Dodaj do ulubionych

Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!!

IP: *.161.unknown.vectranet.pl 05.01.07, 22:38
ciekawe czy w innych miastach sklepy Real są tak samo beznadziejne jak w
Rzeszowie, czy tylko u nas jest taka chamska obsługa i wiecznie psujące się
kasy??? Real'a mam blisko domu i jak czegoś pilnie potzrebuje jadę tam na
zakupy, ale nigdy mi się jeszcz nie zdarzyło żeby im się kasa nie zepsuła, nie
mogli skasować kilku produktów mnie albo klientom obok - to jest norma.
Tak jest za każdym razem - już sobie obiecywałam, że tam nie pójdę, ale teraz
wiem to na pewno - nigdy więcej real'a!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rrrrrrrrrrrrrrr Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! IP: *.pul.tke.pl 06.01.07, 02:04
      Real'a mam blisko domu i jak czegoś pilnie potzrebuje jadę tam na
      > zakupy

To po co tam jeździsz a potem narzekasz?
    • Gość: kar Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 06.01.07, 10:43
      Niektórzy to mają pecha w życiu ...
      • Gość: ...ek Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 11:27
        Ja juz w realu 3 razy kupilam nie swiezy ser zolty, za 4 razem odwinelam go z folii i powachalam nie smierdzial wiec kupilam...Na drugi dzien chcialam sobie zrobic kanapki i co.......smierdzial jak nic , juz wiecej sera zoltego w Realu nie kupie !!!!!!!!
        • kmd_rohan Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! 06.01.07, 12:07
          A mnie kiedyś chcieli sprzedać spleśniały!! I jeszcze wmawiali, że taki ma
          być!!!
          ;D
        • Gość: Prześmiewca Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! IP: *.centertel.pl 06.01.07, 14:35
          To oznacza że Real wyprodukował nowy ser pleśniowy z opóżnionym zapłonem.
          Rada: przyzwyczaić się / na początku konsumpcja ze spinaczem/
    • muszolka Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! 06.01.07, 12:02
      Też czesto tam chodze tylko dlatego bo jest blisko,prawie za kazdym razem na
      kasie sa problemy,co chwile szkolą nowe osoby,kiedys dziewczynie tak trzęsly
      sie ręce ze trzy razy dzwonila o pomoc do obslugi a na koniec zle mi wydala
      gdyby bylo wiecej stalych pracownikow nie byloby takich problemow:)
      • Gość: Wiola Re: Poczekaj na Nowy Swiat na Baranówce 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 12:58
        Poczekaj już zaczeli budowac Nowy Swiat na Baranówce 3. Firma wykona przekop pod
        ul. Krakowską i bedzie bezkolizyjne połaczenie Baranówki i osiedla Krakowska
        Południe.
        • muszolka Re: Poczekaj na Nowy Swiat na Baranówce 3 06.01.07, 13:09
          i tak Real bedzie blizej...... ja jestem z Kmity:):):)
          • Gość: ds16 Re: Poczekaj na Nowy Swiat na Baranówce 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:16
            Tesco rządzi, nie dość, że już dawno kto ma łeb na karku rozpracował ich
            najwredniejsze chwyty to co się jeszcze zawsze człowiek uchacha gratis
            z wioskowych to jego !

Tesco Pany, Leclerc jude :)
            • cool_kid Re: Poczekaj na Nowy Swiat na Baranówce 3 06.01.07, 14:13
              To juz nie to samo co kiedys czyli przed otwarciem Auchan :) Teraz to tam się
              można uchachać :)
        • Gość: Prześmiewca Re: Poczekaj na Nowy Swiat na Baranówce 3 IP: *.centertel.pl 06.01.07, 14:48
          No i personel w C.H. "Nowy Świat" ma być przywieziony z Wrocławia , problemów
          nie będzie.Podkopem oczywiście blisko do kas.
      • Gość: Prześmiewca Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! IP: *.centertel.pl 06.01.07, 14:41
        Rada: przed wizytą w Realu zaopatrzyć się w tabletki uspakajające dla kasjerek.
    • Gość: ds16 Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:16
      a.. w Realu byłem raz w życiu... raczej chała.
    • cool_kid Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! 06.01.07, 14:11
      Real to syf, Leclerc jest najlepszy.
    • Gość: Prześmiewca Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! IP: *.centertel.pl 06.01.07, 14:38
      Rada: na kolejne zakupy wybrać się w towarzystwie konserwatora kas.
      • Gość: ds16 Re: Real - co za %$^#%$@#$^&* sklep!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:17
        nie zgadzam się ! Leclerc psy, TESCO MISZCZE ŚWIATA!!!

p.s.
        kurde fakt Auchan (przez wioskowym zwany Oszom vel Oszołom czy jakoś inaczej
        przekręcone) przechwytuje kwiat klienteli od strony Malawy, żal...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka