Gość: zuzia IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 13:05 Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu dobrego weterynarza w Wałbrzychu. Mieszkam tu od niedawna. Dziękuje za wskazanie nazwiska i adresu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 13:21 byl podobny wątek, skorzystaj z wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: weterynarz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 14:17 dziękuje za podpowiedź. Sprawdziłam i mam jeszcze większy mętlik w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: weterynarz IP: 195.117.40.* 26.10.06, 14:23 Jak powazna sprawa, to jedź do Wrocławia, do klinik weterynaryjnych przy Akademii Rolniczej. najlepiej do dra Hildenbrandta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: weterynarz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 14:42 Nic poważnego. Jednak wolałabym znać weterynarza do którego w każdej chwili, z każdym problemem i niedaleko mogłabym się zgłosić. Za kontakt we Wrocławiu dziękuje. Nigdy nie wiadomo, czy się nie przyda??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rak Re: weterynarz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.10.06, 17:45 Solidny i z dużym doświadczeniem zawodowym jest pan dr Tomasz K. z lecznicy na Białym Kamieniu przy ul.Wysockiego. Ja osobiscie i mój pies(którego kiedyś operował i wyleczył z ciężkiej choroby) zawsze go polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:24 Wszedzie byleby nie na Wysockiego. Na Schmidta jest dobry wet (w tunelu, wchodzi się z boku Empiku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: weterynarz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.10.06, 21:41 a ja polecam weterynarza na Piaskowej Górze ul Orłowicza Pani KATARZYNA MAJEWSKA wykonuje kawał dobrej roboty przykłada sie do pracy i dba o zwierzaki jakoby byłyby to jej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:14 A ja polecam Pana Marcina Bebla na Grodzkiej miły, sympatyczny i konkretny fachowiec a do tego młody i niedrogi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: weterynarz IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.06, 21:45 czy ktoś korzystał z usług weterynarza na Piaskowej ul Orłowicza Pani Kasi Majewskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moona Re: weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 22:02 Jeśli chodzi Ci o tą samą panią dr, co miała kiedyś gabinet na ul. Judyma, to ja korzystałam z Jej usług, a raczej mój chomik ;) kilka lat temu (zbuntował się i nic nie jadł ;)). Bardzo sympatyczna pani, z tego co zdążyłam zauważyć ma dobre podejście do zwierzaczków :) Odpowiedz Link Zgłoś