Gość: wiktoria IP: *.rzeszow.mm.pl 15.02.07, 17:03 czy ktoś robił inseminację w Rzeszowie? U kogo? Gdzie? Jaki koszt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuza Re: Inseminacja IP: *.ezbit.pl 18.02.07, 21:19 Też jestem ciekawa czy ktoś to robił w Rzeszowie, nie ma żadnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Inseminacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:39 zadzwoń do któregoś z biur Samoobrony, robią bezpłatnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Inseminacja IP: 82.177.97.* 19.02.07, 14:50 idz moze na jakas dyskoteke to Cie chlopaki za darmo pokryja Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.maciejczyk prostactwo 19.02.07, 18:17 to mało powiedziane, żeby określić poziom twojej wypowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: prostactwo IP: 82.177.97.* 19.02.07, 18:26 poprostu zle zrozumialem pytanie, na wikipedii wyczytalem ze robi sie to zwierzetom, nie mialem pojecia ze dotyczy to rowniez ludzi i uznalem temat za prowokacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Inseminacja IP: 62.233.250.* 19.02.07, 16:02 Póki co 3 odpowiedzi i 2 na poziomie, jakiego nie skomentuję, bo nie warto... Wiktoria, na www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=News&home=1 , na forum w części "pogadajmy" jest watek dziewczyn z Podkarpacia. Myslę, że tam możesz zadac pytanie, a na pewno dostaniesz jakieś sensowne rady. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowa Re: Inseminacja IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 26.02.07, 22:10 W Rzeszowie prawdopodobnie można to zrobić w Medicorze ale nie dam głowy ściąć bo od nie dawna tutaj mieszkam. Napewno w Krakowie na ul. Białoprądnickiej w klinice Macierzyństwo u dr Szlachcica. Koszt jeśli dobrze pamiętam w zeszłym roku to 700 zł. Lekarz na bardzo wysokim poziomie, skromny i nie kasuje bezlitośnie wszystkie kobiety, które mają problemy z zajściem w ciąże.Mają tam sprzęt bardzo wysokiej klasy ( sprzęt też ważny). Badania robią na miejscu. Nie daj sie czasami wciągnąć do dr Malinowskiego Z łodzi, który niby wyczynia cuda. Wyczynia ale cuda finansowe z twoim portfelem:-) . Gdybyś chciała więcej informacji to podaje maila Lwiszon@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rx6 Re: Inseminacja IP: *.tvkdiana.pl 27.02.07, 00:06 Malinowski może i bierze dużo za wizytę, ale posiada wiedzę i co najważniejsze pomaga . Zamiast się leczyć przez kilka lat u swoich ginekologów, którzy też niemało kasują lepiej się wybrać do specjalistycznych przychodni leczenia niepłodniości w Krakowie,Warszawie czy Łodzi. Przez 9 lat trochę się nazbierało doświadczeń w tej dziedzinie, i patrząc z tej perspektywy wiele decyzji należało podjąć wcześniej, ale cóż, czasem nie ma kto pokierować odpowiednio człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
8876p Re: Inseminacja 27.02.07, 12:55 Malinowski kasuje. Wizyta ok 250 zł ale to jeszcze nie jest problem. Problem zaczyna się w chwili gdy każe zrobić badania. Mi zlecił wykonanie badań za pk 9000 zł + do tego badania męża ok 1500 zł. Zaznaczył przy tym , ze badania zrobione gdzie indziej niż w jego laboratorium nie będą honorowane. Wściekłam się i zaczęłam szukać w internecie. Znalazłam w Krakowie laboratorium Diagnostyka, które za te same badania wzięło od nas razem 1500 zł.I udałam się też do kliniki Macierzyństwo w Krakowie. Teraz jestem już w 9 miesiącu ciązy :-)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Inseminacja IP: *.dnet.pl 26.02.07, 22:45 dr. Dorski Medicor ok 300 zł bez leków i monitoringu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;0 Re: Inseminacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 07:38 dorki to 600 zł--nie wiem od kogo 300 bierze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Res Re: Bocian -życiowa strona IP: *.res.pl 27.02.07, 08:02 Wstyd za "tych" którzy kpią tutaj z wszystkiego i współczucie dla tych którzy szukają tu ratunku,pomocy czy ukojenia.Tak sobie myślę ze moze do tych nauk przedmałżeńskich należało by dołączyć zaświadczenie o zdolności do bycia rodzicem. Mlodzi pragnacy się pobrać grali by w otwarte karty chociaż znam takich którzy chociaż z punktu widzenia medycyny byli zdolni nie mogli "zaskoczyc". To niewątpliwie jedna z większych porażek życiowych jakie mogą spotkac człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bocian -życiowa strona IP: 62.233.250.* 27.02.07, 16:48 Ale pomysł;-)... Takiego zaświadczenia nikt nie wyda, bo nawet po badaniach wartych kilka tysięcy złotych, których wyniki teoretycznie są dobre, może się okazać, że ma się problemy z poczęciem dziecka. W Polsce średnio ma je 20% par. Na 100% znasz ludzi, którzy też je mieli, tylko jedni się do tego przyznają, a inni nie. Ja sie przyznałam znajomym i wtedy okazało sie, że w moim otoczeniu są dzieci z in vitro, po inseminacji, są dzieci, których rodzice się leczyli kilka lat, są ludzie, którym juz brakuje sił, a kredyt na leczenie goni kredyt. Nasze państwo jako chyba jedyne w Europie- lepiej jest w Rumunii i Bułgarii pod tym względem- absolutnie nie partycypuje w kosztach leczenia niepłodności. Tak apolityka prorodzinna, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Inseminacja IP: *.dnet.pl 27.02.07, 12:44 sorry- brał jakies 2 lata temu widze, ze stawki mu skoczyly w gorę a poza tym on neima stałego cennika, tylko według swego widzimisię bierze za swe usługi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Inseminacja IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 27.02.07, 15:13 dr Słowik w Medicorze na Jabłońskiego, dr Parkot i Dorski na Placu Wolności Odpowiedz Link Zgłoś