Dodaj do ulubionych

emerytury dla nauczycieli

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:48
czy Wiecie coś na temat emerytur dla nauczycieli?
słyszy się o magicznym 2007 roku?
Obserwuj wątek
    • Gość: BK Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 03:53
      Podobno w tym roku wiele starszych nauczycieli na odejść
      • angrusz2 Re: emerytury dla nauczycieli 25.02.07, 18:18

W tym roku jest ostatnia chwila by przejść wczesniej na emeryture a nie po 65
        roku zycia .
        Zrobi się trochę miejsca w szkołach ale i spadnie sreddnia pensja bo ci "
        dyplomowani " ja znacznie zawyżają .
        • persona10 Re: emerytury dla nauczycieli 25.02.07, 20:01
          Jaka zawiść przemawia przez angrusza. On jest tylko kontraktowym nauczycielem.
      • Gość: anna Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:10
        .... nie cieszcie sie, nie odejdą.... dzieki naszym rządom i kretynskim ustawom.
        Najpierw dawali urlopy ustawowo zagwarantowane a teraz je odbijaja od stażu
        pracy. Mnie braknie 2 miesiące zeby pojsc. A takich jak ja jest w Polsce ok 15
        tys. Tak wiec bedziemy tu tkwic do us....nej emerytury czyli do 65 roku zycia.
        • Gość: angrusz Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:36

Sporo odejdzie , już odchodzi . Sami dyplomowani wtedy średnia zarobków
          znacznie spadnie
          • Gość: ggggggg Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 19:02
            słyszałam że do 2011 roku mają obowiązywac obecne zasady emerytalne
            • Gość: anna Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 00:13
              .... a gdzie to słyszałaś? Jestem że tak powiem zainteresowana, znaczyło by to
              dla mnie nadzieje, że załapie sie na emeryture...... jesli mozesz podaj jakies
              namiary, chyba ze to tylko takie gdybanie.....
              • she8 Re: emerytury dla nauczycieli 03.03.07, 12:23
                znaczyłoby razem piszemy, psze pani.
                • Gość: anna Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 14:47
                  czyż by? Myslał byś że nie wiem? psze pana? A może mam taki kaprys? Na znak
                  protestu co? Wyluzuj z lekka...... i nie ucz ojca dzieci robić...... hihihi
                  • she8 Re: emerytury dla nauczycieli 03.03.07, 16:35
                    Proponuję urlop dla poratowania zdrowia, jeśli emeryturka nie wyjdzie.Nerwy na
                    postronku, oj tak.Kaprys - ortografia w ustach n-la?No, no.A jakie ładne
                    to :nie ucz ojca dzieci robić - cóż za wysublimowany dowcip!A gdzie pani
                    uczy,żeby broń Boże dzieci nie posłać? pzdr,pse pani
                    • Gość: anna Re: emerytury dla nauczycieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:00
                      Ciebie dziecko uczyłam i jak widac dobrze nauczyłam, skoro potrafisz mnie
                      poprawiać. Jedynie przykro mi ze, brak Ci poczucia humoru, widac z wiekiem sie
                      kapcanieje.
    • angrusz2 Re: emerytury dla nauczycieli 05.03.07, 14:37

Nauczyciele cieńko zarabiają i tez krótko pracują bo mogą na wcześniejsza to
      ich emerytura tez będzie cieniutka .
      Jak i moja . Ale nikt mi nie kazał zostać nauczycielem mogłem pozostac w
      przemyśle .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka