Gość: wku..ony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:32 ja pie.. - rozbój w biały dzień !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leszczyk Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: 81.219.8.* 15.12.06, 19:51 To jest kurna skandal. Pisiaki im oddały miejską działkę a teraz jeszcze miasto musi im płacić za wynajem. Takich radnych powinno się powiesić za jaja na terenie tego parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:55 Dokładnie. Komus popierdzierdzieliło sie w dyni. Teraz miasto powinno wyegzekwować od tych cymbałów prawicowych 180 tyś na dzierżawę + odsetki i zadośćuczynienie. Za jaja ich się nie da powieśić bo żeby podjąć takąidiotyczną decyzję jaj nie można mieć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boB Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: *.244.153.176.debica153.tnp.pl 15.12.06, 19:52 Pier....lić czarnych złodziei, a zamknąć tych którzy im tą działkę dali. Podkarpacie to czarne zadupie a ta ciemnota która tu żyje cały czas bedzie głosowała na ukochanych pisuarów lprów i innych buraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: *.244.153.176.debica153.tnp.pl 15.12.06, 19:57 Czas powiedzieć czarnej hołocie dość. Złodzieje i naciągacze niech oddadzą co nasze. Dlaczego jeszcze nikt nie zawiadomił o przestępstwie niegospodarności popełnionym przez czarnych liżydupców ze związku przestępczego zwanego była radą miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak Solidarne państwo - ale tylko dla czarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:58 buhahaha śmiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV Re: Solidarne państwo - ale tylko dla czarnych IP: *.21-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.12.06, 21:42 To sie nadaje na temat do telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawcio Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: *.centertel.pl 15.12.06, 19:59 Ja do Ojców nic nie mam i nawet nie mieszkam w Rzeszowie,ale biznes radni zrobili niesamowity i nie sposób nie zgodzić się z tym,że jest to czysty rozbój.Taką darowiznę można łatwo obalić i to z urzędu/z mocy prawa/jako podjętą przez osoby upośledzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszczyk Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: 81.219.8.* 15.12.06, 20:01 To jak prywatyzacja z pocz. lat 90. Złodziejstwo pełną gębą. Na to mus być paragrafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: *.244.153.176.debica153.tnp.pl 15.12.06, 20:00 "Ojciec Rafał, gwardian klasztoru nie chce rozmawiać o szczegółach inwestycji. - Nie wypowiadam się dla mediów. To jest już prywatny majątek - powiedział". Otóż nie coś ukradzionego nie jest prywatnym majątkiem bo ten majątek należy się miastu a nie Wam .Możecie go kupić ale płaćcie jak inni A gdzie reguła ubóstwa ? Czas dobrać się do skóry czarnuchom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojti Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.rzeszow.mm.pl 15.12.06, 20:03 ukradzionego? posłchaj gdybys miał wille i by ci ja przymusem odebrali a w zamian dali drewniana chatkę gdzies na wsi to gdybys mial okazje odzyskac ta wille za cenę chatki to bys nie odzyskał\? a tak to własnie wyglada. Złodziejami to byli ci którzy odebrali ta działkę bernardynom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszczyk Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: 81.219.8.* 15.12.06, 20:05 Wojti co ty pierniczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.res.pl 15.12.06, 20:07 to ja jako rdzenny mieszkaniec tych ziem z dziada-pradziada kategorycznie żądam oddania mi tego terenu zagrabionego kilkaset lat temu przez sługusów watykanu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.res.pl 15.12.06, 21:36 to może klechy oddadzą prawowitym właścicielom siedzibę biskupa która NIGDY do nich nie należała?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmDzej Kto zalozy sprawe w sadzie????!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.12.06, 00:40 Pamietam ze ktos pisal w tej sprawie do sadu????kto to byl??to sie nadaje do prokuratury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.res.pl 15.12.06, 20:02 pier****ne pijawki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Odzyskali swoja własność - jasne i proste IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:07 a ktos kiedys im to ukradł, każdy ma prawo do swego, bernardyni także Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Odzyskali swoja własność - jasne i proste IP: *.res.pl 15.12.06, 20:08 to ja jako rdzenny mieszkaniec tych ziem z dziada-pradziada kategorycznie żądam oddania mi tego terenu zagrabionego kilkaset lat temu przez sługusów watykanu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: populista Re: Odzyskali swoja własność - jasne i proste IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:15 Napisz w tej sprawie do kumpla Jaruzela. Może odda ci część swojej wielopokoleniowej willi. A i Ciesielski na pewno się dołoży. Ma kilkaset hektarów ciężko zapracowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Odzyskali swoja własność - jasne i proste IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.06, 11:21 Kto im to wcześniej dał?Przejęli od ciemnoty i mówiato było nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Komuna im ukradła, odzyskali swoje IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:08 i o czym tu gadać Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk Mam pytanie, może ktoś pomóc i wyjaśnić? 16.12.06, 04:57 Doszły mnie słuchy że w ramach rekompensaty Klasztor otrzymał inne ziemie za tą działeczkę wcześniej... Ciekaw jestem na ile jest to informacja sprawdzona. Orientuje się może ktoś? Warto byłoby się tym zainteresować i zdementować pogłoski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Mam pytanie, może ktoś pomóc i wyjaśnić? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 17.12.06, 12:19 dostali Mateusz dostali...pod Lancutem...pytanie czy teraz jak otrzymali ta pod urzedem to czy oddali tamta...szczerze watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzeg Re: Mam pytanie, może ktoś pomóc i wyjaśnić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 16:42 Dostali teren na którym stoi obecnie LIDL obok stadionu stali i teren pod łańcutem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Komuniści - najwięksi złodzieje im ukradli, IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:09 a oni odzyskali tylko swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Komuniści - najwięksi złodzieje im ukradli, IP: *.res.pl 15.12.06, 20:10 niunia, lis, men czy jak się tam zwiesz... idź już sobie stąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rainmar z bielawy A braciszkowie to niby skąd mieli te majątki??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:00 sami się tego dorobili czy wyłudzili w postaci rozdawnictw królewszczyzn, dziwnych nadań, dziesięcin i cholera wie czego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: A braciszkowie to niby skąd mieli te majątki? IP: *.centertel.pl 16.12.06, 18:59 Zapomniałeś dodać ;zakupów i darowizn ale co to kogo obchodzą te skąd.Prawowici właściciele.Niezgodnie z prawem znacjonalizowani.Działka miała 23ha a nie powyżej 50ha.Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary ormowiec Komuniści - złodzieje -saletynom ukradli dom IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:14 i bezprawnie przez kilkadziesiąt lat zajmowali ich własnośc i doprowadzili do ruiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Kto to wycenil na 2.7mln??!!!Skandal!!!!!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 15.12.06, 20:15 Bo mnie cholera wezmie zaraz!!!Przeciez inwestorowi z Irlandii wyceniono plac na 11mln!!!To jak teraz 2.7????!!!!To sie k**** nadaje do prokuratury.Wlacznie z ramskim szyszka i innymi debilami ktorzy to oddali za 30tys pln.Gdzie ja k***** mieszkam!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajajaj Komuna co miała to ukradła innym IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:17 historyczny fakt nie do obalenia, Odpowiedz Link Zgłoś
bravocharlie Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. 15.12.06, 20:21 nie orientuję się zbytnio ale może jakiś paragraf ktoś na to znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael W Miejscu Piastowym komuna ukradła szkołę zakonną IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:22 michalitom, która dla najbiedniejszych dzieci zbudował bł. ks. Markiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: La Salette Komunistyczni złodzieje ukradli w Dębowcu szkołę IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:24 prowadzoną przez xx. saletynów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr teologii Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.dnet.pl 15.12.06, 21:00 ci barnardyni to niezli krętacze, jak widac zapomnieli juz o swoich slubach ubostwa i naukach Jezusa a teraz biznesu im sie zachcialo. Ciekawe czy mieli zgodę Watykanu, która jest wymagana dla wszelkich operacji finansowych Koscioła przy kwotach powyżej 0,5 mln zł - wg Kodeksu Prawa Kanonicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sddddddddddddddddd Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:03 ciekawe jaka była prowizja dla tych debili z pis-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:17 szerokopasmowy wjazd do krolestwa niebieskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie magister Czy mógłbyś podać kanon Kodeksu, który o tym mówi IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 21:06 - dla jasności sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też nie magister Re: Czy mógłbyś podać kanon Kodeksu, który o tym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 16:51 IMHO art 296 §2 KK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.12.06, 21:09 Niech mi jeszcze raz na kazaniu powiedza o zyciu w ubostwie to wstane pokaze srodkowy palec i wyjde...kazdy kto sie dorobil to zly ale ze kosciol ma niewyobrazalny majatek to jest wszystko ok. Jak tacy wspaniali sa, to niech teraz pozbeda sie tej dzialki za te 2,7 mln i wybuduja shcronisko dla bezdomnych albo sierociniec czy cos takiego. Wloskiego ogrodu sie zachciewa a na kazaniach lamentuja ze bieda w kraju ze trzeba na caritas dac. Najwieksza mafia w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: den Ty nigdy nie upominasz sie o swoje? IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 21:18 Oni odzyskali tylko to, co było ich własnością, co im kiedys bezprawnie zabrano, czyli ukradziono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ty nigdy nie upominasz sie o swoje? IP: *.res.pl 15.12.06, 21:38 niech biskup odda chałupę w której mieszka a która NIGDY do kościoła nie należała. niech oddadzą tez ziemie które dostali w zamian za te tereny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Czy popieramy komunistyczne złodziejstwa? IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 21:21 tak by wynikało z tych wypowiedzi, tych którzy nienawidza ich za to, ze odzyskali swoja własność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Czy popieramy komunistyczne złodziejstwa? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 17.12.06, 12:23 nikt tego nie kwestionuje.sposob w jaki to zostalo zrobione jest zenujacy.1% od wartosci 11mln powinni zaplacic czyli tylu ile mial wplacic do miasta inwestor z Irlandii...a oni co?2,7????i gdzie jest k**** ta dzielka pod Lancutem?oddana czy upiekli dwie pieczenie na jednym roznie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łemko Łemkowie czekają na zwrot swoich lasów i pól - IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 21:28 ograbieni ze swych posiadłości i wypędzeni przez komunistów ze swej ojcowizny, ciągle nie mogą odzyskac swojego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: Łemkowie czekają na zwrot swoich lasów i pól IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 11:25 najpierw lasy a potem ziemie od obecnych prywatnych właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojz Żydzi odzyskali swe dobra w Rzeszowie - i cisza, IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 21:30 nikt nie protestuje, nikt ich nie wyzywa; skoro Żydzi mogli odzyskac swoje , to bernardyni także Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PYT. Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: 82.177.97.* 15.12.06, 21:32 A czy ten kawek placu z pipą Koniecznego też jest bernardynów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KH666 ZYGAM POLSKA IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.12.06, 21:44 NAZYWAM SIE PRZEMEK . OD KILKU LAT NIE MIESZKAM W POLSCE I NIE BEDE W TYM BURDELU NIGDY MIESZKAL. ZYGAC MI SIE CHCE NA WASZ WIDOK BEZMOZGIE KATOLSKIE POPAPRANE KUTASY. CALA TA PRAWICOWA HORDA POWINNA WISIEC NA SLUPACH A NIE SPRAWOWAC WLADZE!!! CH.. WAM W DUPE!!!! CH.. W DUPE POLSCE!!! WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowiak Re: Działki rolne za plac IP: *.nat.rsk.pl 15.12.06, 21:53 Czy bernardyni oddadzą państwu działki rolne, które dostali jako rekompensatę za ten plac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bul Re: ZYGAM POLSKA IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 22:04 a nikt tu za toba nie tęskni, bo co Polska miała z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROCKI PRECZ!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.12.06, 21:51 CZAS REWOLUCJI SIE ZBLIZA!!! BEDZIE JAK W HISZPANII. kLER DO ROBOTY-A JESLI NIE -TO KULA W LEB!!! ZASRANA STONKA Odpowiedz Link Zgłoś