Gość: nana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:48 czy Wiecie coś na temat emerytur dla nauczycieli? słyszy się o magicznym 2007 roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BK Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 03:53 Podobno w tym roku wiele starszych nauczycieli na odejść Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz2 Re: emerytury dla nauczycieli 25.02.07, 18:18 W tym roku jest ostatnia chwila by przejść wczesniej na emeryture a nie po 65 roku zycia . Zrobi się trochę miejsca w szkołach ale i spadnie sreddnia pensja bo ci " dyplomowani " ja znacznie zawyżają . Odpowiedz Link Zgłoś
persona10 Re: emerytury dla nauczycieli 25.02.07, 20:01 Jaka zawiść przemawia przez angrusza. On jest tylko kontraktowym nauczycielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:10 .... nie cieszcie sie, nie odejdą.... dzieki naszym rządom i kretynskim ustawom. Najpierw dawali urlopy ustawowo zagwarantowane a teraz je odbijaja od stażu pracy. Mnie braknie 2 miesiące zeby pojsc. A takich jak ja jest w Polsce ok 15 tys. Tak wiec bedziemy tu tkwic do us....nej emerytury czyli do 65 roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:36 Sporo odejdzie , już odchodzi . Sami dyplomowani wtedy średnia zarobków znacznie spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggggg Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:02 słyszałam że do 2011 roku mają obowiązywac obecne zasady emerytalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 00:13 .... a gdzie to słyszałaś? Jestem że tak powiem zainteresowana, znaczyło by to dla mnie nadzieje, że załapie sie na emeryture...... jesli mozesz podaj jakies namiary, chyba ze to tylko takie gdybanie..... Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Re: emerytury dla nauczycieli 03.03.07, 12:23 znaczyłoby razem piszemy, psze pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 14:47 czyż by? Myslał byś że nie wiem? psze pana? A może mam taki kaprys? Na znak protestu co? Wyluzuj z lekka...... i nie ucz ojca dzieci robić...... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Re: emerytury dla nauczycieli 03.03.07, 16:35 Proponuję urlop dla poratowania zdrowia, jeśli emeryturka nie wyjdzie.Nerwy na postronku, oj tak.Kaprys - ortografia w ustach n-la?No, no.A jakie ładne to :nie ucz ojca dzieci robić - cóż za wysublimowany dowcip!A gdzie pani uczy,żeby broń Boże dzieci nie posłać? pzdr,pse pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:00 Ciebie dziecko uczyłam i jak widac dobrze nauczyłam, skoro potrafisz mnie poprawiać. Jedynie przykro mi ze, brak Ci poczucia humoru, widac z wiekiem sie kapcanieje. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz2 Re: emerytury dla nauczycieli 05.03.07, 14:37 Nauczyciele cieńko zarabiają i tez krótko pracują bo mogą na wcześniejsza to ich emerytura tez będzie cieniutka . Jak i moja . Ale nikt mi nie kazał zostać nauczycielem mogłem pozostac w przemyśle . Odpowiedz Link Zgłoś