Gość: sreyxfdgh IP: *.rzeszow.mm.pl 08.01.07, 19:51 "osoby, które dobrze wykonywały swoją pracę, BYŁY UCZIWE w tym, co robiły :-))))) i nie były ścigane przez prawo, mogą pełnić takie funkcje" Kocham ten kraj - tylko tu jest to możliwe :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jkmm Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.ghnet.pl 08.01.07, 20:48 Kaziu!Tą pracą doktorską to mnie zaskoczyłeś!Znam Cię z lat studiów ale ten doktorat to dla mnie zaskoczenie...W każdym bądż razie ostatnia sobota maja i wtedy udzielimy Ci rozgrzeszenia...Tylko nie zdezerteruj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister Re: Szybki doktorat w UKSW IP: *.nat.rsk.pl 08.01.07, 20:52 Pan policjant chyba pisze doktorat z socjologii w punkcie konsultacyjnym Uniwersytetu Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Rzeszowie, bo ostatnio tam się doktoraty robi najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Szybki doktorat w UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:03 Kazikowi gratulujemy spektakularnego awansu. Kariera jak złoto. Od milicjanta do "doktora".Pewnie jak go wywalą to zacznie przyjmować w przychodni z tym tytułem. Tam też można kaziu dorobić na przykład na lewych zwolnieniach.NIe ma to jak być wszechstronnie utalentowanym - prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szybki doktorat w UKSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:12 Tak dalej być nie może. Osoby na takich stanowiskach powinny byc czysta jak zona Cezara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser. Re: Szybki doktorat w UKSW IP: 82.177.97.* 08.01.07, 22:20 ...a cosie stałośie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USA-BOSTON- Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.hsd1.ma.comcast.net 09.01.07, 03:01 Kolesie partyjni wszystko zalatwia -stoleczek dla duzych pieniedzy i kombatanckie i odznaczenia za prace i premie.Komunisci i Sb - Zomowcy-UB- maja dobre stoleczki przy wladzy i w kosciele .Agencji pracy sie nie boja bo juz Boga w Polsce niema .W tym kraju wszystko jest dla ukladu a nie dla dobra kraju i narodu. Pajeczyna rozciaga sie nad Polska a szatan zaja sie czarnymin moskalami.Co sie nie robi po trupach a do celu i awansu -kolesie przeciez zyja - i biora wielkie emerytorki .TO nie tylko w Rzeszowie sa tacy panowie - Przyklad Przemysla Zomowiec i Sb tez jest na duzym stoleczku i raczki sklada Obludnie do Boga i powtarzaza my czerwoni nie mamy zamiaru zrezygnowac ze swoich uprzewilejowanych stanowisk bo partia koscielna nam zapewnila wywiad i zdrade dla calego narodu Polskiego.- ???????????-Kaczynscy obudcie sie bo znowu wruca i narobia smrodu dla calej Polski-zakazac zajmowania stanowisk i odebrac emerytury i przepadek mienia dla zdrajcow narodu .Przeszlosc jest przeskoda bo umiakombinowaci sa nietykalni bo maja uklady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re: Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.pskn.east.verizon.net 09.01.07, 05:11 ...Od kiedy to przszlosc nie jest pprzeszkoda? ...Takie "bzdety" mozna opowiadac dzieciom, ktore maja dwa dni po urodzeniu. Abp tez dobrze wykonywal swoja prace, byl uczciwy w tym co robil i nie byl scigany przez prawo, mogl pelnic funkcje metropolity warszawskiego. ...A zrezygnowal! Dlaczego? ...Ano, przeszlosc byla przeszkoda. Tym bardziej w urzedzie publicznym. ...NIE MA LUDZI NIEZASTAPIONYCH ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghf Re: Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:49 wez sie zajmni sprzataniem kibli w Usa bo pewnie tylko to potrafisz robic oprucz krytyki.Jak jestes taki cwaniak to wroc do kraju i pracuj tu cwaniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 20:23 Tobie dulary na mozg naciskają. Nie chciało się chodzić do szkoły i teraz ksiwda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.01.07, 08:15 były sierżant milicji jest teraz ministrem więc w czym problem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
gapa102 Przeszłość nie jest przeszkodą 09.01.07, 09:39 Jestem zdumiona tłumaczeniem Marszałka, że przeszłość nie jest przeszkodą!!! Nie brakuje aktualnie ludzi nieskażonych ubecką przeszłością, dynamicznych, młodych, wykształconych, znających języki i świetnie nadających się na dyrektora Urzędu Marszałkowskiego.Jakim człowiekiem jest Kędzierski należy spytać byłych sąsiadów z ul. Stokrotek (Osiedle "Zimowit" w Rzeszowie), a szczególnie emerytkę Panią Marię mieszkającą vis a vis szeregówki Pana Kazia - nr domu 4.Kaziu ma już drugi dom w innej części Osiedla "Zimowit" i tam obecnie mieszka.Przez długie lata nie licząć się ze starszą, chorą, samotną emerytką pastwił się nad Nią z lubością na codzień w perfidny sposób, stosując "fachowe" wyuczone metody dręczenia.Ówczesny Pan komendant Policji Woj. np.: mył systematycznie samochody na ulicy, starając się, aby ścieki i błoto spływały pod bramę tej Pani Marii, a następnie do kanalizacji miejskiej deszczowej- czynił to prawnik z wykształcenia i stróż prawa z racji funkcji!!! Szczegóły udręki zna dokładnie Pani Maria. Wrażliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzzz Re: Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:47 Tez mieszkam na ulicy stokrotek i bardziej przeszkadza mi ciagle szczekanie psow pani Marii niz mycie jakis samochodow co z reszta robia wszyscy na ulicy w ten sam sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scpt mycie auta - dręczeniem ??? IP: 84.38.160.* 09.01.07, 17:53 gapa102 napisała: > Jestem zdumiona tłumaczeniem Marszałka, że przeszłość nie jest przeszkodą!!! > Pan > komendant Policji Woj. np.: mył systematycznie samochody na ulicy, starając > się, aby ścieki i błoto spływały pod bramę tej Pani Marii, a następnie do > kanalizacji miejskiej deszczowej- czynił to prawnik z wykształcenia i stróż > prawa z racji funkcji!!! Nie znam kędzierskiego i postać ta jest mi obojętna - ale nie mogę bez komentarza pozostawić gadania głupot przez jakąs babcie na forum :))) Gapo - ty aby zastanowiłąs sie nad tym co napisałaś?? Za tą wypowiedzią widać tylko kołtuńską zazdrość i zawiść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trryt Popieram w 100%!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:55 zblaznila sie pani na calej lini,zazdrosc ,zazdrosc i jeszcze raz zazdrosc!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapa102 Re: mycie auta - dręczeniem ??? IP: 194.126.210.* 10.01.07, 07:52 Chyba kołtuńska zazdrość o te ścieki Kędzierskiego z premedytacją pozostawiane pod bramą sąsiadki? Nie rozumiesz sedna, tu chodzi o drobiazgowe systematyczne dokuczanie starszej, samotnej, bezbronnej osobie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: los Re: mycie auta - dręczeniem ??? IP: 86.41.180.* 10.01.07, 14:23 a jakiego jezyka uzywal ten pan wobec tej pani. nie trzeba bylo mieszkac na tej ulicy, aby go uslyszec glosno i wyraznie. niejeden rodzic w okolicy musial sie pewnie pozniej natrudzic aby wyjasnic dziecku co znacza niezrozumiale dla niego slowa na k., ch., p. oraz cale ich finezyjne kombinacje.:) slownictwa pozazdroscic:) mysle, ze z obecnym prezydentem by sie dogadali:) mnie najbardziej drazni, ze nie szuka sie kandydatow najlepszych (nawet na zasadzie konkursu) tylko swoich "nienajgorszych" .stara zasada: mierny, bierny ale wierny. w ten sposob zadnego rozwoju nie bedzie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gh Re: Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:50 Marysiu pozdrwaima Cie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Wiem kto to mogl napisac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:58 Pozdrawiam sasiadke ze stokrotek,Powiem tak:wstydzial by sie Pani M,takie bzdety pisac,to swiadczy o pani konfidenckim charakterze !!!!Pozdrawiam sasiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.nat.rsk.pl 09.01.07, 11:09 i znowu zasiadają sami swoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galicja Re: Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.19.165.37.osk.enformatic.pl 09.01.07, 11:16 Ta nominacja to niezła wtopa... W zasadzie pierwszy ruch marszałka (jakies tam WORDy trudno uznać za "ruchy") i porażka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sreyxfdgh Re: Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.rzeszow.mm.pl 09.01.07, 20:14 Tragedia na forum - Moherowe Berety kłócą sie czy "nowo mianowany uczciwy" pastwił sie czy nie - a co to ma wspólnego z artykułem plotkarskie baby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Re: N ie ma innych ludzi bez przeszłosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:11 Wstyd, jak można proponowac takim ludziom stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: N ie ma innych ludzi bez przeszłosci IP: *.nat.rsk.pl 09.01.07, 22:16 Jaki pan taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Przeszłość nie jest przeszkodą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:44 Widać, że Marszałek Cholewiński nie ma żadnego pojęcia o funkcjonowaniu Urzędu Marszałkowskiego. Mianuje ludzi, których nie zna. Jest marionetką w rękach Rzońcy. Typowa mieronta wykonaniu pisu Odpowiedz Link Zgłoś