Dodaj do ulubionych

Dobry neurolog!

10.02.07, 22:35
Obserwuj wątek
    • gosiak.x Re: Dobry neurolog! 10.02.07, 22:36
      Szukam dobrego neurologa na NFZ, jestem po urazie kręgosłupa!
      • Gość: Yeti Re: Dobry neurolog! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 09:02
        to lepiej poszukaj kogoś od naprawiania kręgosłupa a nie neurologa,ale chyba
        nie na NFZ
    • gosiak.x Re: Dobry neurolog! 11.02.07, 10:15
      Prosiłam o informację a nie zbędne komentarze!!
      • Gość: do Gosi, od Daaa Re: Dobry neurolog! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 10:21
        Gosiu, w rzeszowie problem z ekspertami w kwestiach kręgoslupa, polecam
        neurologię w warszawie lub krakowie, wiem trudno się dostać, ale warto, sam
        korzystałem z ich pomocy, są dobrzy, czy to szpital dziecięcy w warszawie, czy
        klinika w krakowie to wybitni specjaliści, u nas owszem są dobrze lekarze, ale
        np. z kardiologii, kardiochirurgii, ale dobrych neurologów jeszcze nei
        dopracowaliśmy się, choć jesli musisz w rzeszowie, to skontaktuj się z doktorem
        Kludaczem, nie jest zbyt miły, powiedzialbym że jest nieprzyjemny, ale dobry
        fachowiec, starszy czlowiek, ale uczył wszystkich naszych neurologów, i był
        ordynatorem neurologii na szopena, jesli potrzebujesz więcej informacji,
        polecam się
        • gosiak.x Re: Dobry neurolog! 11.02.07, 10:37
          Chętnie dowiedziałabym się gdzie on przyjmuje? Z góry dziękuję!
          • Gość: do Gosi, od Daaa Re: Dobry neurolog! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 11:17
            Gosiu, nie jestem pewnien, ale chyba na Warzywnej w Rzeszowie, miałem z nim do
            czynienia gdy był na szopena, słyszałem ostatnio, znajoma mi mówiła że na
            Warzywnej, mam nadzieje że się nie mylę i mogłem pomoc
            pozdrawiam
            D
      • Gość: Yeti Re: Dobry neurolog! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:15
        ok Pani doktor Tabaczek przyjmuje na Warzywnej.Jest najlepsza na Podkarpaciu
        • Gość: ewa Re: Dobry neurolog! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 12.02.07, 22:07
          Jeśli uraz kregosłupa,to może lepiej neurochirurg-drJan Flakiewicz-najlepszy
          specjalista od kręgosłupa,ordynator na Lwowskiej.Co do dr Tabaczek,to
          niekoniecznie-przerost formy nad treścią...
          • Gość: Hania Re: Dobry neurolog! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:57
            Uważam że dr Tabaczek to dobry specjalista
    • Gość: jurek Re: Dobry neurolog! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:08
      dobry neurolog pzryjmuje w pzrychodni WSK Rzeszów pzry ul. Hetmańskiej.
      Pan doktor Nowak- pozdrawiam
    • Gość: 44 Re: Dobry neurolog! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:18
      potwierdzam - dr Tabaczek (z Warzywnej) to doskonały neurolog - z wielkim
      zaangażowaniem podchodzi do każdego pacjenta
    • gosiak.x Re: Dobry neurolog! 14.02.07, 10:05
      Dziękuję wszystkim !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka