esera 28.12.06, 13:58 Czy ktoś może wie gdzie można zrobić w Rzeszowie ładny makijaż na imprezę sylwestrową? Jaką wizażystkę albo kosmetyczkę polecacie? Z góry dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: sylwester IP: *.rzeszow.mm.pl 28.12.06, 15:36 Niestety nie polecę Ci nikogo. Miałam kiedyś taka rewelacyjną makijazystke, ale nie wziełam namiarów, a zakład zlikwidowano. Te z których korzystałam w ubiegły karnawał nie nadają sie do polecenia, choc drogie jak diabli. Lepiej kupić sobie pare kosmetyków i samemu poćwiczyć malowanie. Ja mam kłopoty w używaniu cieni, bo nie używam ich na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
muszolka Re: sylwester 28.12.06, 20:25 zgadzam sie z Toba, bylam tylko raz u makijażystki zobila mi taki make-up ze ...troche sie pozniej nie poznalam bylo to przed wazna impreza a ona poprostu wszystko popsula przyszlam do domu i to zmylam od tego czasu sama sie maluje,nie jest to wcale takie trudne jak sie wydaje, przynajmniej wiem w czym mi jest dobrze, po co wydawac tyle kasy jak sama mozesz sie pomalowac troche praktyki w domku przed lusterkiem i bedzie ok...powodzenia:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: sylwester IP: *.rzeszow.mm.pl 28.12.06, 20:51 Ta dobra, która zniknęła mi z pola widzenia była jednak rewelacyjna. Wygladałam jakbym nie była umalowana, tylko tak ot troszke brokatu i tyle. Prawda była taka, że malowała mnie godzinę, ale tak ze byłam w magiczny sposób upiekszona, ale nie było tego widać:) Co wiecej w toalecie nie było co poprawiać, a jak wróciam z balu o 4 w nocy wygladałam dalej pieknie. Do takiej makijażystki to warto sie wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
huskyman Re: sylwester 28.12.06, 22:11 Aniu ta sytuacja przypomina mi baśn Andersena "Nowe szaty cesarza" ;))) Znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: sylwester IP: *.rzeszow.mm.pl 28.12.06, 22:25 Znam, ale wcale mi ta sytuacja nie przypomina tej baśni. Makijaż to wielka sztuka. To co widzimy na ogół to tandetne malowanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: sylwester IP: *.rzeszow.mm.pl 28.12.06, 22:29 Ja wtedy byłam naprawde mocno umalowana (widać było po waciku). Połączyć mocny makijaz(i sprawić by był wręcz niewidoczny) z naturalnym wyglądem to wielka sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KToS Re: sylwester IP: 84.38.160.* 28.12.06, 22:28 Zadzwon do Douglasa... w sylwestra pracuje tam przynajmniej 2 wizazystki i jak kupisz min 2 produkty, zrobią Ci makijaz za Free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: sylwester IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 29.12.06, 01:32 lepiej sie nie maluj.maz bedzie zazdrosny... Odpowiedz Link Zgłoś