Gość: ola IP: 82.177.97.* 11.04.07, 21:00 Sobowtór maksymiuka znów daje o sobie znac.Znakomity w reklamie okien,Super w ostatniej Familiadzie.Widac na odległośc ze facet nie ma klopotu z okiem kamerki, czuje sie jak ryba w wodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Statysta Re: oj te sobowtóry IP: *.166.unknown.vectranet.pl 11.04.07, 21:26 Sobowtór Maestro Maksymiuka zawsze był kapitalny. Facet z górnej półki. Sam dobrze prezentuje się przed kamerą, a jeszcze lepiej kamerą włada. Wiem, bo mam filmy kręcone tą ręką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: oj te sobowtóry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 08:47 REKLAMA OKIEN NAJLEPSZA W OSTATNIM CZASIE W TVP-3 - COS SIE DZIEJE I ZOSTAJE W PAMIĘCI - oCZYWISCIE W DUZEJ MIERZE DZIĘKI TEMU FACETOWI KTÓRY NADAJE DYNAMIKĘ I OGROMNEGO PAŁERA.NIE WIEM CZY KTOS PAMIĘTA REKLAMĘ SONY TEZ Z JEGO UDZIELEM.OGOLNIE MOWIAC TEN GOSC SIE MARNUJE W RZESZOWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: oj te sobowtóry IP: 82.177.96.* 12.04.07, 22:29 reklama O,Key, ta cała reszta drętwa Odpowiedz Link Zgłoś