Dodaj do ulubionych

Basen dla małych dzieci

IP: *.* 21.10.02, 12:42
Cześć Wszystkim emamom!Czy możecie mnie uświadomić gdzie w poblizu Rzeszowa(bo w Rzeszowie nie ma)jest basen dla małych dzieci?Mogą to byc dalsze okolice Rzeszowa.Może któraś z Was była ze swoją pociechą na takowym basenie.Będę wdzięczna za każdą informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: agawa Re: Basen dla małych dzieci IP: *.* 22.10.02, 15:39
      Cześć! Moi znajomi niedawno mi mówili, że basen przystoswany dla małych dzieci ( brodziki ) są na basenie w Nowej Wsi koło Jasionki lub w jej okolicach. Dokładnie niewiem bo nie bylam, wiem tylko, że to nowo otwarty basen!Pozdrawiam mama Maksa i Kuby.
    • Gość: epaula Re: Basen dla małych dzieci IP: *.* 22.10.02, 16:22
      czeObawiam się, że najbliższy jest w Krakowie.Pozdrawiamepaula
    • Gość: Miśka! Re: Basen dla małych dzieci IP: *.* 30.10.02, 20:16
      To zależy dla jakich pociech. W Ropczycach jest też nowy basen, chodza tam też przedszkolaki, moja Kasia, jako 4-latka uczestniczyła w takich zajęciach, z Miśkiem poszłam dopiero, gdy miał juz rok, oczywiście musiałam go trzymać, bo się jednak bałam...Woda troszkę za chłodna dla maluszków, bo 28-29 st , nie ma tez typowego brodziku, po prostu basen dla dzieci, najpłycej 60cm, w miare zblizania się do zjeżdżalni-coraz głebiej, do ramion mojej 5,5 latcei drugi basen dla dorosłych.hmmm, pamiętam, ze w tamtym roku jacys zapaleńcy przyjeżali na nasz basen z Rzeszowa z 7-miesięcznymi bliźniakami i smyrg...ze zjezdżalni...Wie
    • Gość: Mustela Re: Basen dla małych dzieci IP: *.* 30.10.02, 20:32
      Dziekuję za odzew. Słyszalam o basenie w Nowej Wsi , ale tam też jest najpłytsza woda ok 90 cm., a mój Mateuszek ma dopiero 1,5 roku i uwielbia sam brodzić we wodzie.Rączki mamy odpadają.No cóż,może kiedyś wybudują coś na kształt Aqua parku gdzieś bliżej nas.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka