carrramba 24.09.04, 17:14 Proszę żebyś zachował się jak człowiek honoru, i udowodnił to co napisałeś. Jakbyś był tez taki miły, podaj swoje pozostałe nicki :) Bo jako Huscycki, to tylko chałupnictwo uprawiasz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pit Re: Husycki IP: 150.254.85.* 24.09.04, 17:23 carrramba napisał: > Proszę żebyś zachował się jak człowiek honoru, i udowodnił to co napisałeś. > Jakbyś był tez taki miły, podaj swoje pozostałe nicki :) Bo jako Huscycki, to > tylko chałupnictwo uprawiasz :) Oj Carrrambo widze, ze chyba sobie poczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Husycki 24.09.04, 17:27 Gość portalu: Pit napisał(a): > carrramba napisał: > > > Proszę żebyś zachował się jak człowiek honoru, i udowodnił to co napisałe > ś. > > Jakbyś był tez taki miły, podaj swoje pozostałe nicki :) Bo jako Huscycki > , to > > tylko chałupnictwo uprawiasz :) > > Oj Carrrambo widze, ze chyba sobie poczekasz. Wiesz co Pit? Do tego, żeby komuś tyłek obrobić - to kolega Husycki jest pierwszy. Niestety tak pluje, że sam się opluł :) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Husycki 24.09.04, 17:36 elver.b napisał: > A moim zdaniem ma w polowie racje. Jaśniej Elver, jesli mogę uprzejmie poprosić. W czym Husycki ma rację ? Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Husycki 24.09.04, 17:39 Witaj Carrra, nie bierz sobie tak wszystkiego do serca:) Najlepiej olej to. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Husycki 24.09.04, 17:42 somepoint210 napisał: > Witaj Carrra, nie bierz sobie tak wszystkiego do serca:) Najlepiej olej to. Poz > dr. Witaj :) cholera mnie bierze, jak ktoś jest takim hipokrytą ! Sam uzywa kilku nicków /czego wcale nie uważam za rzecz naganną/ ale przywali sie do kogoś innego. Dobra, olewam Husyckiego. I tak się nie doczekam odpowiedzi, odwazniak się schował. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Husycki IP: 150.254.85.* 24.09.04, 17:45 carrramba napisał: > somepoint210 napisał: > > > Witaj Carrra, nie bierz sobie tak wszystkiego do serca:) Najlepiej olej t > o. > Poz > > dr. > Witaj :) cholera mnie bierze, jak ktoś jest takim hipokrytą ! Sam uzywa kilku > nicków /czego wcale nie uważam za rzecz naganną/ ale przywali sie do kogoś > innego. Dobra, olewam Husyckiego. I tak się nie doczekam odpowiedzi, odwazniak > się schował. > pozdrawiam. I dobrze zrobiles Carrrambo! Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Husycki 25.09.04, 00:20 elver.b napisał: > Na te cztery niki przypadaja dwie osoby. Zupełnie nie zrozumiałes Elver, o co chodziło ! Wcale nie o nicki ! ps Zgadka . Pod jakimi nickami pisze Husycki ? Niestyty, jako wytrawny łowca IP- totalnie sie skompromitowałem. Nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Husycki 24.09.04, 17:38 Czy mowisz o tej pierwszej polowie, czy o tej drugiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: Husycki IP: 150.254.85.* 24.09.04, 17:31 Wiesz co Pit? Do tego, żeby komuś tyłek obrobić - to kolega Husycki jest > pierwszy. Niestety tak pluje, że sam się opluł :) Nie turbuj sie, zbliza sie weekend szkoda twoich "nerw". Nie takie "elementy" tu pisza, ja juz coraz czesciej odpuszczam. Spogladam sobie coraz czesciej z boku na te "mundre" debaty. Odpowiedz Link Zgłoś
vonkrzysiak Niech lepiej pogada z moim bratem 24.09.04, 20:21 albo z ................... Odpowiedz Link Zgłoś
vonkrzysiak W kazdym razie Do zobaczenia 7 X !!!!! 24.09.04, 20:38 vonkrzysiak napisał: > albo z > ................... Odpowiedz Link Zgłoś