aut!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 16:47 forum umarło szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :0 Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 17:41 umarło??to forum --no co ty ono dopiero sie rozkręca;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: opinie o foto hurcie IP: *.icpnet.pl 23.02.07, 19:00 Czyżby cisza przed burzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEDEN Z BYŁYCH Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.07, 19:25 .... w zasadzie to chyba jeszcze nikt z byłej kadry kierowniczej jeszcze sie nie wypowiadał, a jest co pisać...no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 12:37 te szefostwo upadło już dawno na głowe.robią szkolenia dla pracowników,ciągną ich na pare godzin na drugi koniec Polski i jeszcze zabieraja przy tym weekendy,które im się należą!!!zamiast zrobić szkolenie najpierw dla przyjezdnych to robią tym co są na miejscu.oni maja kilkanaście kilometrów i odbywają to w godzinach pracy a tamci do 1000km i mają w weekend!!!a na szkoleniu jeden przez drugiego wymyśla tylko śmieszne procedury i próbuje wdrożyć do pracy co oczywiście kończy się klęską!!żeby własnym interesem tak rządzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <---> Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 02:15 Może najwyższa pora żeby wypowiedział sie sam pAN prezes aRTUR (oficjalnie) bo chyba sie jeszcze pod swoim imieniem nie wypowiadał , no więc pANIE prezesie prosimy o komentarz do zajebistej firmy !!! A może brak pANU honoru ?! czy może zagubił się pAN w gąszczu złych opinii na temat waszej "utopii"??(jak by pAN nie wiedział co to utopia to proszę o informację to wyjaśnię:-))To forum jest potrzebne ale nie czarujmy sie ...takiemu człowiekowi jakim jest pAN a.r. mało to da!!! Narcyzm i samouwielbienie pREZESA nie zna granic !!!! Pozdrowienia dla wszystkich którzy sie wpisali !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotojackass Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 14:53 Sklepy firmowe fotohurtu to jakieś nieporozumienie. Byłem dwa razy i dziekuję.Co z tego że są oficjalnym dystrybutorem Nikona jak przez dwa miesiące nie mieli sztandarowego modelu D80, a jak już mieli to w kosmicznej cenie?! U nich to cenę lepiej sie załatwia jeśli zna się któregoś z przedstawicieli, normalnie w sklepie ich ceny sa za wysokie. Jeśli chcesz kupić jakis mniej popularny obiektyw lub lampę błyskową to lepiej tam w ogóle nie iść, strata czasu. Co oni mają wspólnego z fotografią? Sprzedawcy ciągle się motają, banda kretynów, na paragon czekałem pół godziny bo jakaś awaria czy coś.Jak zapytać o jakieś podstawoe akcesoria to zawsze odpowiadają że nie ma i nie będzie ;) (?) bo im sie nie chce dupy ruszyć i sprawdzić.Albo widzę na półce akumulator i pytam kolesia :) czy jest a on mówi że nie, cymbał! Nie wiedza nic na temat drukarek, osprzętu nie wiedza o czym mówią - ewentualnie włącza aparat i dadzą do obejrzenia. Zdecydowanie odradzam zakupy u nich pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:22 co do nikon to sie zgodze z przedmówca. Niby FH jest oficjalnym dystrybutorem ale to od nikona zalezy czy dana partia sprzetu trafi do danej siecie czy nie. Wiem na jakiej zasadzie to działa. Sklepy bioracy hurtowo sprzet musze z kilku miesiecznym wyprzedzeniem deklarowac orientacyjne zapotrzebowanie na sprzet. Nie chodzi o konkretne modele bo ich nie zna sie, ale np kompaktów najtanszych xx sztuk lustrznaek profesjonalnych xx sztuk itd. Jak dla mnie Nikon Poslka to tez firma warta takiego watku bo przekrety w niej jeszcze wieksze sa :D a Ceny w porownaniu z NIkonem ze swiata to parodia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:03 Tu akurat kolego sie mylisz bo to nikon narzuca Foto-Hurtowi ceny detaliczne których firma musi sie trzymac bo inaczej mają lipę a do sklepów mogą taniej sprzedać bo to do dalszej odsprzedazy ale jesli porównujesz ceny z FH z cenami z allegro no to sory gościu jestes matołem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:22 wlasnie ze nie, kiedys tak bylo, teraz mozna cene robic jaka sie chce, jak sie dobrze pogada ze sprzedawca to mozesz miec super cene:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 16:02 A w ktorym miejscu porownałem ceny do allegro?? Porownuje ceniy nikon polska z cenymi nikona ze swiata czyli np usa canada japonia itp. Kolega chyba nie umie czytac ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 16.04.07, 19:28 ty nie porównuj z cenami w usa kanadzie czy japonii bo tam jest inny rynek i realia. i zawsze tak było, tyle że dziś róznice miedzy ameryką a europą są zdecydowanie mniejsze. ale np. canon wciaż rozróżnia modelami rynki - eos 35D i rebel xt czy jakoś tak podobnie. nie wiem jak minolta, czy nadal na stany daje maxxum, nie śledziłem już jakis czas takich spraw. ale wp orównaniu do innych sklepów w polsce to ceny na nikony maja kosmiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: opinie o foto hurcie IP: *.dnet.pl 28.04.07, 20:51 i co tam słychać w foto? żyjecie jeszcze? wspominacie byłych prcowników , czy już sami jesteście tymi "byłymi"? jak stoisko w leclercu? szina zamilkła... i dobrych rad nie udziela już -pewnie dlatego , że się urlopuje od śrubexu i w egipcie sie plażuje, a reszta? jak sobie dajecie radę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:26 kolejne szkolenia w Wiśle!!szefostwo wiecej wyda na paliwo dla ph niz na szkolenie.przeciez mozna zrobic w odpoeidnich filiach a nie jezdzic po calej Polsce!!glupota i brak zrozumienia ze strony szefostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .....:) Re: opinie o foto hurcie IP: *.krak.tke.pl 27.02.07, 23:10 czesc czytalam ten watek i az oczom nie wierze moj chlopak tam pracuje od pol roku najpierw na magazynie pozniej przeszedl na logistyka i jest bardzo zadowolony nie narzeka na jakies mobbing w pracy czy cos w tym stylu ma wyrozumialego kierownika , po godzinach nie siedzi a jesli juz to po 1 godz czasami jak padnie system ale za to ma premie:) zarabial 1000zl a teraz juz 1200 a pracuje pol roku wiec jest super ! bez nerwow i stresow ze ktos nad toba siedzi i sie na tobie wyzywa nic z tych rzeczy dlatego jestem zdziwona tym co czytam to prawda ze jest duza rotacja i podobno cos sie pogarsza w tej firmie ze prezes jakies oszczednosci wprowadza:) i brakuje kawy i cukru ale poza tym jest dobrze pozdr wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawny pracownik :) Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 00:55 Tak czytam i czytam i powiem szczerze ze całkiem dobrze się bawię. Ale niestety z bólem musze przyznać że w większości co tu czytacie jest to prawda. Przedmówczyni pisze „w firmie duża rotacja” – zgadza się. Chyba większość z nas nie zapomni słów prezesa „wzorcownia – to kuźnia talentów”. Stąd średnio co dwa miesiące są tam nowi pracownicy którzy tak naprawdę zanim nauczą się wszystkiego co jest im potrzebne do dobrej pracy zostaną wylani przeniesieni albo w większości sami odchodzą czego skutkiem jest słaba sprzedaż i niezadowolenie klienta z braku kompetencji sprzedawcy. Słabe wyniki panie prezesie??? No cóż sam sobie pan „kopie grób” Jeszcze dwa lata temu na wzorcowni była zgrana ekipa która miała dużą wiedze o tym co robili, klienci byli zadowoleni (min. Klient ze sklepu jak dobrze pamiętam CENTRUM klient słynne 144 sztuki Philipsa – wtajemniczeni wiedzą ). Mieli oni swoich stałych klientów którzy polecali ich następnym i następnym i tak interes się kręcił a opinie o obsłudze detalu oraz firmy były pozytywne właśnie dzięki tym pracownikom bo to oni byli jej wizytówką. Niestety całej 10-tki pozostało niestety tylko dwóch - reszta sama się zwolniła przez p. prezesa. Traci pan p. prezesie wartościowych ludzi!!!!!!!!. Proszę się zastanowić co pan robi. Wszyscy od pana odchodzą i są zadowoleni że już nie maja nic z panem wspólnego Nie tedy droga!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 09:30 Odchodzą przedewszystkim karierowicze, nieudacznicy i Ci, którzy juz z siebie nie mogą nic dać , czyli ludzie wypaleni, a takich nam tu nie potrzeba. Sela-Vi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------- Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 19:24 TAK,TAK - MASZ RACJE, A ZOSTALI TYLKO CI CO JUŻ NIE MAJĄ CO Z SIEBIE DAĆ (BO NIGDY NIE MIELI), CI CO SOBIE NIE DALI RADY NA WOLNYM RYNKU PRACY I WRÓCILI DO FH(PATRZ LUBLIN). .... A CI "WYPALENI" REALIZUJĄ SIĘ ZAWODOWO Z BARDZO DOBRYMI WYNIKA W INNYCH (NORMALNYCH) FIRMACH Sela-Vi! Brutalne - ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 09:33 Masz racje, niestety prezesik "zrobił im głowę" i ukształtował w nich pogląd że gdzie indziej i do innej pracy się nie nadają - kiedyś pytałem kolegę który tam pracuje i narzeka na to całe zamieszanie dlaczego się nie zwolnisz. Usłyszałem odpowiedź - "A gdzie pójdę ?". No cóż z takim nastawieniem żyje większość stałych pracowników.... Pozdrawiam załogę sprzed 2 - 3 lat.... kiedy kierownikiem wzorcowni był Daniel. Byliśmy naprawdę zajebiście zgraną ekipą uzupełniającą się wzajemnie wiedzą i doświadczeniem a teraz kiedy przychodzę do FH słyszę naprawdę brednie na temat aparatów i ogólnie pojęcia sprzedających o tym co sprzedają. ... Nie da się sprzedawać czegoś o czym ma się blade pojęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 10:16 Widać bracie że sam jesteś wypalony a wyścig szczurów tak powszechny w FH naprawdę uderzył Ci na mózg. Pamiętaj tylko że uczucie wyższości nad innymi i pozorna władza trwa tu bardzo krótko. Im wyżej się wespniesz tym z większym hałasem na tyłek spadniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient z Polski Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 11:15 Patrzac na to wszystko, mam nie odparte wrażenie panie prezesie, że zwija się panu ten cały interes. Likwidowane magazyny poszczególnych placówek, brak szerokiego asortymentu i posucha na stoku, niekompetentni pracownicy, bałagan i niewiedza... Do tego komentarze tych wszystkich ludzi na forum dopełniaja cały obraz firmy nad ktora stracił pan juz panowanie. Co się stało, że aż tak się sie z...o panie szanowny prezesie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niktinny Re: opinie o foto hurcie IP: *.ikk.sztaki.hu 01.03.07, 19:26 Do firmy przyszedł hydraulik naprawić WC. Wszedł do sekretariatu i pyta: - No to gdzie jest ten sracz? Sekretarka nieśmiało odpowiada: - Szef jest właśnie na obiedzie. - Ale pani mnie źle zrozumiała - mam na myśli te dwa zera. - Zastępcy mają naradę. - Ale pani złota, ja się pytam, gdzie tu się gó_no robi? - Aha, ... rachunkowość jest piętro wyżej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasyd Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 18:13 He He Tomek to na pewno "viceprzezes" bo robi takie same błędy jak w firmowych mailach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 19:58 Dopuki nikt mnie nie rozpozna to żucajcie słuw na wiatr.Ja nigdy nie robię błęduw ortograficznych, bo to niewypada.Rzaden gość mnie nie bedzie obrarzał.Rządam satysfakcji ! Pisząc e-maile w takim stresie morzna zrobic dórzo błęduw, więc wybaczcie. Sela-vi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedenZnieudaczniku Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:25 Kogo masz na myśli drogi Tomku mówiąc "nieudacznicy" i ludzi wypaleni???Bo z tego co wiem to 90% ludzi którzy od FH odeszli dają sobie świetnie radę i nie wygladają na ludzi wypalonych !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 22:43 Jakie odeszli, oni nie odeszli tylko musieli odejść, bo nie wiedzieli jak się odnaleść w tak dynamicznie szybko rozwijającej się firmie. FH to nie "przystanek Alaska" to jedzie TGV i z niego się nie wysiada, można tylko wylecieć. A komu to się tak świetnie powodzi? z tego co wiem to większość ledwo pszędzie i zmieniają pracę co chwile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedenZnieudaczniku Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 23:31 Z tą dynamicznie rozwijającą sie firmą to chyba lekko przesadziłeś panie wiceprezesie...i jakoś nie mogę sobie skojarzyć kto z byłych pracowników ledwo przędzie a może rzeczywiście "ledwo pszędzie" jak to z gracją napisałeś !!! bo z tego co mi wiadomo to ludzie którzy stali na wyższych stanowiskach niż magazyn. kierowca bardzo dobrze sobie radzą u konkurencji :-) która ich najwyraźniej potrafi za to co robią bardziej docenić niż prezes FH którego jedynym "atutem" jest poniżanie ludzi , którzy zarabiają dla niego duże pieniążki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "psządka" Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:05 To niby kto tak ledwo pszędzie ze starych pracowników? Potrafisz podać jakieś przykłady? Czy tylko roztaczasz propagandę sukcesu tego pociagu do Włoszczowej? Przykłady kolego, przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna z psządek Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:37 Wymień kolego Tomek choć jednego z byłych Kierowników lub byłych PH którzy sobie nie poradzili - choć jednego. Chyba ,że mamy na myśli tych co sobie nie poradzili i wrócili do Foto-Hurtu, takich kilku cieniasów było.... i dalej ich trzymacie jako gwiazdy ..... a ten Expres tak szybko jedzie, że czasami nawet nie ma kiedy go załadować, .i stąd masa pustych przebiegów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:03 największą ściemę wali tam Czarnecki!!!żeruje na innych i mówi,że on to wszystko załatwia.człowieku jeszcze trochę i wezmą się za Ciebie.wpadłeś już w g..wno po uszy.lincz się szykuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master 1 opinie o foto-hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:11 Do Roberta Czarneckiego, który jest od wszystkiego i od niczego:) Zmień pracę bo i tak długo nie pociągniesz na stołku, nie widzisz, że już nie masz nic do powiedzenia...Pewnie Prezes już szuka kogoś na twoje miejsce. Po co się tak męczysz i utrudniasz życie innym. Twój czas w tej firmie dobiega końca. Z biegiem czasu narobisz tylko większego bajzlu. Zadzwoń do Toshiby może tam cię zechcą...ale chyba nie, bo po co im taki oszust jak ty. OBIECANKI CACANKI A CZARNECKIEMU RADOść. Z drugiej strony cię rozumię, bo gdybym miał za przełożonego Szalache, którego iloraz inteligencji jest zbyt mizerny abym pisał coś o nim, to może postępowałbym podobnie, ale w uczciwszy sposób w stosunku do podwładnych. Nie kłam Robert bo będziesz okłamywany!!!...to tak na przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kojak juz tylko windykuja??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 08:55 po przeczytaniu tego zaczyna sie zastanawiac czy w tej firmie juz tylko chca kase odzyskac i zamykaja caly interes? Czy jak? www.careerjet.pl/oferty_pracy/f/foto_hurt.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: juz tylko windykuja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 17:14 nie poprostu ktos spier... robote jak zwykle i omylkowo wstawil ta sama tresc do wszystkich ogloszen, norma. Jeszcze zadna ulotka, gazetka nie wyszla w tej firmie bez bledu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu Re: juz tylko windykuja??? IP: *.xnet.org.pl 08.08.07, 21:57 Masakra!!! Czy to możliwe że tam jest jeszcze większy burdel niż był?? hahahahahah chyba TAK A czy to prawda że koleś z Kielc wyleciał za to że na szkoleniu chciał przywalić Czarneckiemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: juz tylko windykuja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:16 sa różne różniaste wersje, ale wpier... mu podobno chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOOsama Re: juz tylko windykuja??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 21:14 Prawda jest taka, że prezes juz sie w tym wszystkim pogubil... Rynek pracy zmienia sie i on o tym dobrze wie, tylko brak mu odwagi na potwierdzenie tego. Za chwile to pracownicy zaczna dyktować warunki. Tylko co on wtedy pocznie, jak tylko terroryzowac, kłamać i zastraszac potrafi??? he, he:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:10 Kobieto Ty chcesz za 1000zł wykarmić rodzinę???to zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RomperStomper Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 06.03.07, 23:55 A jakie są wymagania podczas rekrutacji powiedzmy na stanowisko sprzedawcy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 10:00 nigdy nie idzcie pracowac do tej firmy.pensja z miesiaca na miesiac maleje.w tej chwili obcinaja pensje za sluzbowy telefon!!to jest chore.przedstawiciel ma tylko 100min do klientow za reszte placi.szukacie nie tam gdzie trzeba ciec budzetowych.Czarnecki a Ty jestes tak genialny,ze nie płacisz za tel???świadczy to tylko że nie masz swoich klientów tylko żerujesz na cudzych!!dobrze lizałeś ....a i nadal liżesz...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 10:00 najlepiej wykształcenie wyższe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasyd Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:48 hehehe ??? BARDZO DOBRE!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cox Re: opinie o foto hurcie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 08.03.07, 18:28 Witam, Jestem pracownikiem firmy fotohurt. Nie mam zwyczaju anonimowo obrażać nikogo tym bardziej ludzi z zarządu i prezydium. Chciałbym napisać co mnie boli, czego nie rozumiem i co doprowdza mnie do szału.Zapraszam do dialogu prezesa,vice i Czarneckiego. Moje pytania to: Dlaczego jak przyjmujecie ludzi to ściemniacie ich,że najgorzej zarabiający przedstawiciel zarabia min 2000 netto? Wmawaicie ,że jak będziesz pracował uczciwie to to nik ci złego słowa nie powie (dosłownie sielanka..?), a w rzeczywistości wiecznie za mało,wiecznie jesteś nieudacznikiem, za miesiąc Cię zwolnimy pomimo wzrostów obrotów na przekazanej trasie? Dlaczego ciągle są braki towarowe? W lutym w poznaniu płyt i futerałów Icama zero. Jak mamy budować tę markę i marże dla firmy.Tylko Samsung czy co? Dlaczego w Poznaniu są inne cenny niż w Rzeszowie. Przykład : gdy Rzeszów już dawno sprzedawał sd512 po 17,9 to Poznań ciągle po 24 to samo z 1Gb. O aparatach nie wspomnę różnice nawet do 100 zł netto?Chyba do Poznania idzie już tylko to czego Rzeszów nie sprzdedał? Dlaczego informuje się o szkoleniach z dużym wyprzedzeniem, a później w ostatniej chwili je się odwołuje. My też to musimy zaplanować, odwołać swoje prywatne plany, zatrudnić opiekunkę do dziecka, odrobić zajęcia na studiach itp. Nikt nie szanuje Naszego prywatnego czasu... Dlaczego oraganizuje się zebrania w Łodzi bądź w Warszawie po godzinach pracy, bez z wyżywienia,diet itp. Wyjazd z domu o 7.00 do pracy, praca, zebranie 17-20, powrót późną nocą? Chyba tylko po to ,by pokazać kto tu rządzi..? A co z kodeksem pracy? Co z nadgodzinami? Mógłbym tak długo, ale nie mam czasu siedzieć na forum ,bo muszę jeszcze poczytać te wszystkie inteligentne maile firmowe i skrupulatnie na nie odpisać.Ach zapomniałbym o rankingu ph tam też trzeba się jeszce pokazać. Może ktoś zna odpowiedzi na te pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasyd Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 19:28 Cox,duże brawa za wypowiedź ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gin Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:42 Kolego nie rozmawiaj znimi, bo nie ma z kim i o czym.To są dupki wyzute z uczuć, bez zadnych skrupułów będą ci wciskać kit, a robić będą swoje. Doprowadzą cię załamania, az wpadniesz depresje, rozejdziesz się z żona, bo co się nie robi dla firmy FH, a potem przyjdziesz po rozum do głowy i poprostu się zwolnisz, ale co ci uciekło to juz nie wróci. Takich jest wielu, którzy pracowali w FH i stracili swoje życie prywatne dla prezesa, bo on też przedłożył swoje życie za FH. Tylko co on ma z tego ?, a co ty bedziesz miał z tego? Napewno da ci srebrna, a może nawet złotą odznake z dyplomem.Pokażesz żonie-oczywiście jak ją jeszcze bedziesz miał. Takie są w skrócie realia zadawanie z tą badą zarządzających stworzeń. Weź sobie to do serca i nie pogrążaj się w "rozmowy w tłotu", bo zginiesz psychicznie. Jutro Poznań idzie na tapetę-jest was tam pewnie niewielu, a i niewielu jest na tyle odważnych, aby napisac to co ty, więc prawdopodobienstwo twojego wstawienia się przed zarząd jest 100% realne, oby nie na drugim koncu Polski. Pozdrawiam i trzymaj się, ale nie FH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żony Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 10:06 W imieniu żon dziekuję za prezenty na Dzień Kobiet i mamy nadzieję,że to nie zostanie potrącone naszym mężom z pensji co ostatnio robicie regularnie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asss Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 22:11 > W imieniu żon dziekuję za prezenty na Dzień Kobiet i mamy nadzieję,że to nie > zostanie potrącone naszym mężom z pensji co ostatnio robicie regularnie!!!:) no niestety w kilku przypadkach zostalo, najdrozsze MErci swiata:)) 200zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszon Re: opinie o foto hurcie IP: 195.95.169.* 09.03.07, 16:09 Trochę czasu trwało, zanim "przerobiłem" wszystkie te posty. Większość z tych opinii no niestety prawda. Pracowałem tam dwa lata i prawie każda wypowiedź poruszała jakąś strunę nerwów. Takie małe deja vu, jakbym się przeniósł kilka lat wstecz.... Pracowałem TAM na kilku szczeblach. Pracowałem w magazynie w systemie trzyzmianowym, w pamiętną dla mnie zimę, kiedy temperatura spadała do minus kilkudziesięciu stopni, kiedy magazyn nie był ogrzewany poza kilkoma piecykami na butle gazową.... 3 zmiana zaczynała się o 23:00 i teoretycznie kończyła o 7:00 rano - najczęściej, ale zdarzały się sytuacje, kiedy wychodziłem z pracy następnego dnia po południu. Najgorsza była 1 zmiana - od 7:00 do 15:00.... kiedy wychodziło się o 18:00 robiło sie to pokątnie, żeby nikt "ważny" nie widział, bo oznaczało to, że nie chce ci się pracować.... Pracowałem w dziale sprzedaży. Z tymi nadgodzinami to całkowita prawda. Im więcej pracowałeś, tym bardziej wartościowym pracownikiem byłeś. CDN.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkj Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 09.03.07, 20:08 Czytając to wszystko zastanawiam sie czy nie warto zainteresować się tą firmą.Dla mnie pracownik który tak szczy na firmę powienien zostać kopnięty w d...ę i wyjazd z wilczym biletem.Socjalizm się skończył proszę panów a żony niech idą do garów a nie komentowaćmęskie sprawy.Jak wam nie odpowiada praca za 1000 zeta to załózcie sobie firmę i zarabiajcie kokosy :-))))) ha ha ha ha.Tylko nie potraficie!!!Nieudacznicy!!! Bo świat do odważnych należy a nie do mięczaków którzy wyzalają się na forum. Siusiumajtki Jedne.Zamiast ślepić w monitor zrób plan na jutro co będziesz robił dla firmy bo jak nie to precz na bezrobocie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nooo Re: opinie o foto hurcie IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.08, 19:53 Palant jesteś i tle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odbiorca Re: opinie o foto hurcie IP: *.ostnet.pl 12.03.09, 18:48 Ty widze jestes naprawde jeb.....ty piszac takie opinie widze ze temu prezesowi nogi lizesz skoro tak myslisz....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 14:21 Chyba forum umiera.Coraz mniej wpisów.Czyżby wszystko już zostało powiedziane ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LBN Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 18:50 Myślę że jeszcze jest dużo do powiedzenia ale to jest jak walenie głową w ścianę bo nawet jeśli osoby do których to forum jest skierowane to czytają to brak im godności i honoru żeby wypowiedzieć swoje stanowisko! Tak jak prezes tak i przedstawiciele z FH są tylko mocno wyszczekani a jak przychodzi co do czego kulą ogon!!! fajnie sie pier.... głupoty na temat innych firm, ale jak teraz jest głośno o was to pojawiają sie pretensje !!!! Gratuluje ćwoki ...sami kończycie tą firmę przez waszą pazerność!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkj Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 19.03.07, 19:10 Moze dlatego wszyscy z kierownicta olewają Cię bo starasz się ich obrazić - Ćwoki???? I Ty masz być partnerem do rzeczowej rozmowy? Musisz jeszcze duzo się nauczyć i wydorośleć.Sam komputer i umiejętność pisania to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LBN Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 23:10 Ale kolego moje kierownictwo mnie nie olewa , wręcz przeciwnie .wyobraź sobie że są w naszym kraju firmy gdzie do pracowników którzy zarabiają pieniądze dla prezesa podchodzi sie z należytym szacunkiem!!! Ty obrażasz "nas" my obrażamy Ciebie wiec nie mów mi że mam dorosnąć ale poczytaj sobie swoje posty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LBN Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 19:10 HAHA i co kolego skończyły ci sie argumenty??!! wiedziałem ...tak jak to powiedziałeś szczekac na kogos jest łatwo ale samemu do błędu przyznac sie trudniej GRATULUJE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkj Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 20.03.07, 19:41 Jakie argumenty człowieku??? - zajmij się czyms pożytecznym...ksiązkę ,gazetę poczytaj.Daj na luz.Nie chce mi się tego więcej czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawca Re: opinie o foto hurcie IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.03.07, 20:14 Panie i Panowie czytajac to forum to sam nie wiem czy mam sie smiac czy plakac, zapytalem sie swego czasu o opinie o FH ale gdybym wiedzial ze powstanie taki ,,smietnik,, nigdy bym nie wyslal tego postu. niektore wypowiedzi sa zemujace i tak ze strony obroncow i atakujacych . Moze rzeczywiscie ta firma nalezy do ''wykorzystaj i na wyzuc ale nie uprawnia to do stosowania jezyka rodem z rynsztoka. Z drugiej strony jesli, jak mniemam reprezentant fh stosuje taki sam styl konwersacji chamskie odpowiedzi mnie nie dziwia. Przepraszam za moj post oraz brak polskich liter, pisze to z UK. "Niestety" nie wyslalem swego CV. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uratowany Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:11 Kolego nie przepraszaj.Twoje zapytanie, a później rozwiniecie tematu uratowało niejednego nieszczęśnika i niejedno malźeństwo. Moim zdaniem o takich sprawach powinno się dużo mowić i pisać.Oczywiście zgadzam się z Tobą, iż arogancki styl był przesadzony. Pozdrawiam i My dziękujemy Tobie, że niewinnie byłeś sprawcą tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LBN Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:35 Kolego czytam i ksiąki i gazety oraz oglądam wiadomości !!!a twoje bajki na temat niechce mi sie czytac lub nie bede juz pisał to mi sie już też znudziły!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkj Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 21.03.07, 19:19 Jak CI się znudziły to zajmij się czymś pozytecznym i zrób coś dla siebie:-).Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LBN Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:32 Kolego nie robie nic nie dla siebie i wszystko co robie jest w jakimś stopniu pożyteczna...taki już jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: opinie o foto hurcie IP: *.inza.pl 23.03.07, 10:03 Niestety forum przerodziło sie w pyskówki a zapoczatkowal je FKJ, szkoda bo mysle ze bylo pozyteczne. gdyz tylko swiadomi ludzie moga ksztaltowac rynek w tym przypadku rynek pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkj Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 23.03.07, 21:10 W Fotohurcie rynek pracy kształtuje własciciel a nie szczekacze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO FKJ Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 21:49 To po co sie wtracasz między wódkę a zakaskę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkj Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 23.03.07, 22:26 Kto jest wódką a kto zakąską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fkj Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 22:43 kto jest szczurem oslizłym? i dlaczego ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkj Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 23.03.07, 23:11 Nie masz argumentów - nie umiesz rozmawiać - nie chce mi się z Tobą gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fkj [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 01:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szina Re: opinie o foto hurcie IP: 84.38.160.* 30.03.07, 00:58 Ja również mogę na ten temat wiele powiedzieć. Jestem byłym pracownikiem tej firmy. Miałam przyjemność poznać i pracować z kilkoma naprawdę świetnymi ludźmi, którzy dzisiaj prowadzą własne biznesy, lub objęli intratne posady.Cieszę się, że niezapomnieliśmy o sobie i pielęgnujemy te znajomości. Gdyby Artur miał więcej intelektu niż mu się wydaje - nie pozwoliłby im odejść. W tych ludziach była siła tej firmy. Firma znakomicie by prosperowała ale niestety jak ktoś nie potrafi zaufać ludziom tylko sam najlepiej wie ... Pamiętajcie są zawsze dwa wyjścia. To jak w piosence Perfektu,która mi przyświeca od jakiegoś czasu... "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść - niepokonanym" i zeszłam To była jedna z wielu dobrych decyzji w moim życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? czyżby szina to KG IP: *.dnet.pl 30.03.07, 22:01 z postu sziny nasówa mię się wizerunek wice prezes/byłej/KAtarzyny G... tak pani kasiu w śrubexie lepiej jest -prawda? i na uroczystości rocznicowej prezes nie zrobi wstydu na całą sale że niby to firma jak dziecko od 10 lat.. ;) zainteresowani wiedza o co chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: czyżby szina to KG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 09:17 To jest już koniec.Nie ma już nic. Jesteśmy wolni .Możemy iść. Wszystko zotało powiedziane.IP namierzone.Pieniacze zwolnieni. Teraz do roboty bo targety czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: czyżby szina to KG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 23:35 :-) dobrze powiedziane...kolega FKJ nie podburza pracowników FH ci sie nie odzywają bo sie boją raportów z profesjonalnego sprzetu namierzającego marki ICAM :-) co tu dużo mówić dobrze jest nie trza psuć!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista:) koniec foto hurt-u IP: *.nat.rsk.pl 04.04.07, 23:54 Ludzie skonczcie juz pie... poniewaz upadlosc firmy jest juz nieunikniona, to kwestia kilku miesiecy...a wtedy dopiero bedzie sie mogl kazdy wypowiedziec z sentymentem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FH Re: koniec foto hurt-u IP: *.intertele.pl 05.04.07, 09:53 upaść... to chyba ty upadłeś na głowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------------- Re: koniec foto hurt-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 16:56 Upadli na głowe wszyscy którzy idą na dno razem z foto-hurtem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podzekowal Re: koniec foto hurt-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 04:16 100 krotnie dziekuje kochanemu naszemu prezesowi i czlonkom zarzadu za mily swiateczny prezent w postaci splaty inwentury za rok 2006.W tym okresie zmienilo sie 3ech kierownikow ,a nikt nie wie co taka osoba z pelnymi uprawniwniami w hermesie mogla pozmieniac lub ... Byly rownierz epizody z kierowcami cyt."nie takie rzeczy sie robilo w dhl".Nierozliczone kp, nie dostarczony towar do klientow.W naszej filii byl zlapany zlodziej na goracym uczynku z interwencja policji, znaleziono przy nim tylko żarowki ale w okresie w ktorym pracowal mogl wyniesc duzo cenniejszy towar (magazyn aparaty,karty).Wtajemniczeni wiedza rownierz obalaganie jaki istnial w czasie przeprowadzki magozynow: kto wie czy jakas paleta nie zaginela jakas paleta. Te i wiele innych czynnikow wplynelo na taki wynik inwentury.I za ten caly balagan juz placa trzy osoby lojalne i oddane fotohurtowi.A teraz kiedy moje dzicko mnie zapyta: tato kiedy pojedziemy na wakacje? - nigdy coreczko tata bedzie cale zycie splacal zlodzieji z fotohurtu... koniec wesolych swiat - dobrze ze jajka sa tanie,o majonezie mozna pomarzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: koniec foto hurt-u IP: *.nat.rsk.pl 07.04.07, 18:42 Niech szanowny pan prezes, choc przez chwile pomysli i sie zastanowi skad taka kwota z inwentaryzacji, przeciez magazyn sam sobie nie kradnie, a jesli nawet jest jakas czarna owca, to nie byla by w stanie wyniesc towaru na taka kwote!!! Czemu Pan jest niesprawiedliwy i obciaza pan pracownikow magazynu, ktorzy sa uczciwi i pracuja ponad godziny w foto hurcie tylko dlatego aby firma dobrze prosperowala i co maja za to - zamiast bonow na swieta dostali zyczenia swiateczne z zaplata za ten balagan w firmie, za ktory jest odpowiedzialny Pan- sam prezes, a nie majac winnych tego balaganu obciaza pozniej pracownikow za cos czego oni nie zrobili! Niech pan sie zastanowi nad swoim postepowaniem, bo sam pan dazy do tego aby w firmie bylo coraz gorzej, ucinajac kase zyczliwym, ambitnym, niewinnym osobom robi sobie sam Pan krzywde i po co, czy warto!!!, niech pan w koncu zrobi porzadek w firmie zaczynajac od gory, a nie liczac na to ze ci najnizej pozniej zaplaca za bledy innych!!! Wesolych Swiat i burzliwych przemyslen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: koniec foto hurt-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 19:12 Tato daj spokój on juz nawet Lucyfera sie nie boi, a taty tym bardziej nie posłucha :-) Pozdrowienia dla wszystkich ojców pracowników FH-brońcie synów i córek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: koniec foto hurt-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.07, 20:05 oooo w morde jeza! co to za firma, ten Foto Hurt??? Sekta jakas czy co? A ten Prezes to jakis szaman normalnie:-). Bo tylu ludzi udziela sie na tym forum nie bez powodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: koniec foto hurt-u IP: *.wro.vectranet.pl 13.05.07, 22:19 Wystraczy trochę poczytać o firmie, i już odechciewa się zakupów u nich, mimo tego że trochę jest taniej niż w innych sklepach... zdecydowanie kupię cyfrówkę w innym sklepie bo sama pracuję w firmie, która wykorzystuje pracowników... pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: koniec foto hurt-u IP: 81.219.210.* 01.09.07, 10:11 no i wreszcie pognali tego cwaniaka z malinowym nosem!!!! hura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezawodny hermes Re: koniec foto hurt-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 15:24 kogo tym razem pognali??? (cwaniak -zapewne ktoś z kadry) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: koniec foto hurt-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 13:32 no właśnie rozstali się z czarneckim, nie przypuszczałem że on też poleci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziekowal Re: koniec foto hurt-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 13:49 i znowu powraca sprawa platnosci z inwenture!!!!!!! panie prezesie pana hermes jest do d..py. nasze uwagi co do inwentury zmywa pan jak wada w kiblu g..no. dzieki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: koniec foto hurt-u IP: 84.38.160.* 06.04.07, 18:07 Z tą upadłością to śmiech na sali - firma ma się znakomicie a zfrustrowane dupki co za samą listę obecnosci chcą pieniądze piszą takie pierdoły ze żal dupe sciska. Skopałbym wam tyłki nie za FH tylko za głupotę i pisanie tych wypocin zza osłony netu.Odważni inaczej :-))) behehehehe.Idzcie do zarządu z tymi uwagami jak wam odwagi nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawzięta Re: koniec foto hurt-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 10:26 niech ta firma zginie na wieki bo i tak nikt za nią nie będzie płakał.następne osoby odeszły bo zrozumiały że tutaj nie da się pracować.teraz czekamy kto po odejściu poda tę firmę do sądu pracy,może to ja zrobię???mam już sporo dowodów na p.Czarneckiego i oczywiście na samego p.Rozmusa i ich przękręty w firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawzięta Re: koniec foto hurt-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 10:32 FKJ czy to sam prezes sie broni.jak na szefa takiej upadającej firmy to honoru nie masz.albo próbujecie wyłapać osoby które to piszą bo jak wcześniej wyczytałem to niby są zwolnione osoby które udzielały się na forum.a ja pracuje w tej firmie i piszę w różnych zakątkach Polski z kafejek internetowych więc kółeczko się zamyka.wesołych ostatnich świąt tej firmie życzę.powodzenia dla wszystkich jeszcze tam pracujących.wytrwania w obozie WIELKIEGO GETTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawzięta Re: koniec foto hurt-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.07, 10:38 do fkj smacznego jajka albo zbuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FKJ Re: koniec foto hurt-u IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.07, 15:52 Ty strasznie mściwa baba jesteś :-)Jeeeeny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUCYFER Re: koniec foto hurt-u IP: *.nat.rsk.pl 07.04.07, 18:17 O TAK CZEKA TA FIRME SAD - NAPEWNO SAD OSTATECZNY....NIEBAWEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FKJ Re: koniec foto hurt-u IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.07, 20:30 Ty za duzo do koscioła nie chadzasz? :-) Nasłuchałes sie i za bardzo uwierzyłas w siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielkanocny zajacz Re: koniec foto hurt-u IP: *.nat.rsk.pl 07.04.07, 23:08 ....chyba sie zaczelo:), zamkneli stoisko w leclercu, teraz czas na real i grafice, a pozniej juz z gorki...upadlosc jest nieunikniona to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziekowal Re: koniec foto hurt-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 12:40 no i mam przejepane swieta wszystko dzieki zarzadowi (ktory powinien leperowi kamienie z pola wybierac a nie zarzadzac) nie zaplace ani groszaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józiu:) Re: koniec foto hurt-u IP: *.autocom.pl 08.04.07, 15:30 Nie dziwie Ci się, bo wiem że te braki może w dziesięciu procentach są spowodowane przez czyjeś lepkie ręce a reszta przez błędy spowodowane Hermesem itd...a tego nie robi nikt na magazynie tylko często dużo wyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziekowal Re: koniec foto hurt-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:47 bo co to za praktyka ze rzeszow przyjmuje towar do sysyemu zanim dostaniemy ten towar na magazyn, dlaczego oni to robia a nie filia przecie mogo go sobie pryjac jak im sie podoba i ku.wa dlaczego jest tyle kartotek dla jednego towaru. w lasnie tak dodano nam 20 aparatow ktorych nie mamy. na mr ich nie bylo a na mm juz byly.ciekawi mnie kto robi takie waly... obilbym mu rylo. ni czy to sie juz wyjasnilo. panie prezesie prosze reagowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podziekowal Re: koniec foto hurt-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:50 a i jeszcze jedno nadal jestesmy 2dzy w polsce za media markt, fajny zart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecny Re: koniec foto hurt-u IP: *.icpnet.pl 08.04.07, 16:37 Bo ci co siedzą w biurach mają krawaty albo (muchy) za bardzo związane na szyji powoduje to niedotlenienie a co z tym idzie brak logicznego myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FH Re: koniec foto hurt-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 16:34 po sprawie ktora tu wyszła z gigantyczna kwota na minusie po inwentaryzacji "ten" mózg całego bajzlu wstrzymał ściąganie należnosci od pracowników :d chyba sie Arturek przestraszył :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Katarzyna G...? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 07.04.07, 16:59 to ta co Clio grafitowym jezdzila taka sexi blondina zawsze w szpilkach?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józiu:)) Re: Katarzyna G...? IP: *.eranet.pl 07.04.07, 18:15 Witam :)) Jak czytam te bzdury to rece mi opadają :)) Kto kogo zwolnił???????? buaaaaa hahahahah Przecież kolejni którzy odeszli sami się zwolnili:) I to jeszcze nie koniec z tego co wiem. Kolejne dwie osoby napewno po świętach. A tak przy okazji to życczę wszystkim wszystkiego naj i odpocznijcie od firmy te parę dni dajcie na luz i jeśli jeszcze tam pracujecie to pełni sił po świętach szukajcie lepszej pracy niż w Foto Hurcie Chciałem też złożyć życzenia prezesowi Arturow naprawdę szczere, bo widzę że trochę się zmienia, ale to już za późno niestety. Mam nadzieję że to wszystko da Panu do myślenia i wyciągnie Pan z tego jakieś konsekwencje. Reszcie zarządu nie mam nic do powiedzenia :) Pozdrowienia dla Pana Mirka (kudłaty) i Roberta (działowski2) Wesołych Świąt i smacznego jajka dla chłopaków z Lublina, Kielc, Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Kaska G,blondina, jezdzila szarym clio? IP: 195.136.36.* 25.05.07, 13:10 ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy Fiat Re: Kaska G,blondina, jezdzila szarym clio? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 22:53 nie nuudź już... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słaby Re: Kaska G,blondina, jezdzila szarym clio? IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 27.05.07, 01:21 Czy ktoś z Was wie dzie jest kalifaktor?? Czy mu włosy z głowy nie powypadały i nie osiwiał jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: opinie o foto hurcie IP: *.dnet.pl 28.04.07, 20:53 ta...ale grabowszczyzną zajechało...ciekawe czy w tym biurze które prowadzi też tak wykorzystuje pracowników, jak nauczył ją prezes foto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuwa Re: opinie o foto hurcie IP: *.ostnet.pl 15.04.07, 16:57 Takie fajne forum i umarło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnuch Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 12:28 i co to tyle?? takie fajne forum i już koniec:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratulujący:-) Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 22:33 Jak tam Panowie wyszła inwentaryzacja numer 2 w tym roku...słyszałem że znowu staraliście sie pobić rekord :-)Cała polska gratuluje pracownikom Foto-Hurtu uczciwości :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słaby Re: opinie o foto hurcie IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 09.05.07, 23:04 Chyba został pobity, ponieważ kalifaktor wziął sprawy we własne ręce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 23:15 Najbardziej szkoda tylko uczciwych ludzi którzy przez złodziejstwo musża ponosic teraz koszta...kolejny dowód na to że pracownicy fh szanują majątek prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vice versa Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 08:44 Taka firma jaki prezes! kazdy ma takich ludzi jakich sobie dobiera i nie ma nawet co dyskutowac! a tak na marginesie... ciekawe jaki wynik padnie na koniec roku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXX Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:14 Wg mnie Prezes Rozmus powinien po takich dwóch wynikach w końcu wezwać Policję. Może ktoś w końcu znajdzie złodziei, bo taki wynik w tak krótkim czasie o niczym innym nie świadczy , jak tylko o tym ,że tam muszą być złodzieje. Jestem jednym z byłych - za "naszych" czasów taki wynik inwentaryzacji nie miał racji bytu - myślę ,że to o czymś świadczy. O nas nikt nie mógł powiedzieć ZŁODZIEJE!!!!!! ............a napewno zostało powiedziane dużo złego. ...może jednak nie bylismy tacy źli , za jakich nas Pan , Panie Prezesie uważał. A jeżeli my byliśmy tacy źli , to co ctrzeba będzie mówić o obecnej ekipie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 19.05.07, 23:22 CO ZA H.. NAZYWA LUDZI Z MAGAZYNU ZLODZIEJAMI- GOSCIU NIE WIEM CZY WIESZ ALE DOPOKI KOGOS NIE ZLAPIESZ ZA REKE TO TWOJE SLOWA SA PUSTE I BEZ PODSTAWNE, DLATEGO PRZESTAN PISAC TAKIE PIERDOLY, ZE TAM PRACUJA SAMI ZLODZIEJE, BO TYLKO OBRAZASZ PRACUJACYCH TAM LUDZI, ZAJMIJ SIE SWOJA ROBOTA I SIE ODPIERD... OD MAGAZYNU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnuch Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 03:12 dobrze gadasz ten ktos chyba sie pomylił z powołaniem. Jak ktos kradnie to chyba on bo widze ze zna wszelkie procedury. Wierze ze magazyn nie kradnie jak cos to moze robia to kierowcy ale tez nie wiem ciezka sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kljent Re: opinie o foto hurcie IP: *.centertel.pl 12.05.07, 12:25 tam pracuja sami zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnuch Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 00:06 gdzie ku..?? na magazynie czy w całej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 10:08 Oczywiście ,że w całej firmie - wydaje misię, że wynieść w plecaku ok.400.000 pln netto byłoby dość ciężko, no nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnuch Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:43 każdy sądzie według siebie... ja nigdy nic nie ukradłem ale widze że Ty wiesz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 23:48 A mówią że tylko winny sie tłumaczy !!No ale po samym twoim nicku mozna sądzic że nic nie ukradłeś tylko orzesz jak czarnuch w FH i bierzesz baty za każdego złodzieja z twojej pracy...nie mozna sie bac tego powiedziec 400 tys braków w takim czasie mogła wyniesc tylko zorganizowana grupa! ZŁODZIEJE i tyle...panie arturze proponuje zmienic skład albo pana oddani pracownicy rozkradną do końca roku wszystko...kiedys nie było towaru bo szybko sie sprzedawał a teraz nie ma bo szybko wynoszą!!!łatwiej chociaz targety zrobic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: opinie o foto hurcie IP: 62.29.174.* 17.05.07, 12:15 haha ciekawe rzecy słysze, do mnie własnie zadzowniłą wzcoraj pani z foto hurtu i byłem na rozmowie, mam pracowac jako magazynier w rudnej słyszłaem jakies ypowiedzi ze ludzie z tą d uciekają i ze nie polecacie tu pracy to POWIEM WAM COS , IDZZDI PRACOWAC DO TESCO ALBO DO LECLERCA ZA 700zł za miesiac cos mi sie wydaje ze wam wszytkim odbiło ze ludzie uciekają - ogolnie kazdy za granice ucieka bez wzgledu na zakład a nie za akurat z foto hurtu u ciekają a np z Tesco nikt nie ucieka , wez cie sie zastanowcie jak was słucham to tak czuje jakby was ten prezes zakuł do konia i mieliscie orac pole i dlatego takie pretensje macie NAPISZECIE SKORO w FOTO HURT jest taka beznadziejna praca, to napisze cie gdzie jest lepiej płata i mniej stresująca praca dla kogos po liceum czekam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: val Re: opinie o foto hurcie IP: *.j.pl 17.05.07, 13:44 Witam wszystkich pracowników byłych i obecnych FH, przez trzy dni czytałam wasze wypowiedzi na forum i mam kilka reflesji, tez byłam pracownikiem FH , pracowałam dużo, dobrze, za bardzo niewiele, Bardzo lubiłam swoją pracę ale również trudno się było pogodzić z wieloma sprawami.Opowiadania o wielkiej korporacji, super osiągnięciach, wystawione na korytarzach centrali zakurzone stare dyplomy itp. Firma jest o lata swietlne od tego aby próbować nazywać sie korporacją, nie takie w korporacjach są warunki pracy, dobrze o tym wiem. Brak jakichkolwiek procedur dotyczących pracy wszędzie i także, oczym ostatnio tak piszecie w magazynach. Każdy ma do niego wstęp, w mkorporacjach nawet prezes firmy nie może wejść do magazynu bez człowieka materialnie odpowiedzialnego, a tutaj wchodzą wszyscy, od kierowcy, PH, panią z biura, kierownika , pracowników z Centrali itp. Karygodne!!! Opłaty za korzystanie z telefonu służbowego- bez jakiegokolwiek wcześniejszego podpisu, oswiadczenia. Poza tym za wpłatę powinny być wystawione faktury dla wpłacającego. Godziny nadliczbowe niepłatne,szkolenia w soboty bez zapłaty, albo odbioru dnia wolnego. Umowy na 800,00 netto podstawy + premia, która gdy odchodzisz znika i wiele wiele innych nieprawidłowości. Jedno jest pewnie nikt tam nikogo na siłę nie trzyma, każdy z Was ma możliwośc odejścia, szukania lepszej pracy.I to Wam radzę zamiast pomstowania.Nie ma sensu wylewania pomyj, choć prawdą jest,że najbardziej wartościowi ludzie zostali zwolnieni lub sami odeszli. Ale prawdą jest również,że ryba psuje się od głowy i nigdy w tej firmie nie bedzie dobrze, póki stosunek do pracownika sie nie zmieni.Nie była to moja pierwsza praca w tej firmie i wiem jaki powinien być szef.Napewno Pan Prezes nie jest wzorem Szefa w żadnym calu i z tym nie możecie sie godzić.Nikomu nie wolno zachowywac się tak jak On to robi, nikomu nie wolno poniżać Waszej godności!Ten człowiek nie powinien prowadzić nawet sklepu GS w jakiejś pipidówie, a nie zarządzać ludźmi w taki sposób. Na szczęście warunki na rynku pracy tak się zmieniają, że to On właśnie już niedługo będzie prosił, aby ktoś chciał u niego pracować. Jedna jest tego konkluzja: TRZEBA MIEĆ KLASĘ A NIE KASĘ !!! panie Prezesie! Tak naprawdę nie zależy mi czy prezes to czyta czy nie, mnie to lotto! Ale Wy , którzy musicie płacić nie za swoje błędny- uciekajcie a nie tylko pomstujecie! Życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajkam Re: do tomek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 18:50 heeh idz popracujesz zarobisz a potem oddasz dwa razy tyle buhaha co ty możesz wiedzieć co sie dzieje w firmie?? porobisz chwile to sie przekonasz dzieciaku, jeszcze sam chętnie pójdziesz do tesco za połowe mniejszą stawke i będziesz spłacał rozmusowe manko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!1! Re: do tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 01:10 Stary własnie jak sie czyta to co ty napisałeś to widaćże nie masz zielonego pojęcia o niczym...w tesco chociaz odwalisz dniówkę i idziesz do domu bo nic cie nie interesuje...a tu porobisz ze złodziejami i zamiast zarobić obciążą cie kosztami inwentaryzacji...a te ostatnio nie napawająoptymizmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: do gosc1! IP: 62.29.174.* 22.05.07, 10:08 koles jak chcesz mnie przekonać to powiedz mi wogóle jaką sumą cię obciązyli i za co i kiedy to było( puste gadanie mnie nie interesuje) , to co ty napissałes moze napisać żul z pod stacji( chodzi mi o konkrety a nie hasełka zucane na wiatr), jeśli mam użąć twoją wypowiedz za wiarygodną , to napisz mi konkrety: kiedy cię obciążyli , na jaką sumę i za co ciekawe czy coś odpiszesz czy tylko dalej będziesz pie..ł jakieś farmazony ( a tak wogole to ci koleś szczerze wspołczuje ze zabrali ci dwa razy więcej kasy niż ci dali , jeszcze nie słyszałem żeby ktoś sie tak dał w h..a zrobić, to swiadzcy o tobie, gnoju) Odpowiedz Link Zgłoś
lucek.biz Re: do gosc1! 15.05.08, 01:09 witam mówi bizon mistrz!!!!!!!!!!! cała ta firma to jedne wielkie halo na czele z tym kluzem!!! gosc jest straszny jest zwykłym kierownikiem i chyba zapomniał ze tam tylko pracuje bo w kale cały od tego smarowania az włosy ma troche rude pozdrowionka tylko dla zupy ,kuli ,małolata ,pitiego ,pejsa trzymajcie sie chłopaki jechac z łajzami heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek odp ajkam Re: do tomek IP: 62.29.174.* 22.05.07, 10:00 p opierwszy szmaciarzu skoro mam 35 lat to nie jestem dziecki( moze ty jednak nim jestes) a jak kradłes i ci 2 razy tyle co zarobiłes zabrali to moze idz do radia maryja i sie poużalaj nad sobą według mnie tobie koles sie nie udało i teraz jestes wsciekły na cały swiat i same gówna wypisujesz , to typowe dla niudaczknika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek dzis miałem podpisac umowe z FH IP: 62.29.174.* 23.05.07, 16:28 witam dzis miałem podpisac umowe z FH kierownik na romowie obiecywał 1200zł netto a na umowie dostałem 1000zł brutto wiec powiedziałem ze nie podpisze umowy a babka mi:, to dowidzenia i obciążymy pana kosztami badan lekarskich da sie zrozumiec to pie..iętą firme? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v prezes Re: dzis miałem podpisac umowe z FH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:00 foto hurt a wlasciwie jej prezes nadal jest myslami w latach 90 tych. Realia sa jednak takie ze ludzie beda odchodzili. Czasy chorego wyzysku i WIELKIEGO bezrobocia kończą się nawet na podkarpaciu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: dzis miałem podpisac umowe z FH IP: *.171.40.46.crowley.pl 24.05.07, 09:25 a z jaką babka rozmawiałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:12 przestań pieprzyc takie głupoty.lepiej sie pochwal ile zabrali Tobie za każda inwenture cwaniaczku!!ta firma jest zryta i tego juz nikt nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator czy w FH jest naprawdę źle ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 09:33 Znam osoby , które odeszły i powróciły.Może one się wypowiedzą jak jest naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: czy w FH jest naprawdę źle ? IP: *.171.40.46.crowley.pl 25.05.07, 11:17 a kto został jeszcze z kadry kierowniczej?? tej siedzącej na górze koło prazesika? przeciez gro osób już odeszło to kto teraz zajmuje ich miejsce teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: III Re: czy w FH jest naprawdę źle ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:45 No tak są osoby które pracowały w FH i potem wróciły...tylko ze te osoby poprostu nie poradziły sobie w innych firmach i przyszli na kolanach do prezesa żeby ich przyjął a teraz wchodzą mu w dupę...szmaciarstwo i brak honoru w ich wykonaniu to apogeum głupoty!!! mistrzowie świata którzy potrafią tylko robić koło dupy innym samemu nic nie robiąc i złodzieje którzy kradną wszystko co sie da pod przykrywkami dupowłazów !!!OTO CAŁY FH !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak... Re: czy w FH jest naprawdę źle ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 21:28 i nikt nie protestuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no tak... Re: czy w FH jest naprawdę źle ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 22:48 i cisza...a już myślałem że jakiś pracownik się z tą opinią jednak nie zgodzi. Czyżby się zgadzała z rzeczywistością? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AN Re: czy w FH jest naprawdę źle ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:37 A WEKSLE OBOWIĄZKOWE TO JEST PRZEKRET!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxx Re: czy w FH jest naprawdę źle ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:25 NIE CHCESZ - NIE MUSISZ PODPISYWAĆ. TO TWÓJ WYBÓR. WEKSLE SA WSZĘDZIE , GDZE JEST ODPOWIEDZIALNOŚC ZA KASE , ZA TOWAR ITP - PODAJ MI FIRMĘ, KTÓRA CIE ZATRUDNI DO MAGAZYNU BEZ ZABEZPIECZENIA WEKSLOWEGO....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: opinie o foto hurcie IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 22.06.07, 15:17 hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teo Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 22:19 chyba trzeba samemu spróbować i samemu ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 11:27 pracowałem tam przez 1,5 roku i nie zgadzam się z tymi opiniami, tak jak mój poprzednik napisał trzeba samemu spróbować i samemu ocenić, ja miło wspominam tam pracę fakt jest to firma dla ludzi którzy chcą pracować a nie tylko dostawać kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.07, 15:33 artykul sponsorowany,artykul sponsorowany, artykul sponsorowany pracowałem tam przez 1,5 roku i nie zgadzam się z tymi opiniami, tak jak mój > poprzednik napisał trzeba samemu spróbować i samemu ocenić, ja miło wspominam > tam pracę fakt jest to firma dla ludzi którzy chcą pracować a nie tylko dostawa > ć > kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 17:41 dla Twojej informacji "nie jest to tekst sponsorowany" bo pracowałem tam z rok temu, ale plus dla ciebie za poczucie humoru hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 08:40 i co sie stalo ze nie pracujesz juz tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 08:57 i jak tam było na spotkaniu firmowym?ile osób poleciało? napewno było ciekawie!!!! jak to w foto-hurcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzbzbzbzb Re: opinie o foto hurcie IP: 81.219.210.* 23.09.07, 15:36 słyszałem że do FOTO-HURTU próbują ściągnąć starych pracowników bo niema tam kto już pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 22:47 Pozdrowienia dla wszystkich wiernych firmie FOTO-HURT...nie łamcie sie chłopaki wasze nieszczęście już niedługo zatonie jak titanic...a wy dalej włażcie rozmusowi w dupę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: opinie o foto hurcie IP: *.icpnet.pl 29.09.07, 14:32 witam.Pracowałem na magazynie w Poznaniu tydzien temu był szalacha i przekonywał nas że magazyn nie będzie zlikwidowanya po tygodniu przysłali kluza z wypowiedzeniami.Myśle że chamstwo i obłuda nie zna granic u prezesów ani odrobiny godnosci a i zapomniałem dodac ze zabrali nam połowe pensji bez podania przyczyn.W sumie dobrze ze zamkneli filie może znajde jakąś normalną firme gdzie się ceni pracownika a nie tylko go gnoi i robi sie z niego debila. Pozdro dla magazynierów z Rzeszowa macie teraz już całkiem prze..e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 12:19 no to ładnie was zrobili na szaro!!! jednak się pomyliłem FOTO HURT to dno, robią z ludzi wariatów szkoda mi tylko że w rzeszowie zostali chłopacy i będą musieli ostro zapieprzać według nowego magazynu w rzeszowie i ta ochrona hehehehehe strach się bać !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: opinie o foto hurcie IP: *.icpnet.pl 02.10.07, 14:37 dowiedziałem sie jak przychodzi towar z Rzeszowa do Poznania pozgniatane paczki pobite świetlówki rewelacyjne rozwiązanie panie prezesie, kierowcy już szukają innej roboty bo koczują na DHL-u godzinami jak debile.Myślę że już niedługo skończy się współpraca z klientami z wielkopolski bo każdy oleje foto-hurt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józiu :)) Re: opinie o foto hurcie IP: *.autocom.pl 02.10.07, 20:36 Tak samo było z Krakowem...... dokładnie "BYŁO" bo już go właściwie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matrix II Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 05.10.07, 16:51 Matrix ujawnij sie - nie rob z siebie idioty!!! ......jednego juz wystarczy........, ty mu napewno nie dorownasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: opinie o foto hurcie IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 07.10.07, 11:51 NIE WIEM DLACZEGO TAM JESZCZE LUDZIE PORZADNI PRACUJA ,CO ICH TAKIEGO TRZYMA CHBA LUBIA SIE Z PREZESEM ALE ZAPEWNIAM JUZ NIE DLUGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszne Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 13:34 Małżeństwo świętuje piątą rocznicę ślubu. - Muszę ci, kochanie, coś wyznać - mówi mąż - jestem daltonistą i pracuje w fotohurcie. - I ja chciałabym coś wyznać -mówi żona- nie jestem z Rzeszowa, jestem z Mozambiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 05.10.07, 16:56 zaktualizujcie sobie strone internetowa fotohurtu, poniewaz nie ma juz magazynow w Polsce, a w rzeszowie to zostanie tylko rejtana i magazyn - ale nie dluzej niz do pierwszego remamentu! p.s. prezesie przygotuj sie na kradziez dwoch domow tym razem!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
komar125 Re: opinie o foto hurcie 18.10.07, 22:44 porazka pracuje tam juz 6 mc i mam serdecznie dcosc tylko zmiany które nic nie pomagaja a wręcz przeciwnie tylko szkodza i działaja zle na ludzi psycha tam siada przez te zmiany to tylko ludzi pracujacych na mat kłuca miedzy soba chcą żądzic wszyscy i jeden od drógiego chce byc wazniejszy porazka nie poleca,m tej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 13:48 zmiany, zmiany, zmiany czy jeszcze ktoś nadąża za prezesem i jego śitą?????oni sami nie wiedzą jak prowadzić firmę i próbują na różne sposoby szkoda że nic z tego nie wychodzi :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observator Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.07, 11:54 ...ktos kiedys powiedział: "zmiany to jedyna stała rzecz w firmie" - zapewne nie skłamał! Niestety decyzje wydawane przez "zarzad", podatny na ładne i wyuczone wierszyki pozerów-lanserów dość żałosny skutek wywołują. Do tego dochodzi brak profesjonalizmu, który objawia się brakiem kontroli nad emocjami - plusem w zarządzaniu nie jest. Cierpią pracownicy a firma drepcze w miejscu zamiast iść do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: opinie o foto hurcie IP: *.intertele.pl 25.10.07, 23:19 Za samą ortografię wylał bym Cię na drugi dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: opinie o foto hurcie IP: *.icpnet.pl 30.10.07, 18:34 pozdro dla magazynierów w Rzeszowie teraz ciesze sie że zamknęli magazyn w Poznaniu tydzień szukałem pracy przekonałem się że są jeszcze normalne firmy. Fajna spokojna robota na magazynie na dwie zmiany za lepsze sianko. Spróbujcie poszukac czegoś innego naprawdę warto.Trzymajcie się i nie dajcie się pozdro dla prezia i dla wice Odpowiedz Link Zgłoś
rycho.ochudzki Re: opinie o foto hurcie 01.11.07, 20:33 Szkoda tej firmy bo mogło być naprawdę nieźle, ale od ponad roku przed moim odejściem, nie bedąc ekspertem dało się zauważyć totalną pogardę dla mas pracujących jak i dla podstawowych zasad rządzących rynkiem (marketing, solidność). W.CZ. Panu Prezezowi wydaje sie nadal,że wszystkiemu winny jest spisek uknuty przez reakcyjne podziemie (czyt. pracownicy),którzy o niczym innym nie myśla jak tylko doprowadzić firmę do upadłości i stracić pracę. Podsumowując ..."ryba się psuje od głowy" Pozdro dla MAT,EXR i P.H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: opinie o foto hurcie IP: *.171.40.46.crowley.pl 19.11.07, 08:14 czy ktos jeszcze pracuje w fh? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 12:41 czy to prawda że duracell odłączył się od foto hurtu? czy ktoś coś wie ???? ciekawe dlaczego heheheheh :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józiu Re: opinie o foto hurcie IP: 195.136.30.* 04.01.08, 13:14 Oczywiście że się odłączył (w końcu) czekamy na innych :)) To taki mały "policzek" dla prezesa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 15:45 chyba jenak duracell dalej został w fotohurcie???? porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.08, 11:32 siedleczka.myminicity.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszły pracownik Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 17:49 Czy faktycznie jest sens przychodzić do pracy do Foto Hurtu??. Jest aż tak źle? Proszę o szybką poradę, czy się zatrudnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 21:07 To zależy do jakiego działu.Odradzam dział kadr,rmp i księgowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Re: opinie o foto hurcie IP: 84.38.160.* 20.03.08, 19:54 właśnie ukazało się ogłoszenie w Nowinach, że zatrudnią specjalistę ds. kadr i płac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead Re: opinie o foto hurcie IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 20:15 szerokim łukiem- dla wszystkich rada bajoro cuchnącej substancji to najbliższe określenie dla tej organizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead Re: opinie o foto hurcie IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.08, 20:20 szerokim łukiem omijajcie ten FH bajoro cuchnącej substancji to najmilsze określenie dla tej organizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: opinie o foto hurcie IP: *.antik.sk 18.09.08, 22:10 odradzam równiez od zwz i eksport-import Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzew Re: opinie o foto hurcie IP: 89.174.214.* 27.02.08, 20:31 kupiłem tam swego czasu aparat, to były najgorzej wydane 1200 zeta w moim życiu, ale warunki pracy chyba wporząsiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: opinie o foto hurcie IP: *.rzeszow.mm.pl 27.02.08, 20:40 właściciel to wcielenie istnego wariata, mam kolege ktory pracuje, MA DOSC !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dupolizacz Re: opinie o foto hurcie IP: 84.38.160.* 28.02.08, 11:59 Nie chce się wam rzetelnie pracować to szczekacie jak psy zza płota - to porządna firma i każdy za sumiennie wykonywaną pracę otrzyma rzetelną wypłatę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 21:17 czy to jest porządna firma warte zastanowienia,dlaczego więc ludzie, którzy naprawdę rzetelnie pracują odchodzą co ich do tego skłania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dead Re: opinie o foto hurcie IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.08, 19:14 Witam serdecznie forumowiczów tematu foto hurt. Moja opinia niestety nieprzychylna. Prezes (AR) w FH to dowódca, który firmę swoją traktuje jak poligon-. tak, tak poligon. Nieustanne zmienia decyzje, stosuje manewry faktami, i strzela nietrafionymi decyzjami, a potem obwinia wszystkich wkoło. Jego żołnierze to: (MS) niedokształcony i prymitywny v-ce, porucznik od finansów, a potem sierżanci z rodziny i kaprale z łapanki. Reszta żołnierzy to szeregowe koty. Wiedza ogólna o hierarchii w wojsku tłumaczy resztę zagadnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:23 kolego dead brawo dla Ciebie! bardzo trafnie wychwyciles sedno zagadnienia! pozdrawiam czlowiek ktory tam byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 22:42 Uwazam,że warto spróbowac,ludzie ktorzy tam pracują są mili, chętni do pomocy i współpracy oczywiście jak to w życiu bywa jest i 'czarna owca" z najblizszego otoczenia Prezesa.Najprościej to ując " gdyby głupota miala skrzydła to ten Pan fruwałby jak gołebica" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Zbik Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.08, 20:18 Witam wszystkich dawno tu nikt nie bywał a wiec : Foto Hurt i ludzie hmm dużo by pisać Wojtek K.Kierownik mag.Totalny idiota nie pilnuje tych co trzeba,zajmij sie magazynem bo ci rzeczy giną a nie tym kto z kim na śniadanie chodzi stary jestes kretynem :) druga osoba to tak zwany matrix hehe karzdy wie ze to ty Mateusz K. stary myslisz ze dlaczego nikt juz z toba nie gada bo nikt nie lubi PIE..NYCH KONFIDENTÓW przez takich jak wy ludzie sie zwalniaja z magazynu i będą sie zwalniac, ciekaw jestem jak sobie poradzisz jak bedzie nawał faktur a tobie nie bedzie mial kto składać. Ludzie nie idźcie do tej firmy bo wam psycha siądzie.Pozdrowienia dla magazynierów i byłych pracowników mam nadzieje ze dobrze wam z dala od Foto Hurtu .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudi Re: opinie o foto hurcie IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 22.05.08, 17:50 siema hehe rudi co jestes bucem to glowe sciska na 10 rudych 11 falszywych ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 00:34 Kilka dni temu miałem okazję pierwszy raz kontaktować się z Foto Hurtem na ul. Rejtama. Niestety - w sklepie nieład, obsługujący dość opryskliwy a ceny średnio o 150-200 zł wyższe niż w sklepach internetowych. W wielu mniejszych sklepach z aparatami fotograficznymi w Rzeszowie są niższe ceny. natomiast nie wiem jakie są relacje w firmie. Odradzam jako klient. Odpowiedz Link Zgłoś
lucek.biz Re: opinie o foto hurcie 15.05.08, 01:11 witam mówi bizon mistrz!!!!!!!!!!! cała ta firma to jedne wielkie halo na czele z tym kluzem!!! gosc jest straszny jest zwykłym kierownikiem i chyba zapomniał ze tam tylko pracuje bo w kale cały od tego smarowania az włosy ma troche rude pozdrowionka tylko dla zupy ,kuli ,małolata ,pitiego ,pejsa trzymajcie sie chłopaki jechac z łajzami heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
lucek.biz Re: opinie o foto hurcie 15.05.08, 01:14 kluz do układania paluszków samsunga heheh i trzysta baniek mi oddaj!!!!!!!!!!!!!!!!hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzeszó Re: opinie o foto hurcie IP: *.ostnet.pl 21.06.08, 20:20 lucek.biz mam prosbe podaj mi jakies dane czy warto inwestowac w foto hurt albo kto badz na chrypek@poczta.fm odczytam wiadomosci i pomysle powaznie dziekuje i zycze milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: opinie o foto hurcie IP: *.nat.rsk.pl 30.06.08, 00:28 ludzie, po co tracic czas na pisanie pie..o FH, jesli komus sie nie podoba praca w tej firmie, to sie zwolnijcie, jak zrobilem to ja i innych 100 ludzi. Przeciez nikt nikogo nie trzyma na uwiezi, to tylko wasz wybor, że sie tam jeszcze meczycie! Zrobcie krok do przodu i znajdzcie lepsza prace- a mamy takie czasy, ze narzekac nikt nie powinien na brak ofert. Zycze powodzenia wszystkim tym, ktorzy pracuja , a caly czas dostaja po dupie... a przy okazji, wyczytalem na forum ze matrix to Mateusz K. - szczerze mowiac obstawialem kogos innego- ciekawe rozstrzygniecie:) ale to przyklad,ze nie mozna nikomu ufac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt ważny Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 03:02 W FH jest tak że pewne osoby np: Orzeszek i Kluz wywalą z roboty wszystkich byle by zachować swoje stanowiska. Były osoby które co nieco o ich pracy wiedziały więc lepiej było sie ich pozbyc - po co w firmie niewygodnych świadków którzy wiedzą o ich przekrętach. Machlojki i tak wyjda na koniec roku na inwentarce a pracownicy magazynu za to zapłacą - cieszę sie że już tam nie pracuję i gratuluję wszystkim którzy sie zwolnili bądz zostali zwolnieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielki Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 22:49 O o tych rzeczach to też słyszałem! Ale co tam magazyn za to zapłaci ze swojej kieszeni a po za tym kiedyś na pewnym szkoleniu miało sie zgłaszać do prezesa kto za co dostał jakiś gift z pracowników od dostawców - czemu nikt tego nie robi??? Kluz ma pewnie pełne garaże bo nie raz coś dostawał (sam widziałem) no i cały ten ZWS co to tam niby jest. Nikt tego nie robi bo kase obetną co nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan żbik Re: opinie o foto hurcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.08, 22:05 Pracownicy magazynu zarabiają mało bo kluz tłumaczy to tym ze sa ku..kie braki,a na tym remanencie braków nie było a kasa taka sama,ciekawy jestem jakie będzie uzasadnienie,a co do Mateusza K.z magazynu to jest pie..nym konfidentem i będzie :)Co do kluza to brak mi słów na tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 04:37 macie racje wypie..ja ludzi którzy juz moga zagrozic ich stanowiskom nie mam nic do piotrka orzeszka ale kluz to wredna menda i swinia jak pomocy trzeba to do ludzi ale jak juz nie poczebi sa mu murzyni z magazynu to mordą płąci za zapie..nie w 30 stopniowym upale w spodniach drelichowych które na zime bobre by były a do tego jeszcze nowy przydupas KOZIOŁ (OWCA) dobrały sie dwa pedały do stołków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom jak z zoo sie robi sa IP: *.ostnet.pl 04.08.08, 19:51 ,, wam to sie w głowka po...." panie prezesie pana brak obycia z ludzmi powoduje to ze za jakis okres pana sa bedzie bankrutem bo akcje to sie kreca jak biznes jest tego wart osoba ktora nie doczymuje danego slowa jest warta tyle co jej biznes jakbym wiedzial ze trafie na tak arogancka osobe to nigdy bym nie poswiecil moich 2 h zycia, ktore sa drozsze niz ten caly pomysl na nowy biznes i to pan a nie ja powinienem czekac mamy 21 a nie 20 wiek to juz nie te czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: jak z zoo sie robi sa IP: *.ostnet.pl 02.09.08, 21:01 Jak to już nikt nic nie pisze? a może już nikt nie pacuje w tej ,,cudownej" firemce , czyżby wszyscy poszli do szkoły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh eh ach do "najmadrzejszego" kirownika na swiecie IP: 84.38.160.* 04.09.08, 21:42 ja to moge powiedziec tylko jedno KLUZ ty za..y sku..synie h..u pie..ny zacznij inaczej z szcunkeim ludzi traktowac bo przesadzasz jestem zerem dnem ku.. zrozum toooooo padalcu za..y gdyby ni etwoje lizanie dupy prezesowi to gównem bys byl, a twoja czerwona morda przechodzi ludzkie mozliwosci jestes okropny wstretny, a i nikt sie nie dziwiw czego cie zona w dupe kopnela bo z takim chorym psychicznie czlowiekiem zyc nie mozna myslisz ze masz kase to jestes idealem sory jestes nikim totalnie nikim nie masz za grosz rozsadku, rozumu, co ci w tej durnej łe[etynie siedzi ??? idz sie leczyc chlopie tragedio zyciowa rodzicie cie nie kochali czy co?? jestes zerem spolecznym czy ty nie widzisz ze ludzie maja cie w dupie i ze nikt cie ku.. nei lubi!!!!!!!!!!!!!! monza by tak na twoj temat cala wiecznosc gadac o twojej głupocie. zastanow sie osle za..y czy ty w przedszkolu jestes zeby sie zachoqwywac jak 5 latek czy w powaznie rozwijajacej sie firmie bo chyba powinieies sie do przedszkola worocic albo nizej bo dzieci z przedszkola nie sa takie popie..ne jak ty mysla loicznie a z ciebie taki logista jak ku.. z ognia woda buehehehehe wez sie lecz palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: och ach eh Koziol IP: 84.38.160.* 04.09.08, 21:48 o nastepny mądry Boże jaka ta firma ma logike i nie ktorych ludzi to szok poprostu paranoja Koziol nie badz taka lizydupa do kluza pedala za..ego bo to ci i tak nic nie da idz ty owco jedna ten idiota cie wykorzystuje a ty uwazasz sie za lepszego bo ten h.. jest dla ciebie mily?? jak nic mu nei trzeba bedzie to i ciebie popie.. jak wszytskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bo Re: Koziol IP: 82.160.117.* 18.09.08, 13:40 także odradzam jako klient.potzebny był pokrowiec na aparat,to usłyszałem : o tam se poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójek premie :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 22:35 O tym ,że w Foto-Hurcie można awansować i najlepsi pracownicy niższych szczebli mają szanse na awanse mówiło się wielokrotnie , wielokrotnie też takie awanse miały miejsce .<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> Wiadomo ,że ludzie ambitni stawiaja sobie wysokie cele , angażują się , ciężko pracują , aby ich wyniki ,umiejetności i predyspozycje były zauważone i docenione . To jedyna droga do zasłużonego i trwałego awansu. Zarówno służbowego ,jak i finansowego . Przykłady można mnożyć ,jest ich wiele . każdy ma szansę . Z przyjemnością informuję ,że z rekomendacji dyr.Wojciecha Kluza , do grona handlowców stacjonarnych dołączy Piotr Kłeczek , dotychczas pracownik magazynu , szef zmiany . Piotr â��witam w gronie handlowców i życzę sukcesów. Jeśli ktoś czuje się na siłach , chce podjąć kolejne nowe , duże wyzwanie , nowe zadania handlowe â�� pamietajcie â�� każdy ma szansę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: premie :)) IP: 193.37.139.* 11.12.08, 20:58 Wojciech Sowa Zastępca Dyrektora Handlowego - Product Manager Lighting i podpisuje się "wójek" - komentowac nie będę...bo szkoda słów jeśli tam taka ekipa siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wójek Re: premie :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 22:28 to jest kopia e-maila a co do zarządu mam pytanie odnośnie firmy BEVO i temu podobnym incydentom ??? ps. objaśnienie my kupujemy od olympusa sprzedajemy BEVO po cenie zakupu a potem kupujemy od nich za krocie skłon ku logistyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naczelnik bedzie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 16:48 Obiektywnie rzecz ujmujac takie transakcje podpadaja pod Urzad Skarbowy. No no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapek Re: bedzie problem IP: *.ostnet.pl 07.01.09, 19:28 Pozdrowienia dla magazynu bo jeszcze jest , a słyszałem że z przedstawicielami trochę gorzej . Gratulacje za mądry ruch, tylko patrzeć jak konkurencja przejmie klientów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były PH Re: bedzie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 10:43 Prawda to że, wszyscy PH z FH odzeszli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: bedzie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 19:38 Prawda, prawda. Wszyscy handlowcy mobilni z rzeszowa niestety złożyli wypowiedzenia. Teraz pracuje tam kilka osób z dzału RMP oraz magazynu. Dzwonią po klientach. Chyba zbliża się koniec tej firmy.... Gratuluj im odważnej decyzji...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: bedzie problem IP: *.eranet.pl 09.01.09, 21:18 Rzeszów w końcu się odważył. ponoć W-wa też.Ciekawe co tam w Kielcach i Lublinie? Prezes zaczyna prosić o wycofanie wymówień(opamiętał się? - nie uwierzę). za 2-3 dni okaże się że zostały same popierdółki , które znają swoją "wartość" na rynku pracy i nic nie powiedzą dopóki kopa w d... nie dostaną od prezesa - a że w końcu dostaną to jest pewne. Cieniasów i tchórzy prezes nigdy ani nie lubił ani tym bardziej nie szanował- zresztą on nikogo nie szanował...i na pewno nie bedzie Z ciekawością będę obserwował rozwój sytuacji...było strasznie , zaczyna być coraz śmieszniej. ...a trochę jednak szkoda , bo trochę życia poświęciliśmy tworząc "potęgę" tej firmy. Pozdrawiam wszystkich byłych. Ja tez "byłem" pare lat temu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: bedzie problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:32 pamiętajcie ostatni gasi światlo...a drzwi będzie zamykał W. K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: bedzie problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:35 ciał bambina....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: bedzie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 21:28 Wszyscy? Z firmy odszedłem ponad dwa lata temu i wyjechałem za granicę. To kto tam obecnie pracuje w Rzeszowie? Czy w ogóle w Rzeszowie jeszcze na Rejtana jest siedziba firmy? Jak na świętach byłem to widziałem tylko że odremontowali budynek, ale coś mało aut było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: bedzie problem IP: *.zetosa.com.pl 14.01.09, 13:25 ja sie zastanawiam co Arturek bedzie robil, przeciez teraz nie ma kto tam sprzedawac :|| Nie ma sprzedazy, nie ma roboty dla magazynu, windykacji ???? Arturek powie, ze wszystko jest w porzadeczku, ale ... chyba najlepiej nie jest i co handlowcy zgodzili sie wrocic ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: bedzie problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.09, 15:54 sam jestem ciekawy czy zgodzili sie wrócić??? Prezes obudził sie z reką w nocniczku???????? nie może być!!! i tym sposobem zbliża sie koniec tej wielkiej firmy....moze w koncu ktoś zrozumie iż firme tworzą ludzie którzy w niej pracują.... aaa i jeszcze zostaną dyrektorki :))) pozdrowienia dla nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiu Re: bedzie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 17:38 Heh, mysle, ze klienci maja juz dosyc współpracy z tą firmą... a teraz jeszcze kryzys i chyba to pojdzie w pizdu... Podobno budynek na wynajem idzie cały? Czy firma się cała do Rudnej przeniosla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: bedzie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 19:21 Kiedyś byłem na rozmowie w FH. Dziś dziękuje losowi, że się tam nie dostałem - wtedy był trudny rynek i wielu chętnych to przebierali jak chcieli. Słyszałem od lat że jest tam mega źle ale słyszałem, że cocacoli też niezłe zagrzewki do pracy są. W każdym razie za traktowanie ludzi w tym paru moich znajomych życzę frajerowi prezesowi i jego pachołkom rychłego końca. Chyba nie zdają sobie sprawy, że mieli kupe szczęścia, że rozkręcali interes w takich a nie innych czasach. Dziś jak to pierdyknie to już raczej ciężko będzie coś nowego zdziałać - zwłaszcza z taką opinią. Mogę zapewnić że fama już dawno jest w Rzeszowie od dobrych kilku lat a w dobie internetu opinia z tego forum idzie 100 razy szybciej. Na dzień dzisiejszy to idą ludzie na pierwszą prace albo na przetrwanie bo ciężko mi sobie wyobrazić, że ktoś idzie tam dobrowolnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor(ytet) Re: bedzie problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:47 Na rynku pracy w Rzeszowie mówi się: "jak nie masz gdzie pójść do pracy, idz do Fotohurtu:)". Ale ktoś s.....l sprawe! Aż strach pomysleć kto tam teraz będzie chciał pracować.A moze by tak roboty dla wiezniów na Rudnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały miki Re: bedzie problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 22:19 moze wypowiedzą sie jacyś handlowcy na temat tej firemki..... bo jak to ktoś powiedział ...."ostatni gasi światło....a drzwi zamyka WK!!!" pozdro dla pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Re: bedzie problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 11:38 Pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beły Re: bedzie problem IP: 84.38.160.* 26.01.09, 19:28 Z tego co słyszałem, Artur miał mieć jaką fabrykę w Mielcu. Teraz pewnie tam na ludzi się wydziera. A firmę Fotohurt to już pewnie zostawił dyrektorom. Najgorsze jest to, że Arturek nigdy nie wpadnie na to że to on musi coś z sobą zrobić: pójść do psychologa, żeby porozmawiać np. o dzieciństwie. Tam by się dowiedział że każdy ma swoją godność i że nie ma co o sobie myśleć tak wiele. Bo mu się udało, wystartował w dobrym momencie. Ale jest zwykłym szarym chłopem który się nawet zabardzo przy jedzeniu nie potrafi zachować. A co do WK to chłop stosuje podobne metody jak prezes dlatego jest przez niego lubiany. Szkoda że prezes nie wie o tym, że nim Wojtuś awansował, to na trzeciej zmianie spał na klejach. Chociaż w sumie słyszałem opinie że kierownik musi być leniem bo tylko taki potrafi zrzucaćna na innych robotę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss agent koniec Fotohurtu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:00 Państwo mili! oto nadszedł koniec firmy pod tytułem fotohurt.W końcu zaowocowała niekompetencja, brak wiedzy, narcyzm oraz ignorancja głównodowądzącego. Brawo!!! ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: koniec Fotohurtu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:14 Na początku - nie pracuje w fotohurcie i nie jestem z nim związany! Do wątku zaglądnąłem bo widzę, że popularny - podobnie jak RCMB! Tak czytam i czytam i o fotohurcie i RCMB i te wszystkie teksty na temat końca tych firm, wydają mi się smutne!!! W naszym regionie jest tak mało miejsc pracy, że zapowiadany rychły koniec każdej firmy w regionie, powinien raczej przerażać niż cieszyć! Każda firma, nawet z szefem "burakiem", czy innym dupkiem, to miejsca pracy! Możliwość jakiegoś zarobkowania, dania komuś szansy na doszkolenie się i odciążenie społeczeństwa od kolejnej "gęby" na zasiłku!!! Tak, że mimo wrednych kierowników, głupich szefów, itd. życzę firmom aby dalej trwały i zarabiały ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss Agent Re: koniec Fotohurtu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 22:35 Kolego Dzidek. Moze w takim razie złożysz swoja aplikacje do fotohurtu? Chronicznie potrzebuja ludzi i zapewniaja 'super warunki":-). W pakiecie powitalnym dostaniesz: -atrakcyjne wynagrodzenie (krojone po 50% bez powodu), -podróże słuzbowe w kraju i za granica (będziesz jak kierowca TIRa), -miłą atmosfere w pracy (czyli o....l bez przyczyny i twojej winy), -stabilne zatrudnienie (permanentnie przedłuzane na czas określony), I wszystko to w ramach ratowania twojej gęby od zasiłku!:-)Nie czekaj, aplikuj już dziś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: koniec Fotohurtu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 23:45 >Kolego Dzidek. Moze w takim razie złożysz swoja aplikacje do fotohurtu? Nie dzięki, ze swojej jestem zadowolony :))) Absolutnie nie chcę bronić tu fotohurtu! Nie neguję, że tak faktycznie jest, jak wszyscy piszecie! Odnoszę się tylko do tego, że firmy takie jak fotohurt czy rcmb "się kończą"! W naszym regionie są/były jednymi z większych i przez wiele lat dawały zatrudnienie!!! Jeżeli "się skończą", oby powstały w ich miejsce kolejne, lepsze z dyrektorami/kierownikami/właścicielami na odpowiednim poziomie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: koniec Fotohurtu IP: 88.156.66.* 27.01.09, 21:44 po czym wnosisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milan Foto-Hurt IP: *.antik.sk 01.02.09, 16:48 Witam. Ja tez kiedys pracowalem dla FH. Do dzis duzo ludzi nie wie co sie stalo i jak kazdy kto zlozyl wypowiedzenie w FH byl, jest i bedzie najgorszym czlowiekiem na swiecie... mnie to Preyes napisal, ze ylem najgorszym. Pracowalem dla FH na terenie slowacji i czech. Wszystko bylo o.k. Byłem i jeszcze jestem :) współnikiem Artura R. w FH Słowacja i FH Czechy. Pierwszy raz dałem wypowiedzenie, bo nie lubie jak "pitbul" lub "mongol" pcha sie do spraw, o ktorych nie ma zadnych informacji. Dla FH pracowalalem do kiedy mnie wkor....li szef windikacji. Dwa a pół miesiąca nie dostalem kasy z FH i namiast pieniedzy na koncie tylko telefon, ze mam przyjechac do Rzeszowa.... ja mowie : Kto jak do mnie, tak ja do niego! Do dzis mi FH Polska nie zaplacil kase - I TO JEST FIRMA KTORA PLACI KAZDEMU.... Nic sie ale nie dzieje . ...kase juz mam :) i to wedlug kodeksow aktualnych na terenie slowacji. Zbliza sie marczec i zbliza sie i wyplacenie kasy z zisku za udzialy. Mam tylko nadzieje, ze bedzie jakas kasa na kontach, bo Pani Ksiegowa Kozak dala nakaz ksiegowej w czechach by zrobila przelew wszystkich pieniezy do polski. Poprostu zostalo "0" na koncie. Potem ksiegowa z czech do mnie pisala miela, bym wlozyl kase na konto FH, bo nie ma na zaplacenie WAT....Artur jest Prezesem i on prawnie odpowiada za nasze firmy na slowacji i w czechach :). I taka jest strona Pana Prezesa Artura.... Moje decyzje byly zwiazane z haslem: Zawsze o krok naprzod!!! Pozdrawiam Milan P.S.: jak ktos chce kupic udzialy FH na Slowacji i FH Czechy zapraszam. moj kontakt: milan@micont.sk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciapek Re: Foto-Hurt IP: *.ostnet.pl 06.02.09, 19:38 Cześć MILAN. Widzę że stary i ciebie wysterował tak jak i innych ( przynajmniej mnie ) Oj w tej firmie zostanie tylko wielka trójca stary, łysy i dupo właz, ale jestem pewien że my się jeszcze spotkamy i to w bliskim czasie i dalej będziemy HANDLOWAĆ !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały nicki Re: Foto-Hurt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:52 tak kolego...bedziecie handlować bateriami samsung których stary nakupił za pół miliona dolarów. leżą sobie w namiocie na rudnej i kwitną...czekają na lepsze czasy....tak wiec... czapki z głów panowie dla WAS..... sciągam przed wami berecik.... pozdrowienia dla jeszcze pracującej ekipy FH... nie dajcie sie łajzom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: Foto-Hurt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 00:06 Hahaha.Trafilem na to forum przypadkiem,pracowałem tam prawie 3 lata. Aż miło się czyta jak rozmus idzie na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedys_pracowalem Re: Foto-Hurt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 23:45 Panowie, Panie i reszta towarzystwa, sprawa wygląda tak, że od kilku lat słychać tylko "on się zwalnia, FH długo już nie pociągnie..." albo "jak on pójdzie to nie będzie miał kto tym rządzić...". Niestety tak nie będzie, ponieważ AR nie pozwoli sobie na zabicie swojego dziecka, cokolwiek o nim mówi... Możemy być pewni, że aktualne zawirowania z PH to dla AR tylko przejściowe problemy, z którymi sobie poradzi. Pewne też jest, że kiedyś się doigra i któryś z pracowników pozwie go za mobbing albo znęcanie się ale to nie pośle na dno całej firmy. Pozdrawiam wszystkich aktualnych pracowników i chcę wam powiedzieć, że poza FH też jest życie... Kadrę, która nie pracuje już też pozdrawiam i życzę wszystkim aby nie podchodzili aż tak emocjonalnie do tego tematu bo nie ma sensu sobie psuć humoru/zdrowia. End of story, bye bye :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord Re: Foto-Hurt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 23:04 moze ktoś coś jeszcze napisze o FH. temat umarł, czy nikt tam już nie pracuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Foto-Hurt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 12:38 NO wlasnie dajcie znak co tam sie dzieje..., po prostu ciekawy jestem. No chyba, ze Arti wydal zakaz wypowiadania sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Foto-Hurt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 15:52 Milan, a jak cenisz te "udzialy"? Bo rozumiem, ze z interesu to juz nici..., czyli oferta raczej skierowana do wrogow AR i to raczej takich zawzietych, co to chca mu nieco zycie uprzykrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: opinie o foto hurcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 07:02 Spoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Foto-Hurt IP: *.ostnet.pl 26.03.09, 20:43 ...a to żeś się stary w pore skapnął.... ...teraz "ICAM.PL" jest na topie pozdro dla wszystkich byłych i obecnych pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: Foto-Hurt IP: *.rzeszow.mm.pl 27.03.09, 10:25 jestem byłym pracownikiem FH, pracowałem tam 3 lata odszedłem, nie chcę brać więcej udziału niezdrowej rywalizacji. Firma jak każda inna, komu nie odpowiada niech się również zwolni a nie szarga nazwiskami. Jeżeli czujesz się pokrzywdzony przez przełożonych to tylko dlatego że sobie na to pozwalasz. Pamiętaj że nie jest to Państwowy Zakład Pracy i należy pracować ciężko aby były efekty. Tutaj podaję linka jeśli nie wiesz jak rozwiązać umowę: www.google.pl/search?hl=pl&q=wypowiedzenie+umowy+o+prac%C4%99&lr=&aq=0&oq=wypowiedzenie+ Pamiętaj że w FH składa się wypowiedzenia w piątki Moja rada dla tych którzy chcą coś osiągnąć w tej czy w innej firmie to: "Umiesz liczyć licz na Siebie" Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych pracowników FH! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły Romek Re: Foto-Hurt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.09, 10:14 Słuchajcie, czy to prawda że "wielki" Wojciech Kluz doczekał się swojego końca kariery? www.pracuj.pl/oferty/1426790.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małyniki Re: Foto-Hurt IP: *.150.179.13.csa-net.pl 07.07.09, 18:46 powitać, kope lat tu nikt nie zaglądał..... ostatnio słyszałem że stary wyjebał zastępce dyrektora handlowego... prawda to??? może ktoś to potwierdzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Foto-Hurt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 21:58 Tak , to prawda. To był nawet dyrektor. Gość pewnie odpuścił , jak wielu innych . Teraz kolej na wiceprezesa. Obaj - Szalacha i Sowa mieli iść na miesięczne urlopy . Dyrektor już tam nie pracuje, więc czas na v-ce :) ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovelas Re: Foto-Hurt IP: *.150.179.13.csa-net.pl 27.08.09, 12:25 siema podobno v-ce prezes dal sobie siana z pracą dla starego??? prawda to??? i rudego podobno wywalił już! potwierdzić to może ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asssss Re: Foto-Hurt IP: *.kielce.vectranet.pl 28.08.09, 21:44 prawda potwierdzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylyPracownikFotoH Re: Foto-Hurt IP: *.range86-147.btcentralplus.com 11.09.09, 21:31 Nie uwierze... Czy dobrze zrozumiałem, że Mirek strzelił papierami? Najdłuższy stażem i najwierniejszy (to nic złośliwego) z wiernych? Powaga? No to już chyba faktycznie koniec. PS. Pozdrowienia dla Mirka i powodzenia niezależnie od tego, czy to prawda czy nie. Jeśli to prawda, ciekawe jakie orędzie wygłosi Artur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Foto-Hurt IP: *.150.179.13.csa-net.pl 16.09.09, 19:00 powie jak zwykle... ze był nieefektywny i niereformowalny bo robił za duże koszty... pozdrowienia dla Mirka,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Foto-Hurt IP: 213.17.178.* 17.09.09, 15:45 ...ale ponoć Pan Prezes juz bardzo prosił Mirka o powrót do pracy...Błuahahaha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Foto-Hurt IP: *.range86-149.btcentralplus.com 24.09.09, 01:38 No i co wrócił? Ja sądziłem, że do tej samej rzeki się nie wchodzi... chyba, że koryto się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
informationes Key Account Manager ? 19.10.09, 19:17 Czy ktoś wie jak wygląda praca i zarobki na stanowisku Key Account Manager w innych oddziałach w Polsce? Chodzi mi głównie o charakter pracy - czy to praca stacjonarna czy bardziej w terenie w charakterze PH? Jak ma się do tego słowo "Manager" czyli czy ma się jakieś osoby pod sobą? Czy ktoś wie jak wygląda system wynagradzania na tym stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juziu Re: Key Account Manager ? IP: 194.156.44.* 25.11.09, 11:55 hahahahha Key Account Manager w Foto-Hurcie nie wytrzymam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONDOM Re: Key Account Manager ? IP: *.150.179.13.csa-net.pl 02.12.09, 22:26 ładnie sie nazywa stanowisko ale nic pozatym. szkoda czasu panowie. może ktoś coś napisze co słychać w FH. podobno jest REAKTYWACJA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petrol Re: Key Account Manager ? IP: *.morava.adsl-llu.static.bluetone.cz 05.12.09, 19:17 Zdecydowanie w terenie, KAM = handlowiec w Fotohurcie, firma zredukowala drastycznie zatrudnienie w dziale handlowym no i jakos to musieli nazwac, dostaniesz fieste, target i po 3 m-c wypowiedzenie, jezeli uda ci sie zostac np. rok to i tak cie wywala bo prezes ma wizje ze nowi ludzie daja nowa swiezosc, BARDZO DUZA ROTACJA PERSONALNA!Na pewno to nie jest firma na dlugoterminowa relacje, a co do zarobkow to zalezy co z soba do firmy wnosisz kontakty/klientow itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek lublin Re: Key Account Manager ? IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.09, 22:53 Panowie, dlaczego to forum jeszcze nie jest zamknięte? Fotohurt od dawna jest na dnie, generalnie zapomnieli o nim wszyscy byli pracownicy i klienci, wiec po co na siłę męczyć ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIG MAC Re: Key Account Manager ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 15:02 .... ku pokrzepieniu serc kolego, ku pokrzepieniu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Re: Key Account Manager ? IP: *.vlan358.dengo.lubman.net.pl 19.02.10, 15:58 Chłopie... nie pytaj tylko przeczytaj początkowe wypowiedzi na tym forum ;) tam się nic nie zmieniło... no chyba że na gorsze... to bagno jakich mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ siema Arti ;) IP: *.speed-net.pl 19.02.10, 19:55 I co bucu? Jak tam firemka? Pada? Gratulacje idioto ;) pozdro z Lublina dla wszystkich Kolegów z... byłego FH ;) i nie muszę życzyć Wam szczęścia bo szczęściem jest dla Nas wszystkich tych co tam pracowali... po prostu to, że już tam nie pracują :))) A ty prosty bucu niedługo sam będziesz szukał pracy. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: opinie o foto hurcie IP: *.range86-137.btcentralplus.com 23.02.10, 00:47 Pracowalem u tych debili, Arturek i Piotrus k**** piepr***** mobber. Mam nadzieje, ze skoncza na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś