Dodaj do ulubionych

Praca w Millenium Hall

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:22
Czy ktoś już może coś słyszał o rekrutacji? Czy może jeszcze za wcześnie?
Obserwuj wątek
    • cool_kid Re: Praca w Millenium Hall 28.12.06, 14:37
      Otwarcie dopiero w marcu 2008. Prawdopodobnie w listopadzie 2007 otworzą Nowy
      Świat więc może tam też warto poszukać. Millenium Hall zatrudni ok. 1000
      pracowników, a Nowy Świat ok. 600.
      • des4 Re: Praca w Millenium Hall 28.12.06, 14:55
        Nie tyle Millenium Hall ale firmy i sklepy które się tam ulokują - u nich
        trzeba się dowiadywać o pracę. No chyba że chodzi ci o administrację
        kompleksu...
        • Gość: saddsa Re: Praca w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:49
          proponuje uzbroic sie w cieprliwosc bo millenium hall jescze dlugo pozostanie
          placem budowy, jesli wogole kiedykolwiek tam powstanie ch
          • cool_kid Re: Praca w Millenium Hall 28.12.06, 18:50
            Pewnie chodzi ci o tą aferę z Conresem, nawet jeśli okaże się że coś bylo to
            inwestycję przejmie inny developer.
          • Gość: MC Re: Praca w Millenium Hall IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 28.12.06, 21:45
            buhahahah!!!saddsa nie boj zaby.bedzie dobrze.laskawa zima wiec moze i szybciej
            skoncza:P
            • cool_kid Re: Praca w Millenium Hall 28.12.06, 21:47
              Na razie dziś widziałem że nadal ostro budują :)
              • Gość: wecsadf Re: Praca w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:20
                tak, a ja widzialem 2 chlopow spacerujacych po budowie, mimo lagodnej zimy
                budowa zwalnia coraz bardziej, klopoty finansowe inwestora i tyle
                • cool_kid Re: Praca w Millenium Hall 29.12.06, 12:56
                  Dzisiaj mimo że przysypało śniegiem to jednak nadal dźwigi pracowały. Z tego co
                  wiem inwestor dostał kredyt 320 mln zł na tą inwestycję więc o jakich kłopotach
                  mówisz? Z drugiej strony to niepokojące że już przesunięto termin otwarcia.
                  • Gość: gosia_38 Re: Praca w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 29.12.06, 15:22
                    Ekskjuz mi , z jakiego źródła wiecie ze termin zostal przesunienty ?
          • Gość: J23 Re: Praca w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 08:00
            A czemu to niby mają nie skończyć, Pan Pawłowski tam już taką kase włożyż, zę
            raczej niemożliwe jest żeby sie z tego wycował.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka