ooopolka 03.04.07, 19:55 Może macie jkaies skuteczne sposoby? czasami niestety musze korzystac z komunikacji miejskiej i jka widze jakiegos przystojnika to strasznie chciałabym do niego zagadac, ale oczywiscie nie wiem jak i to mnie paralizuje...:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hholy Re: jak poderwać faceta w autobusie? 03.04.07, 19:56 siadz mu na kolanach :P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: jak poderwać faceta w autobusie? 03.04.07, 20:01 Zapytaj o godzinę,a jak Ci poda czas to zapytaj się jeszcze o coś;) I tak do skutku. Najgorsze co mozesz zrobić,to powiedzieć dziękuję i pójść sobie. Facet nawet jak domyśla się o co biega,nie zacznie rozmowy byś nie pomyślała,że jest zboczeńcem i się narzuca;) Odpowiedz Link Zgłoś
estra23 Re: jak poderwać faceta w autobusie? 03.04.07, 20:11 Ale tak o godzinę?? A kto teraz nie ma komórki? Odpowiedz Link Zgłoś
analhela Podryw w autobusie. 03.04.07, 20:24 Dj sobie spokoj z autobusem. Ludzie sie spiesza i jada na krotkich dystansach. Jezeli nie wiesz jak zaczac "przypadkowo" rozmowe o niczym to instruowanie ciebie tobie nie pomoze i nie zniesie twojego paralizu. Albo sie to umie albo nie. Zobacz w ksiegarni czy sa podreczniki na ten temat :). Mozesz sie tylko do niego usmiechac niesmialo i jezeli jestes zdesperowana to wysiadz razem z nim i zapytaj o dalsza droge :). Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: jak poderwać faceta w autobusie? 03.04.07, 20:28 jezeli mu tez sie spodobasz to sam pociagnie rozmowe zaczeta pod byle pretekstem Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: jak poderwać faceta w autobusie? 03.04.07, 20:55 W łódzkich miejskich środkach transportu panuje taki klimat, że chyba nikt nie myśli o podrywaniu, ale każdy myśli o tym by jak najszybciej wyjść. Jeżeli już musisz...:) to może zapytaj go na którym przystanku powinnaś wysiąść by dotrzeć w pewne miejsce. Może okaże się, że on też ma tam wysiąść i chętnie wskaże Ci dalszą drogę. Jeśli nie załapie to daj sobie spokój.;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloncezaoknem Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 09:32 Po prostu uśmiechnij się do niego. Jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby nie poskutkowało - w najgorszym razie skutkiem jest również uśmiech i od razu przyjemniej się wtedy żyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 09:49 to chyba nie jest najlepsze miejsce na podryw ;-) ja jak tylko wsiade do autobusu to marze aby z niego jak najszybciej wysiaśc. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 10:10 a dlaczego nie jest dobre?? co zlego jest w autobusie?? nie rozumiem takiego podejscia przeciez miejsce jak kazde inne no chyba ze chcecie poderwac jakiegos bogatego a taki preciez nie jezdzi autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 10:34 no bo niby jak do takiego zagadac - pierwszy raz widze faceta, nie znam. No a po za tym niektorzy sa niesmiali ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 10:45 no a w pubie, na ulicy, w kawiarni czy gdzies indziej, to niby widzisz go nie pierwszy raz?? co ma do tego pierwszy czy 10?? przeciez mozna sie poznac ech, nic wiecej nie mowie... Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 10:59 hej ... konrado, po co te nerwy ;-) poprostu dla mnie byloby to ciezkie przezycie bo jestem niesmiala, a tez kwestia jak facet by na to zareagowal - jakby byl na luzie i mial poczucie humoru byloby ok, ale jakby cos odburkal to bym tylko chciala uciec z tego autobusu Odpowiedz Link Zgłoś
material_girl Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 11:03 a po za tym ja najnormalniej w swiecie nie umiem podrywac, wiec u mnie to tylko teoria. Mam tak silne obawy przed odrzuceniem, ze boje sie podjac to ryzyko Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 10:13 moj a rada pokaz mu cipke... rozchyl uda i cichutko zastekaj;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 11:03 ooopolka napisała: > Może macie jkaies skuteczne sposoby? czasami niestety musze korzystac z > komunikacji miejskiej i jka widze jakiegos przystojnika to strasznie > chciałabym do niego zagadac, ale oczywiscie nie wiem jak i to mnie > paralizuje...:( podchodzisz i mówisz: bileciki do kontroli poderwiesz go na pewno.. z miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 11:05 wez mnie nie osłabaij bom i tak juz słaba:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 11:06 mmagi napisała: > wez mnie nie osłabaij bom i tak juz słaba:)))) mmagi do łóżka! się ma koklusz, się leży! Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 11:08 ojej,opatulona jestem po uszy i grzeje słonko przez okienko:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jak poderwać faceta w autobusie? 04.04.07, 11:06 Hehe, poproś o autograf ;) Potem zawsze możesz spłonąć rumieńcem, że tak się pomyliłaś :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś