Dodaj do ulubionych

Lokal na komunię w Rzeszowie

04.01.07, 11:38
Jak w temacie. Szukam sprawdzonego lokalu, czy ktos mógłby polecić?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • borowik1 Re: Lokal na komunię w Rzeszowie 04.01.07, 12:25
      nie żebym sie czepial, ale dzisiejsze komunie przypominają w formie ludowe
      wesele. Ciekawe czy tu też któluje filozoja "zastaw sie a postaw sie" - niech
      ciotki i szwagry nie myślą żem bidak...
      • Gość: ds16 Re: Lokal na komunię w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:28
        hehe myślę, że w hotelu Prezydenckim będzie w sam raz, rodzina z Wólki
        Niedzwiedzkiej czy innego Gnojnika bedzie zachwycona...
        • Gość: wikary Re: Lokal na komunię w Rzeszowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:35
          mi sie wydawało ze komunia to skromna uroczystość rodzinna gdzie głównym celem
          są jakieś duchowe przemyślenia, a nie wóda i żarcie do bólu brzucha. Zresztą
          trudno by było inaczej gdy hierarchia kościelna kompromituje sie (patrz
          przykład TW Wielgusa)
    • mettea Re: Lokal na komunię w Rzeszowie 18.01.07, 11:31
      Podbijam wątek, bo wcześniejsze odpowiedzi mnie nie zachwyciły :(, nie na temat
      i czepialskie.
      Mam swe powody, dla których szukam lokalu - w ciasnym mieszkaniu w bloku ciężko
      coś zorganizować.
      p.s. wikary - kto tu mówi o wódzie? na komunii???
      • Gość: sentyment wroc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 15:31
        pare lat temu tylko w mieszkaniach w bloku organizowano komunie i nie jakies
        wystawne tylko skromne a w tym dniu najwazniejsza byla osoba idac do komuni po
        raz pierwszy i jakos wszyscy byli szczesliwi. teraz sie zachciewa lokali
        strojow od armaniego a ze o kapeli nie wspomne!! nie na tym ma polegac komunia
        czy prezentach za xx tysiecy
        • Gość: KK Re: wroc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 16:41
          Motel i Restauracja "Orion" na Przybyszówce.
          Sala na 50 osób, tanie posiłki, miła armosfera.
          Więcej informacji na stronie:www.motelorion.pl lub pod numerem gg 2748087
          Pozdrawiam
          • Gość: gośc Re: wroc IP: *.rzeszow.mm.pl 20.01.07, 18:36
            to pisał pracownik -trzymaj się swojego rozumu-każdy lolal oglądnij i wybierz sama tylko nie taki co w piwnicy jest
    • mjot1 Re: Lokal na komunię w Rzeszowie 18.01.07, 19:08
      Hm... No kościół. chyba...
    • mettea Re: Lokal na komunię w Rzeszowie 19.01.07, 12:49
      KK dzięki za odp :)
      Reszta opinii - zbędna; nie szkoda czasu na niepotrzebne komentarze??
      • Gość: lola Re: Lokal na komunię w Rzeszowie IP: 82.177.97.* 19.01.07, 20:50
        Muza pzry Siemaszkach , klub Turkus w WDK
    • Gość: Foczka Re: Lokal na komunię w Rzeszowie IP: 82.177.98.* 20.01.07, 22:19
      Karczma Staropolska w Killnarowej
      Super klimat piekne okolice do spacerowania i piekne plenery zdjecviowe
    • Gość: giga Re: Lokal na komunię w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:55
      Galaktyka na ul. Kustronia ( nowe Miasto)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka