Dodaj do ulubionych

Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków

IP: *.centertel.pl 02.01.07, 08:28
Przestrzegam przed zlecaniem prac projektowych tej dyrekcji projektowana
droga S-8 na styku woj.poznańskiego i łódzkiego rozmineła się tylko o 5 km.
Zaineresowanym gminom powiedziano tylko "przepraszamy".
Obserwuj wątek
    • Gość: WC Re: Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 09:56
      Przestrzegam przed Pikusiem!
      Nie wie o czym mówi (pisze).
      GDDKiA Kraków jest oddziałem centralnego urzędu administracji drogowej i nie
      zajmuje sie projektowaniem. Poza tym działa na terenie woj. małopolskiego i
      raczej nie ma co szukać na S8 pomiędzy wielkopolskim i łódzkim.
      ;)
      • Gość: Pikuś Re: Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków IP: *.centertel.pl 02.01.07, 11:11
        Szanowny "WC" nie jest ważne czy GDDKiA Kraków posiada w swoich strukturach
        biuro projektowe lub zleca wykonanie dokumentacji po przetargu innym biurom.
        Ważne że to firmuje.Odnośnie pozostałych Twoich rewelacji dotyczących
        obszeru działania odsyłam Cię na stronę główną GW Wiadomości. Nie zapomnij
        podepszeć szczęki i spuścić wody.
        • kmd_rohan Re: Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków 02.01.07, 11:51
          He, a pisze się "podepszeć", bo odmienia się na "paszcza"?
          ;D
          • Gość: Pikuś Re: Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków IP: *.centertel.pl 02.01.07, 12:07
            Czyżby WC=kmd rohan
            • kmd_rohan Re: Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków 02.01.07, 12:43
              Gość portalu: Pikuś napisał(a):

> Czyżby WC=kmd rohan

Nie, nie używałem i nie używam innych nicków na tym forum. Tak sobie zajrzałem
              w wątek, bo też czytałem o tej autostradzie a`la Wąchock i rozbawił mnie
              spostrzeżony błąd :D
              Bez urazy.
              • Gość: Pikuś Re: Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków IP: *.centertel.pl 02.01.07, 13:04
                Błąd fatalny przyznaję rację na dodatek razi.
                Błąd GDDKiA Kraków fatalny na dodatek rujnuje./nasze kieszenie/
                Dziękuję i przepraszam Pikuś.
        • Gość: WC Re: Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków IP: *.rzeszow.mm.pl 06.01.07, 16:37
          Szanowny "Pikusiu",
          Ważne jest, że nie można żadnych prac projektowych zlecić GDDKiA, bo to urząd,
          a nie biuro projektów - to główny sens mojego postu.
          Przestrzegam też przed bezkrytycznym przyjmowaniem informacji z jednego źródła,
          chociażby to była GW.
          • Gość: Pikuś Re: Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków IP: *.centertel.pl 06.01.07, 18:44
            Ale to wręcz odwrotnie, GDDKiA Kraków zleciła te prace sam zachodzę w głowę na
            jakiej postawie, to nie ich właściwość.Najwyrażniej nie zapoznano się z
            wcześniejszymi ustaleniamii w zaintersowanych gminach.Taka kalka jak ze zmianą
            granic Rzeszowa.
            • Gość: WC Re: Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków IP: *.rzeszow.mm.pl 06.01.07, 19:03
              OK, nie chcę się sprzeczać - przeczytaj tylko swój pierwszy post.
              Pozdro
              • Gość: Pikuś Re: Uwaga !!!! na GDDKiA Kraków IP: *.centertel.pl 06.01.07, 19:39
                Tak masz racje napisałem "przed zlecaniem" ale skoro nie działają na swoim
                terenie to ktoś im to zlecił upoważnił.Najlepiej abyś przeczytał materiał
                żródłowy, nie jest możliwe aby to była "kaczka" ponieważ wypowiadają sie w tej
                sprawie poszkodowani.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka