costabryka 14.12.06, 00:00 chcę kupić szczeniaka, małego lub sredniego pudla -brazowego albo czarnego. jeśli ktoś ma do sprzedania/oddania ewentualnie wie kto ma takie psiaki to prosze o informacje na forum albo maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dfsdaf Re: kupię psa IP: *.intertele.pl 14.12.06, 00:46 www.czarnafuga.republika.pl/glowna.htm www.pudleinterstudio.republika.pl/kontakt.htm dwa linki do hodowli pudli. sam mam wilczura i uważam, że owczarki niemieckie są najlepsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:06 tylko żeby Ci później nie ukradli pieska, bo to dość często spotykane zjawisko w mieście:(. Mi ukradli kilkuletnego psiaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulugula Re: kupię psa IP: 213.25.45.* 14.12.06, 15:42 Mam 26-letniego pudla TOY (miniaturkę). Ale mam również innego psa (i miałem także bernardyna, ale mi jakiś s...syn go otruł). Zachęcam do odwiedzin w KUNDELKU (schronisko przy Ciepłowniczej). Może tam się i znaleźć rasowy piesek, ale przede wszystkim są to stworzenia (jak z domu dziecka), które pokochają bezgranicznie swojego opiekuna. A pies ma byc do kochania, a nie do fryzowania i dekoracji. przepraszam za ten morał, ale powtarzam, że MAM PUDELKA i nie mam nic przeciw tej rasie, a wręcz przeciwnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: kupię psa IP: *.centertel.pl 14.12.06, 17:26 Ja mam do sprzedania mieszańca jamnika z bernardynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedowiary Re: kupię psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 15:58 He he. Ciekawe polaczenie. Napewno cos takiego musialo by wygladac kosmicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: kupię psa IP: *.centertel.pl 21.12.06, 22:17 Dwa razy bernard na długość. Odpowiedz Link Zgłoś
costabryka Re: kupię psa 14.12.06, 19:37 dzieki za linki, ogladnelam i odpowiadam ze nie musi to byc piesek z rodowodem. mieszkam w miescie i wiem, ze bywaja kradzieze psow. chce malego pudelka, bo moj pudel jest juz stary i pewnie za niedlugo tzreba bedzie go uspic, owczarki tez mi sie podobaja ale nie mam warunkow na takiego olbrzyma:)ponawiam swoja prosbe-jakby ktos cos wiedzial o pudelkach na sprzedaz to prosze o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kupię psa IP: *.171.41.4.crowley.pl 21.12.06, 11:56 jeszcze zyje Twój obecny piesek a Ty juz szukasz mu nastepcy? troche przykre...Ja bardzo przeżywałam śmierc mojego psiaka, nie spływało to tak po mnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: kupię psa IP: *.centertel.pl 21.12.06, 12:25 Jakaś chłodna kręciara skoro ma w planie uśpić jednego, kupić drugiego -zmienia pieski jak skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
costabryka Re: kupię psa 21.12.06, 15:25 ehehehhehehehheeeee:) oj dawno sie tak nie usmialam, dobre te wasze posty :D pewnie, zmieniam psy jak skarpetki :)raz na 14 lat:D ze chce kupic nie oznacza ze juz zamordowalm swoja psinke, nie mozna miec 2 psow?z reszta moge kupowac psa dla kogos innego, kto chce takiego a nie innego psiaka. P.S. wesolych swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: kupię psa IP: *.krak.tke.pl 15.12.06, 16:55 ja tez chcialbym pudelka!!! nikt nic nie wie? up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: kupię psa IP: *.if.uj.edu.pl 15.12.06, 19:02 zobacz tu: www.rsoz.superhost.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś