Dodaj do ulubionych

Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:32
ja pie.. - rozbój w biały dzień !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszczyk Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: 81.219.8.* 15.12.06, 19:51
      To jest kurna skandal. Pisiaki im oddały miejską działkę a teraz jeszcze miasto
      musi im płacić za wynajem. Takich radnych powinno się powiesić za jaja na
      terenie tego parkingu.
      • Gość: robi Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:55
        Dokładnie. Komus popierdzierdzieliło sie w dyni. Teraz miasto powinno
        wyegzekwować od tych cymbałów prawicowych 180 tyś na dzierżawę + odsetki i
        zadośćuczynienie. Za jaja ich się nie da powieśić bo żeby podjąć takąidiotyczną
        decyzję jaj nie można mieć. Pozdrawiam.
    • Gość: boB Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: *.244.153.176.debica153.tnp.pl 15.12.06, 19:52
      Pier....lić czarnych złodziei, a zamknąć tych którzy im tą działkę dali.
      Podkarpacie to czarne zadupie a ta ciemnota która tu żyje cały czas bedzie
      głosowała na ukochanych pisuarów lprów i innych buraków
    • Gość: anty Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: *.244.153.176.debica153.tnp.pl 15.12.06, 19:57
      Czas powiedzieć czarnej hołocie dość. Złodzieje i naciągacze niech oddadzą co
      nasze. Dlaczego jeszcze nikt nie zawiadomił o przestępstwie niegospodarności
      popełnionym przez czarnych liżydupców ze związku przestępczego zwanego była
      radą miasta
    • Gość: yak Solidarne państwo - ale tylko dla czarnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 19:58
      buhahaha śmiechu warte
      • Gość: TV Re: Solidarne państwo - ale tylko dla czarnych IP: *.21-201-80.adsl-dyn.isp.belgacom.be 15.12.06, 21:42
        To sie nadaje na temat do telewizji.
    • Gość: pawcio Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: *.centertel.pl 15.12.06, 19:59
      Ja do Ojców nic nie mam i nawet nie mieszkam w Rzeszowie,ale biznes radni
      zrobili niesamowity i nie sposób nie zgodzić się z tym,że jest to czysty
      rozbój.Taką darowiznę można łatwo obalić i to z urzędu/z mocy prawa/jako
      podjętą przez osoby upośledzone.
      • Gość: Leszczyk Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: 81.219.8.* 15.12.06, 20:01
        To jak prywatyzacja z pocz. lat 90. Złodziejstwo pełną gębą. Na to mus być
        paragrafy.
    • Gość: XXX Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: *.244.153.176.debica153.tnp.pl 15.12.06, 20:00
      "Ojciec Rafał, gwardian klasztoru nie chce rozmawiać o szczegółach inwestycji. -
      Nie wypowiadam się dla mediów. To jest już prywatny majątek - powiedział".

Otóż nie coś ukradzionego nie jest prywatnym majątkiem bo ten majątek należy
      się miastu a nie Wam .Możecie go kupić ale płaćcie jak inni A gdzie reguła
      ubóstwa ? Czas dobrać się do skóry czarnuchom
      • Gość: wojti Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.rzeszow.mm.pl 15.12.06, 20:03
        ukradzionego? posłchaj gdybys miał wille i by ci ja przymusem odebrali a w
        zamian dali drewniana chatkę gdzies na wsi to gdybys mial okazje odzyskac ta
        wille za cenę chatki to bys nie odzyskał\? a tak to własnie wyglada. Złodziejami
        to byli ci którzy odebrali ta działkę bernardynom.
        • Gość: Leszczyk Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: 81.219.8.* 15.12.06, 20:05
          Wojti co ty pierniczysz?
        • Gość: ja Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.res.pl 15.12.06, 20:07
          to ja jako rdzenny mieszkaniec tych ziem z dziada-pradziada kategorycznie żądam
          oddania mi tego terenu zagrabionego kilkaset lat temu przez sługusów watykanu!!
        • Gość: ja Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.res.pl 15.12.06, 21:36
          to może klechy oddadzą prawowitym właścicielom siedzibę biskupa która NIGDY do
          nich nie należała??
      • Gość: EmDzej Kto zalozy sprawe w sadzie????!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 16.12.06, 00:40
        Pamietam ze ktos pisal w tej sprawie do sadu????kto to byl??to sie nadaje do
        prokuratury!!!
    • Gość: ja Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.res.pl 15.12.06, 20:02
      pier****ne pijawki!!
    • Gość: niunia Odzyskali swoja własność - jasne i proste IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:07
      a ktos kiedys im to ukradł, każdy ma prawo do swego, bernardyni także
      • Gość: ja Re: Odzyskali swoja własność - jasne i proste IP: *.res.pl 15.12.06, 20:08
        to ja jako rdzenny mieszkaniec tych ziem z dziada-pradziada kategorycznie żądam
        oddania mi tego terenu zagrabionego kilkaset lat temu przez sługusów watykanu!!
        • Gość: populista Re: Odzyskali swoja własność - jasne i proste IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:15
          Napisz w tej sprawie do kumpla Jaruzela. Może odda ci część swojej
          wielopokoleniowej willi. A i Ciesielski na pewno się dołoży. Ma kilkaset
          hektarów ciężko zapracowanych.
      • Gość: mieszkaniec Re: Odzyskali swoja własność - jasne i proste IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.06, 11:21
        Kto im to wcześniej dał?Przejęli od ciemnoty i mówiato było nasz.
    • Gość: lis Komuna im ukradła, odzyskali swoje IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:08
      i o czym tu gadać
      • mateusz.maciejczyk Mam pytanie, może ktoś pomóc i wyjaśnić? 16.12.06, 04:57
        Doszły mnie słuchy że w ramach rekompensaty Klasztor otrzymał inne ziemie za tą
        działeczkę wcześniej...

Ciekaw jestem na ile jest to informacja sprawdzona. Orientuje się może ktoś?
        Warto byłoby się tym zainteresować i zdementować pogłoski.
        • Gość: MC Re: Mam pytanie, może ktoś pomóc i wyjaśnić? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 17.12.06, 12:19
          dostali Mateusz dostali...pod Lancutem...pytanie czy teraz jak otrzymali ta pod
          urzedem to czy oddali tamta...szczerze watpie...
        • Gość: juzeg Re: Mam pytanie, może ktoś pomóc i wyjaśnić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 16:42
          Dostali teren na którym stoi obecnie LIDL obok stadionu stali i teren pod łańcutem
    • Gość: men Komuniści - najwięksi złodzieje im ukradli, IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:09
      a oni odzyskali tylko swoje
      • Gość: ja Re: Komuniści - najwięksi złodzieje im ukradli, IP: *.res.pl 15.12.06, 20:10
        niunia, lis, men czy jak się tam zwiesz... idź już sobie stąd...
      • Gość: rainmar z bielawy A braciszkowie to niby skąd mieli te majątki??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 23:00
        sami się tego dorobili czy wyłudzili w postaci rozdawnictw królewszczyzn,
        dziwnych nadań, dziesięcin i cholera wie czego????
        • Gość: Prześmiewca Re: A braciszkowie to niby skąd mieli te majątki? IP: *.centertel.pl 16.12.06, 18:59
          Zapomniałeś dodać ;zakupów i darowizn ale co to kogo obchodzą te skąd.Prawowici
          właściciele.Niezgodnie z prawem znacjonalizowani.Działka miała 23ha a nie powyżej
          50ha.Kropka.
    • Gość: stary ormowiec Komuniści - złodzieje -saletynom ukradli dom IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:14
      i bezprawnie przez kilkadziesiąt lat zajmowali ich własnośc i doprowadzili do
      ruiny
    • Gość: MC Kto to wycenil na 2.7mln??!!!Skandal!!!!!! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 15.12.06, 20:15
      Bo mnie cholera wezmie zaraz!!!Przeciez inwestorowi z Irlandii wyceniono plac
      na 11mln!!!To jak teraz 2.7????!!!!To sie k**** nadaje do prokuratury.Wlacznie
      z ramskim szyszka i innymi debilami ktorzy to oddali za 30tys pln.Gdzie ja
      k***** mieszkam!!!?????
    • Gość: ajajaj Komuna co miała to ukradła innym IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:17
      historyczny fakt nie do obalenia,
    • bravocharlie Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. 15.12.06, 20:21
      nie orientuję się zbytnio ale może jakiś paragraf ktoś na to znajdzie
    • Gość: michael W Miejscu Piastowym komuna ukradła szkołę zakonną IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:22
      michalitom, która dla najbiedniejszych dzieci zbudował bł. ks. Markiewicz
    • Gość: La Salette Komunistyczni złodzieje ukradli w Dębowcu szkołę IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 20:24
      prowadzoną przez xx. saletynów
    • Gość: mgr teologii Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.dnet.pl 15.12.06, 21:00
      ci barnardyni to niezli krętacze, jak widac zapomnieli juz o swoich slubach
      ubostwa i naukach Jezusa a teraz biznesu im sie zachcialo.
      Ciekawe czy mieli zgodę Watykanu, która jest wymagana dla wszelkich operacji
      finansowych Koscioła przy kwotach powyżej 0,5 mln zł - wg Kodeksu Prawa
      Kanonicznego.
      • Gość: sddddddddddddddddd Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:03
        ciekawe jaka była prowizja dla tych debili z pis-u.
        • Gość: 1 Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 21:17
          szerokopasmowy wjazd do krolestwa niebieskiego
      • Gość: nie magister Czy mógłbyś podać kanon Kodeksu, który o tym mówi IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 21:06
        - dla jasności sprawy
        • Gość: też nie magister Re: Czy mógłbyś podać kanon Kodeksu, który o tym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 16:51
          IMHO art 296 §2 KK
    • Gość: ble Re: Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za p IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 15.12.06, 21:09
      Niech mi jeszcze raz na kazaniu powiedza o zyciu w ubostwie to wstane pokaze
      srodkowy palec i wyjde...kazdy kto sie dorobil to zly ale ze kosciol ma
      niewyobrazalny majatek to jest wszystko ok. Jak tacy wspaniali sa, to niech
      teraz pozbeda sie tej dzialki za te 2,7 mln i wybuduja shcronisko dla
      bezdomnych albo sierociniec czy cos takiego. Wloskiego ogrodu sie zachciewa a
      na kazaniach lamentuja ze bieda w kraju ze trzeba na caritas dac. Najwieksza
      mafia w Polsce!
      • Gość: den Ty nigdy nie upominasz sie o swoje? IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 21:18
        Oni odzyskali tylko to, co było ich własnością, co im kiedys bezprawnie
        zabrano, czyli ukradziono.
        • Gość: ja Re: Ty nigdy nie upominasz sie o swoje? IP: *.res.pl 15.12.06, 21:38
          niech biskup odda chałupę w której mieszka a która NIGDY do kościoła nie
          należała. niech oddadzą tez ziemie które dostali w zamian za te tereny!!
    • Gość: len Czy popieramy komunistyczne złodziejstwa? IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 21:21
      tak by wynikało z tych wypowiedzi, tych którzy nienawidza ich za to, ze
      odzyskali swoja własność
      • Gość: MC Re: Czy popieramy komunistyczne złodziejstwa? IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 17.12.06, 12:23
        nikt tego nie kwestionuje.sposob w jaki to zostalo zrobione jest zenujacy.1% od
        wartosci 11mln powinni zaplacic czyli tylu ile mial wplacic do miasta inwestor
        z Irlandii...a oni co?2,7????i gdzie jest k**** ta dzielka pod Lancutem?oddana
        czy upiekli dwie pieczenie na jednym roznie???
    • Gość: Łemko Łemkowie czekają na zwrot swoich lasów i pól - IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 21:28
      ograbieni ze swych posiadłości i wypędzeni przez komunistów ze swej ojcowizny,
      ciągle nie mogą odzyskac swojego
      • Gość: tyu Re: Łemkowie czekają na zwrot swoich lasów i pól IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.13, 11:25
        najpierw lasy a potem ziemie od obecnych prywatnych właścicieli.
    • Gość: alojz Żydzi odzyskali swe dobra w Rzeszowie - i cisza, IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 21:30
      nikt nie protestuje, nikt ich nie wyzywa; skoro Żydzi mogli odzyskac swoje , to
      bernardyni także
    • Gość: PYT. Radni przekazali działkę, miasto zapłaci za par.. IP: 82.177.97.* 15.12.06, 21:32
      A czy ten kawek placu z pipą Koniecznego też jest bernardynów?
    • Gość: KH666 ZYGAM POLSKA IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.12.06, 21:44
      NAZYWAM SIE PRZEMEK . OD KILKU LAT NIE MIESZKAM W POLSCE I NIE BEDE W TYM
      BURDELU NIGDY MIESZKAL. ZYGAC MI SIE CHCE NA WASZ WIDOK BEZMOZGIE KATOLSKIE
      POPAPRANE KUTASY. CALA TA PRAWICOWA HORDA POWINNA WISIEC NA SLUPACH A NIE
      SPRAWOWAC WLADZE!!!
      CH.. WAM W DUPE!!!!
      CH.. W DUPE POLSCE!!!
      WSTYD MI ZE JESTEM POLAKIEM
      • Gość: Rzeszowiak Re: Działki rolne za plac IP: *.nat.rsk.pl 15.12.06, 21:53
        Czy bernardyni oddadzą państwu działki rolne, które dostali jako rekompensatę
        za ten plac?
      • Gość: bul Re: ZYGAM POLSKA IP: *.ostnet.pl 15.12.06, 22:04
        a nikt tu za toba nie tęskni, bo co Polska miała z ciebie
    • Gość: TROCKI PRECZ!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.12.06, 21:51
      CZAS REWOLUCJI SIE ZBLIZA!!! BEDZIE JAK W HISZPANII. kLER DO ROBOTY-A JESLI
      NIE -TO KULA W LEB!!! ZASRANA STONKA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka