Moi Mili,
wiem, że ciężko cokolwiek powiedzieć na podstawie samych aspektów, ale patrzę na to co się będzie u mnie działo w najbliższym czasie i się zastanawiam, czy jest szansa, że zajedzie się u mnie coś istotnego w kontekście relacji damsko - męskich. Tym bardziej, że jestem od pewnego czasu w pewnej relacji, a chciałabym by się to przerodziło w związek. Moim zdaniem coś się powinno zadziać, byc może niekonieczne z tym mężczyzną, ale moim zdaniem wygląda na to, że najbliższy czas będzie jednak upływał pod znakiem skupienia na relacjach 1:1? Czy mam dobre przeczucia?
Tranzyty:
Pluton trygon Descendent, sekstyl ASC
Jowisz trygon Descendent, sekstyl ASC
Uran koniunkcja Wenus (władczyni Descendentu)
Uran trygon Neptun, potem Księżyc (jest luźna koniunkcja natalnie)
Saturn kwadrat Węzeł
Jowisz koniunkcja Węzeł
Progresje:
Progresywny Księżyc zbliża się koniunkcją do Descendentu, za kilka miesięcy "siądzie" na Słońcu w 7mym domu
Słońce progresywne wchodzi w 29 stopień znaku Bliźniąt, następnie wejdzie w znak Raka (ale to jeszcze chwile potrwa)
Solariusz na ten rok:
powtarza się natalna oś ASC - DSC
w siódmym domu solarnym solarna Wenus, Merkury, Słońce (natalna pozycja Słońca również w domu 7mym)
solarny Księżyc w solarnym domu 10-tym, blisko MC
natalana Wenus koniunkcja solarny Descendent
co ciekawe, jak się poznaliśmy z najciekawszych, moim zdaniem aspektów, była koniunkcja progresywnego Słońca do Vertexu i progresywnego Księżyca do Wenus, wygląda na to, że progresje działają