IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:30
witam kto wie co sie tam stało,wszedzie gdzie jest otwierany nowy watek
odrazu ktos kasuja na stronie imprezy rzeszow zlikwidowano wszystkie
wpisy ,odwolano tam imprezy ,czemu sie nikt tym nie zainteresuje? Podobno
khem"ochrona" sjkatowala powaznie jakiegoś chlopaka podczas jednej z imprez...
Obserwuj wątek
    • Gość: pacyfa Re: TRYGON IP: 213.199.192.* 16.01.07, 17:21
      Nie ma się co dziwić. Kiedyś to musiało nastąpić zważywszy na to jakie elementy się tam pojawiają a dresy na bramce nie są rozumnymi osobami więc robili swoje;/ Zamykać takie miejsca!
      • Gość: * Re: TRYGON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 17:36
        Przykra sprawa, szkoda, ze podczas imprezy urodzinowej. Z opowieści wiem, że
        zadyma zaczęła się gdzieś nad ranem, a jednego chłopaka 3 "ochronairzy" bardzo
        dotkilwie skatowali. Szczegółów nie znam, juz mnie wtedy tam nie było.
        Trygon był naprawde dobrym miejscem na imprezy (drumy, koncerty), ale po takiej
        akcji to chyba lepiej, ze go zamknęli.
        • Gość: ollala Re: TRYGON IP: 213.199.192.* 16.01.07, 17:41
          Czy to juz jest pewne ze zamkneli Trygon? Goscie ktorzy go prowadzili juz go nie poprowadza?
          • Gość: * Re: TRYGON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 19:32
            w tym miesiącu imprezy raczej odowłane. nieh najpierw tam zapewnią
            PROFESJONALNĄ ochronę
            • Gość: hans Re: TRYGON IP: 213.199.192.* 17.01.07, 12:33
              Ja wohl. Najpierw bezpieczeństwo i higiena pracy a dopiero później można się cenić. I ZDEJMIJCIE TO DRESOWE TOWARZYSTWO BO NIKT WAM NIE BĘDZIE CHCIAŁ PRZYCHODZIĆ!!!
              • Gość: zzzzzzzz Re: TRYGON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 14:10
                MO TAK TO JUZ MNIEJ WIECEJ JASNA JEST SYTUACJA CHOĆ DALEJ TRUDNO ZNALEZC
                DOKLADNE INFO NA TEN TEMAT...ja tylko nie rozumiem jak mozna takich debili
                zatrudniac jako ochroniazy bo to malo jest ludzi nie biegajacych w dresie
                wysportowanych kulturalnych ktorzy spokojnie mogli by sie nadawac na ochrone
                lokalu ,a nie kilku podchmielonych dresow którzy patrza tylko komu wpie..ć z
                rególy wlasnie osobom najmniej majacym wspolnego z rozkręcaniem zadym...Jeszcze
                wielka odwaga i honor wpierdzielic w kilka osob jednemu gościowi pełny pochwały
                wyczyn:/ . I wkurza mnie to co robi serwis imprezy rzeszow co to znaczy usunąc
                na rządanie klubu wpisy??kazdy powinien wiedzieć co sie dzieje ,a trygon teraz
                co najwyżej manatki może zwijać...
                • Gość: gosc Re: TRYGON IP: 82.177.97.* 17.01.07, 14:37
                  moze ci ochroniarze to dresy, moze lubia sie bic ?
                  co z tego ? gdyby ludzie ktorzy chodza do klubow zachowywali sie spokojnie i nie robili wiochy to by ochrona nigdy nie musiala interweniowac.
                  poprostu wykonywali swoja prace
                  100% poparcia dla ochrony
                  • doktor_borsuk Re: TRYGON 17.01.07, 15:02
                    mylisz sie!! ochrona jest po to aby takich typkow, ktorzy ,jak mowisz "robia
                    wioche", kulturalnie z lokalu usunac. ewentualnie wezwac policje i im
                    delikwentow przekazac. profesjonalny ochroniarz to taki, ktorego mozesz wyzywac
                    a on sie usmiechnie i bedzie robil swoje. a nie da sie sprowokowac jak zwykly
                    dresiarz-bandyta (albo co gorsza sam prowokuje). a do wystawienia kolesia na
                    ulice nie trzeba mu chyba rak ani czaszki lamac? szczegolnie, ze koles byl
                    jeden a ochroniarzy kilku.
                    twoje "100% poparcia dla ochrony" swiadczy tylko o tym, ze:
                    1. albo sam jestes dresem
                    2. albo po knapach nie chodzisz i malo w zyciu widziales, zyjac w blogim
                    przekonaniu, ze jak bedziesz zachowywal sie kulturalnie, to nic ci sie nie
                    stanie, a dostac mozna jedynie "robiac wioche"
                    • Gość: pacyfa Re: TRYGON IP: 213.199.192.* 17.01.07, 15:13
                      doktor borsuk dogłębnie wykończył swojego poprzednika. Ja się dokładam do jego słów. Wystarczy że znajdziesz się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiedniej porze i jesteś potencjalną ofiarą (ryzyko związane z zatrudnianiem dzisiejszych ochroniarzy a raczej pseudo ochroniarzy).
                      • Gość: Krisek_M AKAdeMIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:01
                        zawsze podobała mi się ochrona w Akademii, chociaż czasami nie reagowali, tylko
                        po fakcie wywalali typów, no ale tak czy inaczej był porządeczek... a teraz
                        Milenium, ale to jeszcze Rzeszów poczeka troche...
                        • Gość: MC Re: AKAdeMIA IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 17.01.07, 19:22
                          Osetkowski to jest Gosc
                    • Gość: gosc Re: TRYGON IP: 82.177.97.* 17.01.07, 16:30
                      po knajpach chodze rzadko bo ciezko pracuje, ale 2 razy w tygodniu na miescie jestem i jakos nigdy nie dostalem od ochroniarzy, wrecz przeciwnie czesto razem bawimy wiec wiem troche wiecej od Ciebie
                      • doktor_borsuk Re: TRYGON 17.01.07, 17:59
                        ja tez nigdy nie dostalem od ochrony, ale widzialem takie akcje. np. moj kumpel
                        dostal w rzeszowskiej dyskotece za to, ze sie zatoczyl i zbil kufel (stracil
                        ze stolika). inny dostal, bo osmielil sie zadac niewygodne pytanie :"to ma byc
                        ochrona"?? po tym, jak "ochroniarz" (czyt. bandyta-dresiarz) z dynki powalil
                        jakiegos goscia lokalu (fakt, gosc byl pijany i sie zataczal, potracil pare
                        osob, ale kompletnie nie byl agresywny! ot, podpity chudy student) tolerujac
                        takie zachowanie doprowadza sie do takic hsytuacji jak na solinie w tamtym
                        roku..
                        oczywiscie mnie tez denerwuje chamskie zachowanie wielu gosci w lokalach -
                        czesto agresywne wobec innych gosci. ale nie uwazam, zeby recepta na to bylo
                        bicie. na to nie moze byc zgody. zasada "sile przeciwstawiaj sile, a agresji
                        jeszcze wieksza agresje" (smar sw) nie powinna miec miejsca w przypadku
                        klientow i bramkarzy:)
                        zgadzam sie z jednym z forumowiczow - moim zdaniem najlepsza bramka byla kiedys
                        w akademii. moze sie myle, ale tam nigdy niemialem zlych doswiadczen i tam sie
                        zawsze czulem bezpiecznie:)
                        pozdro
                        • Gość: gosc Re: TRYGON IP: 82.177.97.* 17.01.07, 18:08
                          to fakt pobic za przypadkowe stluczenie kufla to przesada.
                          z drugiej strny nie raz bylem swiadkiem jak goscia budzi ochrona a on w tym momencie zaczyna w nich rzucac czym popadnie a gdy go wynosza to on idzie z calym stolikiem - w tym momencie bys go nie uderzyl ? ja tak.
                          plus dla Ciebie za znajomosc smar sw ;)
                          • doktor_borsuk Re: TRYGON 17.01.07, 19:08
                            uderzyc kogos a skatowac (mimo, ze ciagle bede sie upieral, ze ochroniarz nie
                            powinien miec prawa aby goscia uderzyc) to 2 rozne rzeczy. nie wiem czy mozna
                            jednym uderzeniem polamac komus rece i czaszke.. no chyba, ze na bramce w
                            trygonie zatrudnili chucka norrisa (nie wiem, dawno nie bylem:))
                            to, ze Ty bys takiego kolesia uderzyl to nie problem dla mnie. o ile nie jestes
                            ochroniarzem na sluzbie.

uwazam, ze bramkarze nie moga sobie pozwolic aby puscily im nerwy. mysle, ze
                            albo bija wtedy kiedy lubia to robic (dla sportu), albo wtedy gdy sobie nie
                            radza. bo chyba mozna obezwladnic goscia pijanego w dodatku zaspanego bez
                            wybijania mu zebow?:) trzeba tylko umiec to zrobic, a do tego nie wystarcza
                            wychodowane na sterydach buly. no chyba, ze ten spiacy to dr grzebyk (dla
                            niewtajemniczonych: jedyna osoba, ktorej chuck mowi dzien dobry:)) albo
                            przyslowiowy "stary niedzwiedz". wiadomo, ze takich budzic nie nalezy...:)

jesli bylo tak, ze ten pobity (tak przeczytalem na ktoryms forum) wdal sie
                            wczesniej w klubie w jakas bojke i uzywal kastetu - mysle, ze nalezalo go
                            obezwladnic (gaz? paralizator?:)) i odddac w rece policji. oczywiscie to moje
                            zdanie:)

pozdrawiam

ps. byc z rzeszowa i nie znac smar sw to grzech niemal:)
                  • Gość: zzzzzzzzzzzzz Re: TRYGON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.07, 16:34
                    wykonali swoja prace masakrujac gościa?i z tego co wiem nie tego co
                    powinni...no coment .
    • Gość: CK Re: TRYGON IP: *.19.165.6.osk.enformatic.pl 17.01.07, 19:17
      Nigdy tam nie byłem i po tym co przeczytałem, nigdy też nie pójdę. I będę
      odradzać każdemu.
      • Gość: * Re: TRYGON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 19:25
        Chłopak, który został skatowany dostał za to, że stanął w obronie Djki, która
        oberwała po głowie. I co to jest powód? W Rzeszowie juz chyba nie ma lokalu,
        gdzie nie ma buractwa...
        • Gość: penny lane Re: TRYGON IP: 213.199.192.* 18.01.07, 10:54
          UNDERGROUND ul.MICKIEWICZA 14. TAM NIE MA BURACTWA.
          • Gość: gosc Re: TRYGON IP: 82.177.97.* 18.01.07, 12:25
            underground (ten prawdziwy) jest na kopernika
            a to o czym piszesz jakas syfiasta podrobka
            • doktor_borsuk Re: TRYGON 18.01.07, 13:02
              a nie piszecie o tym samym undergroundzie? przeciez under ma wejscie i od
              kopernika i od mickiewicza od jakiegos czasu:)
              a drugi underground (nie wiem, jak mozna tak zerznac nazwe, nawet jesli to
              zupelnie inny lokal i przeznaczony dla innej klienteli) jest na kosciuszki..
              zrobiony ze smakiem wg mnie, ale i tak wole "oryginal":))
              • Gość: gosc Re: TRYGON IP: 82.177.97.* 18.01.07, 13:15
                o widzisz, chyba sie pomylilem, poprostu dawno tam nie bylem oj bardzo dawno
                • Gość: piwosz Re: TRYGON IP: *.barbara.ds.polsl.pl 19.01.07, 00:05
                  super knajpa :D polecam :D
              • Gość: but Re: TRYGON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 17:52
                chyba kopernika i matejki:)
                topografia topografia
    • Gość: jacek Re: TRYGON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 00:21
      Jak ktoś lubi sporty ekstremalne to powinien udac się do trygonu na imprezę :)
      Ja wolę nie!
      • Gość: penny lane Re: TRYGON IP: 213.199.192.* 19.01.07, 15:13
        No widzicie? Jak się zaczęła gadka o prawdziwych klimatach to i atmosfera przyjźniejsza;)
    • akaida Trygon = pawiak 02.05.07, 16:50
      prawda jest taka, że skatowali chłopaka wewnątrz lokalu, za zgodą i mrugnięciem
      oka właściciela, który owszem był obecny w miejscu wydarzenia. Odbyło się to w
      tzw. Chill out roomie, przy "drzwiach zamkniętych".

Dopiero gdy złamali mu rękę, pokiereszowali nogę, serce i duszę, wtedy wywlekli
      go na zewnątrz i dokonali dzieła...

za prawdę mężni ci leśne fiutki

ufoludki

życzę im drzwi zamkniętych w zakładzie karnym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka