Gość: klient IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 18:55 no co za genialny pomysl, az sie ... od tych pomyslow chce. zostawic te studnie tak jak jest i tyle najwyzej ja lekko podswietlic i tyle a nie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wicek Re: Napijemy ze studni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:57 Studnie miały byc wywiercone ale w Bratkowicach, skąd miała plynac woda do miasta Rzeszowa. Woda ze studni głębinowych byóła by lepsza niz ozonowana woda z Wisłoka. Może warto pokusic sie i doprowadzić wode z Bratkowic do Rzeszowa przez Miłocin lub Przybyszówke. W razie awari sieci miejskiej byłby to dodatkowe zródło zasilania. Mysli sie o dewersyfikacji dostaw ropy i gazu a zapomina o dewersyfikacji dostaw wody do miasta Rzeszów. Trzeba pomyslec równiez o wodach termalnych jakie sa pod Rzeszowem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Napijemy ze studni? IP: *.171.43.117.crowley.pl 08.03.07, 22:22 ale dziwny pomysł,czy władz nie ma już co robić z publicznymi pieniędzmi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Z ostatniej chwili !!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 08.03.07, 22:40 Władze zmieniły decyzję w sprawie wodopoju.Po burzliwej debacie postanowiono wodę zastąpić złocistym płynem o nazwie piwo, bez ograniczeń i bezpłatnie. Decyzja ta,wpłynie niewątpliwie na ogromny napływ turystów z całego świata. W przygotowaniu dalsze akcje promocyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch patronat objal jak zwykle Tadziu IP: *.dnet.pl 08.03.07, 22:32 GW nie ma o czym pisac---a tyle sie dzieje w magistracie ciekawych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch tadziu szukaj inwestorow !!!!!!!!!! IP: *.dnet.pl 08.03.07, 22:41 cala prawda o tadziu i jego poplecznikach wychodzi --ci ludzie zajmuja sie kwiatuszkami lampeczkami siatecznymi pie..mi a wszelkie powazne inwestycje czekaja --tadziu idz na emeryture wtedy zajmiesz sie dzialeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi [...] IP: *.pul.tke.pl 09.03.07, 10:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalin Re: Napijemy ze studni? IP: *.sh.se 09.03.07, 14:49 Ja bym zrobil z tego dolka w ziemi szczalnie. Po obfitej imprezie na rynku mozna by bylo sie tam wyszczac. A jesli by to jeszcze podswietlili... Odpowiedz Link Zgłoś