Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:48 "Historia firmy Salwator czyli w poszukiwaniu sekretarki idealnej" - znowu poszukują nowej dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inana Re: Salwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 12:10 właśnie zaglądnęłam na stronę PUP i widzę: umowa zlecenie na okres próbny, do tego biegła znajomość angielskiego. gdybym ja biegle władała ang., z całym szacunkiem, nie zostałabym sekretarką w Salwatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Salwator IP: *.rzeszow.mm.pl 08.03.07, 22:47 Gdybyś biegle władała angielskim, byłabyś tłumaczką, a nie sekretarką. Zawsze śmieszą mnie ogłoszenia cwaniaczków biznesmenków "poszukuję sekretarki i m.in. wymagana biegła znajomość dwóch języków obcych", więc ktoś tu nie potrafi zdefiniować stanowiska, a na dodatek sypnie później 600 zł. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC Re: Salwator IP: *.rzeszow.mm.pl 10.03.07, 12:30 No niekoniecznie się zgadzam. W firmie która prowadzi międzynarodowe kontrakty sekretarka powinna znać języki. Na temat 600 zł się nie wypowiadam, bo to żenujące. Dobra sekretarka, ze znajomością języków (a nawet bez języków, a dobra) jest po prostu warta o wiele więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Salwator IP: *.devs.futuro.pl 09.03.07, 13:12 A szefem Salwatora dalej pan Słonina znany z przekrętu z komendą policji w Sanoku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikoś Re: Salwator IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.07, 22:19 A z jakim szacunkiem przyjmowany jest przez rzeszowskie władze ? "biznesmen z bożej łaski"!! Smutne to ! Ale cóz na to poradzić - dziś wygrywają tupeciarze o ogromnym mniemaniu o sobie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Salwator IP: 212.38.200.* 10.03.07, 12:02 Mam nadzieję że kolejne sekretarki są ładniejsze i mądrzejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILEK Re: Salwator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:20 SŁAONINA TO DLACZEGO JE WYBIERASZ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galiusz anonimus Re: Salwator IP: 212.38.200.* 12.03.07, 18:25 A czy gościu łamie kodeks pracy; czy tylko szuka osoby odpowiedniej na to stanowisko. Znane są takie przypadki; jako ciekawostkę polecam łączbud na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś