Dodaj do ulubionych

Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary

13.12.06, 23:21
Proszę o namiary na dobrego urologa dziecięcego, telefon lub dane gdzie
przyjmuje. Może być prywatnie.
Czy słyszał ktoś o dr Ziemniak?
Obserwuj wątek
    • twin2003 Re: Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary 14.12.06, 20:43
      Polecam dr Łydkę. Przyjmuje na Warzywnej 3 (tel. 017 8594408). Przychodnia ma
      podpisany kontrakt z NFZ. Prywatnie przyjmuje raz w tygodniu w Maz-Medzie, na
      Orzeszkowej 16, tel. 8528000.
      • zuzka771 Re: Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary 16.12.06, 19:39
        Dziękuję za informację. Czy dr Łydka pracuje też w szpitalu na Lwowskiej?
      • zuzka771 Re: Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary 16.12.06, 22:37
        Gdzie jest ten Maz-Med? W jakiej części miasta?
        • dlania Re: Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary 16.12.06, 22:42
          Na ulicy Orzeszkowej, tel. 017 8528000. To jest w centrum, ale my tam zawsze
          jedziemy na pamięc, ciężko mi wytłumaczyć jakimi ulicami. Jest taka mapa w
          internecie (wpisz w wyszukiw. map24), narysuja ci dokładnie jak dojechać;)
      • moyyra Re: Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary 27.12.06, 20:33
        Hmm..a czy ten doktor zająłby się siusiakiem mojego synka ? Nie dam rady
        odciągnąc skórki do konca :(

Smarowanie maśćą DIPROGENTA
        • zuzka771 moyyra 28.12.06, 18:07
          Myślę, że tak.
    • anieska1 Re: Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary 21.12.06, 15:33
      Ech, my tez z mateuszem przerabialiśmy ten temat urologów i nefrologów kilka
      miesięcy temu. Po cystografii okazało sie na szczęście, że nie ma refluksu, a
      ciągła obecnośc e.coli w moczu była spowodowana ... brudnym siusiakiem! Od tego
      czasu odciagamy napletek przy myciu, choć w szkole rodzenia i wszędzie trąbią,
      żeby siusiaka nie ruszać! Że niby sam sie oczyszcza! Bzdura! Szkoda, że nie ma
      tam konsultacji z nefrologami...
      Zuzka, ale Ty masz dziewczynkę;-), więc problemmoże byc inny. My leczyliśmy sie
      u pani dr Jolanty Zawiejskiej. To nefrolog, wczesniej przyjmowała na Lwowskiej,
      ale teraz przeniosła się do Medyka. Jej kom. to 0605-601-226. A jakby co, to
      dzwoń na nr rejestracji w Medyku - tam podadza Ci szczegółowe informacje!
      Polecam serdecznie tę panią, ma świetne podejście do dzieci i też bada wzystko
      wielokrotnie zanim zacznie stosować drastyczniejsze środki. To prawdziwy lekarz
      z powołania.
      Trzymajcie sie i zdrowia życze jak najwięcej!
      • zuzka771 dzieki 21.12.06, 21:23
        Jesteśmy pod opieką tej pani, wspaniała lekarka, kobieta anioł. To u niej byłam
        pierwszy raz z małą, skierowała nas do szpitala, zadzwoniła na oddział do
        szpitala, poprosiła o miejsce, bo stan był poważny, dała swój numer kom żeby
        dzwonić, gdy bedą wyniki badań. Potraktowała nas przemiło, z troską i
        zainteresowaniem. Myślałam, że jestem na wizycie prywatnej i gdy zapytałam ile
        płacę, okazało się, że to nie wizyta prywatna. Pocieszała i uspokajała mnie,
        gdy dzwoniłam z wynikami badań, byłam załamana. W każdej chwili mogę do niej
        zadzwonić i skonsultować wynik moczu, gdy mam wątpliwości. Nigdy nie jest
        zniecierpliwiona tym, że dwonię, ża pytam. [prawie jak mama...
    • twin2003 Re: Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary 02.01.07, 15:37
      Tak nt. zapytania od zuzka771 dr Łydka już nie przyjmuje na Lwowskiej (wyraźnie
      przerastała tamtejszych lekarzy wiedzą, i zwykłą ale tak często niespotykaną,
      wśród lekarzy dobrocią, serdecznością i życzliwością). Wszelkie operacje
      przeprowadza w Szpitalu Wojewódzkim w Przemyślu.
      • zuzka771 Re: Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary 03.01.07, 19:57
        Szkoda, tez słyszałam, że jest dobrym specjalistą.
      • moyyra dr Łydka 17.01.07, 20:04
        Hm...a czy dr Łydka to facet czy babka ?
        Mój men dzwonil i powiedzial, ze to facet, a ja z postow zrozumiałam wręcz co
        innego.

To ja juz nei wiem sama.

Tak czy owak jutro mam wizyte u niego/niej.

Pozdrawiam
        • moyyra Re: dr Łydka 18.01.07, 12:54
          Hmmm...no i poszlismy
          pierwsi w kolejce bylismy.

Pani starszej daty.

Powiedziala, ze ludzie naczytali sie w internecie i lataja z siusiakiem, bo nie
          wiedza co robić.

Wg. niej taki stan jest prawidłowy, biale podskorne krostki są w porządku -
          zbiera sie biała maź ...
          po kapieli na czubek (odciagnietego)siusiaka mamy dawac dwie krople parafiny
          lub oliwki i sciągnąc do konca skorkę - zeby sie moczylo ladnie...hmm...tyle,
          ze ja widze, jak coraz wiekszy brud sie zbierać bedzie

powiem, ze niejako skonfundowana tą wizytą jestem.

zadnych masci, sterydow nie uznaje.
    • twin2003 Re: Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary 18.01.07, 17:09
      Ja jestem zadowolona z jej sposobu leczenia mojego synka, (poprzedniego
      chirurga urologa dzęcięcego u którego leczylismy się przez ponad rok, przerasta
      pod każdym względem). My mamy problem z poszerzonymi miedniczkami nerkowymi.
      Jest konkretna, rzeczowa, omawia z rodzicem sposób leczenia, a poza tym miła i
      uprzejma.
      • zuzka771 Re: Urolog dziecięcy w Rzeszowie-prosze o namiary 27.03.07, 21:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka