gosiak.x Re: Dobry neurolog! 10.02.07, 22:36 Szukam dobrego neurologa na NFZ, jestem po urazie kręgosłupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Dobry neurolog! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 09:02 to lepiej poszukaj kogoś od naprawiania kręgosłupa a nie neurologa,ale chyba nie na NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak.x Re: Dobry neurolog! 11.02.07, 10:15 Prosiłam o informację a nie zbędne komentarze!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gosi, od Daaa Re: Dobry neurolog! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 10:21 Gosiu, w rzeszowie problem z ekspertami w kwestiach kręgoslupa, polecam neurologię w warszawie lub krakowie, wiem trudno się dostać, ale warto, sam korzystałem z ich pomocy, są dobrzy, czy to szpital dziecięcy w warszawie, czy klinika w krakowie to wybitni specjaliści, u nas owszem są dobrze lekarze, ale np. z kardiologii, kardiochirurgii, ale dobrych neurologów jeszcze nei dopracowaliśmy się, choć jesli musisz w rzeszowie, to skontaktuj się z doktorem Kludaczem, nie jest zbyt miły, powiedzialbym że jest nieprzyjemny, ale dobry fachowiec, starszy czlowiek, ale uczył wszystkich naszych neurologów, i był ordynatorem neurologii na szopena, jesli potrzebujesz więcej informacji, polecam się Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak.x Re: Dobry neurolog! 11.02.07, 10:37 Chętnie dowiedziałabym się gdzie on przyjmuje? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Gosi, od Daaa Re: Dobry neurolog! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 11:17 Gosiu, nie jestem pewnien, ale chyba na Warzywnej w Rzeszowie, miałem z nim do czynienia gdy był na szopena, słyszałem ostatnio, znajoma mi mówiła że na Warzywnej, mam nadzieje że się nie mylę i mogłem pomoc pozdrawiam D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Dobry neurolog! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 16:15 ok Pani doktor Tabaczek przyjmuje na Warzywnej.Jest najlepsza na Podkarpaciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Dobry neurolog! IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 12.02.07, 22:07 Jeśli uraz kregosłupa,to może lepiej neurochirurg-drJan Flakiewicz-najlepszy specjalista od kręgosłupa,ordynator na Lwowskiej.Co do dr Tabaczek,to niekoniecznie-przerost formy nad treścią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Dobry neurolog! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 16:57 Uważam że dr Tabaczek to dobry specjalista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Dobry neurolog! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:08 dobry neurolog pzryjmuje w pzrychodni WSK Rzeszów pzry ul. Hetmańskiej. Pan doktor Nowak- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Dobry neurolog! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:18 potwierdzam - dr Tabaczek (z Warzywnej) to doskonały neurolog - z wielkim zaangażowaniem podchodzi do każdego pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś