Gość: bezrobotna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:22 Czy ktoś już może coś słyszał o rekrutacji? Czy może jeszcze za wcześnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cool_kid Re: Praca w Millenium Hall 28.12.06, 14:37 Otwarcie dopiero w marcu 2008. Prawdopodobnie w listopadzie 2007 otworzą Nowy Świat więc może tam też warto poszukać. Millenium Hall zatrudni ok. 1000 pracowników, a Nowy Świat ok. 600. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Praca w Millenium Hall 28.12.06, 14:55 Nie tyle Millenium Hall ale firmy i sklepy które się tam ulokują - u nich trzeba się dowiadywać o pracę. No chyba że chodzi ci o administrację kompleksu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saddsa Re: Praca w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 18:49 proponuje uzbroic sie w cieprliwosc bo millenium hall jescze dlugo pozostanie placem budowy, jesli wogole kiedykolwiek tam powstanie ch Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Praca w Millenium Hall 28.12.06, 18:50 Pewnie chodzi ci o tą aferę z Conresem, nawet jeśli okaże się że coś bylo to inwestycję przejmie inny developer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Praca w Millenium Hall IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 28.12.06, 21:45 buhahahah!!!saddsa nie boj zaby.bedzie dobrze.laskawa zima wiec moze i szybciej skoncza:P Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Praca w Millenium Hall 28.12.06, 21:47 Na razie dziś widziałem że nadal ostro budują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wecsadf Re: Praca w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 11:20 tak, a ja widzialem 2 chlopow spacerujacych po budowie, mimo lagodnej zimy budowa zwalnia coraz bardziej, klopoty finansowe inwestora i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
cool_kid Re: Praca w Millenium Hall 29.12.06, 12:56 Dzisiaj mimo że przysypało śniegiem to jednak nadal dźwigi pracowały. Z tego co wiem inwestor dostał kredyt 320 mln zł na tą inwestycję więc o jakich kłopotach mówisz? Z drugiej strony to niepokojące że już przesunięto termin otwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_38 Re: Praca w Millenium Hall IP: *.rzeszow.mm.pl 29.12.06, 15:22 Ekskjuz mi , z jakiego źródła wiecie ze termin zostal przesunienty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Praca w Millenium Hall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 08:00 A czemu to niby mają nie skończyć, Pan Pawłowski tam już taką kase włożyż, zę raczej niemożliwe jest żeby sie z tego wycował. Odpowiedz Link Zgłoś