Dodaj do ulubionych

Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa !

13.12.06, 06:53
Od 1 Stycznia zniknie Mróz a w jego miejsce pojawi się Practiker.Czy to dobra
nowina? Dla pracowników na pewno tak bo już obiecano im większe pensje. Z
drugiej jednak strony martwi fakt że jedyny polski hipermarket nie utrzymał
się na rynku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hetmanka Re: Są przyjęcia ??? IP: *.res.pl 13.12.06, 12:32
      j.w.
      • Gość: eska neska Re: Są przyjęcia ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:20
        tak ja ide jutro na spotkanie w sprawie pracy nie wiem nic jakie zarobki ani
        warunki ...
        • Gość: karol Re: Są przyjęcia ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 10:24
          a skąd wiecie że są przyjęcia do tego sklepu???
          • Gość: eska neska Re: Są przyjęcia ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 11:26
            z ogłoszenia poszukuja kasjerów ,pracowników hali i sprzedawców umowa probna na
            3 miesiace pozniej na 1 rok a potem przedluzaja
    • Gość: wezyr Re: Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:24
      A RCMB jest japoński ?
      • Gość: pracownik mroza Re: Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa ! IP: *.prz.edu.pl 14.12.06, 21:53
        To bardzo dobra wiadomosc,a chyba juz najlepsza dla obecnych
        pracowników.Dostana wieksza kase,normalne umowy.Mroz to jeden wielki
        burdel.Władek własciciel,jest skapym chamem i juz pobcinal wielkie premie,tym
        ktorzy w miesiacu grudniu przeszli do praktikera.To samo czeka,reszte
        pracownikow z pensja na koniec grudnia(najnizsza krajowa)Mroz jest h... bez
        serca nie wie jaka krzywde robi ludziom i ich rodzinom.Ja mu zle nie zycze,ale
        oby to sie zemsciło kiedys na nim przyszłości.Ja sie ciesze,ze wszystko sie
        konczy.Tak to jest jesli sie chce oszczedzic na wszystkim.W markecie panuje
        totalny bałagan.Nic dziwnego ze nie dał rady.Szegołów zaoszczedze,chociaz
        pasowało by tu wszystko wylac,by wszystko wyszło na jaw!!Pozdrawiam wszytkich
        pracownikow tego obozu!!!Miejmy nadziej ze to sie zmieni!!!
        • borowik1 Re: Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa ! 15.12.06, 00:32
          w tego typu marketach pracowcy udają że płacą a pracownicy udają że pracują.
          Ile razy byłem w Mrozie czy Rcmb to nie można było znależć normalnego
          ekspedienta który życzliwie by coś doradził. Każdy tylko chowa sie po kątach.
          No ale skoro zarabiają najniższą krajową to nie dziwie się że klienta mają
          gdzieś.
          • Gość: pracownik mroza Re: Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa ! IP: *.prz.edu.pl 15.12.06, 13:03
            Borowik a co Ty wiesz o pracy na takim stanowisku.Wiem ze klienci chcieli by,
            zeby koło kazdego wszyscy skakali.Prawda jest taka, ze jesli jestes sam na
            dziale,wdł ustalonego grafika a wpadnie fala gosci, to chocbys niewiadomo jak
            sie starał to i tak nie zdazysz wszystkich obsłuzyc.Ludzie sie
            denerwuja,burza.Myśla ze sie ucieka przed nimi.A to wcale nie prawda.Z drugiej
            strony masz troche racji bo gdyby nie załowali pieniedzy i było wiecej osob na
            dziale wszystko było by ok.Ludzie badzcie bardziej wyrozumiali dla takich
            pracownikow, bo nie maja wcale lekko jakby sie wam mogło wydawac.Tez miałem
            takie podejscie do momentu, w ktorym zaczołem sam tam pracowac.Troche szacunku,
            bo wystarczy ze nami MROZ pomiata,a my tam mamy wielkie g... do gadania.
          • Gość: gosia Re: Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 14:07
            castorama zamiast RCMB
        • Gość: muminek Re: Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:29
          to do sądu pracy ludzie a nie narzekacie
    • Gość: mm Re: Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa ! IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 15.12.06, 16:30
    • Gość: mm Re: Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa ! IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 15.12.06, 16:31
      a moze nie bylo jego zamiarem zbyt dlugo utrzymac sie na rynku?
      • borowik1 Re: Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa ! 15.12.06, 16:59
        A po co Władek ma się pocić i zastanawiać czy mu klienci przyjdą do sklepu?
        Wynajmie praktikerowi i bez kiwnięcia palce będzie miał niezłą kasę
        miesięcznie.

A co do obsługi w takich marketach to właśnie powiedziałem że wcale nie dziwie
        sie obsłudze że ucieka przed klientami. Za najniższą krajową pewnie każdy by
        uciekał.
        • Gość: roller Re: Practicer !!! zamiast Mroza - Huraaa ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:53
          Ja myślę że Władek realizuje swój plan, który miał w głowie już od kilku lat
          sprzedać firmę koncernowi i zgarnąć dobry szmal. A co do opinii o w. mrozie to w
          100% się zgadzam wredny chamowaty typ kombinujący jak okraść pracownika dostawcę
          i klienta szef practcera pewnie jest mu podobny może się tylko już więcej
          nachapał i przez to jest bardziej wyluzowany.
          • Gość: Pracownik Prakt Re: Practicer !!! Nie jest zły IP: 83.230.26.* 20.12.06, 18:54
            Witam was wszystkich jestem pracownikiem Praktikera i w styczniu jade do Rzeszowa zatowarować i przyuczać pracowników jak to jest u nas :)
            Warunki sa swietne ale trzeba na to zapracowac,gdyż dzięki klientowi mamy pensje i on jest najwazniejszy. Dyrekcja jest w porządku jesli sumiennie wykonujemy.Uwierzcie nie jest źle :)
            • Gość: mm Re: Practicer !!! Nie jest zły IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 04.01.07, 22:56
              zamienil stryjek siekierke na kijek?
            • Gość: muminek Re: Practicer !!! Nie jest zły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:01
              żeby tylko nie bylo rotacji po trzech miesiącach i ludzie nie zaczeli sie
              zwalniac
              • huskyman Re: Practicer !!! Nie jest zły 10.01.07, 16:36
                Znam firme gdzie rotacja jest co 2 tygodnie ;) Podobna branza.
                • qqq66 Re: Practicer !!! Nie jest zły 10.01.07, 17:32
                  Czyżby chodziło Ci o firmę z ul. Rejtana?(nie castorama tylko drugi koniec ulicy)
                  A co do rotACJI TO NA POCZąTKU NA PEWNO BęDZIE. Ktoś musi przecież powystawiać
                  wszystko podczas zatowarowania, a potem nie będzie już tyle ludzi potrzebnych.
                  Na pewno zwolnią kilka %.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka